شکست دوشنبه شب جلیلی در وقتِ اضافی مناظرهی تلویزیونی، مشاوران نامزد طالبان شیعه را به این نتیجه رساند که لازم است او شیوه و روش خود را این بار به طور کلی عوض کند.
شیوهی پیشنهادی ظاهراً این بود که جلیلی زمین بزرگ فوتبال را ترک کند، خود را در رینگ کوچک بوکس تصور کند و روش دفاع دائمی را پیش بگیرد و تنها به وارد کردن ضربات گاه به گاه بسنده کند، شاید در این میان اتفاقی مشتش به نقطهی حساس حریف خورد و امتیازی کسب کرد.
علاوه بر این گویا توصیه شده بود که او به جای ایستادن در وسط رینگ، از همان ابتدا در گوشهی میدان جا بگیرد و بر طنابهای دور آن تکیه بدهد تا اگر ضربهای سنگین خورد نیفتد و ناک دان نشود.
اما در عمل این شیوه هم جواب نداد و جلیلی با اینکه به گوشهی رینگ خزید و در بیشتر زمان مناظره، وقتی زیر ضربههای مهلک پزشکیان قرار میگرفت، تکیه داده بر طناب دور رینگ، مدام مشتهای بیهدف به سوی رقیب پرتاب میکرد، اما چون حریف جاخالی میداد، ضربههای تدافعیاش تنها هوا را میشکافت و او را دچار عدم تعادل هم میساخت.
اگرچه پزشکیان بوکسور قدر و حرفهای نبود، اما در عمل توانست در شرایط عدم تعادل جلیلی چند ضربهی کاری وارد آورد و او را آویزان بر طناب نقش زمین ساخت، به ویژه آن گاه که او را زیر ضربات “برنامهات را بگو”، “تنها به حرفهای من استناد کن”، “دروغ نگو” ، “تهمت نزن”، “آمار غلط نده” و… قرار داد.
حال پیشبینی میشود که جلیلی گل خورده در مناظرهی اول و ناکدان شده در مناظرهی دوم، و در عمل شکست خورده در منظر افکار عمومی، در انتخابات روز جمعه ناکاوت خواهد شد و عاقبتی جز شکست نخواهد داشت.
البته این امر در شرایطی خواهد بود که انتخابات عادلانه، منصفانه، مهندسی نشده برگزار شود و ملاک تنها رای و نظر مردم باشد. اما اگر برنده از پیش تعیین شده باشد، همه میدانند که روز شنبه ۱۶ تیرماه، فارغ از آرای ریخته شده به صندوق، نام چه کسی را به عنوان رئیس جمهور اعلام خواهند کرد.
تلگرام نویسنده