چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۳

چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۳

بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!
برای رهایی ایران از اقتدارگرایی و تمامیت‌خواهی، با رنج و اندوه خون ریخته‌شدهٔ جوانان در این چند دهه در جان، بر خلاف دور اول، در دور دوم انتخابات شرکت می‌کنم...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: زهره تنکابنی
نویسنده: زهره تنکابنی
جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!
سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!
یادمان باشد که هرچه جامعه ضعیف‌تر شود، از فرصت‌ها و شانس‌هایی که در مسیر بهبود، تغییروتحول  پیش خواهد آمد، کمتر می‌توانیم استفاده کنیم و شانس‌های آینده ایران را از دست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کیوان صمیمی
نویسنده: کیوان صمیمی
انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!
نیروی تجدد و دموکراسی یک قرن است که ایران مال همه‌ی ایرانیان است شعار اوست. اکنون نیروهای وسیعی از جنبش اسلامی نیز به همین نگاه پیوسته اند. در پهنه‌ی سیاست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: امیر ممبینی
نویسنده: امیر ممبینی
جزئیات کشته شدن راضيهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!
سوم تیر ماه جاری رسانه‌ها نوشتند که دختری جوان به نام «راضیهٔ رحمانی» اهل روستای گویژه در شهرستان نورآباد استان لرستان با شلیک یکی از مأموران نیروی انتظامی جان باخت....
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!
نهضت آزادی ایران در ادامه راهبردی که در مرحله اول در پیش گرفت، اتحاد ملت و تجمیع همه معترضان در مرحله دوم انتخابات را برای مقابله با مخالفان آزادی و...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: نهضت آزادی ایران
نویسنده: نهضت آزادی ایران
انتخابات مهندسی شده، راه يا بی‌راهه؟
    خانم وسمقی در ارتباط با انتخابات ریاست حمهوری در ایران تحلیلی داشته است. خانم وسمقی، زین میان؛ بر این باور است که اصلاح‌طلبان، اگر گمان می‌کنند که حکومت...
۱۲ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: صدیقه وسمقی
نویسنده: صدیقه وسمقی

گزارشی از برگزاری جشن اومانیته

حزب چپ ایران (فدائیان خلق) معتقد است که دخالت دولت های خارجی برای تغيير رژيم در ايران، همانند عراق می تواند به جنگ داخلی و جان گرفتن جريان های افراطی بر بستر زمينه های مساعد منجر گردد. آزادی و دمکراسی از خارج و با دخالت دولت های ديگر و با تحريم های فلج کننده عليه کشور ما پا نمی گيرد. جايگزينی جمهوری اسلامی با جمهوری دمکراتيک و سکولار، کار مردم ايران است و با اتکاء به نيروها و نهادهای دمکراتيک می تواند تحقق يابد. ما مخالف آلترناتيوسازی توسط دولت های خارجی و اتکاء اپوزيسيون به آن ها برای گذار از جمهوری اسلامی به دموکراسی هستيم."

