از: احمد فرهادی، مسئول روابط بین المللی سازمان فداییان خلق ایران ﴿اکثریت﴾
به: آقای محمد البرادعی، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی
جناب آقای البرادعی
با کمال خوشوقتی مایلم بمناسبت اعطای جایزه صلح نوبل به جنابعالی و آژانس بین المللی انرژی اتمی، از جانب سازمان فداییان خلق ایران ﴿اکثریت﴾ به جنابعالی تبریک بگویم.
جناب آقای البرادعی
آژانس بین المللی انرژی اتمی تحت مدیریت شما تاکنون شجاعانه و واقعبینانه، با گزینش و بکارگیری خستگی ناپذیر زبان دیپلماسی و گفتگو و احتراز جدی از بکارگیری زبان زور و اسلحه در حل مسائل و بحرانهای واقعی، در راستای تامین صلح در جهان حرکت کرده است. شما کوشیده اید، نه بر مبنای حدس و گمان، و مهمتر از آن نه برمبنای خوشایند این یا آن قدرت جهانی و این یا آن حکومت، بل که فقط برمبنای واقعیات فعالیت کرده و به صلح در جهان خدمت نمائید. صلح دوستان جهان، که اکثریت بسیار قوی ساکنان کره خاکی را تشکیل میدهند، ایستادگی سرفرازانه شما و آژانس در جریان جستجوی نافرجام سلاح های کشتار جمعی در عراق در آستانه حمله آمریکا و متحدانش به عراق، و همچنین درایت، کاردانی و ایستادگی در مورد مسئله هسته ای ایران را، که هنوز هم بدرستی ادامه دارد، فراموش نخواهند کرد. اکنون اعطای جایزه با ارزش صلح نوبل به جنابعالی و آژانس بین المللی انرژی اتمی، در حقیقت قدردانی از خدمات شما و آژانس تحت مدیریت شما به صلح جهانی و اعلام تائید سیاستهای درست شماست. این امر یک پیروزی نه تنها برای شما و آژانس، بل که پیروزی بزرگی برای تمامی صلح دوستان جهان و همچنین برای مردم صلحدوست ایران است.
جناب آقای البرادعی
برپایه شناخت و ارزیابی سازمان فداییان خلق ایران ﴿اکثریت﴾، که یک سازمان سیاسی اپوزیسیون است و از ۳۵ سال پیش تا کنون در راه برقراری و گسترش دمکراسی در ایران مبارزه میکند، اکثریت مطلق مردم ایران معتقدند استفاده از دانش هسته ای فقط و فقط باید در خدمت مقاصد صلح آمیز باشد. اما سیاست های نادرست و ماجراجویانه هسته ای حکومت ایران، بویژه پس از تکیه زدن آقای احمدی نژاد بر صندلی ریاست جمهوری، تصویری کاملا مخالف با افکار عمومی ایرانیان را به نمایش گذاشته است. مردم ایران اعطای جایزه صلح نوبل به جنابعالی را، که بخش بزرگی از فعالیتهایتان طی سالهای اخیر در رابطه با ایران بوده، همچنین به معنای همراهی صلح دوستان جهانی با خود و اعلام حمایت آشکار آنان از مبارزاتش برای دمکراسی ارزیابی کرده و از آن انرژی بیشتری برای فعالیت در راه صلح و دمکراسی کسب خواهد نمود. چنین همراهی و حمایتی را ایرانیان دو سال پیش نیز، هنگام اعطای همین جایزه به حقوقدان شجاع هموطنمان خانم شیرین عبادی، شاهد بودند و بگرمی آن را پاس داشتند.
جناب آقای البرادعی
ضمن عرض تبریک مجدد، برای شما در ادامه راهتان که خدمت به بشریت مترقی است پیروزی آرزو میکنم و امیدوارم فعالیتهای شما و آژانس در منطقه ما به “خاورمیانه ی عاری از سلاح های هسته ای” و در جهان ما به “جهانی عاری از سلاح های هسته ای” بیانجامد.
با احترام فراوان
۷ اکتبر ۲۰۰۵
احمد فرهادی