سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۵:۰۰

یکشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۵:۰۰

شادباش به‌مناسبت هشتادودومین سالگرد تاسیس حزب تودۀ ایران

پیوند نزدیک سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) و حزب تودۀ ایران را آرمان‌های مشترک صلح، آزادی، عدالت اجتماعی، مردم‌سالاری (دمکراسی) و سوسیالیسم برقرار کرده‌است. هم‌سویی در مبارزه برای تحقق این آرمان‌ها و مبارزه برای گذر از شرایط اسف‌بار و بحران‌زدۀ کنونی زیر سیطرۀ حکومت ولایی جمهوری اسلامی و مبارزه برای استقرار حکومتی بر پایۀ مردم‌سالاری (دمکراسی)، آزادی و عدالت اجتماعی در کشور این پیوند را استحکام می‌بخشد.

شادباش هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
به‌مناسبت هشتادودومین سالگرد تاسیس حزب تودۀ ایران

رفقای گرامی!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) ۱۰ مهر، هشتادودومین سالگرد بنیان‌گذاری حزب تودۀ ایران را شادباش گفته و بدین مناسبت به همۀ اعضا و یاران حزب تودۀ ایران صمیمانه و رفیقانه درود می‌فرستد.

حزب تودۀ ایران از ادامه‌دهندگان راستین جنبش چپ و سوسیالیستی ایران بوده و در زمینۀ آگاهی‌بخشی و سازمان‌دهی لایه‌های اجتماعی مردم کشور، به‌ویژه زنان، کارگران و زحمتکشان برای مبارزه با استعمار و ارتجاع حاکم در راستاى مردم‌سالاری (دمکراسی)، آزادى، عدالت اجتماعى، برابرى و استقرار حاکمیت ملى مبارزه کرده است. خدمات ارزنده و تأثیرات عمیق حزب تودۀ ایران در راستای اهداف و آرمان‌های صلح، آزادی، دمکراسی، عدالت اجتماعی و سوسیالیسم در روندهای اجتماعی وسیاسی طی شده در میهن ما، از بدو تاسیس حزب تودۀ ایران در سال ۱۳۲۰ غیر قابل انکار است. خدمات فرهنگی حزب در یاری‌رسانی به پرورش نسل بزرگ اندیشه‌ورزان، روشنفکران و فرهنگ‌سازان سهم بسیار مهمی در تاریخ اجتماعی و سیاسی در دهه‌های ۲۰ و ۳۰ کشور داشته است.

این واقعیتی است که کشور ما در بزنگاه تحولات سیاسی بین‌المللی حادی قرار دارد و دخالت‌های قدرت‌مند خارجی و توطئه‌های امپریالیسم یارویاورو مشوق حکومت‌های ارتجاعی داخلی، چه در دوران حکومت سلطنتی و چه در دوران حکومت ولایی جمهوری اسلامی در سرکوب جنبش‌های مترقی و سازمان‌های سیاسی مردمی بوده‌اند. این آفت بر فراز و فرودهای فعالیت حزب تودۀ ایران تاثیر بسیاری داشته است، هم‌چنان که بر فراز و فرودهای فعالیت سازمان ما، سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت). از قِبل این دخالت‌ها و این توطئه‌ها و این هم‌دستی‌ها حزب شما و سازمان ما رنج‌های فراوانی کشیده و دچار آسیب‌های فراوانی شده‌اند.

جان‌فشانی پر شمار مبارزین نامدار صفوف حزب تودۀ ایران و سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) علی‌رغم هزینه‌های سنگین، اراده استوار و از جان‌گذشتگی بی‌همتای رفقای توده‌ای و فدایی برای مبارزه در راه آرمان‌های راستین و خواست‌های مردمی آنان را به اثبات رسانیده است. مبارزه و ایستادگی دوشادوش فداییان و توده‌ای‌ها در شکنجه‌گاه‌های جمهوری اسلامی و جان‌بازی در جریان فاجعۀ ملی قتل‌عام جنایت‌کارانۀ زندانیان سیاسی، تجسم‌بخش پیوند تنگاتنگ آنان در مبارزه علیه حکومت ضد مردمی و سفاک ولایی بوده است.

پیوند نزدیک سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) و حزب تودۀ ایران را آرمان‌های مشترک صلح، آزادی، عدالت اجتماعی، مردم‌سالاری (دمکراسی) و سوسیالیسم برقرار کرده‌است. هم‌سویی در مبارزه برای تحقق این آرمان‌ها و مبارزه برای گذر از شرایط اسف‌بار و بحران‌زدۀ کنونی زیر سیطرۀ حکومت ولایی جمهوری اسلامی و سیاست‌های مخرب و میهن برباد‌ده آن در همۀ عرصه‌های داخلی و خارجی و مبارزه برای استقرار حکومتی بر پایۀ مردم‌سالاری (دمکراسی)، آزادی و عدالت اجتماعی در کشور این پیوند را استحکام می‌بخشد.

