دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۳

دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۳

عشق را دوباره با نام تو می نویسم!
بر من ببار، ای نازنین، تا این مرداب، دل خشکیده، دو باره شکوفا شود. ... هنوز دوستت دارم، ایران. زندگی با نام تو، باغ قشنگی است عزیز.
۱۸ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کاوه داد
نویسنده: کاوه داد
کوتاه‌سخنی با هم‌میهنان و آقای دکتر مسعود پزشکیان
هم‌میهنان عزیز، شما به دنبال تغییر و تحولات اساسی در شرایط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در کشورید و در عین حال از مدنی‌ترین و مسالمت‌آمیزترین شیوه برای به انجام رساندن...
۱۷ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: پروین همتی، سخن‌گوی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: پروین همتی، سخن‌گوی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
یر اساس پيش‌بينی‌ها، حزب کارگر با اختلاف قابل توجهی در انتخابات بریتانیا پیروز شد
همان طورکه انتظار می رفت, که کیر استارمر رهبر حزب کارگر انگلستان بعد از ظهر امروز جمعه ۵ ژوئن , پس از استعفای سوناک نخست وزیر سابق, مورد استقبال چارلز...
۱۶ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ترجمه - رضا کاویانی
نویسنده: ترجمه - رضا کاویانی
مسعود پزشکیان " اصلاح طلب" در انتخابات ریاست جمهوری ایران پیروز شد.
شورای نگهبان، یک نهاد قدرتمند تحت کنترل و وابسته به رهبر جمهوری اسلامی، همیشه نامزدها را از نظر مناسب بودن ایدئولوژیک بررسی می کند. بسیاری از ایرانیان پس از تلاش...
۱۶ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ترجمه - رضا کاویانی
نویسنده: ترجمه - رضا کاویانی
کمیته ملی کنفدرال اتحادیه ث-ژ-ت: برای پیشرفت اجتماعی و زیست محیطی با شکست دادن راست افراطی
راست افراطی برای جمهوری ما، برای دموکراسی ما و برای کارگران زن و مرد زهر مهلکی است. سندیکای ث-ژ-ت هیچگاه راست افراطی را با هیچ یک از ديگر نیروهای سیاسی...
۱۶ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
واقعا برای اکثریت مردم ایران چه فرقی دارد که جلیلی و یا پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران شود؟
از آن‌جا که در ایران هیچ گونه نظارت بی‌طرفی بر شمارش آرا وجود ندارد، حکومت هر رقمی را که دلش می‌خواهد اعلام می‌کند. در هر صورت، حتی اگر آمار حکومت...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهرام رحمانی
نویسنده: بهرام رحمانی
وقتی از همبستگی حرف می‌زنیم از چه سخن می‌گوییم؟
بر خلاف اصولی مثل عدالت و آزادی، همبستگی تا قبل از میانه‌ی قرن نوزدهم، یعنی کمی پیش از آنکه به شعار جنبش کارگری تبدیل شود، مفهوم سیاسیِ پرطرفداری نبود ...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: لیا هانت-هندریکس و آسترا تیلور. برگردان: عرفان ثابتی
نویسنده: لیا هانت-هندریکس و آسترا تیلور. برگردان: عرفان ثابتی

عسگر اولادی ها برندگان انقلابی کە قرار بود مستضعفین را حاکم کند

بی شک تا زمانی کە کنترل قدرت و ثروت یک جامعە در انحصار اینگونە افراد قرار دارد و آنها برای افزودن بر قدرت و ثروت خویش از انجام هیچ اقدامی فرو گذار نمی کنند، نمیتوان انتظار داشت کە جامعە در مسیر عدالت و آزادی قرار گیرد و فقر وتبعیض و بحرانهای کە جامعە را چنین مشوش و بی سامان کردە است از جامعە رخت بر بندد

روزنامە دنیای اقتصاد، در گزارشی کە در روزپنجشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۰، منتشر کرد از آـادگی عسکر اولادی برای خرید مرکز نمایشگاە ها در شهر تهران خبر داد. این روزنامە در این بارە و بنقل از اسدالە عسگر اولادی، نو شت:

“گروه بازرگانی- اسدالله عسگراولادی، سال گذشته در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفته بود «اگر هیاترییسه اجازه بدهد این تاجر خرد یکجا چک خرید نمایشگاه را میکشم…» او اکنون پس از مصوبه دولت مبنی بر واگذاری۸۰ درصد سهام شرکت نمایشگاههای بینالمللی میگوید: من علاقهمند به خرید سهام نمایشگاه نیستم، اما اگر ملک آن را به قیمت مناسب عرضه کنند، میخرم.

