سه شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۰۲:۳۲

سه شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۰۲:۳۲

دیکتاتوری کارآفرینان با هدف سرکوب طبقه کارگر  
گرچه مدیرانی مانند ایلان ماسک و خاویر مایلی درباره آزادی صحبت می کنند. اما در واقع آن ها خواستار دیکتاتوری کارآفرینان هستند. کار آفرینان می توانند آزادانه از قدرت خود...
۲۳ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: برگردان: رضا کاويانی
نویسنده: برگردان: رضا کاويانی
شرایط بحرانی در زندان قرچک و ورامین!
باگذشت ۲۰ روز از تجاوز اسرائیل و جنایت جنگی علیه زندانیان بی‌دفاع، محبوسین همچنان در شرایط سخت و نامناسبی نگهداری می‌شوند. به‌نظر می‌رسد که شرایط نگهداری آن‌ها حتی اگر به...
۲۳ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: امتداد
نویسنده: امتداد
گزارشی از تداوم وضعیت نامناسب زندانیان زن در زندان قرچک ورامین
زندانیان محبوس در بند ۱۱ (قرنطینه سابق) زندان قرچک ورامین، با مشکلات متعددی مواجه هستند. ازدحام بیش از ظرفیت بند، نبود تهویه مناسب، عدم دسترسی به اقلام ضروری و رفتار...
۲۳ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: هرانا
نویسنده: هرانا
بیرون راندن پناه‌جویان افغانستانی از میهن ما سیاستی ضدانسانی و مغایر با فرهنگ و اخلاق ایرانی‌ست!
سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) با تاکید بر اصول جهان‌شمول حقوق بشر، نسبت به سیاست مدون و اینک در حال اجرایی شدن بیرون راندن اجباری و خشونت‌آمیز شهروندان افغانستانی تحت...
۲۲ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: هیئت سیاسی ـ اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی ـ اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
کلودت کالوین: دختری که بر جای خود نشست تا تاریخ برخیزد!
آن روز رانندهٔ اتوبوس از کلودت خواست که جایش را به مردی سفیدپوست بدهد، اما او خلاف انتظار حاضران گفت: «نه. من از جایم بلند نمی‌شوم.» کلودت کالوین اولین کسی نبود...
۲۲ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: گروه کار زنان سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: گروه کار زنان سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
بیانیه موسوی؛ از انتقال مرجعیت نیروی تغییر تا نقد شتاب‌زدگی در اپوزیسیون
حمید احمدزاده: بیانیه موسوی، مطالبات ابتدایی و فوری مردم از حاکمیت را در قالب اقداماتی نمادین و عملی مانند آزادی زندانیان سیاسی و تغییر در سیاست‌های رسانه‌ی ملی مطرح می‌کند....
۲۲ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: حمید احمدزاده
نویسنده: حمید احمدزاده
عباس عراقچی: جنگ اسرائیل دیپلماسی را خراب کرد. ایالات متحده می‌تواند آن را احیا کند.
مذاکراتی که زیر سایه جنگ برگزار می‌شوند ذاتاً ناپایدار هستند و گفتگو در میان تهدیدها هرگز واقعی نیست. برای موفقیت، دیپلماسی باید بر اساس احترام متقابل بنا شود.... مردم آمریکا...
۲۱ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: عباس عراقچی
نویسنده: عباس عراقچی

تحریم انتخابات فرمایشی رژیم جواب داده؛ برای تحریمهای گسترده‌تر فعالانه تلاش کنیم

ما ضمن تحریم فعالانه انتخابات هشتم تیر 1403 ریاست جمهوری اسلامی، نیروهای ترقیخواه و عدالت‌طلب و مدافعین آزادی و برابری را برای تحریمهای گسترده‌تر فرا می‌خوانیم و بر این باوریم که عدم شرکت در این نمایش انتخاباتی، مشروعیت‌زدایی از ماهیت رژیم سرکوب، شکنجه و اعدام، و خنثی کردن عوامفریبی سردمداران و حامیان آن و گرامیداشت یاد تمام انسانهایی است که در چهل و پنج سال گذشته جان بر سر آرمانهای خود فدا کرده‌اند.

