سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۰ مرداد, ۱۴۰۵ ۰۳:۱۷

شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۳:۱۷

وریشه مرادی

وريشه مرادی دوران دانشجویی از فعالان ان‌جی‌او های شهر سنندج و از قهرمانان رزمی‌کار استان کوردستان و یکی از بنیان‌گزاران انجمن مبارزه با اعتیاد شهر سنندج بود.
Getting your Trinity Audio player ready...

خانم وریشه مرادی، فعال سیاسی، مدافع حقوق زنان و از اعضای کژار (جامعه زنان آزاد شرق کُردستان)، توسط دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران از بابت اتهام “بغی” به اعدام محکوم شده است.

در آخرین نشست رسیدگی به اتهامات وریشە مرادی که در تاریخ ۱۴ مهرماه امسال برگزار شده بود، وکلای وی که در جریان اولین نشست دادگاه (۲۷ خرداد) و دومین نشست حق مطالعه پرونده وی را نداشتند، در این نشست نیز ازین حق محروم بودند. در این نشست وریشه مرادی نیز از حق دفاع از خود در جریان دادگاه محروم بود.
وریشه مرادی روز پنج‌شنبه ۱۹ مهر (۱۰ اکتبر) و هم‌زمان با “روز جهانی مبارزه با مجازات اعدام” در اعتراض به صدور و اجرای احکام اعدام توسط جمهوری اسلامی ایران به مدت ۲۰ روز اعتصاب غذا کرده بود.

نوشته‌ای به ما رسیده است از آقای خالد علی‌پناه. در این نوشته از نیاز به پشیبانی از وریشه تاکید شده است.

عزیزان!

نمی‌دانم چند نفر از شماها اطلاع دارید که وریشه مرادی دختر دایی من است.
وریشه زمانی که در دانشگاه بود غیبش زد و کسی ازش هیچ سراغی نداشت. بعد از سه سال اطلاع پیدا کردیم که در کوبانی است. در نبرد حماسی مقاومت کوبانی بشدت مجروح شد و بعد از این‌که سلامتیش رو باز یافت دوباره در جنگ شنگال و دفاع از شنگال علیه داعش شجاعانه جنگید و زخمی شد.
دوران دانشجویی از فعالان و ان‌جی‌او های شهر سنندج از قهرمانان رزمی کار استان کوردستان بود یکی از بنیان گزاران انجمن مبارزه با اعتیاد شهر سنندج بود.
بعد از سلامتی دوباره در جنگ با داعش به سلیمانیه میرود و برای فعالیت در جامعه زنان رۆژهەلات (کژار) یکی از رهبران این تشکل بود. در جریان خیزش زن زندگی ازادی برای فعالیت وتشکل یابی زنان به داخل ایران و در سنندج مستقر شد بعد از چند ماه شناسایی و توسط اطلاعات در ورودی شهر سنندج جاده کرماشان– سنندج همراه یک خانواده دستگیر شد. ۵ ماه در سلول انفرادی و تحت شکنجه‌های فراوان به زندان اوین منتقل شد. امروز ساعت ۴ توسط خواهرش موفق شدم مستقیم باهاش حرف بزنم از زندان اوین ودر خط مستقیم و از سنندج بوسیله تلفن سنندج به تلفن من وصل شد و نیم ساعتی حرف زدیم روحیه‌ای قوی و شکست ناپذیر و اراده‌ای قوی داشت. تنها درخواستش این بود که همچنان مدافع و صدای اعتراضش باشیم.

وریشه بخاطر اعتصاب غذایی که بیست روز طول کشید دچار خونریزی دستگاه گوارشی شد و مسئولان زندان تا کنون حاضر نشدند او را برای معالجه به پزشک متخصص ببرند.
وریشه شایسته بیشترین حمایت‌هاست. هر کسی به هر شکلی که می‌تواند صدای اعتراضش و مانع اعدامش باشد.

خالد علی‌پناه
۲۰۲۴ _۱۶_۱۱

 

تاریخ انتشار : ۲۸ آبان, ۱۴۰۳ ۳:۱۳ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

1 Comment

  1. محمدی گفت:

    در عین اینکه باید به این احکام وحشیانه اعتراض کرد، توطئه سیاسی خفته در زمینه صدور آن را هم باید دید. نفوذی های منتشر در تمام نهادهای حکومتی تا بیت رهبری را هم باید دید. آنها خوب می دانند که کمترین تأثیر صدور این احکام، تنش عصبی در جامعه و تهیه خوراک برای عوامل رسانه های مزدور خارج از کشوری است و ایضاً این نکته را دریافته اند که بسیاری از توده ها در تمام جوامع خیر را می خوانند و تکذیب آب آن مشتی از آب رفته را هم به جوی باز نمی گرداند. این حکم هم مانند احکام اعدام سه زن که در یک زمان ویژه اعلام شد و همه می دانستند غیر قابل اجرا است، نمی تواند اعمال شود. مانند حکم احمقانه اعدام خواننده رپ!‌

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تنها بازندگان این جنگ،زحمتکشان و مردم  کشور ما و ویرانی زیر ساختهای ما‌ خواهد بود.

از تنور نانوایی تا چوبه دار؛ نگاهی کوتاه به رنج کارگران و اعدام معترضان در ایران

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

جامعه ،حکومت و سیاستهای جاری!

نقدی بر نوشته خانم‌ صابری و شعار ” نه به جنگ ” در شرایط کنونی

جبهه ملی ایران: ماشین اعدام را متوقف کنید!