چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳

چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!
سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!
یادمان باشد که هرچه جامعه ضعیف‌تر شود، از فرصت‌ها و شانس‌هایی که در مسیر بهبود، تغییروتحول  پیش خواهد آمد، کمتر می‌توانیم استفاده کنیم و شانس‌های آینده ایران را از دست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کیوان صمیمی
نویسنده: کیوان صمیمی
انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!
نیروی تجدد و دموکراسی یک قرن است که ایران مال همه‌ی ایرانیان است شعار اوست. اکنون نیروهای وسیعی از جنبش اسلامی نیز به همین نگاه پیوسته اند. در پهنه‌ی سیاست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: امیر ممبینی
نویسنده: امیر ممبینی
جزئیات کشته شدن راضيهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!
سوم تیر ماه جاری رسانه‌ها نوشتند که دختری جوان به نام «راضیهٔ رحمانی» اهل روستای گویژه در شهرستان نورآباد استان لرستان با شلیک یکی از مأموران نیروی انتظامی جان باخت....
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!
نهضت آزادی ایران در ادامه راهبردی که در مرحله اول در پیش گرفت، اتحاد ملت و تجمیع همه معترضان در مرحله دوم انتخابات را برای مقابله با مخالفان آزادی و...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: نهضت آزادی ایران
نویسنده: نهضت آزادی ایران
انتخابات مهندسی شده، راه يا بی‌راهه؟
    خانم وسمقی در ارتباط با انتخابات ریاست حمهوری در ایران تحلیلی داشته است. خانم وسمقی، زین میان؛ بر این باور است که اصلاح‌طلبان، اگر گمان می‌کنند که حکومت...
۱۲ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: صدیقه وسمقی
نویسنده: صدیقه وسمقی
جرون
جرون، ای سیلی خورده ی زمان، ای معامله های پشت پرده ی آن زمان، ای تاریخ دیروز و امروز من، از رنگ و شرنگ، تا کیسه های زر ...
۱۲ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کاوه داد
نویسنده: کاوه داد

چرا سازمان فداییان خلق ایران(اکثریت) دعوت نشد؟

حزب چپ .... با برگزاری عالیترین ارگان تصمیم گیری، قصد دارد سیاست های متناسب اوضاع جدید را اتخاذ نماید، و در سیاست های جاری نیز بازبینی کند، تا در کنگره خط مشی متناسب با شرایط اتخاذ نماید.

بنا به اعلامیه مورخ ۸ ماه مه حزب چپ ایران(فداییان خلق) – ( منبعد حزب چپ ….) قرار است یک کنگره زودرس را برگزار کند. اعلامیه مزبورعلت کنگره پیشگفته را چنین تبیین میکند « جنبش انقلابی زن، زندگی، آزادی، صفحه جدیدی پیش روی کشور گشوده» بدین خاطر، چون جنبش انقلابی یا به بیان دیگر، جنبش مهسا صفحه جدیدی در میهن باز کرده، خود را مسیول میداند، تا تصمیم به برگزاری کنگره زودرس بگیرد.

برگزاری کنگره زود رس حزب نو تاسیس چپ… باعث خوشحالی همگان ، ازجمله سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) – ( زین پس سازمان فداییان…..) شد . اما به سنت احزاب سیاسی مدرن که تشکل های راست و چپ را دعوت مینمایند تا در حضور آنها روند دمکراتیک تصویب سیاست و خط مشی را به نمایش بگذارد و از مشاوره و تبادل نظر مدعوین بهره لازم را عاید کنگره نمایند. متاسفانه حزب چپ … از سازمان فداییان…. دعوت بعمل نیاورده است ، اینکه از ما دعوت نشده است، نافی اظهار نظر رفیقانه نمیباشد. دعوت نکردن ما مساوی با محروم کردن منتقدی دلسوز است که حزب مذکور را به جایی میرساند تا گوش بر هر گونه انتقاد و نگره مخالف ببندد.

فارغ از هر گونه تعصب، نادیده گرفتن سازمان ما از وزن کنگره حزب میکاهد، ولی این اقدام حزب، مانع نمیشود، از راه دور و بیرون از صحن کنگره، رفقا را متوجه خطای محاسباتی ننمایم. چون هنوز شاخه ای از درخت تنومند جنبش فدایی شناخته میشود، جنبشی که پرچمدار آن سازمان ما بود.

حزب چپ …. با برگزاری عالیترین ارگان تصمیم گیری، قصد دارد سیاست های متناسب اوضاع جدید را اتخاذ نماید، و در سیاست های جاری نیز بازبینی کند، تا در کنگره خط مشی متناسب با شرایط اتخاذ نماید. در راستای یاری به رفقا بنا دارم، واژگان، عبارات و حتی جملاتی که بعد ازمصوبات کنگره مسأله ساز میشود را گوشزد کنم، امیدوارم هم درس گرفته و نیز ملال را از ذهن خود دور سازند.

اینکه گفته میشود جنبش انقلابی زن ، زندگی ، آزادی صفحه جدیدی گشود، و دامنه مخالفت با جمهوری اسلامی را وسعتی دیگر بخشید، نیاز به اثبات دارد. اعلامیه برگزاری کنگره زود رس، در جای دیگر عنوان میدارد « جنبش انقلابی طی چندین ماه بخشی از فضای عمومی را از سلطه حکومت جمهوری اسلامی بیرون آورد» بدین خاطر کنگره باید مشخص سازد، نمونه بارزش کدامست، و نشانه های ماندگار جنبش انقلابی را در مناسبات بین مردم و حکومت را بیان کند تا منتقدین حزب قانع شوند.

