سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۱ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۳:۵۵

پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۵

صلح و امنیت با کشتار و جنگ حاصل نمی‌شود. دست از کشتار مردم فلسطین بردارید!

مادران صلح ایران ضمن حمایت بی‌قیدوشرط خود از مردم فلسطین و به‌ویژه ساکنان نوار غزه و جنین؛ آمادگی خود را جهت یاری و کمک به آسیب‌دیدگان این مناطق اعلام می‌دارند. مادران صلح ایران از مردم جهان و هم‌وطنان و فرزندان یاری‌گر خود در ایران می‌خواهند با اعلام همبستگی با مردم مظلوم فلسطین و با نشان دادن حمایت‌های خود در جهت بازدارندگی دولت اسراییل از تداوم جنگ و خشونت اقدام نمایند.

 

به امید پیروزی نه در جنگ که بر جنگ!

صلح و امنیت با کشتار و جنگ حاصل نمی‌شود. دست از کشتار مردم فلسطین بردارید!

 

رژیم بنیادگرا و نژادپرست اسراییل به دلیل این‌که با توسل به زور سرزمین فلسطین را تصرف کرده است، برای حفظ بقای خویش و ادامه‌ی حیاتش نیاز به قدرت‌نمایی دایمی دارد. رژیم جنگ‌طلب اسراییل هفتاد سال است که لاینقطع با همسایگانش در حال جنگ و نزاع است. دولت اسراییل به بهانه‌ی ‌دفاع از سرزمین اشغال‌شده‌ی به نام وطن خویش جنگ‌افروزی می‌کند و به هیچ یک از کنوانسیون‌های حقوق بین‌الملل و حقوق بشر و معاهداتی که با دولت خودگردان فلسطین بسته، متعهد نیست‌. رژیم اسراییل حق بر وطن و سکونت در سرزمین آباءواجدادی فلسطینیان را دایماً نقض کرده و با تخریب و آتش زدن خانه‌ها و کشتن کودکان نزد چشمان وحشت زده‌ی والدین و بازداشت‌ها و شکنجه‌ی گسترده‌ی زنان و مردان سعی دارد مردم فلسطین را به صورت آواره در جهان پراکنده سازد.

به جرأت می‌توان گفت که دولت‌های بزرگ تا کنون هیچ اقدام جدی جهت توقف چنین جنایات و شرارت‌های صورت گرفته علیه کشتار مردم به‌ویژه کودکان فلسطینی انجام نداده‌اند. از طرفی بعضاً دولت‌های ناکارآمد منطقه با حمایت صوری از مردم فلسطین امکان حمایت‌های گسترده‌ی مردمی را از ملت‌های منطقه دریغ می‌دارند. بعضی از دولت‌های منطقه با سوءاستفاده از وضعیت نابه‌سامان فلسطینیان حمایت از آنان را به صورت ابزار معاملاتی به نفع خویش در آورده و در بزنگاه‌های تاریخی و در مهلکه‌های پرخطر آنان را تنها و بی‌پناه رها می‌کنند. دولت اسراییل که از بدو تأسیس با بحران مشروعیت مواجه بوده، از طریق همین زدوبندهای ناجوانمردانه توانسته است نقش ژاندارم منطقه را بازی کند و بقاء و امنیت خویش را به امنیت منطقه گره بزند. البته حمایت‌های آشکار و ضمنی دولت‌های بزرگ به‌ویژه آمریکا از جنایت‌گری‌های اسراییل و زدوبندهای پشت پرده‌ی دولت‌های منطقه علیه فلسطینیان باعث شده تا مردم خسته‌جان فلسطین هرگونه امید به برقراری صلح و امنیت در سرزمین‌شان را از دست بدهند. این ملت سرفراز برای زنده ماندن در وطن خویش راهی جز مقاومت و دفاع از موجودیت خویش ندارد.امروزه جبهه‌ی مقاومت فلسطینیان گسترده‌تر از همیشه برای بقای خویش و بازگرداندن زندگی در صلح و امنیت به فلسطین به پا خاسته است و چشم امید به حمایت و کمک مردم جهان برای تحقق صلح و امنیت در فلسطین دارد. واقعیت این است که بیش از نیم قرن است که اسراییل به صورت ابزار قدرت‌نمایی دولت‌های بزرگ در منطقه در آمده است. اما این ابزار کشتار و ویران‌گری تا کنون نتوانسته قدرت شگفت‌انگیز مقاومت مردمی در دفاع از میهن و سرزمین‌شان را درهم‌شکند. با وجود تمام مرارت‌ها مردم فلسطین همواره از پیمان‌های صلح استقبال کرده‌اند. برای ما که مستقیماً در منازعه شرکت نداریم، اولین گام حمایت بی‌قیدوشرط از ستم‌دیدگان و یاری به بازماندگان قربانیان جنگ و آسیب‌دیدگان خشونت است. از این رو مادران صلح ایران ضمن حمایت بی‌قیدوشرط خود از مردم فلسطین و به‌ویژه ساکنان نوار غزه و جنین؛ آمادگی خود را جهت یاری و کمک به آسیب‌دیدگان این مناطق اعلام می‌دارند. مادران صلح ایران از مردم جهان و هم‌وطنان و فرزندان یاری‌گر خود در ایران می‌خواهند با اعلام همبستگی با مردم مظلوم فلسطین و با نشان دادن حمایت‌های خود در جهت بازدارندگی دولت اسراییل از تداوم جنگ و خشونت اقدام نمایند.

