سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۶ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۴:۲۰

سه شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۰

مهران بهرامیان، از بازداشت‌شدگان اعتراضات ۱۴۰۱ (جنبش «زن، زندگی، آزادی») اعدام شد

هرانا: سحرگاه شنبه ۱۵ شهریورماه، حکم مهران بهرامیان، از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ جنبش "زن، زندگی، آزاد" در سمیرم که پیشتر از بابت اتهام محاربه از طریق قتل مامور یگان ویژه به اعدام محکوم شده بود، به اجرا درآمد.
Getting your Trinity Audio player ready...

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از میزان، مهران بهرامیان اعدام شد.

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد که صبح امروز شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴، مهران بهرامیان از بابت اتهام محاربه از طریق قتل محسن رضایی، مامور یگان ویژه به چوبه دار آویخته شد.

بر اساس این گزارش، آقای بهرامیان به همراه دیگر متهمان پرونده در تاریخ ۲۶ دی ۱۴۰۱ بازداشت و سپس توسط یکی از شعب دادگاه انقلاب اصفهان به اعدام محکوم شده بود. حکم صادره چندی بعد توسط دیوان عالی کشور نقض و جهت رسیدگی مجدد به دادگاه هم‌عرض ارجاع شد. پس از رسیدگی مجدد در دادگاه، حکم اعدام این زندانی مجددا صادر شد و نهایتا به تایید عالی‌ترین مرجع قضایی کشور درآمد.

قوه قضاییه مدعی است که مهران بهرامیان به همراه چند تن دیگر، در تاریخ ۱۰ دی ۱۴۰۱ به خودروی ماموران انتظامی حمله مسلحانه کرده بودند و در جریان این تیراندازی، محسن رضایی از ناحیه سر مورد اصابت گلوله قرار گرفته و جان باخته بود.

در این گزارش به زندان محل اجرای حکم اعدام آقای بهرامیان اشاره ای نشده.

بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۲۰۲۴، دست‌ کم ۹۳۰ تن در زندان‌های کشور اعدام شده‌اند؛ رقمی که بالاترین میزان اعدام ثبت‌ شده در دست‌کم ۱۲ سال گذشته به‌ شمار می‌رود. با این حال، مقامات زندان و سایر نهادهای مسئول تنها حدود ۶٪ از این اعدام‌ها را به‌طور رسمی اعلام کرده‌اند؛ مسئله‌ای که بیانگر فقدان شفافیت، پنهان‌ کاری ساختاری و نبود سازوکارهای پاسخ‌ گویی در روند اجرای مجازات اعدام در ایران است.

خبرگزاری هرانا | مهران بهرامیان، از بازداشت‌شدگان اعتراضات ۱۴۰۱ اعدام شد – خبرگزاری هرانا

تاریخ انتشار : ۱۶ شهریور, ۱۴۰۴ ۵:۳۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

بحران نظامی تنگه هرمز، خطر گسترش آن، آینده‌ای مبهم و غیرقابل مهار برای ایران، منطقه و اقتصاد جهانی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از همه جریان‌های سیاسی آزادی‌خواه، دموکراسی‌خواه، ملی و توسعه‌گرا که دغدغه عزت، امنیت و آینده ایران را دارند، می‌خواهد با اقدامی هماهنگ و فراگیر، پیام روشن مردم و نیروهای صلح‌طلب ایران را به افکار عمومی جهان، نهادهای مدنی، نهادهای بین‌المللی و دولت‌های درگیر در این بحران برسانند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تکنولوژی در میدان نبرد طبقاتی: از مارکس تا فاشیسم دیجیتال پالانتیر

آینده ناتو و ترکیه

بیانیه نهایی اجلاس اوراسیا اعلام شد  

جنگ ایران و مبارزه راهبردی در ایالات متحده آمریکا

تنهایی در زمانه آشوب

اعتصاب زندانیان قزلحصار در اعتراض به اعدام‌ها وارد دوازدهمین روز شد