چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۴

چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۴

بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!
برای رهایی ایران از اقتدارگرایی و تمامیت‌خواهی، با رنج و اندوه خون ریخته‌شدهٔ جوانان در این چند دهه در جان، بر خلاف دور اول، در دور دوم انتخابات شرکت می‌کنم...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: زهره تنکابنی
نویسنده: زهره تنکابنی
جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!
سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!
یادمان باشد که هرچه جامعه ضعیف‌تر شود، از فرصت‌ها و شانس‌هایی که در مسیر بهبود، تغییروتحول  پیش خواهد آمد، کمتر می‌توانیم استفاده کنیم و شانس‌های آینده ایران را از دست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کیوان صمیمی
نویسنده: کیوان صمیمی
انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!
نیروی تجدد و دموکراسی یک قرن است که ایران مال همه‌ی ایرانیان است شعار اوست. اکنون نیروهای وسیعی از جنبش اسلامی نیز به همین نگاه پیوسته اند. در پهنه‌ی سیاست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: امیر ممبینی
نویسنده: امیر ممبینی
جزئیات کشته شدن راضيهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!
سوم تیر ماه جاری رسانه‌ها نوشتند که دختری جوان به نام «راضیهٔ رحمانی» اهل روستای گویژه در شهرستان نورآباد استان لرستان با شلیک یکی از مأموران نیروی انتظامی جان باخت....
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!
نهضت آزادی ایران در ادامه راهبردی که در مرحله اول در پیش گرفت، اتحاد ملت و تجمیع همه معترضان در مرحله دوم انتخابات را برای مقابله با مخالفان آزادی و...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: نهضت آزادی ایران
نویسنده: نهضت آزادی ایران
انتخابات مهندسی شده، راه يا بی‌راهه؟
    خانم وسمقی در ارتباط با انتخابات ریاست حمهوری در ایران تحلیلی داشته است. خانم وسمقی، زین میان؛ بر این باور است که اصلاح‌طلبان، اگر گمان می‌کنند که حکومت...
۱۲ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: صدیقه وسمقی
نویسنده: صدیقه وسمقی

گزارشی از همایش ادواری کنشگران چپ

جریانی که چپ است، عدالت اجتماعی را در مرکز فعالیت‌های خود قرار می‌دهد، آزادی‌خواه است و از حقوق دمکراتیک فردی و همگانی دفاع می‌کند. هم‌چنین بر این نکته نیز تأکید شد که بحث در مورد شکست و یا ادامه پروژه وحدت هرچند مهم، اما تعیین‌کننده نیست و ما امروز همراه پروژه‌ای هستیم که جاری است و پیش می‌رود.

همایش ادواری کنشگران چپ در تاریخ ۵ و ۶ ماه اوت ۲۰۱۷ در شهر کلن آلمان با شرکت شماری از کنشگران و نمایندگانی از دو سازمان اتحاد فداییان (طرفداران وحدت ) و سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) برگزار شد.

نشست کلن دومین گردهمایی کنشگران چپ در کمتر از یک سال اخیر بود. با توجه به مسائل و مشکلات جاری در درون همه نیروهای وحدت ازجمله خود ما، کندی پیشرفت کارها در امر وحدت ونیز به تعویق افتادن زمان کنگره وحدت، این گردهمایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود.

در ابتدا هیئت مسئولین کنشگران چپ به‌نوبت گزارشی از فعالیت‌های کنشگران و روند وحدت در فاصله بین دو همایش به شرکت‌کنندگان ارائه  کردند. اکثریت رفقای هیئت مسئولین اعلام کردند که از همایش پیشین که در نوامبر ۲۰۱۶ در پاریس برگزار شد، تاکنون علیرغم مشکلات و موانع فراوان، مسیر و روند وحدت هرچند با شتابی آهسته، ادامه یافته است. در زمان همایش قبلی دشواری‌های زیادی در راه برآمد پروژه وحدت وجود داشتند. وضعیتی بود که اقدامات بسیاری با موانع جدی روبرو می‌شدند. هر سه نیروی کوشنده وحدت مسائلی را در مقابل خود داشتند که بدون حل آن‌ها حرکت به جلو، برای برگزاری کنگره مشترک ناممکن بود. اوضاع به‌گونه‌ای شده بود که پیشنهاد‌ها مربوط به نقشه راه روی زمین‌مانده و حتی دادن یک اعلامیه و یا اطلاعیه مشترک سیاسی مشکل  و تقریباً غیرممکن بود .

در فاصله بین دو همایش، تلاش‌هایی صورت گرفتند، و اندک‌اندک به نتایج مطلوبی رسیده‌ایم. بی‌تردید مشکلات پایان نیافته‌اند، لیکن فعالیت و حرکت جمعی از سوی سه نیروی کوشنده وحدت چپ شتاب‌یافته است. باید گفت برخی از این موانع و مشکلات، طبیعت کار است، مشکلاتی که تنها با حرکت  و پیشرفت روند وحدت،  رخ می‌نمایند و با بردباری، مدیریت  و روا داری درگذر زمان حل می‌شوند.

واقعیت این است که ابهامات و اختلافات کمتر شده‌اند، ولی محو نشده‌اند. طولانی‌تر شدن این روند چشم‌انداز و سرنوشت وحدت به‌طور عام و البته سرنوشت و آینده جریانات سیاسی متشکل در پروژه وحدت را به‌طور خاص مورد پرسش قرار خواهد داد. اما در این فضای تردید گرایش اصلی پیشرفت امر وحدت بوده است.