دوستان عزیز ! آیا انقلابی نامیدن وضعیت امروز ایران ، واقعا نسبتی با واقعیت مادی و تکثر تنش های موجود درجامعه دارد؟ آیا آنچه امروز شاهد آن هستیم، را نمیتوان کنش انقلابی در یک وضعیت غیر انقلابی نامگذاری کرد؟ بدلایل مختلف سیاسی و جامعه شناختی و مناسبات مادی، حداقل بر اساس آنچه که علم انقلاب خوانده میشود، جنبش مهسا از یک سو نشانگر وضعیت انقلابی نیست و از سوی دیگرانقلاب هنوزپشت دروازه ایران حاضر نمیباشد. چنین ذهنیتی با امکان های موجود و زمین سخت واقعیت  تقریبا هیچ تناسبی ندارد. بدانید در تاریخ معاصر ایران، حتی جنبش مشروطه یا به بیان فریدون آدمیت «حرکت مشروطه خواهی» در ایران یک انقلاب در معنای لغوی و مفهومی آن نبود. زیرا یک جنبش اجتماعی، صرفا با وضعیت ذهنی انقلابی شکل نمیگیرد، بلکه این مادیت جنبش اجتماعی است که به وضعیت انقلابی شکل میدهد.

رفقای عزیز! شما باید از کلی گویی پرهیزکنید ، بکوشید تا هر چه سریعتر از این فاز خارج شوید. فراموش نشود در خلق راهکار یا تاکتیک، نباید از مسیرذهنیگری حرکت کنید. ولی هیچگاه نباید به راه حل های آبستره هم تن داد، باور کنید گاهی راهکارهای ساده اما بدور از ذهنیت بهترین راهکارها هستند و باید بدانها بسنده کرد، در غیر آن به خیل رویا پردازان خواهید پیوست، بی آنکه توانسته باشید، تغییری در جامعه ایجاد نمایید.

شاید نوشته من دلپسند دوستان حزب چپ…. نباشد. ولی با تمام نکات خیرخواهانه که متاثر ازانتقاد رفیقانه است. آرزوی موفقیت کنگره زود رس را دارم تا راهکارهایی را مصوب کند و بتواند در تغییر شرایط اجتماعی موجود اثرگذار باشد و در سطح جامعه شناخته تر شود.

تاریخ انتشار : ۹ خرداد, ۱۴۰۲ ۴:۳۶ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

2 Comments

  1. مهرداد دارستانی گفت:

    نوشته بسیار درست و منطقی .

    حجم وسیع کارزار تبلیغاتی چند منظوره امپریالیسم درباره ایران بسیاری را به توهم انداخته است .

    پاره ای در دنیای خود با توسل به فیس بوک گوگول و …..توان ان را دارند که هر چیزی را ثابت کنند و گاه با اتکا به داده های کاملا دروغ صهیونیسم رسانه ای بهترین ایده ها و افراد را به عنوان بدترین بفهمند و به همگان الغا کنند و یا بالعکس.
    بیشتر این نیروها چون خود دارای استراتژی و تاکتیک و برنامه و یا حتی ایدیولوژی نمیباشند ان را از حرکات و وقایع اجتماعی و یا تاریخی به نوعی اختلاس می‌کنند و خود حقیقتا با معنا و مفهوم این وقایع بیگانه اند .

    چند روز پیش در سایت انقلاب ژینای راه کارگر ول معطل بودم و به مقاله ای برخوردم که تلاش می‌کرد به موضوع زنان و اسلام سیاسی و ایران و ژینا و باقی داستان بپردازد .
    مطلع آغازین مقاله این بود :
    اسلام سیاسی در دهه چهل میلادی شکل گرفت!
    😂
    (اوج قله دانش و تاریخ ……)

    حتما سیدجمال الدین اسدابادی اسلام اقتصادی بود
    نویسنده این مقاله کاملا مشخص بود که همه مقاله را گوگول کرده بود و این گویا نخستین بار در زندگیش بود که به اسلام و حقوق زنان میاندیشید آنهم تنها به خاطر اینکه از کارناوال ژینا عقب نمانده و چیزی نوشته باشد .

    قرار دادن این وقایع به عنوان مبنای انگیزه و جهت گیری خود نشانه بی انگیزگی و بی هدفی است .
    به بیان دیگر هیچیک از انگیزه های ناارامیهای اخیر تا پیش ازین وقایع غم دل هیچیک ازینان نبوده است و برای همین هیچگونه راه حلی برای هیچیک ازین مشکلات ندارند و تنها باید که از وقایع روزمره پیروی کنند .
    رشته ای بر گردنم افکنده دوست
    می‌کشد آنجا که خاطرخواه اوست

  2. مهرداد دارستانی گفت:

    Com.چگونه انقلاب کنیم؟.www

    در دسترس پیروان طبقه کارگر می‌باشد .
    (با نازلترین قیمت )

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!

انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!

جزئیات کشته شدن راضیهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!

بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!

انتخابات مهندسی شده، راه یا بی‌راهه؟