سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۶ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۴:۴۵

سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۴:۴۵

سخنی با احزاب، سازمان‌ها و نیروهای چپ ایران

گام نخست این حرکت وحدت‌بخش در خارج از کشور، می‌تواند ابتدا به صورت تشکیل جبهه‌ی چپ، با برگزاری مشترک مراسمی چون اول ماه مه، روز جهانی زن و ... آغاز شود و سپس با فراهم کردن سایتی مشترک که برنامه‌ها و تاریخ چپ را تبلیغ کند، ادامه یابد. برای آغاز کار، دستیابی به برنامه‌ای حداقلی کافی است.

Getting your Trinity Audio player ready...

رفقا!

کشور ما روزهای پرالتهابی را پشت‌سر می‌گذارد. امروزه صحنه‌ی مبارزه‌ی مردم با حاکمیت، سرتاسر خاک ایران عزیز ماست.

آنچه بر میهنمان می‌گذرد، از فاجعه‌های زیست‌محیطی، بحران کمبود و آلودگی آب و خاک و هوا، تا غارت معادن و منابع زیرزمینی، از گسترش و ژرفش فاصله‌ی طبقاتی تا گرسنگی میلیون‌ها تن از مردم، از سیاست‌های ورشکسته‌ی اقتصادی تا سرکوب آزادی‌خواهان و بی‌اعتمادی مردم به حاکمیت تا آنجا پیش رفته است که دیگر حتی خودی‌های حکومت نیز به جمع منتقدان پیوسته‌اند.

در این میان، مهم‌ترین کاستی جنبش، نبودِ رهبری کارآمد و برنامه‌ی راهبردی است.

اصلاح‌طلبان به گونه‌ای بازگشت ناپذیر از صحنه‌ی تأثیرگذاری سیاسی ایران حذف و به گروه‌هایی کوچک و کم‌اثر تبدیل شده‌اند.

اصولگرایان نیز به شتاب در حال از دست دادن اعتبار خویش در میان نیروهای خودی، به‌ویژه جوانان اصولگرا هستند.

جریان‌های برون‌مرزی نیز نتوانسته‌اند جایگاهی در میان مردم بیابند.

امروز نیرویی تأثیرگذار که نقشی جدی در رهبری مردم داشته باشد، در ایران وجود ندارد، و این نیاز، به شدت احساس می‌شود. تنها نیرویی که توان نهفته‌ی پرکردن این خلاء را دارد، چپ یکپارچه و قدرتمند است.

اگرچه امروزه همراهی و هماهنگی میان هواداران چپ در ایران بیشتر و گسترده‌تر است، متأسفانه پراکندگی در میان چپ خارج از کشور، پررنگ‌تر شده است. نباید فراموش کرد که یکی از علت‌های مهم شکست انقلاب ایران تفرقه در میان نیروهای چپ بود.

از این روست که ما نیز (به عنوان یکی از نیروهای چپ داخل کشور) از پیشنهاد رفقای فدایی هوادار سوسیالیسم (داخل کشور) برای وحدت حزب توده ایران، سازمان فداییان خلق (اکثریت)، حزب چپ و راه‌کارگر پشتیبانی می‌کنیم.

گام نخست این حرکت وحدت‌بخش در خارج از کشور، می‌تواند ابتدا به صورت تشکیل جبهه‌ی چپ، با برگزاری مشترک مراسمی چون اول ماه مه، روز جهانی زن و … آغاز شود و سپس با فراهم کردن سایتی مشترک که برنامه‌ها و تاریخ چپ را تبلیغ کند، ادامه یابد. برای آغاز کار، دستیابی به برنامه‌ای حداقلی کافی است.

رفقا!

امروزه بار دیگر مرکز مبارزات مردمی، به کشورهای پیرامون منتقل شده است. نگاهی به پیروزی‌های رفقای ما در آمریکای لاتین و نیز سودان و هندوستان و… نشانگر میزان احتمال و امکان پیروزی چپ در کشورهای پیرامونی است.

آیندگان، کسانی که این فرصت تاریخی را از دست بدهند، نخواهند بخشید! باید به وظیفه‌ی تاریخی خود عمل کرد!

 

پیروز باد مبارزه‌ی مردم ایران برای صلح، استقلال، آزادی و برابری اجتماعی

         زمستان ۱۴۰۰

تاریخ انتشار : ۲۹ دی, ۱۴۰۰ ۱۰:۳۳ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.

استر سلومان: نتانیاهو در پرونده ایران خود را پیروز جنگ معرفی می‌کرد، اما اکنون ترامپ در حال رفتن به سمت توافقی با ایران است. این یعنی به جای روایت نتانیاهو از «پیروزی کامل» باید «تحقیر شدن در جبهه ایران» را جایگزین آن کرد. حال اما ترامپ ظاهراً می‌خواهد با ایران به توافقی برسد که جنگ را متوقف کند، تنگه هرمز را باز کند و پرونده هسته‌ای را به یک روند مذاکراتی بعدی بسپارد. این نوع توافق، از نگاه نتانیاهو، ایران را نابود نمی‌کند؛ بلکه آن را از مرحله بقا وارد مرحله تثبیت می‌کند.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

«عظمت دوران پهلوی»، بازسازی یک دروغ!

نقش عوامل غیرعقلانی در تصمیم‌گیری‌های نظامی آمریکا: شواهدی از ویتنام، عراق، لیبی و ایران

هشتم تیر؛ یادمان یک نسل؛ | تأملی در یاد حمید اشرف، یاران جان‌باخته و میراث ماندگار جنبش فدایی

چرا باید از پزشکیان حمایت کرد؟

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.

تندروها در دورۀ رهبری سوم: مجری یا معمار؟