سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۰۷:۳۷

چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۷:۳۷

باشین ساغ اولسون آذربایجان!

با تاسف زیاد سحرگاه دیروز (۳ / ۶ / ۱۴۰۲) هشت عضو «گروه کوهنوردی عینالی تبریز»، به‌سبب واژگونی مینی‌بوسی که سرنشین‌اش بودند و سقوط آن به‌دره، جان‌شان را از دست دادند. در این حادثه، علاوه بر جان‌باختگان، ۱۱ نفر نیز دچار مصدومیت سنگین شده‌اند، که حال ۵ نفر از آنان از سوی نهادهای مسئول وخیم اعلام شده است.

چوخ تاسفله دونن سحرچاغی (۳ / ۶ / ۱۴۰۲) «تبریزین عینالی داغچی گروهو»نون ۸ نفری سرنشین اولدوقلاری مینی‌بوس ماشینی‌نین آشیب دره‌یه دوشمه‌سی سببیندن جانلارینی الدن وئرمیش‌لر. بو حادثه‌ده جانلارینی الدن وئرنلردن علاوه ۱۱ نفرده آغیر خسارت آلمیش، خسارت آلانلارین ۵ نفری‌نین دورومو ایسه رسمی اورگانلار طرفین‌دن آغیر اعلان ائدیلیبدیر.

 

 

صمیم قلب‌له بو آغیر ایتگینی آذربایجان خالقینا، تبریز داغچیلارینا، «تبریزین عینالی داغچی گروهو»عضولرینه، ایتیردیگیمیز عزیزلریمیزین حؤرمتلی عائله‌لرینه، دوستلارینا و یولداشلارینا باش ساغلیغی وئریر و خاطیره‌لرینی عزیزله‌ییریک و خسارت گؤرموش عزیزلریمیزه ساغلاملیق و اوزون عؤمور آرزولاییریق.

عزیز خاطره‌لرینه عشق اولسون

ایشیق – آذربایجان ادبیات و اینجه صنعت سایتی

۴ / ۶ / ۱۴۰۲

سون خبره استنادا تاسفله بو حادثه ده حیاتلارینی ایتیرنلرین سایی ۱۱ نفره آرتیبدی

۱ – کاظم شادیفر

۲ – رسول ماهیار

۳ – محبوبه نواده محمدی

۴ – عبدالرضا محمودی

۵ – کریم حسین‌زاده

۶ – سیدهاشم حسینی صادقی

۷ – گلشن(گونش) خبازی صادقی

۸ – شلاله حسینی صادقی

۹ – بهرام قربانی

۱۰ – حسن خانقاهی

۱۱ –  ناصر محمدعلی‌پور

https://ishiq.net/?p=33385

 

برگردان فارسی

سرت سلامت آذربایجان!

با تاسف زیاد سحرگاه دیروز (۳ / ۶ / ۱۴۰۲) هشت عضو «گروه کوهنوردی عینالی تبریز»، به‌سبب واژگونی مینی‌بوسی که سرنشین‌اش بودند و سقوط آن به‌دره، جان‌شان را از دست دادند. در این حادثه، علاوه بر جان‌باختگان، ۱۱ نفر نیز دچار مصدومیت سنگین شده‌اند، که حال ۵ نفر از آنان از سوی نهادهای مسئول وخیم اعلام شده است.

از صمیم قلب این فقدان بزرگ را به خلق آذربایجان، به کوهنوردان تبریز، به «گروه کوهنوردی عینالی تبریز»، به خانواده‌های محترم عزیزان از دست رفته‌مان، به دوستان و رفقای آنان سرسلامت گفته، خاطرۀ آنان را گرامی می‌داریم، و برای عزیزان مصدوم‌مان بهبود و عمر طولانی آرزو می‌کنیم.

گرامی باد خاطره‌های عزیزشان

ایشیق – تارنمای ادبیات و هنر آذربایجان

۴ / ۶ / ۱۴۰۲

به استناد آخرین اخبار، متاسفانه شمار جان‌باختگان این حادثه به ۱۱ نفر افزایش یافته است.

تاریخ انتشار : ۴ شهریور, ۱۴۰۲ ۹:۱۱ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

1 Comment

  1. باشین ساغ اولسون آذربایجان!
    بوتون یولداشلارا، دوتلارا و عائله عضولرینی ایتیرمیشلره باش ساغلئغی وئریب، خسارت آلانلارا شفا آرزو ائدیرم.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

سایه سنگین ۱۹۴۸: چگونه «نکبت» برای فلسطین یک فرآیند زنده و روزمره شد؟

در سطحی کلان‌تر از روایت‌های تاریخی و تحلیل‌های موردی، می‌توان استدلال کرد که «نکبت» نه صرفاً یک رخداد تاریخی با نقطه آغاز مشخص در سال ۱۹۴۸، بلکه نوعی منطق تاریخی-فضایی در حال تداوم است که رابطه میان قدرت، سرزمین و جمعیت را در یک چارچوب ساختاری بازتعریف کرده است. در این خوانش، ۱۹۴۸ نه لحظه پایان یک نظم پیشین، بلکه لحظه تثبیت یک الگوی جدید از سازمان‌دهی سیاسی فضا و جمعیت است؛ الگویی که قابلیت انطباق با شرایط تاریخی متغیر را در دهه‌های بعد حفظ کرده است.

مطالعه »

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!

فارغ‌التحصیلان مطالعات خاورمیانه نتیجه گرفته اند که: «برکناری فانی پیام تکان‌دهنده‌ای به دانشجویان و محققان مطالعات خاورمیانه می‌فرستد مبنی بر اینکه تحقیق، تدریس، خدمات نهادی و بحث آزاد در مورد موضوعات حساس سیاسی، مانند جنگ جاری در ایران، مشمول سانسور سیاسی و تحریم‌های نهادی است. چنین پیامی نه تنها با ارزش‌های اصلی مأموریت آموزشی و علمی دانشگاه واشنگتن در تضاد است، بلکه با اصول آموزش دانشگاهی و آموزشی ما نیز مغایرت دارد، اصولی که ما را به تفکر انتقادی، مشارکت در بحث‌های علمی آزاد و مواجهه با سوالات سیاسی فوری با دقت و صداقت فرا می‌خواند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بررسی وضعیت اسف‌بار زندانیان زن در ایران

وکلای تسخیری به ابزار تسریع اعدام معترضان تبدیل شده‌اند

اعتراف قوه قضاییه به اعدام دست‌کم ۳۹ زندانی سیاسی تنها در ۷۸ روز

Statement by More Than 150 Former Political Prisoners Opposing the Resumption of War

اعلامیه حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به اعدام، نه به سرکوب

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!