چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۳

چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۳

چند کشور آماده‌اند که از همین فردا تولید سلاح هسته‌ای را آغاز کنند؟
امروزه علاوه بر «پنج کشور هسته‌ای»، چهار کشور دیگر نیز دارای سلاح هسته‌ای هستند. در عمل، ما یک «نه کشور هسته‌ای» داریم که به آن «کلوپ هسته‌ای» می‌گویند. اما تل‌آویو،...
۹ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: والنتين کاتاسانف
نویسنده: والنتين کاتاسانف
ایران باید بماند و ما باید با ایران بمانیم
برای مخالفت بی‌بروبرگرد با تهاجم اسراییل به ایران حتی نیازی نیست به وطن‌دوستی یا عشق به میهن متوسل شویم که حالا لازم باشد بر سر معنای هر از این مفاهیم...
۹ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: حسام سلامت
نویسنده: حسام سلامت
#سوزنبان
سوزنبانِ پیر چشمکی زد. صدای سوت قطار از دور شنیده می‌شد. شلوغی ایستگاه بخاطر پایان این جنگ ۱۲ روزه، مرا یاد کودکی و نوجوانی‌ام می‌انداخت. می‌ترسیدم جا بمانم. تجربه جاماندن...
۹ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: پهلوان
نویسنده: پهلوان
وارث شکست‌خورده و پرچم!
از نظر آنها، فقط قدرت‌های غربی اختیار ایجاد یا سرنگونی رژیم‌ها را دارند. می‌توان تا حدی با این دیدگاه همدل بود: به هر حال، بریتانیا در نیمه اول قرن بیستم...
۹ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: گلنار نیک‌پور اسکندر صادقی بروجردی
نویسنده: گلنار نیک‌پور اسکندر صادقی بروجردی
Lasting peace is only possible with active popular participation
The twelve days of war brought unexpected results. Iran's internal cohesion was preserved, despite chronic economic crises and social divisions...Peaceful protests in various countries, Iranian immigrants' support for the right...
۹ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: The Political-Executive Committee of The Organization of Iranian People’s Fedaian (Majority)
نویسنده: The Political-Executive Committee of The Organization of Iranian People’s Fedaian (Majority)
نه قیام، نه تسلیم؛ سکوت پیش از خیزش یا تدبیری برای فردا؟
بخش بزرگی از جامعه با آگاهی دریافته‌اند که تغییر رژیم، بدون آمادگی فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، می‌تواند تنها به بازتولید شکلی دیگر از همان استبداد منجر شود. مردم ایران بارها...
۹ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: بهروز ورزنده
نویسنده: بهروز ورزنده
زندان اوین نماد مقاومت و مبارزه بود
روی زندان قرچک حتی نمی‌شود اسم «زندان» گذاشت. یک سری سلول‌اند که به اندازه‌ی سلول‌های ۲۰۹ پنجره ندارند. هوا؟ نزدیک محل سوزاندن زباله است؛ هوایی آلوده و فاجعه‌بار. آب؟ آب...
۸ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: ویدا ربانی
نویسنده: ویدا ربانی

«یاسمین فهیمی» دبیرکل حزب «سوسیال‌دموکرات»‌ شد

فهیمی تحصیلات خود را در رشته شیمی در دانشگاه هانور به پایان رساند، به اتحادیه‌های کارگری پیوست وکوشش بسیاردر زمینه دفاع از منافع کارگران ومطالعات علمی‌وعملی مداوم دراتحادیه‌های صنعت و معدن باعث شد تا مدیریت بخش برنامه‌ ریزی وتکامل سازماندهی در حوزه مدیریت اتحادیه صنایع ومعادن وشیمی وانرژی را به ‌دست آورد. این اتحادیه قدرتمند، ازحامیان مهم حزب سوسیال‌دموکرات است.