اسدالله عسگراولادی در گفتوگو با ایسنا خاطرنشان کرد: اگر بخواهند نمایشگاه را یکجا عرضه کنند باید دید که چقدر قیمتگذاری میکنند، اما منظور من ملک نمایشگاه است. وی ادامه داد: باید ملک نمایشگاه را واگذار کنند، وگرنه خود شرکت سهامی نمایشگاه بینالمللی که قیمتی به اندازه ملک آن ندارد. شرکت سهامی نمایشگاه فقط شرکتی است که در آنجا اسکان دارد و ملک آنجا مهم است. چون من شنیدم آنجا چهار مالک دارد.

یاد آور میشود که شرکت سهامی نمایشگاهها سال گذشته بابت رد دیون دولت به «ساتا» واگذار شد که با اعتراض بخشهای خصوصی و تعاون کشور، این واگذاری به حالت تعلیق درآمد و سپس ملغی شد.”

خرید این نمایشگاە بی تردید نیاز بە پول فراوانی دارد کە تامین آن از دست هر کسی بە تنهایی ساختە نیست. در اینجا سوالی کە برای خوانندە این گزارش پیش می آید این است کە آقای عسکر اولادی کە در پیش از انقلاب، ثروتتش بە داشتن یک حجرە کوچک در بازار تهران محدود می شد، چگونە توانستە است بە چنان ثروتی در جمهوری اسلامی، آنهم در شرایطی کە فقر و محرومیت های گوناگون زندگی اکثریت مردم را بە جهنم تبدیل کردە است، دست یابد و بە فکر خرید چنین مکانی بیفتد؟

آیت الە خمینی در سال ۵٧ توانست با مطرح کردن معضلات جامعە و معرفی رژیم شآە بعنوان عامل بی عدالتی و دیکتاتوری و طرح شعارهای آزادی و عدالت خواهانە ودادن وعدهای متعدد، چذاب و مردم پسند اعتماد اکثریت مردم ایران را جلب نمودە و رهبری انقلاب ۵٧ را در اختیار خود بگیرد. استقرار حاکمیت (مستضعفین ) برقراری آزادی و عدالت از زمرە شعارهای بودند کە پیش از پیروزی انقلاب وسالهای نخست پس از انقلاب بە کرات از زبان آیت الە خمینی و سایر رهبران وقت جمهوری اسلامی شنیدە می شد. اما پس از استقرار نظام جدید این شعار ها و وعدە ها رنگ باخت وبا گذشت اندکی از پیروزی انقلاب، نظام حاکم جهت گیری کاملا متضادی با آنچە کە بە مردم وعدە دادە بود را در پیش گرفت. وحاکمیت تمام کمال سرمایە داران نو رسیدە و حجرە دارانی کە بە یمن انقلاب وبواسطە نقش و نفوذی کە در حاکمیت جدید یافتە بودند در مدت کوتاهی بە آنچنان ثروت و نفوذی دست یافتند کە قبل از انقلاب رسیدن بە چنین ثروت و نفوذ سیاسی برایشان غیر قابل تصور بود. در مقابل آزادیهای بی حد و حصری کە رژیم تازە بە بازارارزانی داشت، تمام راە های فعالیت مستضعفان را بست و هر حرکتی را کە در جهت بهبود شرایط زندگی تودە مردم صورت گرفت بدون توجە بە منشاء و عاملان این حرکت ها، همە آنها را با خشونت در هم شکست وزمینە را برای فرمانروایی یگانە طیف های معینی از سرمایە داری غیر مولد و انگلی و بلعیدن در آمد های نفتی توسط آنها مهیا نمود. در مقابل، شورا ها، سندیکاها و احزاب و تشکلهای کارگری را سرکوب، قوانین کار و اجتماعی بسود مستکبران نو کیسه تعدیل و حذف شد و کوچکترین حقوق و روزنە قانونی، برای فعالیتهای سازمان یافتە سیاسی و سندیکایی طبقە کارگر باقی نگذاشت. در اثر این رفتار و بە رغم وعدهای پیش از انقلاب آیت الە خمینی، نە تنها وضعیت زحمتکشان و عدالت اجتماعی نسبت بە زمان پیش ازانقلاب بهبود نیافت، بلکە بمراتب بدتر و نا عادلانە تر شد و در اثر تسهیلات فوق العاد و یک جانبەای کە برای حجرە داران بازار فراهم شذ طبقە مستکبر نوین کە نسبت بە طبقە حاکم پیش از انقلاب نیز تنگ نظرتر و استثمارگرتر و حریص تر و سرکوبگر تر است در ایران مستقر شد.

