چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۹

چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۹

دلایل فراخوان «ث ژ ت» برای دادن رأی به برنامه «جبههٔ نوین مردمی»
«ث ژ ت» هرکز خود را در پناهگاه مخفی نکرده است و همواره حتی به قیمت تحمل ضربات شدید مواضع شجاعانه‌ای که لازم بوده را اتخاذ کرده است؛ به عنوان...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!
برای رهایی ایران از اقتدارگرایی و تمامیت‌خواهی، با رنج و اندوه خون ریخته‌شدهٔ جوانان در این چند دهه در جان، بر خلاف دور اول، در دور دوم انتخابات شرکت می‌کنم...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: زهره تنکابنی
نویسنده: زهره تنکابنی
جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!
سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!
یادمان باشد که هرچه جامعه ضعیف‌تر شود، از فرصت‌ها و شانس‌هایی که در مسیر بهبود، تغییروتحول  پیش خواهد آمد، کمتر می‌توانیم استفاده کنیم و شانس‌های آینده ایران را از دست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کیوان صمیمی
نویسنده: کیوان صمیمی
انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!
نیروی تجدد و دموکراسی یک قرن است که ایران مال همه‌ی ایرانیان است شعار اوست. اکنون نیروهای وسیعی از جنبش اسلامی نیز به همین نگاه پیوسته اند. در پهنه‌ی سیاست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: امیر ممبینی
نویسنده: امیر ممبینی
جزئیات کشته شدن راضيهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!
سوم تیر ماه جاری رسانه‌ها نوشتند که دختری جوان به نام «راضیهٔ رحمانی» اهل روستای گویژه در شهرستان نورآباد استان لرستان با شلیک یکی از مأموران نیروی انتظامی جان باخت....
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!
نهضت آزادی ایران در ادامه راهبردی که در مرحله اول در پیش گرفت، اتحاد ملت و تجمیع همه معترضان در مرحله دوم انتخابات را برای مقابله با مخالفان آزادی و...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: نهضت آزادی ایران
نویسنده: نهضت آزادی ایران

سهیل نویدی یکتا ، فرزند شهید، محکوم به هفت سال حبس تعزیزی: من بیگناهم

اتهام من اقدام علیه امنیت ملی واخلال در نظم عمومی عنوان شده است اما من فکر می کنم محلی که در ان کار می کرده ام و نامه نگاری های مسوول حراست انجا باعث شده که چنین حکمی برای من صادر شود وا گرنه من گناهی مرتکب نشده ام

سهیل نویدی یکتا از دستگیر شدگان حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری به اتهام اقدام علیه امنیت ملی ، فعالیت تبلیغی علیه نظام ، اخلال در نظم عمومی به تازگی از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به هفت سال حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است . سهیل فرزند شهید مرتضی نویدی یکتا از شهدای عملیات والفجر هشت است که به دلیل شیمائی شدن چند سال قبل به شهادت رسید . سهیل که این روزها مدام به یاد پدر و همچنین مادرمرحومش است بیشتر از حکمی که از دادگاه گرفته نگران تنها خواهرش هست . خواهری که پس از رفتن پدر و مادرش کسی را جز سهیل ندارد . یاد تنهائی های سما خواهر ۲۶ ساله اش بارها سهیل را به گریه می اندازد. اینکه در نبود او چه بلائی بر سر خواهرش یکی از دو یادگاراین شهید مظلوم می آید .او چشم به حکم تجدید نظر ش دارد که به زودی در دادگاه مورد بررسی قرار می گیرد و امیدوار است که با تخفیف در حکمش خواهرش تنها نماند. شهید نویدی پدر سهیل که در عملیات والفجر ۸ شیمیایی شد هرگز از امکانات بنیاد جانبازان استفاده نکرد و تمام هزینه های درمانش را خود پرداخت. پس از شهادت پدر، بیماری مادر و هزینه های درمان و فوت او نیز سبب شد سهیل و خواهرش خانه و زندگی شان را از دست بدهند و شش ماهی را در اتاقکی در یک قهوه خانه در لاله زار سپری کنند. این درد و رنجها هنوز چندان تخفیف نیافته است که سهیل روانه زندان و از محل کارش هم تعلیق شد .

