چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶

چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!
سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!
یادمان باشد که هرچه جامعه ضعیف‌تر شود، از فرصت‌ها و شانس‌هایی که در مسیر بهبود، تغییروتحول  پیش خواهد آمد، کمتر می‌توانیم استفاده کنیم و شانس‌های آینده ایران را از دست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کیوان صمیمی
نویسنده: کیوان صمیمی
انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!
نیروی تجدد و دموکراسی یک قرن است که ایران مال همه‌ی ایرانیان است شعار اوست. اکنون نیروهای وسیعی از جنبش اسلامی نیز به همین نگاه پیوسته اند. در پهنه‌ی سیاست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: امیر ممبینی
نویسنده: امیر ممبینی
جزئیات کشته شدن راضيهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!
سوم تیر ماه جاری رسانه‌ها نوشتند که دختری جوان به نام «راضیهٔ رحمانی» اهل روستای گویژه در شهرستان نورآباد استان لرستان با شلیک یکی از مأموران نیروی انتظامی جان باخت....
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!
نهضت آزادی ایران در ادامه راهبردی که در مرحله اول در پیش گرفت، اتحاد ملت و تجمیع همه معترضان در مرحله دوم انتخابات را برای مقابله با مخالفان آزادی و...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: نهضت آزادی ایران
نویسنده: نهضت آزادی ایران
انتخابات مهندسی شده، راه يا بی‌راهه؟
    خانم وسمقی در ارتباط با انتخابات ریاست حمهوری در ایران تحلیلی داشته است. خانم وسمقی، زین میان؛ بر این باور است که اصلاح‌طلبان، اگر گمان می‌کنند که حکومت...
۱۲ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: صدیقه وسمقی
نویسنده: صدیقه وسمقی
جرون
جرون، ای سیلی خورده ی زمان، ای معامله های پشت پرده ی آن زمان، ای تاریخ دیروز و امروز من، از رنگ و شرنگ، تا کیسه های زر ...
۱۲ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کاوه داد
نویسنده: کاوه داد

فایلهای صوتی جلسه پرسش و پاسخ تلگرامی با دکتر سعید مدنی

تذکر ضرور: پخش میزگردها در این صفحه از نشریه کار لزوما به معنی تایید یا وابستگی این برنامه ها به سازمان ما نیست و صرفا به دلیل خدمت به جامعه دوستان و نزدیکان فکری به سازمان صورت می گیرد!

فایلهای صوتی جلسه پرسش و پاسخ تلگرامی

یکشنبه  ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ – ساعت ۲۱ به وقت ایران

موضوع جلسه: ” فقر و ناامنی غذایی در ایران

میهمان جلسه:

دکتر سعید مدنی پژوهشگر مسائل اجتماعی

در گروه تلگرامی به یاد رفیق رئیس دانا، برای اتحاد عدالتخواهان لینک زیر:

