چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۱

چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۱

ضرورت مقابلۀ هوشیارانه با تهاجم راست افراطی؛ همبستگی مردمی سدی استوار در دفاع از میهن
هرچند تهدیدهایی چون تکرار کشتار ۶۷ ره به جایی نمی‌برند اما هشداری جدی و خطری جدی‌اند علیه تمامیت ایران و اتفاقاً خاستگاه اصلی‌اش همان نیروی متجاوزی است که سال‌هاست نقشۀ...
۱۸ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: هیئت سیاسی ـ اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی ـ اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، کشور را منزوی‌تر می کند.
جبهه اصلاحات ایران با انتشار بیانیه‌ای مصوبه اخير مجلس به منظور تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را برخلاف مصالح ملی، امنیت کشور و منافع مردم ایران خواند و...
۱۸ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: جبهه اصلاحات ایران
نویسنده: جبهه اصلاحات ایران
بیانیه مجامع اسلامی ایرانیان در باره دستگیریها، اعدامهای اخیر و برخورد با مهاجران افغانستانی
فرصتی فراهم آمد تا بنا بر حافظه تاریخی، ایرانیان در مقابل تهاجم بیگانه، همبستگی ملی کم نظیری را به نمایش بگذارند که افکار عمومی را درجهان تحت تاثیر قرار داد...
۱۸ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: مجامع اسلامی ایرانیان
نویسنده: مجامع اسلامی ایرانیان
محکوم کردن تجاوز و حملۀ ددمنشانه اسراییل و آمریکای جهان‌خوار به کشور و خواست ازادی زندانیان سیاسی، عقیدتی و عادی!
ما وارثان اعدام شدگان سیاسی، عقیدتی دهه ۶۰ و‌ تابستان خون‌بار ۱۳۶۷، با محکوم کردن تجاوز و حملۀ ددمنشانه اسریئیل و آمریکای جهان‌خوار به کشورمان، و‌ در دفاع از تمامیت...
۱۷ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: جمعی از خانواده‌های دادخواه خاوران
نویسنده: جمعی از خانواده‌های دادخواه خاوران
زندانیان سیاسی و عقیدتی و عادی را آزاد کنید!
ما خانواده‌های خاوران که دهه‌ها رنج از دست دادن عزیزان خود را کشیده‌ایم و مدت‌هاست با درهای بستۀ گلزار خاوران روبه‌روایم و از حضور بر خاک عزیزانمان محروم شده‌ایم، نگران...
۱۷ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: جمعی از خانواده‌های خاوران (داخل)
نویسنده: جمعی از خانواده‌های خاوران (داخل)
۱۲ روز سرنوشت‌ ساز؛ روایت یک جنگ ترکیبی و پروژۀ براندازی اسراییلی امریکایی در ایران
اکنون، با روشن‌تر شدن ابعاد هشداردهنده‌ی آن ۱۲ روز، این نوشتار در پی بازتعریف روایت موسوم به „جنگ ترکیبی ۱۲ روزه“ است؛ روایتی که با بهره‌گیری از تجربه‌های منطقه‌ای و...
۱۷ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: سیاوش قائنی
نویسنده: سیاوش قائنی
وضعیت زندانیان منتقل‌شده بند زنان اوین به زندان قرچک، گفت‌وگو با خانواده‌ها و رئیس زندان قرچک‌
تخریب اساسی بخش‌های نگهبانی، اداری، بند نسوان، کتابخانه بند چهار، ساختمان بهداری و سالن ملاقات و ۷۹ کشته به گفته سخنگوی قوه قضائیه که سربازها، مددکاران و تعدادی از زندانیان...
۱۷ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: نیلوفر حامدی
نویسنده: نیلوفر حامدی

گزارش مراسم گرامی داشت جانباختگان فاجعه ملی در شهر nijmegen هلند

این مراسم در تاریخ ۲۵ سپتامر 2011 به دعوت و ابتکارکمیته همکاری احزاب و سازمانهای سیاسی ایرانی مقیم هلند برگزار شد.