آقای عسگر اولادی مسلمان، حجرە داری کە اینکە بە یکی از پرنفوذ ترین و ثروتمندترین مردان ایران تبدیل شذە است تنها یکی از نمونە ها و نتایج نظام و رفتار جمهوری اسلامی است کە فریاد وا مستعضفین رهبران و بنیان گذارانش در پیش و آغاز انقلاب گوش فلک را کر کردە بود. همین ها بودند کە بیشترین تلاشها را برای حذف قوانین کار و محروم کردن کارگران از هر گونە حق و حقوقی بعمل آوردند تا توانستند بە چنین ثروت و نفوذ بی مانندی دست یابند. برادر آقای عسگر اولادی، از بنیان گذاران اصلی حزب موتلفە اسلامی، کە گفتە می شود ثروت او از بردارش حاج حبیب فزونتر است، چندی پیش با فخر و تکبر ویژە این طبقە ثروتمند نوین، گفتە بود کە به داشتن چنین ثروتی مفتخر است. صادق محصولی یکی از فرماندهان میلیاردر کاخ نشنین سپاە و وزیر کشور پیشین دولت احمدی نژاد، در نظامی کە بە تعبیر آیت الە خمینی قرار بود حاکمیت کوخ نشینان را جایگزین کاخ نشینان رژیم سلطنی نماید نیز بە هنگام معرفی شدن برای تصدی وزارت کشور اظهارات مشابەای کردە بود.

یکی از توجیهات حذف قوانین کار کە این روز ها دو بارە، بە دلیل تصویب طرح پیشنویس اصلاح قانون کار توسط دولت مطرح شدە است، مقرون بە صرفە نبودن استخدام کارگر توسط کارفرما است. پرسیدنی است کە اگر قانون کار فعلی مانع کسب ارزش افزودە کافی توسط صاحبان سرمایە است. پس چگونە این قانون تا کنون مانع تبدیل حجرە داران وسرمایە دارانی مانند عسگر اولادی ها، محصولی ها و … بە بزرگترین ثروتمندان کشور نشدە است؟

بی شک تا زمانی کە کنترل قدرت و ثروت یک جامعە در انحصار اینگونە افراد قرار دارد و آنها برای افزودن بر قدرت و ثروت خویش از انجام هیچ اقدامی فرو گذار نمی کنند، نمیتوان انتظار داشت کە جامعە در مسیر عدالت و آزادی قرار گیرد و فقر وتبعیض و بحرانهای کە جامعە را چنین مشوش و بی سامان کردە است از جامعە رخت بر بندد. وضعیت امروز ما بیش از هر چیز نتیجە تسلط چنین افراد و نظمی است.

تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد, ۱۳۹۰ ۱۰:۳۶ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت

کوتاه‌سخنی با هم‌میهنان و آقای دکتر مسعود پزشکیان

هم‌میهنان عزیز، شما به دنبال تغییر و تحولات اساسی در شرایط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در کشورید و در عین حال از مدنی‌ترین و مسالمت‌آمیزترین شیوه برای به انجام رساندن این مهم بهره می‌برید و امکانات هرچند محدودِ آن را به چالش می‌کشید.
آقای پزشکیان، نوشتید می‌خواهید «صدای بی‌صدایان و طردشدگان» باشید، گفتید با مردم شفاف سخن خواهید گفت و پای وعده‌های‌تان و پشت مردم ایستاده‌اید و اگر نتوانستید به آن‌ها عمل کنید، کنار خواهید رفت.

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

عشق را دوباره با نام تو می نویسم!

کوتاه‌سخنی با هم‌میهنان و آقای دکتر مسعود پزشکیان

یر اساس پیش‌بینی‌ها، حزب کارگر با اختلاف قابل توجهی در انتخابات بریتانیا پیروز شد

مسعود پزشکیان ” اصلاح طلب” در انتخابات ریاست جمهوری ایران پیروز شد.

کمیته ملی کنفدرال اتحادیه ث-ژ-ت: برای پیشرفت اجتماعی و زیست محیطی با شکست دادن راست افراطی

واقعا برای اکثریت مردم ایران چه فرقی دارد که جلیلی و یا پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران شود؟