نام «رزا لوکزامبورگ» درکنار مکملش برزبان‌ها می‌آمد: لیبکنشت. دوچهره محبوب سوسیالیست‌ها وکمونیست‌ها. دوچهره منشعب‌ شده از حزب کهنه‌کارسوسیال‌دموکرات آلمان که بعد‌ها دم ازانشعاب زدند. همان زمان که پیش ازآغاز جنگ‌جهانی‌اول سازمخالفت با جنگ سردادند و تنها ناگزیر درمسیر انشعاب قرار گرفتند. انشعاب از همان حزبی که تا پیش از آن، تنها حزب درآلمان به حساب می‌آمد. اما حالا شاید بعد از گذشت کمتر از یک‌ صد سال بتوان نام دیگری را مشابه نام لوکزامبورگ قرار داد. این‌بارزنی ازهمان حزب تاریخی سوسیال‌دموکرات. اما نه به‌ واسطه ایده‌های رادیکالی وانشعابی ونه به‌ واسطه نظریه «سوسیال شووینیستی»‌اش. رهبر حزب دیرپای سوسیال‌دموکرات آلمان، شخصا یاسمین فهیمی را به‌عنوان دبیرکل این حزب به هیات‌مدیره معرفی کرده وپیشنهاد مورد قبول واقع شده است. نقطه مشترک درانشعاب نیست. درایده‌های ارزشمند انقلابی هم نیست. نقطه مشترک این‌بارجنسیت است وتبار. رزا زنی بود لهستانی‌تبار. یا سمین زنی است ایرانی‌تبارازپدرایرانی ومادر آلمانی. روزنامه‌های آلمان این‌روزها ازیک انتخاب غافلگیرانه درکهن‌ترین حزب بزرگ سیاسی این کشورگزارش می‌دهند. درمیان شماری از زنان ومردان با پیشینه مبارزات حزبی و چهره‌های آشنا درسیاست که نامزد احراز مقام دبیرکلی حزب سوسیال‌دموکرات بودند، توجه زیگمارگابریل، رهبر حزب روی یاسمین فهیمی، ازفعالان حزب به‌ ویژه دردفاع از منافع طبقه کارگر متمرکز شد. معرفی یاسمین فهیمی تا حد زیادی دوراز انتظاربود زیرا علاوه بررقیبان صاحب نامی که نامزد دبیرکلی به‌ شمار می‌رفتند، فهیمی گرچه برای کادرهای حزب وکارشناسان سیاست حزبی ناآشنا نبوده ولی درعرصه سیاست وافکارعمومی تا پیش ازاین چهره‌ای ناشناخته بود وشاید به همین دلیل اعلام این خبر از نظر برخی رسانه‌ها وفعالان سیاسی، غافلگیر‌کننده بود.
با این حال انتشار خبر دبیرکل تازه سوسیال‌دموکرات‌ها صرفنظر از برخی خرده‌گیری‌های جناحی با استقبال کم‌نظیر درکادرهای حزبی سوسیال‌دموکرات وحتی جامعه آلمان روبروشد. فهیمی، ۴۶ سال پیش در شهرهانور آلمان به دنیا آمد. اوکارنامه‌ای روشن و پرازتلاش در فعالیت‌های حزبی و پیمودن مدارج نه‌ چندان آسان و توام با علم و شناخت سیاست‌ها واستراتژی وساختارهای یک حزب کهن با ۱۵۰ سال فعالیت مداوم و پرفرازونشیب سوسیال‌دموکراسی درآلمان دارد. یاسمین فهیمی در ۱۷سالگی به سازمان جوانان حزب سوسیال‌دموکرات پیوست. درهمین دوران هم مورد توجه فعالان ایالتی حزب درهانور قرار گرفت.
