سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۷ تیر, ۱۴۰۵ ۱۳:۵۹

شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۹

آگهی دبیرخانه کمیته رهبری نوین حزب دموکراتیک خلق افغانستان

ریگارد های کار ار نستو چه گوارا در سال ۱۹۹۳، ۲۹ سال قبل به ابتکار انستیوت همبستگی کوبا  با خلقهای جهان تاسیس گردیده واز آن زمان تا اکنون همه ساله در اواخر ماه اپریل نمایند گان و اعضای احزاب کمونیست و کارگری، فعالان سیاسی، اجتماعی و نمایند گان اتحادیه های کارگری از سراسر جهان ( کشورهای آسیا،افریقا، اروپا و امریکای لاتین، بشمول کانادا) در آن شرکت می کنند. شرکت کننده ها مهمان مردم کوبا، وانستیتوت دوستی کوبا با مردم جهان هستند.
Getting your Trinity Audio player ready...

آگهی دبیرخانه کمیته رهبری نوین حزب دموکراتیک خلق افغانستان

(حـــــزب زحمتکشــــــان افغانستــــــان)

رئیس ومعاون دفتر روابط بین المللی کمیته رهبری نوین حزب دموکراتیک خلق افغانستان (حزب زحمتکشان افغانستان) رفقاء عارفه ایماق و رحمت ایماق، به تاریخ ۲۷ اپریل ۲۰۲۳ بمنظورشرکت در بیست و نهمین “رویداد بریگارد های کار ارنستو چه گوارا” و بزرگداشت از اول ماه می، جشن همبستگی کارگران جهان  عازم هاوانا، پایتخت کشور کوبا شدند.

رفقاء، فشرده ی برنامه ی سفر خویش را به خبرنگار تارنگاشت سپیده دم این گونه ابرازداشتند:

رفقاء و دوستان گرامی! افتخار داریم که ما دو فرزند حزب (عارفه ورحمت ایماق)، به نمایند گی ازمادروطن افغانستان وحزب پرافتخار مان، حزب دموکرایک خلق افغانستان (حزب زحمتکشان افغانستان) و جنبش چپ کشور مان، در ۲۹بیست نهمین رویداد بریگاردهای کار چه گوارا و در همبستگی با خلق کوبا، انقلاب ودست آوردهای سوسیالیسم، به کوبای انقلابی یگانه سر زمین سوسیالیستی در قرن ۲۱  و تجلیل با شکوه روز اول ماه می، جشن همبستگی جهانی کارگران در میدان انقلاب – هاوانا شرکت می کنیم.

بریگارد های کار ار نستو چه گوارا در سال ۱۹۹۳، ۲۹ سال قبل به ابتکار انستیوت همبستگی کوبا  با خلقهای جهان تاسیس گردیده واز آن زمان تا اکنون همه ساله در اواخر ماه اپریل نمایند گان و اعضای احزاب کمونیست و کارگری، فعالان سیاسی، اجتماعی و نمایند گان اتحادیه های کارگری از سراسر جهان ( کشورهای آسیا،افریقا، اروپا و امریکای لاتین، بشمول کانادا) در آن شرکت می کنند. شرکت کننده ها مهمان مردم کوبا، وانستیتوت دوستی کوبا با مردم جهان هستند.

این سفر فرصت را برای شرکت کنند گان فراهم می کند تا دست آورد های انقلاب کوبا وسوسیالیسم را مشاهده کنند و همچنین چالش های کوبا را از نزدیک تجربه وبویژه تاثیرات ویرانگر بیش از۵۰ سال محاصره اقتصادی غیر قانونی از سوی ایالات متحده امریکا را دیده و به آن آشنا شوند. همچنان فرصتی است برای نمایند گان احزاب سیاسی وفعالان اجتماعی و کار گری، تا در مورد چالشهای موجود در کشور های شان دیدگاه های خویش را با هم شریک نمایند.

کلام پایانی:

مردم کوبا که متعهد به حفظ انقلاب خود و دستاوردهای بزرگ آن هستند،از شرکت کنندگان بریگاد موسوم به “بریگادیست ها” با گرمی و دوستی پذیرایی می کنند. این واقعیت که بریگارد ها از سراسر جهان شرکت می کنند تا دوستی با هم داشته باشند، این امر برای بسیاری از مردم کوبا مجدداً محک می خورد، وبا تأیید آن اعلام می کند که تغییرات انجام شده ی سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در کوبا، نه تنها برای کشورشان؛ بلکه برای کل جهان بسیار مهم وحائز اهمیت شایان می باشد.

عارفه و رحمت ایماق

۲۷ اپریل ۲۰۲۳

تاریخ انتشار : ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۲ ۱:۴۰ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بخش ۴ – جمهوری اسلامی؛ مرحله‌ای تازه در فرایند دولت–ملتِ در حال شدن!

بخش ۳: ایران و تکوین «دولت ـ ملت»: از دولت پیشامدرن تا ملتِ در حالِ شدن

بخش ۲: اروپا و زایش «دولت–ملت» گذار از نظم فئودالی به حاکمیت ملیِ مدرن!

مسئلهٔ زمان در آغازِ کیهان

غم جنوب…

جنوب ایران، تمام جان ایران است!