Welcome to نشریه کار | ارگان سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)   برای قرائت متن وسیله هوش مصنوعی کلیک کنید! Welcome to نشریه کار | ارگان سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۵

چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۵

اتحادیه‌های صنفی و جنبش‌های اجتماعی
اصولاً تشکل‌یافتن لازمه‌ی یک جامعه‌ی مدنی پیشرفته و قوی است. جامعه‌ی مدنی اساساً با تشکل‌یابی تعریف می‌شود. در ادبیات سیاسی، جامعه‌ی مدنی را به‌طور عام انجمن و متشکل‌شدن زندگی افراد...
۱۷ بهمن, ۱۴۰۳
نویسنده: آصف بیات
نویسنده: آصف بیات
مراسم بزرگ‌داشت پنجاه‌وچهارمین سالگرد جنبش فدایی!
روز جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳، به مناسبت پنجاه‌وچهارمین سالگرد بنیان‌گذاری جنبش فدایی، در نشستی در سامانۀ کلاب‌هاوس این روز تاریخی و نمادین جنبش فدایی را پاس می‌داریم و روند شکل‌گیری...
۱۷ بهمن, ۱۴۰۳
نویسنده: سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
"انقلاب 57 بن بست ، يا استمرار انقلاب مشروطه"
...تجلیل ما از انقلاب57 در واقع تجلیل از تلاش آن بخش از نیروهای اجتماعی و سیاسی است که با هدف تکمیل مدرنیته و استقرار یک نظام دموکراتیک به پا خاستند...
۱۶ بهمن, ۱۴۰۳
نویسنده: سیاوش
نویسنده: سیاوش
سوگنامه سکوت
به کجا داریم می‌رویم؟ \ تا وقتی که دادگاه‌ها، دست‌های خون‌آلود را به نام پدر و برادر تبرئه کنند،\ تا وقتی که مرگِ یک زن، حلِ اختلاف خانوادگی نام بگیرد،\ تا وقتی که...
۱۶ بهمن, ۱۴۰۳
نویسنده: حمید آصفی
نویسنده: حمید آصفی
جنایتکاری در لباس وکالت
صدور پروانه وکالت به جنایتکاران، نقض آشکار مصوبه استقلال کانون و لکه ننگی بر پیشانی جامعه وکلاست. "این تنها یک نمایش شرم‌آور دیگر از فساد سیستماتیک در دستگاه قضایی  اسلامی...
۱۶ بهمن, ۱۴۰۳
نویسنده: مناف عماری
نویسنده: مناف عماری
خالده جرار: مبارزه، اسارت و ایستادگی در راه آزادی فلسطین
بخش عمده‌ای از فعالیت‌های خالده جرار به دفاع از زندانیان سیاسی فلسطینی و ترویج حقوق زنان اختصاص داشت. او در کنفرانس‌ها و رویدادهای بین‌المللی بسیاری شرکت کرده و صدای زندانیان...
۱۶ بهمن, ۱۴۰۳
نویسنده: گروه کار زنان سازمان فداییان خلق ایران ( اکثریت)
نویسنده: گروه کار زنان سازمان فداییان خلق ایران ( اکثریت)
با این همه آرزو....
نمی خواهم\ يا غرق در منجلابِ دنیا شوم\ وین شبِ طولانی که تمام شد\ انتظار منهم به آخر می رسد\ با این همه آرزو\ و دلتنگی\ نقاب از رُخسار می...
۱۶ بهمن, ۱۴۰۳
نویسنده: رحمان - ا
نویسنده: رحمان - ا

دیدار و گفتگو با نمایندگان پارلمان اروپا در بروکسل، برای اعتراض به اعدام ها در ایران

دیدار و گفتگوی: نمایندگان مادران جان باختگان دهه ۶۰، حامیان مادران پارک لاله، همبستگی برای حقوق بشر در ایران و تنی چند از مدافعان ایرانی حقوق بشر با نمایندگان پارلمان اروپا در بروکسل، برای اعتراض به اعدام ها در ایران

عکس و گزارش از محسن. ص

 

روز دوشنبه، ۲۰ آبان ۱۳۹۲ برابر با ۱۱ نوامبر ۲۰۱۳، گروهی از مدافعان ایرانی حقوق بشر متشکل از نمایندگان مادران جانباختگان دهه ۶۰، حامیان مادران پارک لاله و همبستگی برای حقوق بشر در ایران که از شهرهای گوناگون آلمان، نروژ و بلژیک آمده بودند، با خانم باربارا لوخبیلر، نماینده پارلمان اروپا از حزب سبز آلمان و رئیس کمیسیون حقوق بشر، آقای علی یورتا گل از اعضای دفتر خانم تاریا کرونبرک از حزب سبز نروژ و رئیس هیات پارلمان اروپا در امور ایران و اروپا، خانم سابین مایر، کارشناس امور ایران در پارلمان اروپا و دیمیتری لومق، رئیس دفتر خانم ایزابل دوران از حزب سبز بلژیک و معاون پارلمان اروپا، در بروکسل دیدار و گفتگو کردند و نگرانی های خود را در باره افزایش موج اعدام ها در ایران ابراز داشتند. این هیئت خواهان آزادی همه زندانیان سیاسی و قطع اعدام ها در ایران شدند.