امسال جشن سالانه اومانیته (روزنامه حزب کمونیست فرانسه)، در روزهای ۱۴ تا ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۸ برابر ۲۳ تا ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ در یکی از بزرگترین پارک های حومه پاریس”ژرژ والبون” در شهرک کورنوف، در زیر آفتاب زیباى پاییزى در هوائی نسبتا مطبوع و گرم با استقبال بیش از ۵٠٠ هزار نفر برگزار شد. از نگاه آمار می توان گفت که:
۱۳۱ کشور،۵۳۳ استاند (غرفه )، ۴۹۵۰۰ کتاب و ۲۲۴ نویسنده و ۷۸ کنسرت و ۸ نمایشگاه هنرى و… در جشن حضور داشتند.
یکی از ویژگی های بی بدیل این جشن عدم دخالت پلیس در برقرار نظم درونی پارکی است که در آن مراسم جشن برپاست. پلیس دور تا دور پارک، حضور پر رنگ دارد، اما در درون پارک حق ورود ندارد. مسئولیت حفاظت از داخل پارک با روزنامه اومانیته است. به رغم این و با وجود اینکه بیش از هشتاد در صد شرکت کنندگان در مراسم جوانان زیر سی سال هستند و عموما با سرزندگی مشغول جشن و پایکوبی هستند، اما از برخوردهای خشونت آمیز تقریبا خبری نیست. گوئی فضای انسان دوستی حاکم بر نیروهای چپ، چنان بر کل مراسم سایه می اندازد که جوانان سرکش نیز رفتارشان متناسب با این فضا مهربانانه تنظیم می شود.
اوضاع منطقه خاورمیانه، سوریه و عراق و ایران مورد توجه ویژه قرار داشت که در ان فلسطین محور بحث و تبادل نظر بود. مهمان ویژه جشن امانیته در “دهکده جهانى” نوجوان هفده ساله فلسطینی “آهد تامیمى” بود که یکسال گذشته مورد توجه مطبوعات و شبکه هاى اجتماعى بین المللى به خاطر مبارزات حق طلباته علیه اشغالگران اسرائیلى و زدن سیلى به گوش أفسر ارتش اسراییل بود. او با تلاش بى وقفه روزنامه نگاران روزنامه اومانیته و کمک حزب کمونیست و مقامات رسمى دولت فرانسه، توانسته بود اجازه خروج از سرزمین هاى اشغالى را از دولت اسرائیل بگیرد. او که به دو سال حبس توسط دادگاهاى اسرائیلى محکوم شده بود در سخنرانى خود در روز شنبه در استاند بزرگ “گفتگو” در مقابل تشویق و دست زدنهاى ممتد حاضرین گفت که من صداى بیش از ۳۵۰ بچه و نو جوان زندانی که هنوز در زندانهاى رژیم اشغالگر هستند می باشم و خواهان آزادى فورى آنها هستم. او که از شوق اشک می ریخت اعلام کرد که هرگز فکر نمیکردم که یک روزى در چنین مکانی شاهد این همه حمایت و همبستگى باشم. این حمایت ها ما را برای ادامه مبارزات حق طلبانه خود دلگرم تر و امیدوارتر می کند.
پاتریک لو هایریک، سردبیر روزنامه اومانیته نیز طی سحنانی گفت که قوانین مالی این جهان را دارد متلاشی می کند و عامل همه بحرانهاست. او تاکید نمود که هر سه ثانیه یک انسان از گرسنگی می میرد، یک میلیارد از بدی تغذیه در زجرند، هشت نفرثروتی بیش از سه ملیارد جمعیت کره زمین اندوخته اند. او افزود که امریکا سیاست های جنگ طلبانه در سوریه و عراق و فلسطین، دنبال می کند. و قدرتهای بزرگ از سوئی داشتن بمب اتمی در هند، پاکستان و اسراییل را نادیده می گیرند و از سوی دیگر با سیاست تبعیض امیز با ایران برخورد می کنند، که آب به آسیاب رهبران افراطی ایران می ریزند.
حزب چپ ایران (فدائیان خلق) که امسال اولین سال حضور خود را پس از تاسیس تجربه می کرد در غرفه بزرگ خود و با برگزاری میز کتاب و نشریات حزب به زبانهاى فرانسه، فارسى، انگلیسى و آلمانى و میز صنایع دستى و فرش و به ویژه انواع غذاهاى سرد و گرم پذیراى هزاران بازدید کننده از غرفه بود.
 
نمایند گان احزاب کمونیست فرانسه، عراق، سوسیالیست مراکش، الجزایر و ترکیه و… از غرفه ما بازدید نمودند و هیئت نمایندگى حزب چپ ایران (فدائیان خلق) با انها دیدار و گفتوگو نمود.
پس از چندین روز کار فشرده که پیش از جشن و در جریان سه روز جشن توسط تعداد قابل توجهی از زنان و مردان عضو حزب چپ (فدائیان خلق) و دوستان آنها صورت گرفت، اومانیته امسال نیز به پایان رسید. دست اندر کاران بیش از هر سال خسته از کار ولی سر زنده از نتایج آن بودند. آنان از برگزاری موفقیت آمیز جشن راضی بودند. تلاش آنان، به خصوص در حزب تازه تاسیس در جشنی که نمایندگانی از مردمان بسیاری کشورهای دیگر حضور داشتند، اهمیت داشت. ما با برپائی غرفه ایران به سهم خود افکار عمومی شرکت کنندگان در جشن را به سرکوبها در ایران به اعدامهای اخیر به خصوص اعدام سه هموطن کرد رامین حسین پناهی، زانیار و لقمان مرادی و موشک زدن به مقر احزاب سیاسی کردستان ایران، حزب دموکرات کردستان و حزب دموکرات کردستان ایران حساس نمودیم و کوشیدیم صدای حق طلبانه زندانیان سیاسی را بازتاب دهیم.
 