در پی کشته شدن ابراهیم رئیسی، رئیس قوۀ مجریۀ رژیم اسلامی، نمایش انتخاباتی دیگری برای هشتم تیر ۱۴۰۳ جهت تعیین جایگزین وی در دستور کار رژیم قرار گرفته است. این انتخابات در شرایطی برگزار می‌شود که دیکتاتوری حاکم، سرکوب خونین و کشتار صدها تن از جوانان مبارز و مردم معترض حاضر در خیابانهای کشور در جریان اعتراضات ۱۴۰۱ و جنبش فراگیر «زن، زندگی، آزادی» را از یک سو، و پاسخ دندان‌شکنانه مردم ایران در تحریم سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را از سوی دیگر در پرونده دو سال اخیر خود دارد؛ پاسخی که بیشترین بی‌آبرویی را در سطح ملی و بین‌المللی و کمترین نرخ مشارکت مردم در انتخابات فرمایشی را برای رژیم به ارمغان آورد.

علاوه بر آنها، این نمایش انتخاباتی در شرایطی به صحنه آورده می‌شود که بحرانی همه‌جانبه و فراگیر جامعه و حکومت را در چنبره خود گرفتار ساخته و ناکارامدی و نامشروعی رژیم را به عریانترین شکل ممکن به نمایش گذاشته است. بنحوی که رژیم برای ادامه «گام دوم انقلاب» و تنظیم مناسبات بین‌المللی خود در شرایط فعلی و بویژه مذاکرات پنهان با آمریکا، ناگزیر از درانداختن طرحی دیگر برآمده و با به میدان آوردن تمام نیروهای خود در سیمای جناحین سیاسی امتحان پس داده، حضور مردم در پای صندوقهای رای و بالابردن میزان مشارکت مردم را آماج خود قرارداده است.

تحریم گسترده و هدفمند انتخابات رژیم در دوره‌های گذشته توسط مردم به ستوه آمده از ظلم و جور حاکمان اسلامی نشان داد که جمهوری اسلامی حتی بخش بزرگی از آرای سنتی حامیان خود را نیز از دست داده است و با ادامه این روند، به‌احتمال خیلی زیاد انتخابات هشتم تیر ۱۴۰۳ رکورددار عدم مشارکت مردم در انتخابات نمایشی رژیم در طول چهار دهه گذشته خواهد بود. بنابر این به فرد قرآن پژوه و نهج‌البلاغه خوانی همچون «مسعود پزشکیان» که صلاحیتش در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۰ رد شده بود و در انتخابات اخیر مجلس نیز با دخالت «بزرگان نظام» و بنوعی «حکم حکومتی» تائید شد، بازی داده شد تا با جلب مشارکت و نظر بخشی از رآی باطلی‌ها که رتبه دوم را در انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم کسب کرده بودند، همچنین اصلاح‌طلبان تشنه قدرت امتحان پس داده و بخشی از ناسیونالیستهای حکومتی مناطق قومی- ملی همچون آذربایجان و کردستان، برای نظام آبروداری کند و بعنوان کسی که «آوردن یک عده افراد به پای صندوقهای رای» دلیل اصلی حضورش در انتخابات است، برای نظام و رهبر آن نقش ایفا نماید؛ نقشی که بازیگرش به صراحت می‌گوید: قرار نیست برنامه جدید بنویسد و سیاست جدیدی را در کشور اعلام بکند. او آمده است تا «سیاستهای کلی مقام معظم رهبری» و «برنامه‌های دولت محترم گذشته» را اجرا کند.

در چنین فرایندی است که جریاناتی همچون «اصلاح طلبان» و «روزنه‌گشایان» به وجد می‌آیند تا آبروی باخته خود را این بار با دست پزشکیان «ذوب در ولایت فقیه» و «مفتخر به لباس پاسداری» جبران نمایند. غافل از آنکه توسل به آستان مسعود پزشکیان هر چند می‌تواند برای مدتی- بویژه در روزهای قبل از رای‌گیری –به خروج  جریان اصلاح طلبان حکومتی از انفعال سیاسی منجر شود و آنها را به بازی در میدان سیاست روز نظام دلخوش کند، ولی بی شک این وضع در فردا روز انتخاب رئیس جمهوری متوقف خواهد شد و «اصلاح طلبان» و «روزنه‌گشایان» کماکان پشت درب قدرت سیاسی نظام جمهوری اسلامی نگه داشته خواهند شد تا در زمان دیگری در تکمیل پازل نقشه راه گام دوم انقلاب به درد بخورند و نقش شرمگینانه خود را بازی کنند. این دقیقا همان دامی است که نظام ولایت‌فقیهی با طعمه قرار دادن پزشکیان پیش پای اصلاح طلبان و دیگر سینه‌چاکان شرکت در انتخابات نمایشی رژیم  پهن کرده است تا با ایجاد توهم گشودن روزنه‌ای در ظلمات نظام اسلامی، مردم را به پای صندوقهای رای بکشاند.