در ابتدا اعضای گروه ایرانی با خانم باربارا لوخبیلر، مسئول کمیسیون حقوق بشر در پارلمان اروپا با حضور آقای علی یورتاگل، مسئول دفتر خانم تاریا کرونبرگ، رئیس هیات پارلمان اروپا در روابط با ایران دیدار داشتند. در آغاز این جلسه، خانم لوخبیلر اعلام کرد که در روز سه شنبه ۱۲ نوامبر، با سفیر ایران در بلژیک ملاقات خواهد داشت و نگرانی های حقوق بشری این گروه را با وی در میان خواهد گذاشت. همچنین، خانم لوخبیلر از تلاشگران حقوق بشری، به ویژه از مادران پارک لاله ایران و حامیان آنان، به خاطر خبر رسانی و کوشش های شبانه روزی آنان سپاسگزاری کرد و گفت که امیدوار است این همکاری‌ها ادامه پیدا کند تا زندانیان ایرانی از جمله زندانیان گمنام فراموش نشوند.

پس از آن خانم مرسده محسنی از شهر کلن آلمان و از اعضای خانواده های جان باختگان دهه شصت، از خانم لوخبیلر که همیشه او و دوستانش را با آغوش باز پذیرفته و به درد دل آنان گوش فرا می‌دهد و همچنین از کمک او برای آزادی آرش صادقی سپاسگزاری کرد و سپس از نگرانی خود نسبت به افزایش چشمگیر آمار اعدام ها در ایران در ماه های اخیر گفت و از خانم لوخبیلر خواست که اجازه ندهند اخبار نقض گسترده و سیستماتیک حقوق بشر در ایران در بحبوحه مذاکرات هسته ای ایران با غرب به فراموشی سپرده شود و زندانیان قربانی معاملات تجاری گردند. خانم محسنی با اشاره به اعدام های گسترده مخالفان سیاسی در دهه شصت در ایران از مسئولان پارلمان اروپا خواست که نگذارند اتفاقی مشابه، هر چند در ابعاد بسیار کوچکتر، بار دیگر تکرار شود.

در ادامه خانم فاطمه رضایی، از حامیان مادران پارک لاله در شهر دورتموند آلمان اعلام کرد که روند بررسی پرونده محکومان به اعدام، آقایان زانیار و لقمان مرادی، مسعود آروند و آرمان پیروزی مطابق با معیارهای اولیه حقوق بشر نبوده است. وی از مسئول کمیسیون حقوق بشر پارلمان اروپا خواست که برای آزادی این افراد، از هیچ اقدامی کوتاهی نکند. خانم رضایی که نمایندگی شورای همبستگی برای حقوق بشر در ایران را به همراه آقای پرویز مختاری در این دیدار داشت، به وضعیت زندانیان بیمار اشاره کرد و گفت چندین روز است که آقای عبدالفتاح سلطانی، وکیل خانم نسرین ستوده و بسیاری از زندانیان دیگر، به اتفاق چند نفر دیگر از زندانیان، در اعتراض به وضعیت درمانی زندانیان بیمار، دست به اعتصاب غذا زده اند. خانم رضایی وضع زندانیان بیمار را اسف بار توصیف کرد.

سپس در ادامه جلسه، خانم خاطره معینی، از اعضای خانواده جانباختگان دهه شصت که از شهر اسلو، پایتخت نروژ آمده بود، بیانیه ای را در باره وضعیت ناگوار زندانیان سیاسی کنونی و خطر مرگ و اعدام آنان با امضای پنجاه و شش نفر از خانواده‌های جانباختگان دهه شصت، در اختیار خانم لوخبیلر و آقای علی یورتاگل قرار داد. ایشان نیز به اعدام های جوانان بلوچستان و کردستان اشاره کرد و گفت که خطر اعدام هم وطنان جوان عرب و کرد ما هم چنان در هر لحظه وجود دارد. خانم معینی از آقای یورتاگل خواست تا در سفر به ایران، فقط به دیدار با مقامات دولتی بسنده نکنند و با خانواده‌های جانباختگان، از جمله با مادران ستار بهشتی، ندا، ترانه موسوی و سهراب اعرابی دیدار کنند.

لازم به یادآوری است که آقای یورتاگل به همراه هیئتی از نمایندگان و کارشناسان اروپایی به ریاست خانم تاریا کرونبرگ، در ماه دسامبر به ایران خواهد رفت.