https://t.me/+OzixOTo3ofVjMDYx

سوالات مطرح شده در جلسه تلگرامی  با دکتر سعید مدنی

  • ·       با درود ،  اساسا آیا نظام جمهوری اسلامی سیاست مشخصی برای این شرایط دارد که توسط دولت رئیسی اجرا کند ؟ آیا این سیاست های اعلامی دولت رئیسی مبتنی بر برنامه ی مشخصی است ؟ تک نرخی شدن ارز ؛ آزاد سازی قیمت ها ؛ کاهش سیاست های حمایتی  با چه هدفی صورت می گیرد ؟آیا تنها برای جبران کسری بودجه است یا در راستای اهداف نئولیبرالیزاسیون؟
  • ·      تا آنجایی که به وظایف دولت های نئولیبرال برمی گردد  سیاست های  آزاد سازی قیمت ها و کاهش سیاست های حمایتی از اهداف مشخص این فلسفه سیاسی سرمایه داری کنونی در جهان است . آیا بنظر شما ماهیت این دولت با توجه به اقتدارگرایی در سیاست و پیروی بی چون چرا از اقتصاد بازار آزاد فرقی با سیاست های نئولیبرال دارد ؟ آیا این همگرایی است یا تناقض ؟
  • ·      آیا اقداماتی شبیه کالا برگ و یارانه های دو یا سه ماهه اعلام شده از سوی دولت ؛ درمانی برای دردهای اجتماعی و اقتصادی ایران هست یا ماهیتا شوک  درمانی است ؟ نتیچه آن در هر صورت از نظر شما چه خواهد بود؟ با موج اعتراضات کنونی په آینده ای را می توان برای ایران متصور بود ؟
  • ·      با رسانه های وابسته به عربستان و اسراییل و… که سعی میکنند در این شرایط حساس نیز  از آب گل آلود ماهی بگیرند و در مردمی که نیاز به تعقل و تشکل و اعتراضات سازماندهی شده و هدفمند دارند ، هیجانات کاذب ایجاد کنند چه کنیم؟
  • ·      با درود خدمت مهمان گرامی برنامه ، اگر امکانش است درباره تاثیر جنگ اوکراین بر وضعیت معیشت و خوراک مردم هم صحبت کنید ممنون میشم. آیا شما با این‌نظر که فقط عامل تحریم ها موجب گرونی مواد غذایی نیست و معضل اصلی در حال حاضر جنگ اوکراین است که موجب گرونی شدید شده موافقید؟ آیا با این نظر که این جنگ فقط برای فروش بیشتر اسلحه و سود دهی بیشتر برای کمپانی های انرژی فوسیلی نبوده و در واقع هدف اصلی بدست گرفتن انحصار تولید و صادرات مواد غذایی است رو قبول دارین؟ آیا این نظریه رو قبول دارین که انحصار تولید مواد غذایی از هر مسیله دیگری در این زمان مهم تر است؟
  • ·      حل مساله گرسنگی دستکم به شکل نسبی برای دولتها چندان سخت نیست، مسئله اینست که مردم نباید (پررو) شوند. این شوآف‌ها، از طرف حکومتها شدیدا مقبول و پسندیده است. چرا؟ چرا سؤال بنیادی که چرا  آنها اساسا گرسنه اند مطرح نمیشود ؟ و بجاى آن یه گله شکم سیر متصل به قدرت  این مطالبه به حاشیه میبرند
  • ·      یکی از موضوع های مطرح، نقش تأمین غذا در سازماندهی اجتماعی و سیاسی است، تجارب جنبش حاشیه نشینان شیلی که نقش مهمی در گذار شیلی از دیکتاتوری پینوشه را داشتند بررسی می کردم این نقش مهم بود، در این خصوص چه نظری دارید با توجه به شرایط کنونی؟
  • ·      دکتر مهمان ظاهرا به آمار و عدد و رقم بیشتر توجه دارند یا شاید بنده اشتباه میکنم! ولى لطفا پروژهاى اقتصادسیاسی در دراز مدت و شکاف طبقاتی نیز بررسى شود
  • ·      شما طرفدار چه نوعی اقتصادی میباشید و تا چه حد  دولت را قبول  دارید که متولی سامان بخشی امور اقتصادی در جهت عدالت اجتماعی میباشید ؟
  • ·      شما نطرتان در باره ی تئوریزه کردن لیبرالیسم توسط آقای مسعود نیلی و طرفداران بازار آزاد و کارکردش در فاجعه ی اخیر چیست؟
  • ·      چه توضیحی در مورد تناقض ضدیت سیاسی ایران با غرب و اقتصاد وابسته تجارت دلالی و بانکی و پولشویی و ارتباط وسیع اقتصاد ایران با اقتصاد قاچاق و زیرزمینی بین المللی دارید؟
  • ·      آیا سیاستهای اخیر ارزی و حذف یارانه ها در ایران و بحران نان و مواد غذایی در ایران می تواند ایران را به سمت  فروپاشی ببرد؟
  • ·      مشارکت عمومی که شما مطرح میکنید در کدام مکتب اقتصادی قابل صورتبندی و اجرا است؟
  • ·      با توجه به اینکه بارها از جنبش‌هایی مثل جنبش گذار از سوسیالیسم به سرمایه‌داری نئولیبرال و فاشیسم‌ در اروپای شرقی حمایت کردید و اون‌ها رو الهام‌بخش دونستید، چرا منتقد دولت سرمایه‌داری ایران هستید؟ خصوصا اینکه دولت ایران هم به درخواست نهادهای امپریالیستی مثل صندوق بین‌المللی پول همان سیاست‌های نئولیبرالی اروپای شرقی پس از فروپاشی شوروی رو داره تمام و کمال اجرا می‌کنه؟
  • ·      آیا تبلور حاکمیت ایران را اساسا می توان در دولتهای انتخابی دید، و تصمیم گیریهای اقتصادی آیا تماما به نفع اقتصاد تجاری دلال و خصوصی ایران نیست؟
  • ·      ممکن است بفرمایید متولیان اقتصاد نئولیبرال در ایران چه کسانی هستند و اگر قدرت را بگیرند چه کاری غیر از قدرتمندان اقتصاد خصوصی و تجاری آزاد کنونی ایران انجام خواهند داد؟
  • ·      به مهمان گرامی جناب دکترمدنی ورفقاوادمینهای  عزیز بااشاره بجا به شورشهای نان در سالهای قبل با توجه به شواهدجندروز اخیر ظاهرا درحال حاضرشورش نان بسیار عظیمی شاید فروپاشی نظام درراه است نقش رهبران روشنفکران وچپهارا دراین شرایط برای به یغما نرفتن نتیجه این جنبش توسط سلطنت طلبها ومرتجعین را کمی توضیح واریه راهکار بفرمایید
  • ·      آیا با کلید واژه ی سرمایه داری مشروع در حین مذاکرات مجلس موسسان دور اول قانون اساسی هرگز به عنوان امر نهاینه شده در ساخت سیستم اقتصادی تا کنون مواجه شده اید ؟
  • ·      گفتگو با غرب جهت برون رفت از بحران اقتصادی به توافق جام منتهی میشود،که اعتباری به آن نیست! اجراء سیاست های اقتصادی کشور برنامه تدوین شده صندوق بین المللی پول و بانک جهانی و تجارت جهانی(کات) است.بهتر نیست با فروش نفت با ارزهای غیر دلاری، همان برنامه های اقتصادی زمان جنگ را اجراء کند؟
  • ·      جنگ روسیه و اوکرایین بمدت کوتاهی شروع شده و اثرات آن در بحران غذایی جهان بعدها نمایان می گردد.
  • آیا نظام سرمایداری در حال سوء استفاده ازجنگ برای ایجاد بحران غذایی  در جهان است؟

 

 

 

تاریخ انتشار : ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۱ ۶:۱۷ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!

انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!

جزئیات کشته شدن راضیهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!

بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!

انتخابات مهندسی شده، راه یا بی‌راهه؟