پنجشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۳:۰۷

پنجشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۳:۰۷

درخواست حزب اپوزیسیون ترکیه: تحریم شرکت های حامی دولت اردوغان
چند روزی است که صدها هزار نفر در ترکیه علیه زندانی شدن اکرم امام اوغلو شهردار استانبول و رقیب انتخاباتی رجب طیب اردوغان, تظاهرات کرده اند. اکنون حزب اپوزیسیون از...
۷ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: برگردان: رضا کاويانی
نویسنده: برگردان: رضا کاويانی
راه برون رفت از بن بست کنونی
 عوامل متعدد به هم پیوسته ای برای وضع اسفبار کنونی وجود دارد اما برنامه هسته ای نظام نقش کانونی در بین عوامل مختلف را ایفا میکند. برنامه هسته ای موجبات فقر...
۶ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: جابر حسینی
نویسنده: جابر حسینی
با ماهیان قرمز
داور دلشوره های من ابر است، قضاوت میکند، مانع میشود، که من از خانه بیرون بیایم، در خانه می مانم، با ماهیان قرمز، که از سفره هفت سین مانده اند
۶ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: احمد رضا احمدی
نویسنده: احمد رضا احمدی
جنایتی دیگر از سوی اشغالگران؛ حمله و بازداشت کارگردان فلسطینی برنده اسکار!
«سرزمینی دیگر نیست» فقط یک فیلم نیست؛ بلکه روایت رنج سرزمینی است که بارها اشغال شده اما هرگز تسلیم نشده است. این مستند، با ثبت لحظات تخریب روستاهای فلسطینی، آوارگی...
۶ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: سیاوش قائنی
نویسنده: سیاوش قائنی
احتمال جنگ زیاد است، ولی روزنه صلح بسته نشده است!
همه شواهد و قراین، برغم تمایل آشکار بخشی از حاکمیت و اغلب مردم برای مذاکره با آمریکا، نشان می‌دهد چنانچه دولت ترامپ همچنان بر پیشنهادات ... تأکید داشته باشد، پاسخ...
۶ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: گروه خرداد، هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
نویسنده: گروه خرداد، هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
گذشته حاضر: یادداشت هایی از زندگی یک آهنگساز
گستره‌ی بلند زندگیِ من به چهار دوره‌ی مجزا تقسیم می‌شود. اولین دوره‌ی آن کودکی و نوجوانی در سرزمین مادری‌ام، ایران، بود... دومین دوره‌ی زندگی‌ام با مهاجرت به آمریکا در سال...
۵ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: هرمز فرهت
نویسنده: هرمز فرهت
نقش روسیه در سیاست خارجی جمهوری اسلامی
بر اساس این پیش‌فرض، جمهوری اسلامی فاقد هرگونه آزادی و اراده برای تصمیم‌گیری در تهران است و همه سیاست‌های خارجی‌اش را با شاغول کشورهای دیگر، و به‌طور عمده با روسیه،...
۵ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: سیاوش
نویسنده: سیاوش

آیا عدم شرکت در انتخابات هفتم اسفند ماه سال ۱۳۹۴، ارتقای موقعیت سازمان در جامعه و همراهی با مردم را با خود دارد؟

این موضع با موضع کلیه نیروهای برانداز تفاوتی ندارد و اگر این استراتژی برقرار بماند به شما اعلام می‌کنیم که هیچ گاه در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهید کرد و اساسا لزومی به تحلیل برای اتخاذ موضع نخواهد بود.

رفقای گرامی إ همانطور که اطلاع دارید ما طی ۴ اطلاعیه صادره، لزوم شرکت در دو انتخابات هفتم اسفند ۹۴ و رای دادن به بلوکی را که گفتار و کردارش به منافع و مطالبات اکثریت مردم جامعه نزدیکتر است تاکید و رسالت، نقش و جایگاه احزاب و سازمانهایی را که برای رستگاری مردم و رسیدن آنان به آزادی، دموکراسی و عدالت اجتماعی مبارزه می‌کنند، و در بزنگاه‌های تاریخی با مردم همراهند، یادآوری نمودیم. دراین راستا هر آنچه در توان داشتیم انجام دادیم و امروز همچون انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۹۲ همگام با اکثریت ملت ایران، در پیروزی بزرگ این ملت سلحشور نقش خود را ایفا کردیم، بسیار خرسندیم. با این یادداشت ضروری می‌دانیم که چند نکته کلیدی را با تدوین کنندگان آخرین اطلاعیه سازمان مبنی بر عدم شرکت در انتخابات هفتم اسفند ماه در میان بگذاریم:

۱- از رفقای گرامی خواستاریم هر چهار اطلاعیه مزبور را به همراه آخرین اطلاعیه سازمان در کنار هم قرار داده و با دقت مطالعه نمایند. در اولین گردهمایی اعضاء رهبری این اطلاعیه‌ها مورد بحث قرار گیرد و نتیجه آن به طور مکتوب در اختیار ما قرارداده شود. از اینکه اطلاعیه‌های اول و دوم درمعرض انتشار عمومی قرار نگرفت و در بخش دیدگاه‌ها چاب شد، گله‌مندیم.

۲- ما با سیاستی که در بزنگاه تاریخی ملت ایران از همراهی با مردم باز ماند و تحلیل مشخص از شرایط ندارد و یا شجاعت تصمیم‌گیری تاریخ‌ساز ندارد و با سیاست همراهی با گروه‌ها و افرادی را که نقش سازنده در روند رو به رشد ملت ایران ندارند، پیشه می‌کند معترضیم و اعتقاد داریم که ادامه چنین روندی هم به ما، هم به مردم، و هم به سازمان لطمه جبران ناپذیری زده و می‌زند.

۳- ما در تاریخ دوم تیرماه ۹۴ اولین اطلاعیه خود مبنی بر دلایل رای دادن‌مان را به بلوکی که نظراتش منعکس کننده منافع حداقلی مردم ایران است نیز اعلام کردیم ،اگر چه از یکسال و نیم پیش در مذاکراتی که با هم داشتیم بر این مواضع تاکید می‌نمودیم. در آن موقع شما به خاطر زودهنگام بودن این موضع‌گیری با آن موافق نبودید که سرانجام به اصرار ما، این موضع‌گیری انتشار بیرونی یافت و اطلاعیه‌های بعدی سازمان نیز باتایید موضع‌گیری‌های ما ادامه پیدا کرد. خصوصا مصاحبه‌های آقای خلیق این ارزیابی را تقویت می‌کرد و مایه خوشحالی ما بود که سازمان با مبارزه ای که در بطن جامعه ایران جریان دارد همراه است،و با اکثریت مردم ایران در مقابل بورژوازی تجاری و دلال و رانت‌خوار به سرکردگی نیروهای نظامی – امنیتی و دفتر رهبری و اصولگرایان افراطی گام برمی‌دارد. در عرصه انتخابات گر چه گاها نظرات ضد و نقیض اعلام می‌شد ولی در مجموع تا پیش از آخرین اطلاعیه، مردم به شرکت در انتخابات فرا خوانده می‌شدند. ولی متاسفانه در آخرین اطلاعیه انتخاباتی که به نظر می‌رسید با عجله نوشته شده بود، بسیاری از رشته‌ها را پنبه کرد. گر چه ما به همراه بیش از۸۵ درصد هواداران سازمان در انتخابات پرشکوه اسفند ۹۴ شرکت نمودیم و هر آن چه در توان داشتیم انجام داده‌ایم، اما جای بسیار تاسف است که سازمان زبان گویای این تفکر نبود و خود را در کنار ۱۰ تا ۱۵ درصدی قرار داد، لذا ضروری است تغییرات اساسی در این عرصه در دستور کار سازمان قرار گیرد.

