سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۸ مرداد, ۱۴۰۵ ۰۴:۲۴

چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۴:۲۴

کارزار رفع حصرِ پیشگامان جنبش سبز، گامی مثبت و تقویت کنندۀ جامعۀ‌ مدنی

ما خوشحالیم که اراده‌ای مستحکم در داخل کشور شکل گرفته است که با برشمردن مشکلات معیشتی، سیاسی و اجتماعی، برخورداری از زندگی‌ای بهتر، حقوق اولیه و اعتراض را حق شهروندی مردم ایران دانسته و در اولین گام برای پایان دادن به ستم پانزده‌سالۀ حصر، با عزمی جدی به میدان آمده است
Getting your Trinity Audio player ready...

در آستانه پانزدهمین سالگرد حصر غیرقانونی و غیرانسانی خانم زهرا رهنورد، آقای میرحسین موسوی و آقای مهدی کروبی، گروهی از فعالین مدنی در ایران با نام «جمعی از ایثارگران، خانواده‌های شهدا و دلسوزان کشور»، پویشی برای درخواست پایان این حصر به راه انداخته‌اند. این مطالبۀ انسانی با دربرگرفتن اقشار مختلف جامعه ایران توانسته از تمرکز بر افراد فراتر رفته و به یک حرکت پویا و اجتماعی تبدیل شود.

مطالبات کارزار فراتر از رفع حصر است. بیانیه با این هشدار آغاز می‌شود که ادامۀ وضعیت فعلی ممکن است به انهدام بنیان‌های کشور بیانجامد. سپس به گسترش روزافزون فقر در جامعه اشاره می‌شود. امضاکنندگان بیانیه با تاکید بر گسترش اختلاس و فساد، به بند کشیدن کنشگران مدنی و سیاسی، نبود آزادی و استفاده از احکام اعدام برای ترساندن مردم، حاکمیت را مسئول وضع فعلی دانسته و سکوت و بی‌تفاوتی در برابر شرایط کنونی را به هیچ عنوان جایز نمی‌دانند.

اگرچه حاکمیت از ادامۀ کارزار جمع‌آوری امضا جلوگیری کرده و سامانۀ اینترنتی کارزار را توقیف کرده است، اما برگزارکنندگان این پویش اعلام کرده‌اند که همچنان با عزمی استوار به تلاش خود ادامه خواهند داد. تاکنون هزاران نفر از گروه‌های گوناگون اجتماعی، حمایت و همبستگی خود را با این اعتراض مسالمت‌آمیز اعلام کرده‌اند. در گامی دیگر، فراخوان‌دهندگان قصد دارند با مراجعه به وزارت کشور و درخواست مجوز قانونی برای تجمع در تهران، اعتراض رسمی و علنی خود را به این اقدام ضدملی به نمایش بگذارند.

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)، که از آغاز جنبش سبز به‌عنوان یکی از پیگیرترین نیروهای سیاسی خارج از کشور در مسیر تحقق خواسته‌های دموکراتیک و آزادی‌خواهانۀ این جنبش عظیم تلاش کرده است، حمایت قاطع خود را از این جنبش مدنی و خواسته های آن اعلام می کند. ما دست برگزارکنندگان این پویش را از راه دور می‌فشاریم و تأکید می‌کنیم که در کنار شما هستیم.

در عین حال، تاکید بر این نکته را لازم می‌دانیم که خواسته‌های مطالباتی مبرم ما بسی فراتر از رفع این حصر ظالمانه است.. آزادی تمامی زندانیان سیاسی، پایان دادن به صدور و اجرای احکام اعدام و لغو قانون حجاب اجباری از اولین مطالبات اساسی در مسیر تحقق عدالت، آزادی و برابری است.

ما خوشحالیم که اراده‌ای مستحکم در داخل کشور شکل گرفته است که با برشمردن مشکلات معیشتی، سیاسی و اجتماعی، برخورداری از زندگی‌ای بهتر، حقوق اولیه و اعتراض را حق شهروندی مردم ایران دانسته و در اولین گام برای پایان دادن به ستم پانزده‌سالۀ حصر، با عزمی جدی به میدان آمده است. جامعۀ ما برای غلبه بر استبداد، خودمحوری و خودبزرگ‌بینی، به چنین اقدامات مسالمت‌آمیز و جسورانه‌ای از سوی جامعۀ مدنی ایران نیاز دارد.

بی‌تردید، اقداماتی که بر پایۀ همبستگی ملی و خواسته‌های مطالباتی مردم ایران بنا شده‌اند، ضامن امنیت، ثبات و استحکام بنیادهای کشور ما خواهند بود.

ما بار دیگر از این اقدام شایسته حمایت کرده، با این خواست کنش‌گران در ساختن «کشوری آباد، آزاد، سرافراز و پیشرفته، برای همۀ ایرانیان» هم‌سو و هم‌گام‌ایم و برای موفقیت آنان در این حرکت انسانی و جمعی آرزوی موفقیت داریم.

 

چهارشنبه۱۰ بهمن ۱۴۰۳ (۲۹ ژانویه ۲۰۲۵میلادی)

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ ۷:۵۳ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

عکاسی صحنه‌پردازی‌شده؛ از بازآفرینی واقعیت تا بیان مفهومی

 ایتمار بن گویر، وزیر امنیت اسرائیل خواستار «کشتارهای هدفمند هر شب» در نوار غزه شده است 

بن بست راهبردی آمریکا، تحولات منطقه ای و سناریو های پیش رو

اعتصاب هشداردهنده کارگران، بنادر دریایی را تا حد زیادی فلج کرد

کمدی الاهی یا کمدی انسانی؟ بالزاک و دانته

«نفوذ» اسم رمز امنیتی‌کردن جامعه