 

۱۴۰۲/۴

 

 

تاریخ انتشار : ۱۶ تیر, ۱۴۰۲ ۰:۱۵ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

2 Comments

  1. مهرداد دارستانی گفت:

    ❤️

  2. مهرداد دارستانی گفت:

    ای آفتاب حسن ، برون آ دمی ز ابر
    کان چهره مشعشع تابانم ارزوست
    دی شیخ همی گشت با چراغ گرد شهر
    کز دیو و دد ملولم و انسانم ارزوست
    زین همرهان سست عناصر دلم گرفت
    شیر خدا و رستم دستانم ارزوست ❤️

    درود بر شما
    پایندهانسانیت
    زنده باد زندگی .

آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): تیم ملی فوتبال ایران، سرمایه مشترک مردم ایران و نمادی از توانایی، تلاش و امید میلیون‌ها ایرانی است. این تیم، فراتر از هر دولت و نظام سیاسی، متعلق به مردم ایران و نماینده کشور و فرهنگ ما در بزرگ‌ترین آوردگاه فوتبال جهان است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »
از ناحیه تا تهران

از ضاحیه تا تهران: تبادل آتش یا تسریع توافق؟

محمد مالجو: تهاجم اخیر اسرائیل به ضاحیۀ جنوبی و واکنش موشکی ایران به اسرائیل در چند ساعت پیش دوباره منطقه را در آستانۀ ورود به چرخۀ تصاعدیِ خطرناکی قرار داده است.

استدلال ایران دربارۀ نقض آتش‌بس با تهاجم اسرائیل به لبنان به‌تمامی صحیح است. اما پاسخ ایران در قالب تبادل آتش عملاً لبنان را به سوی یک میدان جنگی شدیدتر سوق می‌دهد، میدانی که ظرفیت تخریبی دارد بس فراتر از توان یک جامعۀ بحران‌زده.

اما مسئله فقط لبنان نیست. همین مسیر عملاً ایران را نیز در معرض لغزش به یک رویارویی فزاینده و پرهزینه قرار می‌دهد. گسترش دامنۀ درگیری به‌ طور همزمان در لبنان و ایران نه به بازدارندگی پایدار …

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

مراقبت از وطن در مسیر آشتی | با زبانی سخن بگوییم که پُل می‌سازد، نه دیوار

استراتژی کلان نتانیاهو در حال فروپاشی است

ترامپ و نتانیاهو؛ از بازطراحی خاورمیانه تا خطر بحران دائم

وقتی انسانیت از تمدن عقب می‌ماند!

تجدید نظرطلبی یا بازاندیشی در مفهوم امپریالیسم و ضد امپریالیسم