۵- به نظر می‌رسد برخی از رفقای سازمان در شکل‌ پذیرفته اند که سازمان ما یک سازمان سوسیال دموکراتیک است اما در محتوا بدلیل تعلق خاطر به گذشته نمی‌خواهند بپذیرند که یک سازمان سوسیال دموکراتیک با ساز و کار دنیای امروز ملزوماتی دارد که باید با آن گردن نهاد. این ملزومات را مثلا برای یونان و ترکیه و برزیل و … می‌پذیرند ولی وقتی به جامعه ایران می‌رسند با طرح مسئله ولایت فقیه و … سیاست یک بام و دو هوای خود را ادامه می‌دهند و نمی‌پذیرند که دیکتاتوری با هر لوایی دیکتاتوری است. مبارزه با دیکتاتوری لوازم خود را دارد که مهمترین عرصه آن صندوق رای است و دیدیم که علیرغم تقلبات انجام یافته چه پیروزی شگرفی مردم بدست آوردند.

۶- در نظر نداریم که درین نوشته کوتاه به تحلیل مواضع نیروهای راه یافته به مجلس بپردازیم فقط در چند جمله می‌توان گفت، طبقه متوسط و به عبارتی دقیق تر اغلب مردم قاطعانه، مخالفین برجام و اصول‌گرایانی را که در پی میلیتاریزه کردن ایران و حاکمیت مطلق اقتصاد رانتی بوده‌اند، کنار زده‌اند و حتی طبقه کارگر ایران نیز با قراردادن نمایندگان ناپیگیر خود در ردیف‌های اول لیست ۳۰ نفره پیروز مجلس در حوزه تهران پیام معنی‌داری به انتخابات داشته‌اند.

۷- در رابطه با تاثیرگذاری و نقش هواداران در پروسه انتخابات با اطمینان می‌توان گفت حدود۸۵ درصد هواداران داخل کشور در کارزار انتخاباتی حضور فعال داشتند و همه توان خود را برای عقب راندن افراطیون از سنگرها‌ی‌شان با رای دادن به لیست امید به کار بستند.

همچنین می‌خواهیم این نکته را هم یادآور شویم و این پرسش را مطرح نماییم که بررسی شود چه عواملی موجب شده تانتوانیم شمارا در کنار مردم، احزاب و سازمانهایی چون  سازمان جمهوری خواهان ایران، حزب دموکرات کردستان ایران، حزب دموکراتیک مردم ایران و …و حتی برخی از افراد و عناصر اثرگذار بر افکار عمومی در خارج از کشور که منتسب به سازمان شناخته می‌شوند، ببینیم.

شما می‌گویید چون اصل ولایت فقیه را نمی‌پذیریم در انتخابات مجلس خبرگان شرکت نمی‌کنیم و چون نظارت استصوابی را نافی اعمال اراده آزاد مردم می‌دانیم در انتخابات مجلس شورای اسلامی هم شرکت نمی‌کنیم. دوستان این موارد خود موضوع و هدف مبارزه هستند، در صورتیکه شما شرکت خود را مشروط به لغو این دو اعلام می‌دارید، اندکی مکث کنید، این استدلال طرح شرکت و سایر شرایطی که در اطلاعیه خود برشمردید و مردم را به شرکت در انتخابات ترغیب کردید نفی می‌کند. این موضع با موضع کلیه نیروهای برانداز تفاوتی ندارد و اگر این استراتژی برقرار بماند به شما اعلام می‌کنیم که هیچ گاه در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهید کرد و اساسا لزومی به تحلیل برای اتخاذ موضع نخواهد بود.

۸- ما نه تنها به سرنوشت سازمان بلکه به گستردگی فعالیت سازمان در پهنه بیکران میهمان می‌اندیشم، به فرزندان و جوانان ایران زمین که درین خاک رشد می‌کنند، می‌اندیشیم، ما حتی به فعالیت علنی در آینده‌ای نه چندان دور در سپهر سیاسی  ایران می‌اندیشم که باید سنگ بنای آن در عرصه همین پیکارها گذاشته شود. بنابراین با صداقتی که از رفقای سازمان سراغ داریم که بیشترین تحول و تغییر را نسبت به سایر جریان‌ها در سازمان ایجاد نموده‌اند. انتظار نداریم روند رو به رشد کند شود و منطبق بر شرایط عینی جامعه پیش نرود، ذهن را بر عین ترجیح بدهیم و صدای مردم را با گوش جان بشنویم. ما در این باره صحبت‌های زیادی با شما خواهیم داشت و تا اینجا هم منتظر لحاظ کردن نظرات‌مان در برنامه پیش رو هستیم.