خانم منیر فرهودی، همسر زنده یاد مهرداد پاکزاد از جانباختگان دهه شصت، که از آلمان آمده بود، گزارشی در مورد قتل عام ها در کردستان در بعد از انقلاب ارائه داد. او از کشتار روزانه کول بران در کردستان به دست نیروهای انتظامی جمهوری اسلامی و اعدام های اخیر حبیب الله گلپری، شیرکوه معارفی… یاد کرد و وضعیت اسفناک حقوق بشر در کردستان را تشریح کرد. خانم فرهودی تقاضاهای خانم آمنه قادری، مادر زانیار مرادی، پدر لقمان مرادی و همچنین دختر منصور آروندی را به استحضار رساند. او خاطر نشان کرد که زندانیان از حقوق اولیه یک زندانی، مانند داشتن وکیل محروم می باشند. سپس لیست زیر را که شامل نام تعدادی از زندانیان کرد است و هر لحظه احتمال اعدامشان می رود، تقدیم خانم لوخبیلر کرد.

۱ ـ رشید آخکندی ۲ ـ  منصور آروند ۳ ـ بهروز آلخانی ۴ ـ رضا اسماعیلی ۵ ـ رزگار (حبیب) افشاری ۶ ـ علی افشاری ۷ ـ سمکو خورشیدی ۸ ـ هوشنگ رضایی ۹ ـ علی احمد سلیمان۱۰ ـ مصطفی سلیمی ۱۱ ـ ابراهیم عیسی‌پور ۱۲ ـ حبیب الله لطیفی ۱۳ ـ زانیار مرادی ۱۴ ـ لقمان مرادی ۱۵ـ بختیار معماری ۱۶ ـ صابر موخلید موانه ۱۷ ـ سیروان نژاوی ۱۸ ـ سامان نسیم.

آقای پرویز مختاری که از شهر هامبورگ آلمان آمده بود و یکی از نمایندگان شورای « همبستگی برای حقوق بشر در ایران » حاضر در این نشست بود، به روند ناعادلانه رسیدگی به پرونده متهمان در ایران اشاره کرد و خواستار آن شد که اعضای هیات اروپایی در بازدیدشان از ایران با خانواده های زندانیان سیاسی و عقیدتی و خود زندانیان سابق مانند دکتر فریبرز رئیس دانا، نسرین ستوده، عباس امیر انتظام، طبرزدی و وکلای آنان، ملاقات کنند. وی همچنین با اشاره به مرگ افشین اسالو در زندان از شرایط نامساعد در زندان های ایران و عدم تأمین جانی زندانیان سخن گفت و خواستار آزادی زندانیان عقیدتی شد.

هم چنین در این دیدار، خانم پروین محسنی، رئیس فدراسیون فرهنگی و حقوق بشری اروپرس که از نهادهای عضو همبستگی برای حقوق بشر در ایران می باشد، از کشور بلژیک حضور داشت. ایشان گفت که باید میثاق جهانی حقوق بشر در ایران نهادینه شود و مقامات و مسئولان جمهوری اسلامی ایران به این پیمان نامه جهانی احترام بگذارند. او سپس چنین ادامه داد: چون بیانیه جهانی حقوق بشر در ایران جدی گرفته نمی‌شود و بهایی به آن داده نمی شود، هر روز شاهد دستگیری، شکنجه، اعدام و سنگسار عده‌ای هستیم. تلاش کنیم رعایت این بیانیه جهانی را که محصول پیشرفت و تکامل اندیشه بشری است، به رژیم ایران بقبولانیم. تا زمانی که حکومت ایران به آزادی‌های بیان و رسانه‌ها و دیگر آزادی‌های نوشته شده در این کنوانسیون گردن ننهد، ما همیشه این گرفتاری‌ها را خواهیم داشت.

 در پایان این نشست، خانم لوخبیلر قول داد که تمام توان خود را برای لغو اعدام و قطع شکنجه در زندان ها و آزادی همه زندانیان سیاسی و عقیدتی به کار خواهد برد. ایشان از هیئت ایرانی دعوت کرد تا در نشست ماهانه کمیسیون حقوق بشر که بلافاصله پس از این دیدار شروع می شد، شرکت کنند.

پس از این جلسه اعضای گروه ایرانی در نشست عمومی حقوق بشر در پارلمان اروپا شرکت کردند.