انتخابات در جمهوری اسلامی همواره غیر دمکراتیک، غیر عادلانه، غیر رقابتی و مبتنی بر حذف گسترده و آشکار مخالفین و منتقدین و در کل غیرخودی‌ها بوده است. هیچ انتخاباتی در جمهوری اسلامی آزاد نبوده و مردم فقط مجاز بودند و هستند که از بین منتصبین حکومت فرد یا افرادی را برگزینند. این رویکرد که قدرت اجرایی خود را از اصل ارتجاعی ولایت فقیه و ساختار ضد دمکراتیک نظام سیاسی و حقوقی حاکم اخذ نموده، عملا امکان تاثیرگذاری بر سرنوشت خود از طریق صندوقهای رای را برای مردم ایران غیرممکن کرده است. انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیر ۱۴۰۳ نیز همچون دیگر انتخابات برگزارشده در چهار دهه گذشته نمایش مضحکی از بازی داخلی وفاداران به نظام و پیروان «ولایت مطلقه فقیه» می‌باشد.

همانطور که تز «انتخاب بین بد و بدتر» ابداعی تئوریسین‌های  نظام اسلامی توجیه‌گر سرکوب بی‌رحمانه و گسترده مردم توسط حاکمان «بد» در آبان ۹۶ و دی ۹۸ شد، تز «روزنه گشایی» سینه‌چاکان و ترغیب کنندگان مردم به حضور در پای صندوقهای رای نظام ولایت‌فقیهی در هشتم تیر ۱۴۰۳ نیز توجیه‌گر سرکوبهای خونین جنبش مهسا، تطهیر دستهای خونین قاتلین و آدم‌کشان، مشارکت در خونشویی هزاران جانباخته و مجروح جنبش «زن، زندگی، آزادی» و مشروعیت‌بخشی به حیات ننگین نظام ولایت‌فقیهی خواهد بود.

رویگردانی بحق مردم اعم از کارگران و زحمتکشان، زنان و دانشجویان از بازیهای انتخاباتی رژیم در دو دهه اخیر و آگاه شدن آنها از فریبکاری جریانات رنگارنگ حکومتی و غیرحکومتی مدافع اصلاح و اعتدال، شکست سیاست یکدست‌سازی رژیم و میدان دادن به افرادی که بتوانند مشروعیت آن را از طریق ترغیب افراد و کشاندن مردم به پای صندوقهای رای تحقق بخشند، همگی حاکی از آن است که تحریم انتخابات فرمایشی رژیم در طول سالهای اخیر جواب داده و نیروهای ترقیخواه و مدافعین آزادی و عدالت باید برای تحریمهای گسترده‌تر بازیهای انتخاباتی رژیم فعالانه تلاش کنند.

ما جمعی از هواداران فدائیان خلق ایران – اکثریت (داخل کشور) شرکت در انتخابات پیش روی رژیم را چشم‌پوشی بر جنایاتی می‌دانیم که جمهوری اسلامی در طول بیش از چهار دهه گذشته در حق مردم ایران روا داشته و سرکوب، شکنجه، تجاوز، شلیک به چشم جوانان معترض، کشتار مردم، سرکوب زنان و اخراج کارگران، معلمان، بازنشستگان، دانشجویان، پرستاران و دیگر اقشار جامعه را به پشتوانۀ رای‌های ریخته شده به صندوقها ادامه داده است.

ما ضمن تحریم فعالانه انتخابات هشتم تیر ۱۴۰۳ ریاست جمهوری اسلامی، نیروهای ترقیخواه و عدالت‌طلب و مدافعین آزادی و برابری را برای تحریمهای گسترده‌تر فرا می‌خوانیم و بر این باوریم که عدم شرکت در این نمایش انتخاباتی، مشروعیت‌زدایی از ماهیت رژیم سرکوب، شکنجه و اعدام، و خنثی کردن عوامفریبی سردمداران و حامیان آن و گرامیداشت یاد تمام انسانهایی است که در چهل و پنج سال گذشته جان بر سر آرمانهای خود فدا کرده‌اند.