کمیته همکاری احزاب و سازمانهای سیاسی ایرانیدر هلند

 در آغاز برنامه مسول هماهنگی مراسم ضمن خوش آمد گوئی به شرکت کنندگان ایرانی و هلندی و اعلام برنامه حضار را به لحظاتی سکوت به یاد و خاطره همه جانباختگان راه آزادی بویژه جانباختگان تابستان ۶۷ فرا خواند.

 

آنگاه بیانیه کمیته برگزاری توسط آقای فریدون ابراهیمی قرائت شد.

سپس آقای جهانگیر اسمعیل پور از بازماندگان فاجعه ملی گوشه ای از رنجنامه مبارزین دربند زندانهای ولایت فقیه در ان روزهای هولناک را در قالب ۲۴ ساعت زندگی در زندان را تشریح کرد، و به فشارها و شکنجه های غیر انسانی و قرون وسطائی که توسط زندانبانان و توابین با هدف درهم شکستن روحی و جسمی زندانیان اعمال میشد پرداخت .

سخنران بعدی خانم ایراندخت انصاری از خانواده جانباختگان بودند که ضمن بیان خاطراتی از ان ایام دردناک به ظلم و ستمی که به خانواده ها ، مادران ، همسران ، و فرزندان جانباخگان شده پرداخت .

خانم انصاری یکیاز دلایل این جنایت ضدبشری رژیم جمهوری اسلامی را شکست این رژیم در پروژه تواب سازی دانست و همچنین این نظر را که عملیات “فروغ جاویدان” را عامل این جنایت رژیم میداند مردود دانسته و برای اثبات نظر خویش به قتل و کشتا ر و حذف فیزیکیمخالفینش از بدو روی کار آمدن آن اشاره نمود.

خانم انصاری تلاش برای محاکمه و به کیفر رساندن عاملین این جنایات علیه بشریت را وظیفه ی میهنی دانست. و خانواده قربانیان را به پیگیری حقوقی این جنایات و تسلیم شکایات به مراجع حقوقی و قضایی بین المللی فرا خواند.

آنگاه نوبت به گروه موسیقی کر رسید) ین گروه کرد و ترک ترکیهای ساکن هلند بودند که در جهت همبستگیبا مبارزات مردم میهنمان در جمع ما حضور داشتند (که ترانه سرودهای زیبائی را برای آزادیخواهان و حمایت از رزم آنها به زبانهای ترکی و کردی اجرا کردند . نوای موسیقی بدرستی فضای سالن که اندوه بر آن سنگینی میکرد را تغیر داد.

پس از اجرای زیبای گروه موسیقی از شرکت کنندگان به گرمی پذیرایی شد.

در بخش بعدی برنامه ، خانم حمیدی شعر ارغوان هوشنگ ابتهاج) ه الف سایه (را با احساس زیبا ودلنشین که شایسته مراسم فاجعه ملی بود دکلمه کرد ,بعد از آن آقای علی پور نقوی سخنان خود را بیان نمودند.

 سخنرانی علی پورنقوی حاوی دو محور مرکزی بود. موضوع محور اول “جزا به عنوان گفتمان امروزی در برخورد به فاجعه ملی” بود. در این ارتباط پورنقوی ابتدا تشریح کرد که ما درست زمانی به بحث “می بخشیم…” و “نمی بخشیم…” پرداخیتم که این بحث در عرصه بین المللی خاتمه یافته و نتیجۀ آن در ایجاد و استقرار دادگاه جزائی بین المللی متجلی شده بود. این دادگاه ارگانی برای رسیدگی به فجایع جنائی بزرگی، همچون جنایت علیه بشریت، است، که پیش از آن مکرراً مورد بخشش واقع شده اند و تنها موجب تشجیع دیگران بوده اند”.

