سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۲ تیر, ۱۴۰۵ ۲۱:۱۶

دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۶

حمله به مرزبانی سراوان و ترور مرزبانان را محکوم مى‌کنیم!

ما از مرزبانان جان‌باختهٔ میهن یاد می‌کنیم. سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) ضمن هم‌دردى با خانواده‌هاى جان‌باختگان و مردم ایران این اقدام تروریستى را شدیداً محکوم مى‌کند.
Getting your Trinity Audio player ready...

 

اعلامیهٔ هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

حمله به مرزبانی سراوان و ترور مرزبانان را محکوم مى‌کنیم!

روز یکشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در یک حملهٔ تروریستى به خاک ایران در مرز «سراوان» در منطقۀ «مک‌سوخته» پنج مرزبان میهن، سربازان وظیفه، محمد جمالزاده، یونس سیفی‌نژاد و ناصر حمیدی‌دژ و دو گروهبان یکم، غنی باتدبیر و حسن بادامکی جان باختند و دو مرزبان دیگر مجروح شدند.

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) ضمن هم‌دردى با خانواده‌هاى جان‌باختگان و مردم ایران این اقدام تروریستى را شدیداً محکوم مى‌کند.

ما بارها مؤکدا و به صراحت اعلام کرده‌ایم که از یک‌سو با دخالت بیگانگان در امور ایران و تکیه بر آنان و از سوی دیگر با اتخاذ شیوه‌های خشونت‌آمیز و مسلحانهٔ مبارزه قاطعانه مخالف‌ایم.

پس از یک دهه تشنج و جنگ، تلاش‌هایی برای بهبود مناسبات میان کشورهای منطقه در جریان است. در این میان نیروهایی که پیشرفت چنین روندی را مخالف منافع خود می‌بینند، تلاش می‌کنند با حمله‌های تروریستی و ایجاد تشنج در مرزهای کشورهای منطقه، این روند را متوقف کنند. تجربۀ چند دههٔ گذشته نشان داده است که خشونت و عملیات نظامی بازتولید تروریسم و خشونت مضاعفی را به دنبال داشته که هنوز هم مردم منطقه از آن در رنج‌اند.

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) در کنار محکومیت بی‌چون‌وچرای حمله به مرزبانان ایرانی، نسبت به سوءاستفادهٔ حکومت ولایی از آن در راستاى استمرار و تشدید سرکوب جنبش «زن، زندگی، آزادی» و اعتراض‌های مطالباتی مردم هشدار می‌دهد.

در عین حال ما جمهوری اسلامی را مسئول حفظ جان مرزبانان ایرانی و امنیت منطقه می‌دانیم، به ویژه در مرزهای حساسی چون شرق ایران که مرزبانی‌هایش بارها مورد حمله قرار گرفته‌اند و در معرض درگیری‌های گوناگون قرار دارند.

بار دیگر از فرزندان جان‌باختهٔ میهن یاد و هم‌دردی خود با خانواده‌های آنان را اعلام می‌کنیم.

 

سه‌شنبه، ۲ خرداد ۱۴۰۲ (۲۳ مه ۲۰۲۳ میلادی)

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

 

تاریخ انتشار : ۲ خرداد, ۱۴۰۲ ۶:۱۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

2 Comments

  1. مهرداد دارستانی گفت:

    زنده باد .
    درود بر شما و وجدان آگاه و بیدار شما

    درین زمانه دروغ و تبلیغات و جنجال مستقل بودن و حقیقت گرا بودن هنر هر فرد و گروهی نیست .

    یاد همه فرزندان دلاور ایران گرامیباد

  2. بهمن.آلایی زیولایی گفت:

    بجا بود،و منطقی

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

پایان فوری جنگ درتمام جبهه ها واحترام به حق حاکمیت؛ ارمغان صلح

ایران امروز و ضرورت شنیدن صدای منتقدان مصلح

توسعه از کجــــــا شروع می‌شود؟

#‍ زنگ‌ها برای که به صدا درمی‌آید

چکیده ایی ازگذارها در انقلاب کبیر فرانسه : ازانقلاب مشروطه تا اوایل پیدایش جمهوری

International Affairs Committee Bulletin No 4