 

حمید قدرت نما ـ هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

۱۹/۱۲/۱۳۹۴

 

تاریخ انتشار : ۲۹ اسفند, ۱۳۹۴ ۱۰:۴۳ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

آیا وجدان بشریت هنوز در مقابل این نسل کشی بیدار است؟

با آتش‌بس امیدی برای پایان جنگ و برداشتن سایه سنگین آن از سر مادران، کودکان، پیران و جوانان فلسطینی به وجود آمده بود، اما این امید با نقشه شوم جنایتکاران از بین رفت، نقشه‌ای که فراتر از یک جنگ معمولی بوده و هدف نهایی آن نابودی و آواره‌سازی یک ملت کهن از سرزمینش و تصرف باقی‌مانده خاک فلسطین است.

ادامه »
سرمقاله

ریاست جمهوری ترامپ یک نتیجهٔ تسلط سرمایه داری دیجیتال

همانگونه که نائومی کلاین در دکترین شُک سالها قبل نوشته بود سیاست ترامپ-ماسک و پیشوای ایشان خاویر مایلی بر شُک درمانی اجتماعی استوار است. این سیاست نیازمند انست که همه چیز بسرعت و در حالیکه هنوز مردم در شُک اولیه دست به‌گریبان‌اند کار را تمام کند. در طی یکسال از حکومت، خاویرمایلی ۲۰٪ از تمام کارمندان دولت را از کار برکنار کرد. بسیاری از ادارات دولتی از جمله آژانس مالیاتی و وزارت دارایی را تعطیل و بسیاری از خدمات دولتی از قبیل برق و آب و تلفن و خدمات شهری را به بخش خصوصی واگذار نمود.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته
یادداشت

قتل خالقی؛ بازتابی از فقر، ناامنی و شکاف طبقاتی

کلان شهرهای ایران ده ها سال از شهرهای مشابه مانند سائو پولو امن تر بود اما با فقیر شدن مردم کلان شهرهای ایران هم ناامن شده است. آن هم در شهرهایی که پر از ماموران امنیتی که وظیفه آنها فقط آزار زنان و دختران است.

مطالعه »
بیانیه ها

آیا وجدان بشریت هنوز در مقابل این نسل کشی بیدار است؟

با آتش‌بس امیدی برای پایان جنگ و برداشتن سایه سنگین آن از سر مادران، کودکان، پیران و جوانان فلسطینی به وجود آمده بود، اما این امید با نقشه شوم جنایتکاران از بین رفت، نقشه‌ای که فراتر از یک جنگ معمولی بوده و هدف نهایی آن نابودی و آواره‌سازی یک ملت کهن از سرزمینش و تصرف باقی‌مانده خاک فلسطین است.

مطالعه »
پيام ها
٨ مارس گروه کار زنان سازمان فداييان خلق ايران (اكثريت)

روز جهانی زن: مبارزه برای برابری در سایه تحولات سیاسی

زنان ایرانی سال‌هاست که در صف مقدم مبارزات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی برای حقوق برابر ایستاده‌اند. آن‌ها با وجود محدودیت‌های شدید، علیه تبعیض جنسیتی، فقر زنانه ، زن‌کشی، کودک‌همسری و نابرابری‌های ساختاری مبارزه کرده‌اند. تاریخ مبارزات زنان، حکایت گام‌های استوار و دل‌های امیدواری است که در برابر ناملایمات ایستاده‌اند. آنان چراغ فردایی روشن را برافروخته‌اند، جایی که عدالت و برابری طنین‌انداز خواهد شد.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

درخواست حزب اپوزیسیون ترکیه: تحریم شرکت های حامی دولت اردوغان

راه برون رفت از بن بست کنونی

با ماهیان قرمز

جنایتی دیگر از سوی اشغالگران؛ حمله و بازداشت کارگردان فلسطینی برنده اسکار!

احتمال جنگ زیاد است، ولی روزنه صلح بسته نشده است!

گذشته حاضر: یادداشت هایی از زندگی یک آهنگساز