سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۷ بهمن, ۱۴۰۴ ۲۳:۵۱

سه شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۱

ده دسامبر روز جهانی حقوق بشر(فایل صوتی)

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) ضمن بزرگداشت این روز و با باور به لزوم حفظ شأن و کرامت انسانی، در ساختن دنیایی بهتر و عادلانه تر و عاری از جنگ و خشونت، خود را با بسیاری از آزادیخواهان جهان همسو و هم‌صدا می‌داند.

 با پایان جنگ دوم جهانی در سال ۱۹۴۵، جامعه‌ی جهانی برای حفظ منافع کشورها و حفاظت از کرامت انسانی،  به تدوین و امضای معاهدات بین‌المللی حقوقی پرداخت. «اعلامیۀ جهانی حقوق بشر» از بارزترین این پیمان‌نامه‌ها است که در یک سند ۳۰ ماده‌ای، روز دهم دسامبر ۱۹۴۸ توسط مجموع سازمان ملل به تصویب رسید.  
معاهدۀ حقوق بشر  بازشناسی و حفظ شأن و کرامت انسانی را مبنای آزادی، عدالت و صلح در جهان برمی‌شمارد. با این حال، پس از گذشت هفتاد‌وچهار سال از امضای این پیمان‌نامه، چگونگی عمل به آن در دنیای  درگیر با چالش‌هایی مانند  جنگ‌، نابرابری‌های انسانی، ناکارآمدی سیستم مالی جهانی، نژادپرستی و تغییرات اقلیمی با انتقادهای بسیاری روبه‌روست.
سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) ضمن بزرگداشت این روز و  با باور به لزوم حفظ شأن و کرامت انسانی، در ساختن دنیایی بهتر و عادلانه‌تر و عاری از جنگ و خشونت، خود را با بسیاری از آزادی‌خواهان جهان هم‌سو و هم‌صدا می‌داند.
سازمان ما اعلامیۀ جهانی حقوق بشر را گامی مثبت و قابل اتکا در تاریخ معاصر دنیا می‌داند و همراه و همگام با جنبش نوین «زن، زندگی، آزادی»، به استقبال این روز جهانی می‌رود. در پاسداشت این روز، در برنامه‌ای  در سامانۀ «زوم» تلاش می‌کنیم چالش‌های امروزین «حقوق بشر» را از زوایای گوناگون به بررسی بنشینیم.  

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
گروه کار تبلیغات و مجازی

تاریخ: ۱۹ آذر ۱۴۰۱ برابر با ۱۰ دسامبر ۲۰۲۲
ساعت : ۱۹ به وقت اروپای مرکزی ، ۲۱:۳۰ به وقت ایران

تاریخ انتشار : ۲۰ آذر, ۱۴۰۱ ۴:۱۹ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

در همایش‌ها، گردهم‌آیی‌ها و تظاهرات جمهوری‌خواهان مردمی و میهن‌دوست شرکت می‌کنیم!

در تداوم پای‌بندی به این وظیفهٔ انسانی و میهنی، هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از برگزاری تظاهراتی که با نام «همبستگی جمهوری خواهان در حمایت از مبارزات مردم ایران» از ساعت ۱۴:۰۰ روز یک‌شنبه، ۵ بهمن ۱۴۰۴ (۲۵ ژانویهٔ ۲۰۲۶ میلادی) در شهر کلن آلمان برگزار می‌شود پشتیبانی کرده و شرکت هرچه گسترده‌تر در تظاهرات جمهوری‌خواهان مردمی و میهن‌دوست را در خدمت دست‌یابی به آینده‌ای روشن برای مردم و سرزمین ایران می‌داند.

ادامه »

تجربۀ خونین بازتولید استبداد و مصادرهٔ مبارزات مردمی در تاریخ معاصر ایران

اگر قرار است این‌بار سرنوشتی متفاوت رقم بخورد، باید چرخهٔ تاریخی مصادرۀ مبارزات مردم از سوی نیرویی اقتدارگر و استقرار استبدادی تازه شکسته شود. ایران امروز تنها زمانی می‌تواند مبارزهٔ خود را به ثمر برساند که با تکیه بر جامعهٔ مدنی مستقل، مطالبات مسالمت‌آمیز و مطالبه‌محور خود را پی بگیرد. جامعهٔ ما هوشیارتر از آن است که با وجود خشمِ برحق ناشی از نادیده‌گرفته‌شدن، وعده‌های بی‌پایه و متکی بر مداخلهٔ بیگانه را بنیان مبارزات حق‌طلبانه‌اش قرار دهد. تجربه‌های تلخ و خونین تاریخ معاصر ایران گواه آن است که صرفاً «نه» گفتن کافی نیست

مطالعه »

چگونه رژیم ایران خیابان‌ها را دوباره تصرف کرد!

فینانشال تایمز: این اعتراضات به سرعت به جنبشی بسیار گسترده‌تر علیه خود رژیم تبدیل شد و شعارهای «مرگ بر خامنه‌ای» و «مرگ بر دیکتاتور» در شهرهای مختلف کشور طنین‌انداز شد. شاهد دیگری در غرب تهران به فایننشال تایمز گفت که حدود دوازده مرد تنومند، «شبیه کماندوها» را دیده است که لباس‌های سیاه مشابهی پوشیده بودند و در منطقه می‌دویدند و از مردم می‌خواستند خانه‌های خود را ترک کنند و به اعتراضات بپیوندند. او گفت: «آنها قطعاً سازماندهی شده بودند، اما من نمی‌دانم چه کسی پشت آنها بود.»

مطالعه »

اهریمن‌سازی از چپ و کنش ما

یک همگرایی ایدئولوژیک طولانی‌مدت بین رسانه‌های قدرتمند و تحت حمایت خارجی و جریان‌های تأثیرگذار در درون حاکمیت و رسانه های وابسته به آنها وجود داشته است که هر دو، اهریمن‌سازی چپ و نسبت دادن مسئولیت مشکلات ایران به آن را مفید یافته‌اند. خشم عمومی از نابرابری، فساد و بی‌عدالتی اقتصادی بسیار واقعی است، اما این خشم به طور کامل با حمایت از جایگزین‌های سوسیالیستی یا برابری‌خواهانه همخوانی ندارد.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

نان و قتل عام

ایران راه حل قهرآمیز ندارد

*می‌گویمت بدان که این شعر صیقل نخورده‌است!*

عقلانیت پس از فاجعه…

بدون وجود آلترناتیو دموکراتیک، تحقق دموکراسی ناممکن است!

زایش نظم نوین جهانی وشدت عمل امریکا – بخش دوم: ایران دردهنه طوفان!