شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۰

شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۰

یر اساس پيش‌بينی‌ها، حزب کارگر با اختلاف قابل توجهی در انتخابات بریتانیا پیروز شد
همان طورکه انتظار می رفت, که کیر استارمر رهبر حزب کارگر انگلستان بعد از ظهر امروز جمعه ۵ ژوئن , پس از استعفای سوناک نخست وزیر سابق, مورد استقبال چارلز...
۱۶ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ترجمه - رضا کاویانی
نویسنده: ترجمه - رضا کاویانی
مسعود پزشکیان " اصلاح طلب" در انتخابات ریاست جمهوری ایران پیروز شد.
شورای نگهبان، یک نهاد قدرتمند تحت کنترل و وابسته به رهبر جمهوری اسلامی، همیشه نامزدها را از نظر مناسب بودن ایدئولوژیک بررسی می کند. بسیاری از ایرانیان پس از تلاش...
۱۶ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ترجمه - رضا کاویانی
نویسنده: ترجمه - رضا کاویانی
کمیته ملی کنفدرال اتحادیه ث-ژ-ت: برای پیشرفت اجتماعی و زیست محیطی با شکست دادن راست افراطی
راست افراطی برای جمهوری ما، برای دموکراسی ما و برای کارگران زن و مرد زهر مهلکی است. سندیکای ث-ژ-ت هیچگاه راست افراطی را با هیچ یک از ديگر نیروهای سیاسی...
۱۶ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
واقعا برای اکثریت مردم ایران چه فرقی دارد که جلیلی و یا پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران شود؟
از آن‌جا که در ایران هیچ گونه نظارت بی‌طرفی بر شمارش آرا وجود ندارد، حکومت هر رقمی را که دلش می‌خواهد اعلام می‌کند. در هر صورت، حتی اگر آمار حکومت...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهرام رحمانی
نویسنده: بهرام رحمانی
وقتی از همبستگی حرف می‌زنیم از چه سخن می‌گوییم؟
بر خلاف اصولی مثل عدالت و آزادی، همبستگی تا قبل از میانه‌ی قرن نوزدهم، یعنی کمی پیش از آنکه به شعار جنبش کارگری تبدیل شود، مفهوم سیاسیِ پرطرفداری نبود ...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: لیا هانت-هندریکس و آسترا تیلور. برگردان: عرفان ثابتی
نویسنده: لیا هانت-هندریکس و آسترا تیلور. برگردان: عرفان ثابتی
تکثرگرایی و کثرت گرایی مردم ایران قبل و بعد از انقلاب (قسمت سوم)
دختران، زنان و پسران و مردان با نه به حجاب اجباری و پذیرش حجاب اختیاری نشان دادند که از این به بعد این ما هستیم که ذهنی، روحی، عقلی و...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: اکبر دهقانی ناژوانی
نویسنده: اکبر دهقانی ناژوانی
سخنی با تحریمی‌ها و گپی با چپ ضدامپریالیست مدافع جلیلی!
با گروه اول خوشبختانه، متأسفانه؟ بیش از سی سال است درددل و پرسش بی‌پاسخ داشته‌ام. آنچنان که هر چه بنویسم تکراری است ولی حکم مشهوری در باب ممنوعیت تکرار در...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ملیحه محمدی
نویسنده: ملیحه محمدی

پدر زندانیان سیاسی فرزاد و شبنم: فرزندانم را از دانشگاه به زندان بردند

عبدالعلی مددزاده، پدر زندانیان سیاسی، فرزاد و شبنم مددزاده با ابراز نگرانی نسبت به وضع دو فرزند دانشجویش که اینک در زندان بسر می برند، از دلیل انتقال مجدد فرزاد مددزاده به سلول انفرادی بند 209 اوین ابراز بی اطلاعی می کند.