 پورنقوی سپس این نکته را طرح کرد که تکامل حقوق به یک معنا “چیزی جز فردیت زدائی، شخصیت زدائی و حتی جمعیت زدائی از مفاهیم حق و جزا، بخشیدن کلیت به این مفاهیم و استقلال صورتهای تحقق آنها از این یا آن حاکم، جمعیت، گروه احتماعی و … نبوده است. او نتیجه گرفت که چه “بخشیدن” و چه “نبخشیدن”، از آن جا که آن کلیت و استقلال را به “ما”ئی که می بخشد یا نمی بخشد، تنزل می دهند، هیچ کدام گفتمانی امروزی در برخورد به جنایت نیستند. گفتمان امروزی در این ارتباط “جزا” است. او همچنین “جزا” را به عنوان الزامی عام برای استقرار دولت حقوقی یا دولت مشروط به قانون مورد تأکید قرار داد.

 محور دوم صحبتهای پورنقوی متوجه امکانات بین المللی برای گشودن پرونده ای برای رسیدگی به اعدام زندانیان سیاسی در تابستان سال ۱۳۶۷، به عنوان جنایتی علیه بشریت، بود. او ابتدا امکانات و محدودیتهای دادگاه جزائی بین المللی را تشریح کرد و نتیجه گرفت که به دلیل مکملی بودن و عطف به ماسبق نکردن اختیار قضائی این دادگاه، و نیزبه دلیل این که جمهوری اسلامی دولت طرف این پیمان نیست، این دادگاه امکان نزدیکی به منظور گفته شده فراهم نمی آورد. وی اما بر امکانات قابل توجهی در سیستم قضائی برخی از کشورها، خاصه با تغییراتی که بعضی از آنها پس از استقرار دادگاه جزائی بین المللی در فوانین جزائی شان وارد کرده اند، برای گشودن این پرونده در یکی از این کشورها تأکید کرد. او به ویژه بر سیستم جزائی بلژیک و اسپانیا مکث کرد و نمونه هائی از کشمکشهای حول پرونده های گشوده شده در این دو کشور و اعمال قدرت برای محدود کردن این امکانات را ارائه کرد. یگانه محدودیت کنونی در سیستم بلژیک، دایر بر آن که شاکی حداقل ۳ سال مقیم بلژیک باشد، و در سیستم اسپانیا دایر بر این که طبق قانون اساسی این کشور دادگاه غیابی برگذار نخواهد شد، از نظر پورنقوی ابداً موجباتی برای انصراف ای این امکانات نبودند.

 در پایان این مراسم فیلم ” شاهدان چشمبند زده ” ساخته آقای رضا علامه زاده نمایش داده شد که مورد توجه فراوان حضّار قرار گرفت.

 کمیته همکاری احزاب و سازمانهای سیاسی ایرانیدر هلند

مهرماه ۱۳۹۰

تاریخ انتشار : ۱۲ مهر, ۱۳۹۰ ۱۰:۲۸ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

ضرورت مقابلۀ هوشیارانه با تهاجم راست افراطی؛ همبستگی مردمی سدی استوار در دفاع از میهن

هرچند تهدیدهایی چون تکرار کشتار ۶۷ ره به جایی نمی‌برند اما هشداری جدی و خطری جدی‌اند علیه تمامیت ایران و اتفاقاً خاستگاه اصلی‌اش همان نیروی متجاوزی است که سال‌هاست نقشۀ حمله به ایران را از طرق مختلف و از جمله کاشتن جاسوسان و فریب‌خوردگانی در درون نیروهای امنیتی و نظامی ایران طراحی می‌کند. دشمنان واقعی ایران به دنبال رخ دادن فجایعی این‌چنینی‌اند تا دست‌آویزی پیدا کنند برای دفاع دروغین از «حقوق بشر» و ریختن بمب‌های‌شان بر سر مردم ایران.

ادامه »
سرمقاله

اسراییل در پی تحقق رؤیای خونین «تغییر چهرۀ خاورمیانه»!

دست‌کم دو دهه است که تغییر جغرافیای سیاسی منطقۀ ما بخشی از اهداف امریکا و اسراییل‌اند . نتانیاهو بارها بی‌پرده و باافتخار از هدف‌اش برای «تغییر چهرۀ خاورمیانه» سخن گفته است. در اولین دیدارش با دونالد ترامپ در آغاز دور دوم ریاست جمهوری نیز مدعی شد که اسراییل و امریکا به طور مشترک در حال مبارزه با دشمنان مشترک و «تغییر چهرۀ خاورمیانه»‌اند.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

سیمور هرش: آنچه به من گفته شده است در ایران اتفاق خواهد افتاد.

