سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۳ مرداد, ۱۴۰۵ ۰۰:۴۵

سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۰:۴۵

روز جهانى یادبود جان‌باختگان تصادفات جاده‌اى!

اولین تصادف جاده‌ای ثبت شده در ایران، در دوم آذر ماه سال ۱۳۰۵ در برخورد یک ماشین فورد با درشکهٔ غلام حسین‌خان درویش (درویش خان)، استاد موسیقی ایران رخ داد. در این حادثه دو اسب درشکه در جا جان دادند، درویش خان از درون درشکه به بیرون پرت شد، سرش به زمین خورد و پنج روز بعد در بیمارستان فوت کرد.

Getting your Trinity Audio player ready...

 

روز جهانى یادبود جان‌باختگان تصادفات جاده‌اى!

به بهانهٔ روز جهانی جان‌باختگان تصادفات جاده‌ای، در این‌جا با ذکر برخی از موارد تصادفات جاده‌ای از قربانیان تصادفات جاده‌ای ایران یاد می‌کنیم!

 اولین تصادف جاده‌ای ثبت شده در ایران، در دوم آذر ماه سال ۱۳۰۵ در برخورد یک ماشین فورد با درشکهٔ غلام حسین‌خان درویش (درویش خان)، استاد موسیقی ایران رخ داد. در این حادثه دو اسب درشکه در جا جان دادند، درویش خان از درون درشکه به بیرون پرت شد، سرش به زمین خورد و پنج روز بعد در بیمارستان فوت کرد.

حادثهٔ سقوط اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه صنعتى شریف که در حال بازگشت از مسابقات ریاضى از دانشگاه شهید چمران اهواز بودند، منجر به کشته شدن هفت نفر از دانشجویان شد.

مریم میرزاخانى ریاضى‌دان بزرگ و اولین زن و ایرانی برندهٔ مدال فیلدز از بازماندگان این سانحه بود.واژگون شدن اتوبوس دختران تیزهوش استان هرمزگان هنگام بازگشت از شیراز که منجر به کشته شدن نُه دانش‌آموز، مجروح شدن بیست و شش نفر و قطع عضو ‌و قطع نخاع چهار نفر شد.برخورد سه اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه پیام نور که موجب سقوط یکی از اتوبوس‌ها شد؛ در این حادثه سه دانشجو کشته و پنجاه و چهار تن مجروح شدند.تصادف اتوبوس حامل دانش‌آموزان راهیان نور که منجر به کشته شدن چهار نفر شد.

متأسفانه زنجیرهٔ این تصادفات هم‌چنان ادامه دارد، دلایلی چون نبود جاده‌های استاندارد بین شهرهای کشور، عدم ایمنی اتومبیل‌ها، فرسودگی اتوبوس‌های بین شهری، سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، خستگی و خواب‌آلودگی و استفاده از تلفن همراه از دلایل اکثر این تصادفات است؛ اما نکتهٔ جالب توجه این است که خودروهای ساخت داخل کشور، شامل پژو ۴۰۵، پژو پارس، پژو ۲۰۶ و پراید سهمیهٔ هشتادوشش درصدی در به وجود آمدن این تصادفات دارند.در پایان یاد می کنیم از شانزده هزار و هفتصد و هفتاد و هشت کشته و سیصدوهفده هزار مصدوم در تصادفات جاده‌ای سال گذشته. و از هزار و صد و یک نفر که در فروردین هزار و چهارصد و یک جان باختند.

 

 

تاریخ انتشار : ۲۹ آبان, ۱۴۰۱ ۴:۳۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

فرصت بدون سازمان؛ تأملی درباره‌ی جنگ و بحران گذار دموکراتیک

بازار کار در پی جنگ چهل‌روزه

دست بند بر دست و پابند بر پای معلم بیمار؛ گزارشی از آخرین وضعیت رضا امانی‌فر، بازرس شورای هماهنگی

ایمنی را قربانی سود نکنید، اول ایمنی بعد کار !

معرفی کتاب «از لس‌آنجلس تا قزوین» — عباس عبدی

خطرگسترش دامنه جنگ وکنترل ناپذیرشدن آن، و آزمون آتش بس جدید؟