سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۰۳:۲۸

چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۳:۲۸

جشن ستارگان

اما اینجا هنوز،
سراغ تو را می گیرند
قصه تو را حکایت میکنند
توبیایی،
از آخرین کوچه ِ بن بست ِ محله

موش ها زاد و ولد کردند،

چندباره … ؤ… چندباره –

حفره های جدیدی در دل شهر

گشودند

و از زیر زمین و پشت پرده های سیاه

نقب زدند

هجوم آوردند به خیابان ها

میادین قُروق شدند

کلاغها از بالای درختها مراقب اند

با کنترل از راه نزدیک،

 

اما اینجا هنوز،

سراغ تو را می گیرند

قصه تو را حکایت میکنند

توبیایی،

از آخرین کوچه ِ بن بست ِ محله

و همه راههای ِ بسته،

بزنی به دل ِ شهر،

بزنی به قلب ِ جنگل

و از کویر ِ خسته و تنها

بزنی به دریا،

که هزاران ماهی ِ آزاد منتظر ِ تو هستند

 

وقتی رفتی،

گفتم میایی

مثل همیشه دست بر گردن ِ اُ ردیبهشت بیاویزی

از عطر یاس های وحشی

مست می شوی

در آغوش ِ ماه مه،

نغمه ِ باران را

در چشمان ِ ستارگان به رقص درآوری

 

من امشب شتاب دارم

بازگردم،

قصه تو به أخر نمی رسد،

بعد از این همه توفان وُ …

شبیخون در هنگامه ِ شب

هر روز جوان می شوی

درست مثل زمانی که متولد شدی …

پیش از تو گنجشکانی

به مهمانی خیابان آمدند

و سرود تو را

از حنجره ِ لاله های سرخ این سرزمین

سردادند،

 

بازی رویایی ستاره ها

تازه شروع شده است

فکر کنم خواب ِ اول ِ شب بود

که از چشم های سحر می گریخت.

ا- رحمان

۱۹/۰۲/۱۴۰۰

تاریخ انتشار : ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۰ ۶:۱۴ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اول ماه مه، حزب دمکراتیک مردم ایران، سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

اعلامیهٔ مشترک حزب دمکراتیک مردم ایران و سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به‌مناسبت روز جهانی کارگر – اول ماه مه (۱۱ اردیبهشت)

حزب دمکراتیک مردم ایران و سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): ما از تمامی نیروهای مترقی، نهادهای کارگری، روشنفکران و مردم آزادی‌خواه ایران دعوت می‌کنیم تا در راه تحقق صلحی پایدار و عزتمند، عدالت اجتماعی، و در دفاع از کرامت انسانی، برابری در برابر قانون و حق انتخاب زندگی شایسته برای تمامی مردم ایران، و از جمله کارگران و فرودستان میهن عزیزمان ایران، اتحاد و مبارزهٔ خود را گسترش دهند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

طبیعتِ زخمی؛ خسارت‌هایی که در هیاهوی جنگ گم می‌شوند

شهناز قراگزلو: ۱۳ منطقه حفاظت‌شده کشور در اثر بمباران‌ها آسیب دیده‌اند؛ مناطقی که هر کدام بخشی از ذخیره‌گاه‌های تنوع زیستی ایران‌اند و نابودی‌شان، نابودی بخشی از آینده ماست. افزون بر آن، جزایر مرجانی خلیج‌فارس، تنگه هرمز، هنگام و لارک، که از ارزشمندترین اکوسیستم‌های جهان‌اند، در جریان حملات دریایی و غرق‌شدن کشتی‌ها و نفتکش‌ها دچار تخریب شده‌اند.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

یادی از یک قهرمان بزرگ کارگری فراموش شده، یادی از صمدی دیگر…

این اسرائیل است که تهدیدی وجودی است

حق حیات و مسئولیت قضاوت

حضور دهها هزار نفر از کارگران و کارکنان در خیابان های برلین

غرق‌شدن در هیچ

پایان دیکتاتوری در گرو تمرکز بر اشتراکات