یک مقام آگاه امروز به من گفت: «این فرصتی است برای از بین بردن این رژیم برای همیشه، و بنابراین بهتر است که ما به سراغ بمباران گسترده برویم.» … بمباران برنامه‌ریزی‌شده آخر هفته اهداف جدیدی نیز خواهد داشت: پایگاه‌های سپاه انقلاب اسلامی، که از زمان سرنگونی خشونت‌آمیز شاه ایران در اوایل سال ۱۹۷۹ با کسانی که علیه رهبری انقلاب مبارزه می‌کنند، مقابله کرده‌اند.

مطالعه »
یادداشت

در نقد بیانیه فعالین مدنی بشمول برندگان نوبل صلح درباره جنگ…

آخرین پاراگراف بیانیه که بخودی خود خطرناک‌ترین گزاره این بیانیه است آنجایی است که میگویند: ” ما از سازمان ملل و جامعه‌ی بین‌المللی می‌خواهیم که با برداشتن گام‌های فوری و قاطع، جمهوری اسلامی را به توقف غنی‌سازی، و هر دو‌طرف جنگ را به توقف حملات نظامی به زیرساخت‌های حیاتی یکدیگر، و توقف کشتار غیرنظامیان در هر دو سرزمین وادار نمایند.” مفهوم حقوقی این جملات اجرای مواد ۴۱ و ۴۲ ذیل فصل هفتم اساسنامه ملل متحد است.

مطالعه »
بیانیه ها

ضرورت مقابلۀ هوشیارانه با تهاجم راست افراطی؛ همبستگی مردمی سدی استوار در دفاع از میهن

هرچند تهدیدهایی چون تکرار کشتار ۶۷ ره به جایی نمی‌برند اما هشداری جدی و خطری جدی‌اند علیه تمامیت ایران و اتفاقاً خاستگاه اصلی‌اش همان نیروی متجاوزی است که سال‌هاست نقشۀ حمله به ایران را از طرق مختلف و از جمله کاشتن جاسوسان و فریب‌خوردگانی در درون نیروهای امنیتی و نظامی ایران طراحی می‌کند. دشمنان واقعی ایران به دنبال رخ دادن فجایعی این‌چنینی‌اند تا دست‌آویزی پیدا کنند برای دفاع دروغین از «حقوق بشر» و ریختن بمب‌های‌شان بر سر مردم ایران.

مطالعه »
پيام ها

پیام به کنگرهٔ بیست‌وششم حزب کمونیست آلمان

ما بر این باوریم که چپ اگر نتواند در برابر ماشین جنگی سرمایه‌داری بایستد، اگر چپ صدای رنج مردمان بی‌پناه نباشد، اگر چپ در خیابان‌ها، کارخانه‌ها، اردوگاه‌ها و مناطق جنگ‌زده حضور نداشته باشد، از رسالت تاریخی خود فاصله گرفته است. ما برای بنای جهانی دیگر مبارزه می‌کنیم – جهانی فارغ از استثمار، از سلطه، از مرزهای ساختگی، از جنگ و نژادپرستی.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

ضرورت مقابلۀ هوشیارانه با تهاجم راست افراطی؛ همبستگی مردمی سدی استوار در دفاع از میهن

تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، کشور را منزوی‌تر می کند.

بیانیه مجامع اسلامی ایرانیان در باره دستگیریها، اعدامهای اخیر و برخورد با مهاجران افغانستانی

محکوم کردن تجاوز و حملۀ ددمنشانه اسراییل و آمریکای جهان‌خوار به کشور و خواست ازادی زندانیان سیاسی، عقیدتی و عادی!

زندانیان سیاسی و عقیدتی و عادی را آزاد کنید!

۱۲ روز سرنوشت‌ ساز؛ روایت یک جنگ ترکیبی و پروژۀ براندازی اسراییلی امریکایی در ایران