امیدبخش و روحیه‌بخش است این‌که مقاومت و رویارویی‌های خستگی‌ناپذیر مردم، در هر جایی که مقدور است، همچنان که در جنبش «زن، زندگی، آزادی» شاهد بودیم، عرصه را برای تحقق سیاسیت‌های ارتجاع حاکم سد می‌کند. در چنین شرایطی، سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) همبستگی نزدیک با حزب تودۀ ایران را در راه گسترش مبارزه همگانی علیه حکومت ولایی، با همراهی همه نیروهای چپ، عدالت‌خواه، آزادی‌خواه، ملی و مردم‌سالار (دموکرات) کشور، برای تحقق جمهوری غیردینی و متعهّد به مبانی حقوق بشر و اصول دموکراسی و مبتنی بر اراده و آرای آزاد، برابرحقوق و دموکراتیک مردم میهن‌مان را وظیفه سیاسی در دستور خود می شمارد
یک بار دیگرسالگرد بنیان‌گذاری حزب تودۀ ایران را به شما رفقا و همه یاران توده‌ای شادباش می‌گوییم و در راه رسیدن به آرمان‌های انسانی برابری خواهانه و صلح دوستانه و سوسیالیستی برای شما آرزوی موفقیت داریم

یکشنبه ۹ مهر ۱۴۰۲ (۳۱ سپتامبر ۲۰۲۳ میلادی)

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

تاریخ انتشار : ۹ مهر, ۱۴۰۲ ۲:۵۳ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

6 Comments

  1. مهرداد دارستانی گفت:

    آفرین
    نقش حزب توده در رهاسازی انفجارگونه استعداد،خلاقیت،نواندیشی و نوآوری در تاریخ معاصر ایران و تداوم همیشگی آن بسیار ستودنیست .
    همه فراز و فرودها و کژراهه و گاه گمراهی و بیخبری ها بخش ناچیزی از بهایی است که یک ملت و میهن باستانی و بسیار استراتژیک می بایست که بپردازد و آن را قالب بهترین چهره ها و استعدادها که حزب توده بنیان گذار آن بود به بهترین و افتخار امیز ترین شکل ممکن توسط جنبش چپ ایران پرداخت و میپردازد و دیگر :

    این قافله را سر بازایستادن نیست

    یاد همه فرزندان ایران زمین گرامیباد ❤️

  2. مهرداد دارستانی گفت:

    رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند❤️

  3. majid گفت:

    «در چنین شرایطی، سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) همبستگی نزدیک با حزب تودۀ ایران را در راه گسترش مبارزه همگانی علیه حکومت ولایی، با همراهی همه نیروهای چپ، عدالت‌خواه، آزادی‌خواه، ملی و مردم‌سالار (دموکرات) کشور، برای تحقق جمهوری غیردینی و متعهّد به مبانی حقوق بشر و اصول دموکراسی و مبتنی بر اراده و آرای آزاد، برابرحقوق و دموکراتیک مردم میهن‌مان را وظیفه سیاسی در دستور خود می شمارد»’\. این سیاست درست و صریح برای نیروهای مردمی امیدبخش است . پایدار باشید

  4. Bahman Gilani گفت:

    دوستان گرانقدرهیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
    بعنوان یکی از خوانندگان کار ان لاین از خواندن این اطلاعیه بسیار خوشحال شدم. این اطلاعیه نشان درک دقیق و عمیق شما از نیاز امروز در شرایط کنونی میهن ما است. آن چه که دراین اطلاعیه بدرستی و بشرح ذیل تصریح شده ستودنی است.
    ” پیوند نزدیک سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) و حزب تودۀ ایران را آرمان‌های مشترک صلح، آزادی، عدالت اجتماعی، مردم‌سالاری (دمکراسی) و سوسیالیسم برقرار کرده‌است. هم‌سویی در مبارزه برای تحقق این آرمان‌ها و مبارزه برای گذر از شرایط اسف‌بار و بحران‌زدۀ کنونی زیر سیطرۀ حکومت ولایی جمهوری اسلامی و سیاست‌های مخرب و میهن برباد‌ده آن در همۀ عرصه‌های داخلی و خارجی و مبارزه برای استقرار حکومتی بر پایۀ مردم‌سالاری (دمکراسی)، آزادی و عدالت اجتماعی در کشور این پیوند را استحکام می‌بخشد.”
    بدون تردید برای همه ایرانیانی که آرزوی همکاری مشترک نیروهای ملی ، چپ و آزادی خواه دل در آزادی میهن را دارند پیام امید بخشی است.