فعالیت‌های بعدی اوازجمله درنتخابات پارلمان محلی تحسین رهبران ایالت نیدر ساکسن، نظیر زیگمار گابریل که مدت‌ها رهبر حزب در ایالت و نخست‌وزیر درهانور پایتخت ایالت بود را برانگیخت.
فهیمی تحصیلات خود را در رشته شیمی در دانشگاه هانور به پایان رساند، به اتحادیه‌های کارگری پیوست وکوشش بسیاردر زمینه دفاع از منافع کارگران ومطالعات علمی‌وعملی مداوم دراتحادیه‌های صنعت و معدن باعث شد تا مدیریت بخش برنامه‌ ریزی وتکامل سازماندهی در حوزه مدیریت اتحادیه صنایع ومعادن وشیمی وانرژی را به ‌دست آورد. این اتحادیه قدرتمند، ازحامیان مهم حزب سوسیال‌دموکرات است. یا سمین درعین حال شریک زندگی رییس همین اتحادیه پرقدرت است که ازدوستان وپشتیبانان مهم گابریل، رهبر حزب سوسیال‌دموکرات است. رسانه‌ها ازفهیمی به‌عنوان زنی باهوش، زیرک، بلندپرواز، صریح و مستقیم دربیان نظر وخوی ستیزه‌جویی همراه با مهارت در به‌ چالش‌کشیدن بی‌محابای طرف مقابل خود یاد کرده‌اند، دقیقا امتیازاتی که برای دبیرکل یک حزب درصحنه رقابت‌ها ومبارزات بی‌وقفه احزاب درآلمان فدرال برای کسب یا حفظ قدرت سیاسی لازم است. حال آنکه وظایف یک دبیرکل حزب درآلمان تقریبا گسترده است اداره امور حزب، سازماندهی تشکیلاتی، ارتباط مداوم با کوچک‌ ترین واحدهای حزبی تا تشکیلات سازمانی و اداری در سطوح داخلی کشوری و ایالتی، ایجاد انگیزه برای اعضا و عرضه جذابیت‌ها برای جذب اعضای جدید یا ارایه پیشنهاد‌ها در زمینه‌های مالیاتی، حوزه سلامت و بهداشت، امور بازنشستگی وتکامل بیمه‌های اجتماعی ومعرفی این برنامه‌ها درافکار عمومی همه بخشی از کار روزانه یک دبیرکل است و کار به حوزه داخلی حزب محدود نیست.
درعرصه سیاست وافکارعمومی با توجه به گستردگی ونقش روزافزون رسانه‌های مدرن دبیرکل باید همواره در رسانه‌ها حضور داشته باشد و میدان را به رقیب واگذار نکند. از وظایف دبیرکل نه ‌تنها تنظیم وتدوین برنامه ومحتوای مبارزات انتخاباتی است بلکه خود باید درصحنه باشد و با حضور دربرنامه‌های تلویزیونی یا میزگردها، از برنامه‌های حزب خود دفاع کند.

