چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۰

چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۰

بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!
برای رهایی ایران از اقتدارگرایی و تمامیت‌خواهی، با رنج و اندوه خون ریخته‌شدهٔ جوانان در این چند دهه در جان، بر خلاف دور اول، در دور دوم انتخابات شرکت می‌کنم...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: زهره تنکابنی
نویسنده: زهره تنکابنی
جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!
سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!
یادمان باشد که هرچه جامعه ضعیف‌تر شود، از فرصت‌ها و شانس‌هایی که در مسیر بهبود، تغییروتحول  پیش خواهد آمد، کمتر می‌توانیم استفاده کنیم و شانس‌های آینده ایران را از دست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کیوان صمیمی
نویسنده: کیوان صمیمی
انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!
نیروی تجدد و دموکراسی یک قرن است که ایران مال همه‌ی ایرانیان است شعار اوست. اکنون نیروهای وسیعی از جنبش اسلامی نیز به همین نگاه پیوسته اند. در پهنه‌ی سیاست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: امیر ممبینی
نویسنده: امیر ممبینی
جزئیات کشته شدن راضيهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!
سوم تیر ماه جاری رسانه‌ها نوشتند که دختری جوان به نام «راضیهٔ رحمانی» اهل روستای گویژه در شهرستان نورآباد استان لرستان با شلیک یکی از مأموران نیروی انتظامی جان باخت....
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!
نهضت آزادی ایران در ادامه راهبردی که در مرحله اول در پیش گرفت، اتحاد ملت و تجمیع همه معترضان در مرحله دوم انتخابات را برای مقابله با مخالفان آزادی و...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: نهضت آزادی ایران
نویسنده: نهضت آزادی ایران
انتخابات مهندسی شده، راه يا بی‌راهه؟
    خانم وسمقی در ارتباط با انتخابات ریاست حمهوری در ایران تحلیلی داشته است. خانم وسمقی، زین میان؛ بر این باور است که اصلاح‌طلبان، اگر گمان می‌کنند که حکومت...
۱۲ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: صدیقه وسمقی
نویسنده: صدیقه وسمقی

اجماع برای تبرئە عوامل فاجعە پلاسکو

در تشیع جانباختگان فاجعە پلاسکو شرکت کنید، با خانوادە جانباختگان همدردی کنید و خواستار اعلام شمار واقعی جانباختگان، محاکمە و مجازات و برکناری عوامل این فاجعە شوید. نگذارید کە این بار نیز قوە قضاییە همدستان فاسد و نالایقش در شورای شهر و قالیباف را تبرئە کند و آنها با سوء مدیریت شان فجایع دیگری بیافرینند و جان و مال و امنیت شهروندان را بە خطر اندازند.

یکی از نمایندگان شورای شهر تهران گفتە است کە در جریان سیصد و بیست و سومین جلسه شورای شهر تهران کە در پنجم بهمن ماە به ریاست چمران تشکیل شد، چمران بە عدەای از اعضای شورای شهر اجازە صحبت راجع بە فاجعە پلاسکو را ندادە است. ظاهرا این عدە جزء مخالفین قالیباف اند و علت ندادن وقت کافی برای صحبت بە آنها بە همین دلیل بودە است. آن گونە کە از اظهارات نمایندگان معترض بر می آید، در جلسە شورای شهر بیشترین وقت اظهار نظر بە کسانی دادە شدە کە جزء طرفداران شهردار محسوب می شوند.

غلامرضا انصاری یکی از نمایندگان منتقد انحصاری کردن پخش اخبار  پلاسکو در بخشی از اظهاراتش گفت: “… اخیراً امپراطوری رسانه‌ای شهردار تهران در شرایطی که دل ملت و خانواده شهدای آتش‌نشان خون است، دست از فرافکنی برنداشته و به دنبال یافتن شریک جرم برای فرار از مسئولیت خود است”.

با این وجود اعضای مخالف شهردار در شورای شهر تهران، چنان کە در گزارش جلسە شورای شهر محسوس است در ارتباط با این فاجعە در جلسە مذکور انفعالی برخورد کردند و کاری جز طرح چند انتقاد و مخالفت نکردند. این در حالی است کە وظیفە نمایندگی شان حکم می کرد کە حداقل خواهان استعفای شهردار می شدند. این گروە از نمایندگان کە نقش اپوزیسیون در شورای شهر را بە عهدە دارند، سر یک بزنگاە دیگر ثابت کردند کە در عمل بود و نبودشان در شورای شهر نفعی بە حال مردم ندارد و خودشان نیز در این فاجعە مقصر و سهیم اند و بە هیچ وجە نمی توانند نتیجە عملکرد انفعالی شان را در شورا توجیە کنند. یافتن شریک برای قالیباف توسط “امپراطوری رسانەای قالیباف” حداقل در میان نمایندگان شورای شهر کار دشواری نیست. کس چە می داند، شاید دلیل اصلی ندادن پیشنهاد استیضاح توسط این عدە همین موضوع باشد.