  5. بهمن گیلانی گفت:

    دوستان گرانقدرهیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
    بعنوان یکی از خوانندگان کار ان لاین از خواندن این اطلاعیه بسیار خوشحال شدم. این اطلاعیه نشان درک دقیق و عمیق شما از نیاز امروز در شرایط کنونی میهن ما است. آن چه که دراین اطلاعیه بدرستی و بشرح ذیل تصریح شده ستودنی است.
    ” پیوند نزدیک سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) و حزب تودۀ ایران را آرمان‌های مشترک صلح، آزادی، عدالت اجتماعی، مردم‌سالاری (دمکراسی) و سوسیالیسم برقرار کرده‌است. هم‌سویی در مبارزه برای تحقق این آرمان‌ها و مبارزه برای گذر از شرایط اسف‌بار و بحران‌زدۀ کنونی زیر سیطرۀ حکومت ولایی جمهوری اسلامی و سیاست‌های مخرب و میهن برباد‌ده آن در همۀ عرصه‌های داخلی و خارجی و مبارزه برای استقرار حکومتی بر پایۀ مردم‌سالاری (دمکراسی)، آزادی و عدالت اجتماعی در کشور این پیوند را استحکام می‌بخشد.”
    بدون تردید برای همه ایرانیانی که آرزوی همکاری مشترک نیروهای ملی ، چپ و آزادی خواه دل در آزادی میهن را دارند پیام امید بخشی است.

  6. mk گفت:

    امیدوارم هر روز شاهد نزدیکتر شدن بیشتر دیدگاههای رفقای سازمان با رفقای حزب توده ، در همۀ عرصه ها ( تئوریک و عملی ) باشیم ، و امیدوارم رفقای سازمان و حزب با استفاده از تجربیات مبارزاتی گذشته روی جوانگرایی تشکیلات خود نیز بیشتر بها بدهند ، جذب و وجود نیروهای جوان مانند خون تازه اییست در ساختارهای تشکیلاتی سازمان و حزب ، مانند چیزی که در اواخز دهه پنجاه و اوایل دهۀ شصت شاهدش بودیم ، پیروز باشید

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

فرسایشِ آرام جامعه در سایه‌ی گرانی

شهناز قراگزلو: ۹ روایتِ در عصرِ نو، از دزدیده شدن اسکیت یک دختر ده‌ساله تا رها شدن یک خودرو در جاده، از نانِ خالیِ سفره‌ی یک هنرمند تا رضایت تلخِ یک بیمار از مرگ، همه یک پیام مشترک دارند: جامعه در حال از دست دادن توانِ بازسازیِ خود است. در این روایت‌ها، فقر تنها کمبود پول نیست؛ تغییر رابطه‌ی انسان با خودش و دیگران است.

مطالعه »

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!

فارغ‌التحصیلان مطالعات خاورمیانه نتیجه گرفته اند که: «برکناری فانی پیام تکان‌دهنده‌ای به دانشجویان و محققان مطالعات خاورمیانه می‌فرستد مبنی بر اینکه تحقیق، تدریس، خدمات نهادی و بحث آزاد در مورد موضوعات حساس سیاسی، مانند جنگ جاری در ایران، مشمول سانسور سیاسی و تحریم‌های نهادی است. چنین پیامی نه تنها با ارزش‌های اصلی مأموریت آموزشی و علمی دانشگاه واشنگتن در تضاد است، بلکه با اصول آموزش دانشگاهی و آموزشی ما نیز مغایرت دارد، اصولی که ما را به تفکر انتقادی، مشارکت در بحث‌های علمی آزاد و مواجهه با سوالات سیاسی فوری با دقت و صداقت فرا می‌خواند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

 ایالات متحده و ایران از پیشرفت در مذاکرات خبر می‌دهند – احتمالاً توافق اولیه حاصل شده است

فرسایشِ آرام جامعه در سایه‌ی گرانی

ایران «روابط دیپلماتیک» با آمریکا را آغاز کند

وقتی «فقر» چهره زنانه پیدا می کند / زنان اولین قربانیان شوک‌های اقتصادی پی‌در‌پی

فیلسوفان یهودی تبار؛ آته ایسم ناتمام، سوسیالیسم احساسی

محاکمه مجدد احمدرضا حائری هم‌زمان با ادامه حبس او در قزل‌حصار