سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۶ تیر, ۱۴۰۵ ۲۳:۰۲

جمعه ۲۶ تیر ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۲

صدمین شمارە بولتن کارگری منتشر شد

در این صد شمارە، صد یادداشت راجع بە مسائل مهم و مطرح کارگری درج شده است. کوشش گروە کار کارگری هموارە این بودە کە فعالیت ها و مواضع همە گروە هائی کە به فعاليت سندیکایی و صنفی می پردازند، بازتاب دهد

Getting your Trinity Audio player ready...

صدمین شمارە بولتن کارگری منتشر شد. بولتن کارگری حدود دو سال قبل فعالیت خود را آغاز و نخستین شمارە آن پس از انتشار ۶ پیش شمارە آزمایشی در ۲۵ اکتبر ۲۰۱۳ منتشر شد. این بولتن توسط گروە کار کارگری سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) به طور هفتگی انتشار می یابد. هدف از انتشار بولتن کارگری، بازتاب دادن مستمر اخبار کارگری، طرح مطالبات و مبارزات کارگران و مزدبگیران ایران و سایر کشورها و بیان مواضع گروە کارگری و سازمان در قبال آن ها است.

 در هر شمارە بولتن تجربە جنبش های کارگری در سایر کشورها، به ویژە تجربیات کشورهائی کە وضعیت شان بە وضعیت ایران نزدیک تر است، منتشر می شود. اخبار مهم کارگری کشوری و بین المللی، همراە با مقالات و گزارش های مرتبط با مسایل کارگری و سندیکایی نیز به طور منظم در بولتن گنجانده می شوند. برخی از مطالب بولتن کارگری مانند “از تجربە دیگران” بە صورت مجموعە هائی از تجربیات کشورهای مختلف هر ۶ ماە یک بار با نام “دفتر “در سایت کارآنلاین در دسترس علاقمندان قرار می گیرد. تا کنون ۳ مجموعە حاوی تجربیاتی از چند کشور از ۳ قارە مختلف تحت عنوان دفتر ۱، ۲ و ۳ تهیە و در سایت کارآنلاین قرار گرفتەاند.

 در این صد شمارە، صد یادداشت راجع بە مسائل مهم و مطرح کارگری درج شده است. کوشش گروە کار کارگری هموارە این بودە کە فعالیت ها و مواضع همە گروە هائی کە به فعالیت سندیکایی و صنفی می پردازند، بازتاب دهد. در صد شماره بولتن همواره از حقوق سندیکائی کارگران و مزد بگیران و تشکل های سندیکایی و صنفی دفاع شده، سیاست های کارگری دولت روحانی و نهادهای حکومتی به نقد کشیده شده و کارگران و مزدبگیران بە مبارزە علیە سیاست های نامطلوب کارگری حکومت ایران و برای ایجاد سندیکاهای مستقل دعوت شده است. امید است که در آینده بولتن کارگری به یک نشریە کارگری ارتقاء یابد.  

 صد شماره بولتن و دفاتر ۱، ۲ و ۳ در کارآنلاین قابل دسترسی است.

 بولتن کارگری شماره ۱۰۰

در این شماره:
ـ تحلیل هفته: وعده ایجاد اشتغال هم پوچ از کار درآمد!
ـ از تجربه دیگران: حقوق کارگران و تجربه مردم‌سالاری(۵)
ـ اخبار خارجی:
– اخبار و رویدادهای کارگری در ایران
– بیانیه ی شورای مرکزی تشکل های صنفی فرهنگیان سراسر کشور ، در اعتراض به بازداشت فعالان صنفی معلمان، در آستانه ی سال تحصیلی ۱۳۹۵ – ۱۳۹۴
–  گزارش: تجمع کارگران نفت مقابل استانداری خوزستان

 

آدرس بولتن شماره ۱۰۰

http://www.kar-online.com/sites/default/files/media/boultan_100_0.pdf

  از تجربۀ دیگران ـ دفتر نخست

دفتر اول شامل تعدادی از مقالاتی است از تجربیات جنبش کارگری و اتحادیه ای در دیگر کشورها، که زیر نام “از تجربۀ دیگران” در بولتن کارگری گروه کار کارگری سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) انتشار می یابند. بولتن نامبرده هفتگی است و هر هفته می تواند فقط بخش کوچکی از یک مقاله را درج کند. دفتر حاضر مقالات یک دورۀ حدوداً ۶ ماهه را شامل می شود و حاوی مقالاتی است در بارۀ برزیل، اردن، مصر، هند و اسپانیا. ترتیب مقالات عیناً از انتشار آنها در بولتن کارگری اخذ شده است.

 آدرس دفتر اول

 

https://kar-online.com/sites/default/files/media/az_tajarebe_digaran_01.pdf

 از تجربۀ دیگران ـ دفتر دوم

 

دفتر دوم حاوی مقالاتی است در بارۀ جنبش های کارگری و اتحادیه ای در اسرائیل (و مشخصاً در میان فلسطینیان اسرائیل)، اندونزی، بریتانیا، ترکیه، الجزایر و تعدادی از کشورهای امریکای لاتین.

 آدرس دفتر دوم

https://kar-online.com/sites/default/files/media/az_tajrebeye_digaran_2_0.pdf

 از تجربۀ دیگران ـ دفتر سوم

دفتر حاضر حاوی مقالاتی است در بارۀ جنبش های کارگری و اتحادیه ای در پهنۀ جهانی و به طور مشخص در امریکا، آلمان، شیلی، برخی از کشورهای امریکای لاتین، تونس و مصر.

 آدرس دفتر سوم

 

http://www.kar-online.com/sites/default/files/media/az_tajrebe_digaran_3_0.pdf

 

گروه کار کارگری سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)

۷ مهرماه ۱۳۹۴ (۲۹ سپتامبر ۲۰۱۵)

تاریخ انتشار : ۷ مهر, ۱۳۹۴ ۷:۵۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بخش ۳: ایران و تکوین «دولت ـ ملت»: از دولت پیشامدرن تا ملتِ در حالِ شدن

بخش ۲: اروپا و زایش «دولت–ملت» گذار از نظم فئودالی به حاکمیت ملیِ مدرن!

مسئلهٔ زمان در آغازِ کیهان

غم جنوب…

جنوب ایران، تمام جان ایران است!

بیانیه نهضت آزادی ایران: ضرورت عفو عمومی و توقف احکام حبس و اعدام