او اکنون نگران این وضعیت و تنهائی های خواهرش است با او درباره نحوه دستگیری اش و حوادث پس از آن گفتگوئی انجام داده ایم:

شما به تازگی از سوی دادگاه انقلاب به هفت سال حبس تعزیری محکوم شده اید. دلیل صدور چنین حکم سنگینی را چه می دانید؟

اتهام من اقدام علیه امنیت ملی واخلال در نظم عمومی عنوان شده است اما من فکر می کنم محلی که در ان کار می کرده ام و نامه نگاری های مسوول حراست انجا باعث شده که چنین حکمی برای من صادر شود وا گرنه من گناهی مرتکب نشده ام .

یعنی فکر می کنید مسائل شخصی و کاری موجب صدور چنین حکمی برای تان شده است؟

بله. دقیقا من در یک اداره دولتی کار می کردم. در آنجا با مسوولان دچار اختلافات شخصی و کاری شدم. برخی از اعضای حراست محل کارم که ارتباطاتی با قرار گاه ثارالله داشتند. اختلافات کاملا شخصی من با را خود به قضایای انتخابات ربط داده اند در حالیکه موضوع من هیچ ربطی به انتخابات نداشت . آنها با نامه نگاری های متعدد و ارائه گزارش های ناصحیح در مورد من در صدور چنین حکمی علیه من بی تاثیر نبودند .من همین جا اعلام می کنم که هیچ کدام از موارد مطرح شده از سوی آنان صحت ندارد .

یکی از موارد اتهامی شما هم اتفاقا در حکم تان تشویق و تحریک مردم برای تصرف برج آزادی که محل کارتان بوده عنوان شده است این مورد صحت دارد؟

همکارانم مدعی شده اند در روزهای پس از انتخابات و شلوغی های آن من قصد داشته ام مردم را به داخل مرکز مرکز فرهنگی برج آزادی – محل کار سابقم- هدایت کنم در حالیکه این موضوع کذب محض و ناشی از کینه های شخصی است. من آن روزها فقط یک بار به انجا رفتم تا با رئیسم به منظور حل اختلافات و بازگشت به کار صحبت کنم و مجبور شدم از شلوغی ها عبور کنم و هیچ کاری هم به مردم نداشتم چه برسد به تشویق آنها برای تصرف جایی .

چند روز زندانی بوده اید؟

من دو بار دستگیر شدم بار اول روز ۳۰ خرداد که ۱۲ روز در زندان بودم و بار دوم ۶۰ روز در زندان اوین بودم.

نحوه هر دو مورد دستگیری تان چگونه بود؟

یک بار در خیابان در روز ۳۰ خرداد دستگیر شدم من به عنوان عابر پیاده قصد عبور از چها راه ولی عصر را داشتم که به دلیل شلوغی های ان روزها دستگیرم کردند . که بعد از۱۲ روز با قید کفالت ۱۰۰ میلیون تومانی آزاد شدم . اما چند روز بعد یعنی ۲۲ تیر ماه یعنی دو هفته بعد از آزادی ماموران دوباره به خانه ام مراجعه کردند و من را بازداشت کردند.

دلیل دستگیری دوباره تان چه بود؟

واقعا نمی دانم . من تمام این مدت در خانه بستری بودم چون من به دلیل سختی هائی که در زندگی به خاطر شهادت پدر و پس از ان فوت مادرم و سپس مشکلات مالی متعدد پس از ان، دچار بیماری اعصاب و روان شده ا م .دو سال هم از طرف معاونت درمان بنیاد شهید تحت درمان هستم. اما در دو هفته اول بازداشت ام داروهایم را به من ندادند و من به همین دلیل در بستر بیماری افتادم . به هر حال من برای بار دوم هم دستگیر شده و ۶۰ روز در زندان بودم این بار با قرار وثیقه ۱۵۰ میلیون تومانی از زندان آزاد شدم.