طی روزهای اخیر، چهار تن از زندانیان سیاسی زندان گوهردشت بهروز جاوید طهرانی، محمدعلی منصوری، صالح کهندل و فرزاد مددزاده، به طور ناگهانی و بدون اعلام علنی، از بند عمومی زندان گوهردشت کرج به سلول های اوین بند امنیتی ٢۰٩ منتقل شده اند. این در حالی است که خانواده های آنان از علت این انتقال بی اطلاع هستند و در نگرانی بسر می برند.

پدر فرزاد با ابراز نگرانی، در این خصوص می گوید: ” متاسفانه هیچ خبری از این موضوع ندارم و مشکل هم این است که حق تماس تلفنی زندانیان قطع است و تا ملاقات بعدی از وضعیت فرزندانمان بی خبر می مانیم. امروز هم که دخترم برای ملاقات شبنم به اوین رفته بود در مورد انتقال فرزاد پرس و جو کرده بود اما گفته بودند پنج شنبه مراجعه کنید. حالا تا پنج شنبه ما باید در نگرانی بسر ببریم. خوب خود شما حال یک پدر و مادر را بفهمید که در آرزوی دیدن بچه هایشان چه حالی دارند؟ ملاقات حضوری هم که نیست؛ اجازه تلفن هم که نیست؛ دیگر چه حال و روزی برای ما والدین مریض حال می ماند؟ الان هم که با خبر انتقال فرزاد به بند ۲۰۹ بشدت نگران هستیم و نمی دانیم از کجا خبر بگیریم.”

 

فرزاد مددزاده در تاریخ ۲ اسنفد ماه ۱۳۸۷ به همراه خواهرش شبنم مددزاده بازداشت شد و به اتهام محاربه و اقدام علیه امنیت ملی به ۵ سال زندان با تبعید به زندان رجاییشهر محکوم شدند. این خواهر و برادر در طی مدت بازداشت خود بارها تحت فشارهای روحی و جسمی و تهدید ماموران و بازجویان قرار گرفتند.

شبنم مددزاده در نامهای با عنوان «ما انسان را رعایت کردهایم و عشق را» از درون زندان نوشته است: «بازجوها را میبینم. با دیدنشان تمام صحنههای بازجویی، تمامی فشارها؛ وتوهینها، شکنجهها و روزهای انفرادی گویی دوباره برایام تکرار میشوند و عین صفحهی سینما در برابر چشمانام به نمایش در میآیند: چهره تکیده و رنجور فرزاد با صدای گرفته که بعد از ضرب وشتم پیش من آورده بودندش جلوی چشمانام میآید و حسی از کینه و نفرت بر من مستولی میشود. یاد روز ملاقاتی میافتم که بعد از داد و بیدادهای بازجو بر سر پدرم، من و فرزاد فهمیدیم بر اثر فشارهایی که در دادگاه بر پدرم آمده بینایی یک چشماش را از دست داده است…»

شبنم مددزاده، نایب رئیس شورای تهران دفتر تحکیم وحدت و دبیر سیاسی انجمن دانشجویان دانشگاه تربیت معلم تهران بود که هسته اصلی اعتراضات صنفی و رفاهی دانشگاه تربیت معلم توسط وی شکل گرفت؛ همین مسأله باعث محرومیت از تحصیل، بازداشت و متعاقبا زندان برای وی شد.

 

متن گفتگوی “جرس” با عبدالعلی مددزاده، پدر شبنم و فرزاد را با هم می خوانیم:

———————————–

آقای مددزاده در خبرها آمده که پسرتان فرزاد همراه با سه تن دیگر به طور ناگهانی از بند عمومی زندان گوهر دشت به بند امنیتی ۲۰۹ اوین منتقل شده اند. می توانید در این زمینه توضیح دهید؟

متاسفانه هیچ خبری از این موضوع ندارم و مشکل هم این است که حق تماس تلفنی زندانیان قطع است و تا ملاقات بعدی از وضعیت فرزندانمان بی خبر می مانیم. امروز هم که دخترم برای ملاقات شبنم به اوین رفته بود در مورد انتقال فرزاد پرس و جو کرده بود اما گفته بودند پنج شنبه مراجعه کنید. حالا تا پنج شنبه ما باید در نگرانی بسر ببریم.