نشست کمیسیون حقوق بشر پارلمان اروپا به ریاست خانم باربارا لوخبیلر برگزار شد و نمایندگان احزاب گوناگون پارلمان اروپا در آنجا حضور داشتند و به نقض حقوق بشر در نقاط مختلف جهان پرداختند. در ابتدای این نشست رئیس کمیسیون اعلام کرد که گروهی از ایرانیان برای آزادی زندانیان سیاسی و اعتراض به اعدام ها در ایران به پارلمان آمده‌اند و اکنون در سالن هستند. ایشان ضمن خوش آمدگویی به ایرانیان، به اعدام آقایان حبیب الله گلپری پور، رضا اسماعیلی و چهارده نفری که در زاهدان اعدام شدند اشاره کرد و افزایش تعداد اعدام ها در ماه های اخیر را نگران کننده خواند.

پس از این دیدارها، نشست های جداگانه ای با خانم سابین مایر و رئیس دفتر خانم ایزابل دوران، معاون پارلمان اروپا برگزار شد که حمایت آنان نیز برای قطع اعدام ها در ایران خواسته شد. از خانم ایزابل دوران خواسته شد که در سفرش به ایران، حتماً با نمایندگان نهادهای مدنی نیز دیدار کنند و این سفر فقط صرف چلو کباب با رئیس جمهور و رئیس مجلس ایران نباشد.

تاریخ انتشار : ۲۲ آبان, ۱۳۹۲ ۶:۴۶ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

کارزار رفع حصرِ پیشگامان جنبش سبز، گامی مثبت و تقویت کنندۀ جامعۀ‌ مدنی

ما خوشحالیم که اراده‌ای مستحکم در داخل کشور شکل گرفته است که با برشمردن مشکلات معیشتی، سیاسی و اجتماعی، برخورداری از زندگی‌ای بهتر، حقوق اولیه و اعتراض را حق شهروندی مردم ایران دانسته و در اولین گام برای پایان دادن به ستم پانزده‌سالۀ حصر، با عزمی جدی به میدان آمده است

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

نظام بدون عقب نشینی نمی تواند بماند!

جمهوری اسلامی تا کنون توانسته است که در عرصه ی داخلی با مهندسی انتخابات با ریاست جمهوری پزشکیان کنار بیاید،  ف ا ت ف را از بایگانی مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی در بیاورد و در سیاست خارجی مذاکره ی مستقیم با آمریکا را در دستور کار خود قرار دهد. تمام این اقدامات عقب نشینی از مواضع تا کنونی ج. ا. است، می ماند اینکه معلوم شود است که برای حصول توافق چقدر عقب نشینی و نرمش بیشتر صورت خواهد گرفت.

مطالعه »
یادداشت

نه به اعدام، نه به پایانی بی‌صدا و بی‌بازگشت!

همه ما که در بیرون این دیوارها زندگی می‌کنیم برای متوقف کردن این چرخه خشونت و نابرابری مسئولیت داریم و باید علیه آن اعتراض کنیم. سنگسار، اعدام یا هر مجازات غیرانسانی دیگر صرف نظر از نوع اتهام یا انگیزه و اعتقاد محکومان، چیزی جز نابودی و ظلم نیست و باید برای همیشه از دستگاه قضایی حذف شود.  نه به اعدام، نباید فقط شعاری باشد، بلکه باید به منشوری تبدیل شود که کرامت انسانی و حقوق برابر را برای همه، فارغ از جنسیت و جایگاه اجتماعی، به رسمیت بشناسد.

مطالعه »
بیانیه ها

کارزار رفع حصرِ پیشگامان جنبش سبز، گامی مثبت و تقویت کنندۀ جامعۀ‌ مدنی

ما خوشحالیم که اراده‌ای مستحکم در داخل کشور شکل گرفته است که با برشمردن مشکلات معیشتی، سیاسی و اجتماعی، برخورداری از زندگی‌ای بهتر، حقوق اولیه و اعتراض را حق شهروندی مردم ایران دانسته و در اولین گام برای پایان دادن به ستم پانزده‌سالۀ حصر، با عزمی جدی به میدان آمده است

مطالعه »
پيام ها

مراسم بزرگ‌داشت پنجاه‌وچهارمین سالگرد جنبش فدایی!

روز جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳، به مناسبت پنجاه‌وچهارمین سالگرد بنیان‌گذاری جنبش فدایی، در نشستی در سامانۀ کلاب‌هاوس این روز تاریخی و نمادین جنبش فدایی را پاس می‌داریم و روند شکل‌گیری و تکامل این جنبش را به بحث و بررسی می‌نشینیم

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

اتحادیه‌های صنفی و جنبش‌های اجتماعی

مراسم بزرگ‌داشت پنجاه‌وچهارمین سالگرد جنبش فدایی!

“انقلاب ۵۷ بن بست ، یا استمرار انقلاب مشروطه”

سوگنامه سکوت

جنایتکاری در لباس وکالت

خالده جرار: مبارزه، اسارت و ایستادگی در راه آزادی فلسطین

برای قرائت متن وسیله هوش مصنوعی کلیک کنید!