سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۱۰:۲۹

چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۹

سرزمین سوخته

احمد دشتلو روحانی اهل مشهد گفته است :"اگر قرار باشد که روزی جمهوری اسلامی دیگر نباشد , سرزمین سوخته ای تحویل تان  می دهیم که هر گز نتوانید آن را آباد کنید“. البته چندی پیشتر, آیت الله علم الهدی هم در جمع مداحان و بسیجیان مشهد گفته بود:" در صورت ادامه فشارها برای براندازی نظام روحانیت, شعله های آتش خشم بسیج و سپاه گریبان مردم را گرفته و سراسر کشور به آتش کشیده میشود و با آواره شدن روحانیت به عراق و افغانستان, چیزی بجز یک سرزمین سوخته نصیب مردم ایران نخواهد آمد".

احمد دشتلو روحانی اهل مشهد گفته است :”اگر قرار باشد که روزی جمهوری اسلامی دیگر نباشد , سرزمین سوخته ای تحویل تان  می دهیم که هر گز نتوانید آن را آباد کنید“. البته چندی پیشتر, آیت الله علم الهدی هم در جمع مداحان و بسیجیان مشهد گفته بود:” در صورت ادامه فشارها برای براندازی نظام روحانیت, شعله های آتش خشم بسیج و سپاه گریبان مردم را گرفته و سراسر کشور به آتش کشیده میشود و با آواره شدن روحانیت به عراق و افغانستان, چیزی بجز یک سرزمین سوخته نصیب مردم ایران نخواهد آمد”.

راستی چرا هر از چند گاهی چنین اراجیفی از دهان ملاها وسرداران سپاه و  نیروهای امنیتی در روزنامه های وابسته شان به نمایش گذاشته می شود, وقتی به تاریخ این گونه افاضات نظری می اندازیم متوجه می شویم, هر وقت بحران داخل کشور شدت پیدا می کند و حکومت از جوابگویی آن ها در تنگنا قرار می گیرد دست به چنین مانور های از نوع  اشاعه رعب  و ترس می زنند, سال های سال است که به بهانه این که کشور در حالت شرایط ویژه است, دست به سرکوب هر گونه اعتراضی زده اند. دستگاه سانسور به شدت عمل کرده و دست ها و دهان را بسته اند.

 این ملای پلشت هنوز نفهمیده است که همین امروز هم کشور ما را به سرزمین سوخته تبدیل کرده اند. کشوری که به لحاظ منابع زیرزمینی جزه ۵ کشور دنیا است, به لحاظ نیروی انسانی آموزش دیده در بالا ترین سطح است, اما امروز با ۸۵ میلیون نفر جمعیت در بد ترین شرایط معیشتی قرا دارد و بیش از ۸۰ درصد مردم زیر خط فقر هستند ونزدیک به هفت میلیون نفر از شهروندان کشور با تاسیس جمهوری اسلامی, به دلیل تعرض حکومت در زندگی خصوصی آن ها, آزادی بیان و نقش سانسور و تفتیش عقاید روزمره مردم چه در مدارس و چه در دانشگاه ها و چه در کوچه و خیابان,کشور را ترک کرده اند.

بنا به گزارش سلام نو به نقل از انتخاب؛ رصدخانه مهاجرت ایران، روز سه‌شنبه از سالنامه مهاجرتی ایران در سال ۱۴۰۱ رونمایی کرد: در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۱ به طور متوسط سالانه حدود ۸۶ هزار ویزا یا اجازه اقامت غیر توریستی برای ایرانیان در اروپا، آمریکای شمالی، استرالیا، ترکیه و سایر کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) صادر شده است. همچنین به نقل از انصاف نیوز: براساس آمار، ظرف یک‌سال گذشته ۱۶۰ متخصص قلب مهاجرت کرده‌اند؛ در همین مدت ۳۰ هزار کادر درمان از دانشکده‌های علوم پزشکی درخواست good standing یا «نداشتن سوءپیشینه» داشته‌اند که مقصدشان عمان بوده‌است؛ همچنین ظرف چهار سال گذشته ۱۶هزار پزشک عمومی از کشور مهاجرت کرده‌اند.

اعمال خشونت آمیز حکومت, نشانگر سیاه ترین دوره استبدادی است که پس از بهمن ۱۳۵۷, دامنگیر مردم ایران شده است. حتی اگر فقط به کارنامه نکبت بار سه ماهه حکومت در برخورد با اعتراضات بعد از قتل جانگداز مهسا امینی دختر ۲۲ ساله کشور بیندازیم,به آمار وحشتناکی می رسیم که زبان از بازگو کردن آن باز می ماند: به گزارش نشریات داخلی , بیش از ۱۵ هزار نفر تا کنون دستگیر شده اند و بیش از ۴۰۰ نفر از دستگیر شدگان, با حمله نیروهای ویژه, با گلوله های جنگی و ساچمه ای کشته شده اند و صد ها جوان معترض به شدت زخمی شده اند و با اصابت ساچمه ها به چشم و صورتشان, آسیب های جبران نا پذیری دیده اند.جوانان کشور را به جرم نوع  لباس و شیوه زندگی زندانی و شکنجه می کنند و جنازه های فرزندان این کشور را در بیابان ها مثله  شده به خاک می سپارند. و یا با هجوم به بیمارستان ها, افراد زخمی و تحت مداوا را به مراکز نا معلومی برده اند.به این همه ویرانگری می گویند سرزمین سوخته !

چهارشنبه ۳۰ آذرماه ۱۴۰۱- ۲۱ دسامبر ۲۰۲۲

تاریخ انتشار : ۳۰ آذر, ۱۴۰۱ ۱۰:۱۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

دربارهٔ ویرانی؛ با هاینریش بل

شهناز قراگزلو: در میانهٔ هر جنگی، چیزی خطرناک‌تر از خودِ انفجارها وجود دارد: عادت‌کردن به ویرانی. بل در این رمان ما را وادار می‌کند مقابل خرابه بایستیم؛ نه برای ستایش ویرانی، بلکه برای فهمیدن آن. زیرا ویرانی فقط دیوار و سقف را فرو نمی‌ریزد؛ حافظهٔ جمعی را می‌خراشد، اعتماد را سست می‌کند، رشته‌های رابطه را از هم می‌گسلد، ذهن را بی‌قرار می‌سازد و انسان را تا مرز بی‌پناهی مطلق پیش می‌برد.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

هنر آتش‌بس: “ماجراجویی نظامی بی‌ملاحظه آمریکا ادامه دارد!”

بیانیه ‌ی بیش از ۱۵۰ زندانی سیاسی سابق در مخالفت با شروع مجدد جنگ

عرفان شکورزاده، دانشجوی ۲۹ سالهٔ مهندسی هوافضا، به اتهام «جاسوسی» اعدام شد

پیامد سازوکار «جابه‌جایی عامدانه»؛ هنری در پنهان‌سازی ریشه‌های خشونت

آن زن چگونه رادیکال شد و به راه افراط افتاد

ایران حریف آمریکا نیست! پس چرا واشنگتن آن را شکست نداده است؟