سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۸ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۶:۰۲

چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۲

محکومیت سیاست دوگانه جمهورى اسلامى در قبال دانشجویان ایرانى

اين قتل اگر چه در نوع خود بى نظير مى باشد اما اين جنايت ثمره جنايت خاموشى است که سالهاست در دانشگاهها در حال انجام است و آن ترويج فرهنگ بنيادگرايى است که اين قتل گوشه اى از اين دمل چرکين است که درايت بيش از پيش تمامى روشنفکران، روحانيون آزاد انديشان ، اساتيد دانشجويى و فعالين مدنى و سياسى جامعه را مى طلبد.

Getting your Trinity Audio player ready...

فدراسیون دانشجویان مدافع صلح و حقوق بشر

قریب به یک هفته است که دو حادثه دردناک براى دو دانشجوى ایرانى اتفاق افتاد! اتفاقى که در هر دو آنها جان دانشجو ى ایرانى به بازى گرفته شد و نمونه بارزى از نقض حقوق بشر بوده است در حادثه اول یک دانشجو به هر دلیلى با شوک الکتریکى مورد حمله پلیس آمریکا قرار گرفت و در بعد از آن بود که دولت جمهورى اسلامى ایران بشدت واقعه مذکور را محکوم نمود و تکریم دانشجویان ایرانى را خواستار شد و این حمله را نمونه اى از نقض حقوق بشر دانست و موضوع را مورد پیگیرى مجارى مورد نظر قرار داد اما هنوز کلام سخنگوى جمهورى اسلامى به پایان نرسیده بود که دانشجوى دیگرى در سبزوار بدست یکى از وابستگان به تشکلى نزدیک به عالى ترین مقام جمهورى اسلامى با سلاح سرد کشته شده و خونش دانشگاه سبزوار را رنگین نموده اما همان منادیان و مدعیان تکریم دانشجویان اینبار که دست وفاداران به حکومت خویش را در جنایتى مرگبار و به مراتب ننگین تر از آنى که براى دانشجوى ایرانى اى در آمریکا اتفاق افتاد، را دیده سکوت مرگبارى را پیشه نموده و تا کنون هیچ واکنشى به این موضوع نشان نداده اند.
ضمن محکوم نمودن واقعه دهشتناک حمله پلیس آمریکا به یک دانشجوى ایرانى این سئوال پیش مى آید که صرفنظر از هر گونه پیشداورى و مقایسه اى بین آنچه که در دانشگاه یو سى ال اى آمریکا براى آن دانشجو اتفاق افتاده است با قتل یک دانشجو در سبزوار بدست یک عضو بسیج دانشجویى این سئوال پیش مى آید که این تناقض آشکار دلیلش چیست؟ چرا اولى با واکنش سریع جمهورى اسلامى مواجه مى شود و دومى با سکوت؟ ! 
” فدراسیون دانشجویان مدافع صلح و حقوق بشر ” به مثابه دیده بان مدنى جنبش دانشجویى ضمن محکوم نمودن قتل یک دانشجوى ایرانى توسط یکى از دست پروردگان نظام ولایت مطلقه فقیه خواستار پاسخگویى به حضور نهادهاى بى نظارت حکومتى و نظامى در دانشگاه است چرا که این قتل را حاصل تئورى هاى پوسیده متحجرانه اى مى داند که این نهادها مدام بر گوش اعضاى خود مى خوانند.
این قتل اگر چه در نوع خود بى نظیر مى باشد اما این جنایت ثمره جنایت خاموشى است که سالهاست در دانشگاهها در حال انجام است و آن ترویج فرهنگ بنیادگرایى است که این قتل گوشه اى از این دمل چرکین است که درایت بیش از پیش تمامى روشنفکران، روحانیون آزاد اندیشان ، اساتید دانشجویى و فعالین مدنى و سیاسى جامعه را مى طلبد.
روابط عمومى فدراسیون دانشجویان مدافع صلح و حقوق بشر

۲۰ نوامبر ۲۰۰۶ برابر با سى ام آبانماه ۱۳۸۵ 

تاریخ انتشار : ۳۰ آبان, ۱۳۸۵ ۱:۴۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

عکاسی صحنه‌پردازی‌شده؛ از بازآفرینی واقعیت تا بیان مفهومی

 ایتمار بن گویر، وزیر امنیت اسرائیل خواستار «کشتارهای هدفمند هر شب» در نوار غزه شده است 

بن بست راهبردی آمریکا، تحولات منطقه ای و سناریو های پیش رو

اعتصاب هشداردهنده کارگران، بنادر دریایی را تا حد زیادی فلج کرد

کمدی الاهی یا کمدی انسانی؟ بالزاک و دانته

«نفوذ» اسم رمز امنیتی‌کردن جامعه