وقتی شورای شهر حاضر نمی شود حتی شهردار و یا دستگاە شهرداری را کە از نظر افکار عمومی، سخن گوی دولت، دادستان کل کشور و حتی تعدادی از خود نمایندگان شورای شهر مقصر اصلی در این حادثە بە حساب می آید استیضاح کند، قاعدتاً این وظیفە دادستان و قوە قضاییە است کە پیگیر قضیە باشد و بخواهد عوامل فاجعە را شناسایی و محاکمە نماید. اما اظهارات این افراد نشان نمی دهد کە آنها تمایلی برای تعقیب و محاکمە عوامل اصلی این فاجعە را داشتە باشند.

محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور، در مصاحبەاێ کە در ارتباط با فاجعە پلاسکو انجام داد، با این کە شهرداری را مسئول معرفی می کند، ولی نامی از شهردار نمی برد. موضع اژەای سخنگوی قوە قضائیە حتی مبهم تر از دادستان کل کشور است. او در مصاحبە اش طوری حرف می زند کە انگار هیچ کس در این حادثە مقصر نیست و متهمی وجود ندارد. عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران هم موضع کم و بیش مشابەای با دادستان و سخنگوی قوە قضاییە اخذ کردە و فعلا بە احضار هئیت امناء ساختمان بسندە نمودە است. خلاصە این کە هیچ کدام حاضر نشدند بە صراحت نامی از مقصرین این فاجعە کە بە قیمت جان دەها تن و محروح شدن بالغ بر ٢٠٠ تن و خسارات مالی هنگفتی تمام شد، بە میان آورند.

آن طور کە از محتوای این مصاحبە ها بر می آید، قوە قضائیە و مقامات دادستانی نیز مانند اعضای شورای شهر در تلاش اند تا قالیباف را کە ظاهرا حداقل تا قبل از وقوع حادثە پلاسکو یکی از امیدهای محافظە کاران منتقد  روحانی در انتخابات آتی بود از این مهلکە نجات دهند.

حملات تند و پرخاشگرانە برخی از رسانە های متعلق بە جریان موسوم بە “اقتدار گرا” بە “اعتدالیون” و کوششی کە آنها برای انحصار خبری این فاجعە بە عمل می آورند و تلاششان در دفاع از قالیباف معطوف بە این هدف اند. قوە قضائیە در جریان قضیە بذل و بخش املاک شهرداری توسط قالیباف با وجود محرز شدن خلاف، بە جای محاکمە او خبرنگار بیگناهی را کە پردە از این فساد برداشت، بە زندان انداخت. از این دستگاە کە خودش از صدر تا ذیل آلودە بە فساد است و سابقە طولانی در مجازات شهروندان بیگناە و تبرئە اهل فساد دارد، نمی توان انتظار داشت کە اهل فساد را بە محاکمە بکشاند.

با این اوصاف متاسفانە بە نظر نمی رسد کە اگر مردم قضیە را پیگیری نکنند، هیچ یک از عوامل واقعی این فاجعە هولناک بە دست عدالت سپردە شوند، زیرا کە عدالت خود در زندان قوە قضاییە محبوس است.

فاجعۀ پلاسکو باز، و پس از ده ها و صدها بار، پلشتی های بسیاری را در جامعۀ ما، خاصه در میان اهالی حکومت، آشکار کرده است. سوء مدیریت یکی از این پلشتی هاست، که به درستی از جوانب گوناگونی مورد انتقاد قرار گرفته است. با این حال این نه سوء مدیریت، بلکه فساد سرتاسری در حکومت است، که به فاجعۀ پلاسکو ابعاد به مراتب هولناکتر و دردناکتری می بخشد. منظور فساد اقتصادی و فقط فساد اقتصادی نیست. منظور مقدمتاً فساد ناشی از مشارکت در رانت قدرت است که بی اغراق تمام شئون هستی جامعه ما – چه در اقتصاد و سیاست و چه در اجتماع و اخلاق – را درنوردیده است.

 تشیع جنازەهای جانباختگان فاجعە کە قرار بود روز پنج شنبە ٨ بهمن انجام شود به دلیل ادامۀ “عملیات آواربرداری” بە تعویق افتادە و گفتە می شود کە مراسم تشییع قرار است بە صورت نمادین باشد. بە احتمال زیاد اما، دلیل واقعی این تعویق نگرانی مسئولین از ازدحام جمعیت و واکنش مردم نسبت بە فاجعە، پنهان کردن شمار واقعی جانباختگان، و تلاش هائی باشد کە از هر سو برای تبرئە عاملان فاجعە صورت می گیرند.

در تشیع جانباختگان فاجعە پلاسکو شرکت کنید، با خانوادە جانباختگان همدردی کنید و خواستار اعلام شمار واقعی جانباختگان، محاکمە و مجازات و برکناری عوامل این فاجعە شوید. نگذارید کە این بار نیز قوە قضاییە همدستان فاسد و نالایقش در شورای شهر و قالیباف را تبرئە کند و آنها با سوء مدیریت شان فجایع دیگری بیافرینند و جان و مال و امنیت شهروندان را بە خطر بیاندازند.

تاریخ انتشار : ۶ بهمن, ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!

انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!

جزئیات کشته شدن راضیهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!

بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!