نظر دیگری در هیئت مسئولین  وجود داشت که چشم‌انداز وحدت را روشن نمی‌دید و تلاش‌های انجام‌شده برای رسیدن به وحدت و کنگره مشترک را ناکافی می‌دانست،  و ازاین‌رو امید چندانی برای برپایی موفقیت‌آمیز کنگره وحدت نداشت.

هیئت مسئولین هم‌چنین گزارشی از فعالیت‌های مشترک سه جریان در زمینه‌های مبارزاتی، اقدامات گوناگون و اعلامیه‌های مشترک، ارائه داد. پس‌ازآن شرکت‌کنندگان به طرح و بیان نظرات خود پرداختند و بحث و گفتگو پیرامون ارزیابی از وضعیت پروژه وحدت و چشم‌انداز آن و چگونگی برگزاری کنگره مشترک و مسائل و مشکلات آن ادامه یافت. دراین‌ارتباط بر تأخیر امور انتقاد شد و بر ضرورت سرعت بخشیدن  به انجام فعالیت‌ها، تأکید گردید؛ برنامه‌ریزی عملی برای پیشبرد امر وحدت تا کنگره مشترک  به‌جای بحث‌وجدل‌های تکراری و بی‌حاصل ‌مورد تأکید قرار گرفت؛ و بر این نکته پای فشرده شد که هدف از وحدت، برآمد یک نیروی درس آموخته و مجرب است، که دفاع از دست آورده‌ای دمکراتیک و عدالت‌خواهانه چپ در ایران  و جهان را در دستور کار خود قرار داده است.

 جریانی که چپ است، عدالت اجتماعی را در مرکز فعالیت‌های خود قرار می‌دهد، آزادی‌خواه است و از حقوق دمکراتیک فردی و همگانی دفاع می‌کند. هم‌چنین بر این نکته نیز  تأکید شد که بحث در مورد شکست و یا ادامه پروژه وحدت هرچند مهم، اما تعیین‌کننده نیست و ما امروز همراه پروژه‌ای هستیم که جاری است و پیش می‌رود.

شرکت‌کنندگان در همایش بر نقش کنشگران چپ و اهمیتی که حضور آن‌ها در پروژه یافته تأکید نمودند و خواهان شرکت فعال‌تر همه کنشگران شدند .

در ارتباط با تعویق زمان برگزاری کنگره مشترک، حاضران ضمن انتقاد از به تأخیر افتادن تاریخ‌هایی که قبلاً از جانب هیئت برگزاری کنگره مشترک اعلام شده بودند، زمان جدید را مورد تائید قراردادند؛ ولی درعین‌حال ابراز داشتند که ضروری است برنامه‌ریزی امور با روشن‌بینی و آینده‌نگری به‌گونه‌ای باشد که نه‌تنها در زمان تعیین‌شده کنگره برگزار شود، بلکه، کنگره‌ای باکیفیت، با محتوا و شایسته بر پا شود،  تا بازتابی درخور داشته باشد.

در پایان این مباحث هیئت‌رئیسه همایش تأکیداتی را که در گفتگوهای شرکت‌کنندگان مطرح‌شده بود را قرائت کرد:

 – شرکت فعال‌تر در پیشبرد امر وحدت و لزوم تحرک بیشتر هیئت نمایندگی کنشگران چپ؛

– پیشبرد فعالیت‌ها و آکسیون‌های مبارزاتی و برپایی یادبودها، بزرگداشت‌ها و جلسات سیاسی با شرکت و همکاری سه نیرو؛

– تماس با افراد و جریانات سیاسی دیگر؛

– سرعت بخشیدن و شتاب دادن به روند وحدت؛

– تأکید بر اینکه ما خواهان جریانی چپ، آزادیخواه، عدالت‌طلب و دمکراتیک هستیم ؛

– تأکید بر اینکه مسئله وحدت امری برگشت‌ناپذیر است؛

– تأکید بر اینکه باید از بحث‌وجدل‌های تکراری و بی‌حاصل کاست و حرکت عملی در جهت پیشبرد امر وحدت نمود؛

در جلسه پیشنهاد شد بجای «سه جریان» از واژه «کوشندگان وحدت چپ» استفاده شود.

اکثریت‌قریب‌به‌اتفاق حاضران در همایش ضمن تأکید بر شرکت خود در کنگره مشترک وحدت از تمامی دوستان، یاران و رفقایی که همانند ما رنج سال‌ها پراکندگی را تحمل کرده‌اند و خواهان آن‌اند که نیروها و افراد دمکرات، آزادیخواه و چپ ایران علیرغم وجود اختلافات و فاصله‌ها کنار هم قرار گیرند، می‌خواهد که ما را در راهی که می‌رویم یاری رسانند .

همایش کنشگران چپ با انتخاب هیئت مسئولین به کار خود پایان داد.

هیئت مسئولین کنشگران چپ

۲۴ مرداد ۱۳۹۶ (15 اوت ۲۰۱۷)

 

تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد, ۱۳۹۶ ۰:۴۶ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!

انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!

جزئیات کشته شدن راضیهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!

بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!