 

آخرین ملاقات شما با فرزاد کی بوده است؟

حدود دو هفته پیش، و این خبر ما را نگران کرده که علت آن چیست؟ و هیچ راهی هم برای باخبر شدن از وضعیت آنها نداریم. تا پنج شنبه آینده هم که وقت ملاقات است باید صبر کنیم تا ببینیم چه اتفاقی برای عزیزانمان افتاده است.

از وضعیت شبنم دخترتان اطلاعی دارید؟ با او کی ملاقات داشتید؟

امروز خواهرش با شبنم ملاقات داشت خدا را شکر از نظر روحی و جسمی خوب بود. من ناراحتی قلبی دارم و مریض هستم الان یک ماه است که نتوانستم شبنم را ببینم حال او را از خواهرش که به ملاقاتش می رود می پرسم.

حال مادر آنها چطور است؟ می تواند به ملاقات آنها برود؟

نخیر همسرم هم خیلی مریض است و نمی تواند به ملاقات برود. خوب الان دو سال و نیم است که اینها نتوانسته اند به مرخصی بیایند و ما هم به علت مریضی نمی توانیم هر هفته به دیدنشان برویم. خوب خود شما حال یک پدر و مادر را بفهمید که در آرزوی دیدن بچه هایشان چه حالی دارند؟ ملاقات حضوری هم که نیست اجازه تلفن هم که نیست، دیگر چه حال و روزی برای مای مریض حال می ماند؟ الان هم که با خبر انتقال فرزاد به بند ۲۰۹ بشدت نگران هستیم و نمی دانیم از کجا خبر بگیریم.

 

برای مرخصی آنها اقدام کرده اید؟ نتیجه چه بوده است؟

بارها اقدام کرده ایم اما مرخصی نمی دهند. علاوه بر این اصلا ملاقات حضوری هم نداریم.

 

با این شرایط دشواری که اشاره کردید و با توجه به ناراحتی و نگرانی هایتان، هر صحبتی با مسئولین قضایی دارید بفرمایید؟

ما چیز زیادی نمی خواهیم؛ الان دو سال و نیم است که دو تن از فرزندانمان در زندان هستند و مرخصی حق آنهاست. من انتظارم از مسئولین این است که مرخصی، ملاقات حضوری و تلفن که از حقوق ابتدایی و قانونی یک زندانی است را در اختیار آنها قرار دهند؛ این که انتظار زیادی نیست. فرزاد الان بیست و چهار سال و شبنم بیست و سه سالش است که عمر و جوانی خودشان را در زندان می گذرانند. شبنم الان دو سال و نیم محروم از تحصیل است و در پشت میله های زندان زندگیش را می گذراند…

شما چه کسی را مسئول شرایطی که برای جوانان این مملکت به وجود آمده است می دانید؟

چه کسی را مسئول بدانم!؟ یکی دو نفر که نیستند؛ همه صاحبان قدرت در جمهوری اسلامی، مسئول هستند. من فرزندم را تحویل دانشگاه دادم، اما آنها را از دانشگاه گرفته و به زندان برده اند … حرف بیشتری برای گفتن نمانده…

با تشکر از فرصتی که در اختیار ما دادید

تاریخ انتشار : ۱۳ تیر, ۱۳۹۰ ۶:۳۲ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

یر اساس پیش‌بینی‌ها، حزب کارگر با اختلاف قابل توجهی در انتخابات بریتانیا پیروز شد

مسعود پزشکیان ” اصلاح طلب” در انتخابات ریاست جمهوری ایران پیروز شد.

کمیته ملی کنفدرال اتحادیه ث-ژ-ت: برای پیشرفت اجتماعی و زیست محیطی با شکست دادن راست افراطی

واقعا برای اکثریت مردم ایران چه فرقی دارد که جلیلی و یا پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران شود؟

وقتی از همبستگی حرف می‌زنیم از چه سخن می‌گوییم؟

تکثرگرایی و کثرت گرایی مردم ایران قبل و بعد از انقلاب (قسمت سوم)