سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۱ تیر, ۱۴۰۵ ۲۱:۳۸

یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۸

عشق گفت بنویس، من نوشتم…

Getting your Trinity Audio player ready...

عشق گفت بنویس، من نوشتم:

وقتی که به توفکر می کنم، آیینه لب‌خندت، باران می شود

نگاهت زلال و زلال، ومن چه بی پروا، می چینم آن لب‌خند را.

وقتی که به توفکر می کنم، قلبت آیینه می شود

ومن خودرا درآن پیدا می کنم، سبز وبهار می شوم.

وقتی که به توفکر می کنم، سمندر خیال می شوم

ناگفته ها تداعی می شود، دل تنگ آغوشت می شوم

وقتی به تو فکر می کنم، آرام می شوم .

وباز نوشتم

پرده برون افتاد، عشق نمایان شد

حسرت واندوه برون رفت، امید هویدا شد

گلرخ آن زیبا، کمندی گشت

آن چهره ی زیبا، مبهوت به تماشا شد

آن شرم، آن شوق وآن دیده ی پنهان

آن حجب، وآن رندی بی جا

ازپرده برون افتاد، خورشید نمایان شد

درچشمانم، طراوتی دیگر

باز نوشتم

 

یاد آرعزیز:

وقتی که مرا صدا می کردی، تمام یاس ونا آمیدی فراموشم می شد

وبازوانت، هم چون پیچک به دورم می پیچید، قلبم را متراکم می کرد.

خورشید چشمانت، سبزینه ای بود درارتقا

صدایت گام بلند ی بود به جلو

وما

پیش آمدیم، بدون، آنکه درنگ کنیم .

گرچه غوره ها، حلوا نشدن، شرابی شدن، گس وتلخ، اما شرین

من تو آکنده شدیم، آکنده به دنیای دگر، آکنده به یک تجربه

آکنده به زمان.

من به این می اندیشم

وقتی که با هم باشیم، جادوانه خواهیم ماند

باورکن عزیز، عشق گذر زمان نیست، زیباترین حس ست

نه شعر است ونه تفنگ ونه انقلاب.

به تو می اندیشم، که تو اعجاز اندیشه ای.

کاوه داد

بخش : شعر
تاریخ انتشار : ۱۱ تیر, ۱۴۰۲ ۱:۵۶ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

International Affairs Committee Bulletin No 4

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

افسانه «جنگ خوب»

خانه اینجاست، جایی برای رفتن نداریم

چرا آزمایشگاه‌های بزرگ هوش مصنوعی این‌همه فیلسوف استخدام می‌کنند؟

بازتاب شکست در «اجاره‌نشین‌ها»ی داریوش مهرجویی و «سراسر حادثه»ی بهرام صادقی