سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۳ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۴:۰۴

جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۴

کف زدن گردهمائی مجاهدین برای فروپاشی!

در گردهمائی پولی سالانە سازمان مجاهدین خلق ایران، 'رودی جولیانی' مشاور حقوقی ترامپ، از فروپاشی اقتصادی ایران گفت، و آن را بمثابە پایان حکومت ایران دانست. آری او از فروپاشی گفت، و تمامی حاضرین موجود در گردهمائی و بهمراە آنان خانم رجوی کف زدند!

Getting your Trinity Audio player ready...

در گردهمائی پولی سالانە سازمان مجاهدین خلق ایران، ‘رودی جولیانی’ مشاور حقوقی ترامپ، از فروپاشی اقتصادی ایران گفت، و آن را بمثابە پایان حکومت ایران دانست. آری او از فروپاشی گفت، و تمامی حاضرین موجود در گردهمائی و بهمراە آنان خانم رجوی کف زدند!

دقت کنیم سخن از فروپاشی است و نە انقلاب یا تحول. در فروپاشی کە مفهومی ضد و مخالف انقلاب یا تحول است، جامعە یا رژیمی فرو می ریزد بدون اینکە آلترناتیوی داشتە باشد، ریزشی بدون برنامە و نیروی جایگزین کە می تواند و باید مرحلە گذار را تکمیل کند. درست مانند کاشتن بمبی در پای یک دیوار! در چنین سیری چنانکە در خود مفهوم کلمە مستتر است، همە چیز از هم فرومی پاشد و معلوم نیست بر این ویرانەها چە کسی حکومت خواهد کرد و بە احتمال قوی کسی هم حکومت نخواهد کرد. فروپاشی، یعنی از هم گسیختن، و این آن خوابی است کە سازمان مجاهدین بە همراە ترامپیستها و نئوکانها برای جامعە ایران تدارک دیدەاند. فروپاشی چنانکە از مفهوم آن هویداست یعنی اینکە نیروی مدعی آن دارای پایگاە درونی در کشور برای امر تحول و تغییر نیست و بە همین جهت تلاش می کند تا شاید از دل ویرانەها شانسی بیابد. آنان، ویرانەها را آشیانە خود دیدەاند.

خانم رجوی برای اینکە بە مردم اطمینان خاطر دهد از تمایل خود برای دمکراسی و آزادی و تامین حقوق ملیتها در ایران گفت (هرچند کە او هنوز در سطح خودمختاری برای کردستان باقی ماندە است و گوئی از آن زمانی کە طرح مجاهدین در این مورد نوشتە شدە است، اتفاق خاصی در ایران، جامعە کردستان و منطقە روی ندادە است!)، فارغ از اینکە چقدر نظام درونی مجاهدین خلق آینە ادعاهای رهبر آن می باشد و نیز چقدر ترامپیسم، نئوکانیسم و شاهزادگان عربستان سعودی متعهد بە آزادی و دمکراسی هستند، باید گفت ادعاهای خانم رجوی بسیار بە ادعاهای خمینی در مقطع انقلاب بهمن شبیە اند، تنها با این اختلاف کە خمینی آن را در مصاحبەها بیان می کرد و او در گردهمائی ای کە پول آن از طرف شیخهای مرتجع عرب و احیانا پولهای دریافت شدە قدیمی از رژیم بعث تامین می شود.

مردم ایران دیگر فریب چنین ادعاهائی را نخواهند خورد. معرف سخن دیگر دهان نیست، بلکە وجودیست کە هویت خود را سالیان سال است اثبات کردە است.

تاریخ انتشار : ۱۲ تیر, ۱۳۹۷ ۱:۰۶ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

«ژئوپارک جهانی قشم» در میدان جنگ

تحول مهمی در سیاست ترکیه به نفع «پ.ک.ک»! تصویب قانون عفو اعضای پ‌ک‌ک در پارلمان ترکیه

فولکس واگن چه زمانی میلیاردها دلار اضافی برای کارگران «پیدا» خواهد کرد؟

کنشگری فعال یا بیش‌فعالی منفعلانه؟ مسئله عاملیت در سیاست توده‌ای

جمعیت مازاد و اقتصاد سیاسی طرد و حذف

حقوق متهم در مرحله‌ی بازداشت