 

تاریخ انتشار : ۵ بهمن, ۱۳۹۲ ۵:۳۹ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

۸ تیر، روز فداییان جان‌باختهٔ خلق؛ میهن‌دوستانِ انقلابیِ راهِ آزادی و رفعِ ستم از زحمت‌کشان!

در ۸ تیر امسال و در روزهایی که تجاوز جنایت‌کارانهٔ حکومت نژادپرست و نسل‌کش اسراییل و دولت امپریالیستی آمریکا به میهن عزیمان ایران باز ردّ پای خونینی از جان و هستی عزیز هم‌میهنانمان در جای‌جای ایران از خود به جا گذاشته است، یادی از رفقای عزیزی نیز ضروری‌ست که در جریان دقاع از میهن‌مان در برابر تجاوز نطامی عراق طی دو سال دفاع میهنی در راه میهنی که تا پای جان دوستش داشتند، جان باختند.

ادامه »
سرمقاله

اسراییل در پی تحقق رؤیای خونین «تغییر چهرۀ خاورمیانه»!

دست‌کم دو دهه است که تغییر جغرافیای سیاسی منطقۀ ما بخشی از اهداف امریکا و اسراییل‌اند . نتانیاهو بارها بی‌پرده و باافتخار از هدف‌اش برای «تغییر چهرۀ خاورمیانه» سخن گفته است. در اولین دیدارش با دونالد ترامپ در آغاز دور دوم ریاست جمهوری نیز مدعی شد که اسراییل و امریکا به طور مشترک در حال مبارزه با دشمنان مشترک و «تغییر چهرۀ خاورمیانه»‌اند.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

سیمور هرش: آنچه به من گفته شده است در ایران اتفاق خواهد افتاد.

یک مقام آگاه امروز به من گفت: «این فرصتی است برای از بین بردن این رژیم برای همیشه، و بنابراین بهتر است که ما به سراغ بمباران گسترده برویم.» … بمباران برنامه‌ریزی‌شده آخر هفته اهداف جدیدی نیز خواهد داشت: پایگاه‌های سپاه انقلاب اسلامی، که از زمان سرنگونی خشونت‌آمیز شاه ایران در اوایل سال ۱۹۷۹ با کسانی که علیه رهبری انقلاب مبارزه می‌کنند، مقابله کرده‌اند.

مطالعه »
یادداشت

در نقد بیانیه فعالین مدنی بشمول برندگان نوبل صلح درباره جنگ…

آخرین پاراگراف بیانیه که بخودی خود خطرناک‌ترین گزاره این بیانیه است آنجایی است که میگویند: ” ما از سازمان ملل و جامعه‌ی بین‌المللی می‌خواهیم که با برداشتن گام‌های فوری و قاطع، جمهوری اسلامی را به توقف غنی‌سازی، و هر دو‌طرف جنگ را به توقف حملات نظامی به زیرساخت‌های حیاتی یکدیگر، و توقف کشتار غیرنظامیان در هر دو سرزمین وادار نمایند.” مفهوم حقوقی این جملات اجرای مواد ۴۱ و ۴۲ ذیل فصل هفتم اساسنامه ملل متحد است.

مطالعه »
بیانیه ها

۸ تیر، روز فداییان جان‌باختهٔ خلق؛ میهن‌دوستانِ انقلابیِ راهِ آزادی و رفعِ ستم از زحمت‌کشان!

در ۸ تیر امسال و در روزهایی که تجاوز جنایت‌کارانهٔ حکومت نژادپرست و نسل‌کش اسراییل و دولت امپریالیستی آمریکا به میهن عزیمان ایران باز ردّ پای خونینی از جان و هستی عزیز هم‌میهنانمان در جای‌جای ایران از خود به جا گذاشته است، یادی از رفقای عزیزی نیز ضروری‌ست که در جریان دقاع از میهن‌مان در برابر تجاوز نطامی عراق طی دو سال دفاع میهنی در راه میهنی که تا پای جان دوستش داشتند، جان باختند.

مطالعه »
پيام ها

پیام به کنگرهٔ بیست‌وششم حزب کمونیست آلمان

ما بر این باوریم که چپ اگر نتواند در برابر ماشین جنگی سرمایه‌داری بایستد، اگر چپ صدای رنج مردمان بی‌پناه نباشد، اگر چپ در خیابان‌ها، کارخانه‌ها، اردوگاه‌ها و مناطق جنگ‌زده حضور نداشته باشد، از رسالت تاریخی خود فاصله گرفته است. ما برای بنای جهانی دیگر مبارزه می‌کنیم – جهانی فارغ از استثمار، از سلطه، از مرزهای ساختگی، از جنگ و نژادپرستی.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

چند کشور آماده‌اند که از همین فردا تولید سلاح هسته‌ای را آغاز کنند؟

ایران باید بماند و ما باید با ایران بمانیم

#سوزنبان

وارث شکست‌خورده و پرچم!

Lasting peace is only possible with active popular participation

نه قیام، نه تسلیم؛ سکوت پیش از خیزش یا تدبیری برای فردا؟