تاریخ انتشار : ۳ تیر, ۱۴۰۳ ۰:۱۹ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

بیرون راندن پناه‌جویان افغانستانی از میهن ما سیاستی ضدانسانی و مغایر با فرهنگ و اخلاق ایرانی‌ست!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) با تاکید بر اصول جهان‌شمول حقوق بشر، نسبت به سیاست مدون و اینک در حال اجرایی شدن بیرون راندن اجباری و خشونت‌آمیز شهروندان افغانستانی تحت عنوان «اتباع غیرمجاز»، هشدار داده، آن را روندی ضدانسانی و ناقض حقوق فردی و گروهی بخشی از مردمان مقیم سرزمین ایران دانسته و به شدت محکوم می‌کند.

ادامه »
سرمقاله

اسراییل در پی تحقق رؤیای خونین «تغییر چهرۀ خاورمیانه»!

دست‌کم دو دهه است که تغییر جغرافیای سیاسی منطقۀ ما بخشی از اهداف امریکا و اسراییل‌اند . نتانیاهو بارها بی‌پرده و باافتخار از هدف‌اش برای «تغییر چهرۀ خاورمیانه» سخن گفته است. در اولین دیدارش با دونالد ترامپ در آغاز دور دوم ریاست جمهوری نیز مدعی شد که اسراییل و امریکا به طور مشترک در حال مبارزه با دشمنان مشترک و «تغییر چهرۀ خاورمیانه»‌اند.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

سیمور هرش: آنچه به من گفته شده است در ایران اتفاق خواهد افتاد.

یک مقام آگاه امروز به من گفت: «این فرصتی است برای از بین بردن این رژیم برای همیشه، و بنابراین بهتر است که ما به سراغ بمباران گسترده برویم.» … بمباران برنامه‌ریزی‌شده آخر هفته اهداف جدیدی نیز خواهد داشت: پایگاه‌های سپاه انقلاب اسلامی، که از زمان سرنگونی خشونت‌آمیز شاه ایران در اوایل سال ۱۹۷۹ با کسانی که علیه رهبری انقلاب مبارزه می‌کنند، مقابله کرده‌اند.

مطالعه »
یادداشت

در نقد بیانیه فعالین مدنی بشمول برندگان نوبل صلح درباره جنگ…

آخرین پاراگراف بیانیه که بخودی خود خطرناک‌ترین گزاره این بیانیه است آنجایی است که میگویند: ” ما از سازمان ملل و جامعه‌ی بین‌المللی می‌خواهیم که با برداشتن گام‌های فوری و قاطع، جمهوری اسلامی را به توقف غنی‌سازی، و هر دو‌طرف جنگ را به توقف حملات نظامی به زیرساخت‌های حیاتی یکدیگر، و توقف کشتار غیرنظامیان در هر دو سرزمین وادار نمایند.” مفهوم حقوقی این جملات اجرای مواد ۴۱ و ۴۲ ذیل فصل هفتم اساسنامه ملل متحد است.

مطالعه »
بیانیه ها

بیرون راندن پناه‌جویان افغانستانی از میهن ما سیاستی ضدانسانی و مغایر با فرهنگ و اخلاق ایرانی‌ست!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) با تاکید بر اصول جهان‌شمول حقوق بشر، نسبت به سیاست مدون و اینک در حال اجرایی شدن بیرون راندن اجباری و خشونت‌آمیز شهروندان افغانستانی تحت عنوان «اتباع غیرمجاز»، هشدار داده، آن را روندی ضدانسانی و ناقض حقوق فردی و گروهی بخشی از مردمان مقیم سرزمین ایران دانسته و به شدت محکوم می‌کند.

مطالعه »
پيام ها

کرامت کارگران افغانستانی را پاس بدارید؛ آنان پناهنده‌اند نه جاسوس!

کارگران افغانستانی مانند بسیاری دیگر از کارگران مهاجر غیرقانونی، قربانی سیاست‌های غلط مهاجرتی دولت میزبان، به مثابه یک نیروی کار ارزان، از سوی سرمایه‌داران در شرایطی به کار گرفته می‌شوند که از کم‌ترین حقوق برخوردارند و نماد بهره‌کشی عریان سیستم سرمایه‌داری‌اند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

دیکتاتوری کارآفرینان با هدف سرکوب طبقه کارگر  

شرایط بحرانی در زندان قرچک و ورامین!

گزارشی از تداوم وضعیت نامناسب زندانیان زن در زندان قرچک ورامین

بیرون راندن پناه‌جویان افغانستانی از میهن ما سیاستی ضدانسانی و مغایر با فرهنگ و اخلاق ایرانی‌ست!

کلودت کالوین: دختری که بر جای خود نشست تا تاریخ برخیزد!

بیانیه موسوی؛ از انتقال مرجعیت نیروی تغییر تا نقد شتاب‌زدگی در اپوزیسیون