سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۰۷:۱۸

پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۷:۱۸

شادی گروه هایی از مردم در خیابان های تهران

هر چند «جشن هسته ای» آن طور که مورد نظر سران حکومت بود، برگزار نشد، اما گروه هایی از مردم در شهرهای مختلف با حضور در خیآبان ها به ابراز شادمانی از رفع تحریم ها پرداختند ...


هر چند «جشن هسته ای» آن طور که مورد نظر سران حکومت بود، برگزار نشد، اما گروه هایی از مردم در شهرهای مختلف با حضور در خیآبان ها به ابراز شادمانی از رفع تحریم ها پرداختند. 

عده ای از مردم تهران با تجمع در میدان ولیعصر و خیابان‌های اطراف آن، به ابراز خوشحالی از توافق هسته ای پرداختند. بنابر گزارش ها، بیشترین شعارهایی که در این اجتماعات و حرکات شادی بخش به گوش می رسد، خواست «رفع حصر» و آزادی میرحسین موسوی و کروبی و آزادی سایر زندانیان سیاسی بود. 

کلمه گزارش داده، گروه های پرتعدادی از مردم به صورت پیاده و یا سوار بر خودروهای شخصی در میدان ولیعصر، بلوار کشاورز، خیابان ولیعصر در حدفاصل خیابان انقلاب تا خیابان مطهری، میدان ونک و دیگر میدان ها و محدوده های مرکزی شهر تهران تجمع کردند و به ابراز شادی از توافق هسته ای پرداختند. 

از جمله شعارهای مطرح شده در تجمع شامگاه امروز به «برادر شهیدم رایتو پس گرفتم»، «زندانی سیاسی آزاد باید گردد»، «یا حسین میرحسین» و «روحانی زنده باد خاتمی پاینده باد» اشاره کرد. تجمع کنندگان همچنین بارها سرودهای ای ایران و یار دبستانی را همخوانی کردند. 

ایرنا نیز خبر داده است همزمان با تهران، مردم دیگر استان ها و شهرستان های کشور، به دنبال اعلام به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته ای شامگاه سه شنبه پس از افطار با حضور در خیابان ها به شادمانی پرداختند. 

بر اساس این گزارش مردم در خیابان های مختلف شهرستان کرج، با در دست گرفتن پرچم ایران و با به صدا درآوردن بوق خودروها شادی خود را رفع تحریم ها ابراز کردند. 

گزارش های مشابهی از شهرهای بوشهر، بروجرد، برخی شهرهای کردستان، مشهد، شهرکرد، زنجان، کرمان، اردبیل منتشر شده است.

سایت اخبار روز 

تاریخ انتشار : ۲۴ تیر, ۱۳۹۴ ۵:۳۹ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

دربارهٔ ویرانی؛ با هاینریش بل

شهناز قراگزلو: در میانهٔ هر جنگی، چیزی خطرناک‌تر از خودِ انفجارها وجود دارد: عادت‌کردن به ویرانی. بل در این رمان ما را وادار می‌کند مقابل خرابه بایستیم؛ نه برای ستایش ویرانی، بلکه برای فهمیدن آن. زیرا ویرانی فقط دیوار و سقف را فرو نمی‌ریزد؛ حافظهٔ جمعی را می‌خراشد، اعتماد را سست می‌کند، رشته‌های رابطه را از هم می‌گسلد، ذهن را بی‌قرار می‌سازد و انسان را تا مرز بی‌پناهی مطلق پیش می‌برد.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

گزارش مجموعه اطلاعاتی آمریکا می‌گوید ایران می‌تواند ماه‌ها از محاصره هرمزِ ترامپ جان سالم به در ببرد!

سلام! تو زنده‌ای یا مرده؟

رؤیای دموکراسی، واقعیت بحران

صحبتی با افکار عمومی جهان، به‌ویژه مردم آمریکا

چرا فمینیست‌های غربی در برابر جنگ علیه زنان ایران سکوت کرده‌اند

دوگانه‌ «زیرساخت»‌ و «جان انسان» و حافظه تاریخی ما