در تمام این مدت کجا زندانی بودید؟

در هر دو مورد اوین بودم . سری اول پلیس پیشگیری ناجا ما را دستگیر و به محلی اطراف میدان انقلاب برد انجا حدود ۱۵۰۰ نفر دیگر هم به همراه من دستگیر شده بودند از انجا به اوین منتقل شدم و مدت بازداشتم را در انتهای بند ۲۴۰ اوین که سالن ال مانندی بود گذراندم . بار دوم که در خانه مان در شهریار بازداشت شدم ابتدا با نیابت قضائی به پلیس امنیت برده شدم و بعد هم به اوین منتقل و در سوئیت های پنج نفره بند ۲۴۰ اوین زندانی شدم اما واقعا برایم این دستگیری عجیب بود. مدام می گفتم من قبلا دستگیر شده ام اما کسی نبود که به حرفم گوش کند فکر می کردم که به خاطر عبور از خیابان دوباره به اوین آمده ام.

در مدت بازداشت تان ضرب و شتم هم شدید؟

دربازداشت هنگام دستگیر شدن کتف دست راستم در رفت که لباس شخصی ها در خیابان موجب آن بودند هر کسی را که قصد عبور داشت با باتوم می زدند. در اوین با وجود این مشکلم و همچنین مشکل عصبی به من دارو ندادند و حال روحی ام خیلی بد شد . البته قبل از انتخابات هم حادثه ای برایم پیش امده بود و پایم زخم شده بود چون از امکانات داروئی محروم بودم پایم هم به شدت در زندان چرک کرد هرچند برای این مشکلم به من امکانات داروئی و پزشکی محدود ارائه دادند اما کافی نبود و پایم به شدت چرک کرد .حتی هیات ویژه پی گیری وضعیت بازداشت شدگان مجلس هم که از اوین بازدید می کرد این وضعیت من را دیدند و اقای امیدوار رضائی از وضعیت پایم فیلم گرفت.

شنیده ام که فرزند شهید هم هستید؟

پدر من سرهنگ نیروی هوائی بود. ایشان در عملیات والفجر ۸ و آزاد سازی فاو جز فرماندهان پدافند عملیات بودند ایشان آنجا شیمیائی شدند و ۸ سال جانباز بودند تا اینکه در سال۷۲ شهید شدند ایشان به غیر از اینکه سرهنگ بودند هنرمند و نقاش هم بودند.

حالا از مسولان قضائی چه تقاضائی دارید؟

من به شدت به حکمم اعتراض دارم و تقا ضای رسیدگی و تجدید نظر جدی در این حکم را دارم و اینکه مسولان به شرایط ما توجه کنند. من یک خواهر دارم که هیچ کس را جز من در این دنیا ندارد. ما با فامیل های پدری و مادری ام هیچ ارتباطی نداریم و من در این شرایط حتی یک روز هم حاضر نیستم خواهر ۲۶ ساله ام را به امان خدا رها کنم آخر گناه من چیست واقعا سر در نمی اورم که چرا چنین حکمی برای من صادر شده است . ما از نظر مالی هم مشکل داریم و اگر من زندانی شوم نمی دانم چه بلائی سر تنها خواهرم می اید خواهش می کنم مسولان شرایط ما را درک کنند و برای من حکم برائت صادر کنند . پدر و مادر من هر گز ادم های مادی نبودند و پدرمان هم هر گز برای حضورش در جبهه و صدمات شیمیایی منطقه جنگی اجر و پاداش دنیوی طلب نکرد من و خواهرم هم دنباله رو راه او هستیم و من نیز جز حمایت مسولانه و پدرانه مسولان در این مورد تقاضائی ندارم یعنی یادگارهای یک هنرمند شهید و سرهنگ ارتش باید چنین روزگاری داشته باشند؟

تاریخ انتشار : ۲۳ آبان, ۱۳۸۸ ۱۱:۱۰ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

دلایل فراخوان «ث ژ ت» برای دادن رأی به برنامه «جبههٔ نوین مردمی»

بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!

انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!

جزئیات کشته شدن راضیهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!