بیانیه ای نیز به زبان فرانسه با امضای حزب چپ ایران(فدائیان خلق) – فرانسه، منتشر شد، که پس از اشاره به مختصات بحران همه جانبه حکومت چنین آمده است:
“… ترور و سرکوب مخالفان و اعدام زندانیان همچون دوره های پیش ادامه دارد. طی یکساله گذشته نیروهای وسیعی دستگیر و به زندان انداخته شده اند. زندانیان در زندان نیز آسوده نیستند و در امنیت به سر نمی برند. اخیرا تعدادی از زندانیان را به شکل زنجیره ای با ترفند “خودکشی” به قتل رساندند. همچنین در روزهای اخیر سه زندانی سیاسی از هموطنان کرد، پس از سالها نگهداری در زندان به جوخه اعدام سپرده شدند و همزمان دو مقر احزاب سیاسی کردستان ایران؛ در خازج از ایران، حزب دمکرات کردستان و حزب دمکرات کردستان ایران را موشک باران کردند که در نتیجه آن پانزده کشته و حدود چهل زخمی بجا گذاشت…
اعلام خروج دولت امریکا از برجام و باز گرداندن تحریم های واشنگتن علیه ایران، کشور ما را با وضعیتی بسیار دشوارتر و شکننده تر از پیش روبرو کرده است. تجدید تحریم ها، بحران اقتصادی را تشدید کرده، بر مشکلات معیشتی مردم ما و مقدم بر همه، زحمتکشان کشورمان افزوده است و فرار سرمایه‌ها از کشور را شتاب بیشتری داده است. ارزش پول ایران در برابر ارزهای خارجی کاهش زیادی پیدا کرده و روزانه و حتی در ساعت افت می کند. 
مجموعه این شرایط مردم را به انفجار کشانده است. در دیماه گذشته مردم برای وضعیت معیشتی خود دست به اعتراض زدند و راهی خیابانها شدند. اعتراضات شکل خیزش به خود گرفت و به بیش از ۸۰ شهر گسترش یافت. شعار مردم معترض در اساس، متوجه کل جمهوری اسلامی، رهبر ان، علی خامنه ای و روحانیون حاکم و رئیس جمهور بود. مبارزات مردم پس از دیماه نیز ادامه یافته است اعتراضات کارگری طی یک سال گذشته به طور متوسط به حدود ۱۷ مورد در روز رسیده است، اعتراض به خاطر کم آبی و یا هجوم کشاورزان به نمازهای جمعه، اعتراض دراویش گنابادی، کامیونداران تداوم یافته است. زنان نیز به طور علنی علیه حجاب و حقوق پایمال شده خود دست به اعتراض زده اند. حرکتی که با برکندن روسری از سر به دختران انقلاب مشهور شد شکل جدید و جسورانه ای از اعتراض انان بود. معلمان، کارگران، وکلا و اقلیت های مذهبی هر کدام برای خواسته های خود به میدان امده و حقوق اولیه خود را می خواهند. 
جمهوری اسلامی سد راه هر نوع تغییر بنیادین در کشور ماست. ساختار و ترکیب قدرت حاکم و عملکرد مخرب آن طی چهار دهۀ گذشته، کشور ما را به بن بست کشانده است. ساختار سیاسی ـ حقوقی جمهوری اسلامی راه اصلاحات را مسدود کرده است. برون رفت از وضعیت بحرانی کشور و خروج از بن بست، مستلزم تغییر ساختارهای سیاسی و تغییر قانون اساسی است. رویکرد ما در شرایط کنونی از یک‌سو ارائه طرح سیاسی برای گذار از حکومت و استقرار جمهوری دموکرات و سکولار به جای جمهوری اسلامی و از سوی دیگر، ارائۀ سیاست های عملی و بسیج نیروهای جمهوریخواه و دموکرات برای زمینه سازی چنین گذاری است. گذار مورد تاکید ما با اتکاء به جنبش فراگیر و نیرومند مردم و نافرمانی مدنی گسترده ممکن است. 
حزب چپ ایران (فدائیان خلق) معتقد است که دخالت دولت های خارجی برای تغییر رژیم در ایران، همانند عراق می تواند به جنگ داخلی و جان گرفتن جریان های افراطی بر بستر زمینه های مساعد منجر گردد. آزادی و دمکراسی از خارج و با دخالت دولت های دیگر و با تحریم های فلج کننده علیه کشور ما پا نمی گیرد. جایگزینی جمهوری اسلامی با جمهوری دمکراتیک و سکولار، کار مردم ایران است و با اتکاء به نیروها و نهادهای دمکراتیک می تواند تحقق یابد. ما مخالف آلترناتیوسازی توسط دولت های خارجی و اتکاء اپوزیسیون به آن ها برای گذار از جمهوری اسلامی به دموکراسی هستیم.”
 
 
۱۷ سپتامبر ۲۰۱۸- ۲۶ شهریور ۱۳۹۷
تاریخ انتشار : ۲۹ شهریور, ۱۳۹۷ ۸:۵۸ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!

انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!

جزئیات کشته شدن راضیهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!

بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!