شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۳

شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۳

نقش‌آفرینی هوش مصنوعی در کنشگری سیاسی مستقیم مردم
یونسکو سندی را در بارۀ نقش مثبت هرچه رو به گسترش هوش مصنوعی در زمینه ارتقاء توانمندی مردم در سیاست‌ورزی مستقیم و فراگیر منتشر کرده. در این سند بیان شده:"هوش...
۶ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: سعید مقیسەای
نویسنده: سعید مقیسەای
نو‌کانتی‌ها؛ نیم‌قرن میان مارکسیسم و فاشیسم
نئوکانتی‌ها مدعی بودند که از طریق رجوع به نظرات کانت می‌توان بر بحران فلسفه بورژوازی و روند پیروزی کمونیسم غالب شد. این جریان عکس‌العملی نیز بود به جنبش ایده‌آلیسم آلمانی؛...
۶ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: آرام بختیاری
نویسنده: آرام بختیاری
منشاءِ و چیستی انرژی
طبق ’قانون بقاء انرژی‘، انرژی نه ایجادپذیر است و نه فنا‌پذیر. طبق این قانون، انرژی همواره وجود داشته و خواهد داشت. با این همه می‌پرسیم، انرژی برای اولین‌بار از کجا...
۶ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: حسن بلوری
نویسنده: حسن بلوری
سازمان حقوق‌بشر ایران خواستار واکنش قوی جامعه‌جهانی نسبت به حکم اعدام پخشان عزیزی شد!
پخشان یک روزنامه‌نگار و مددکار اجتماعی بوده و حرفه‌اش نوشتن و فعالیت‌های خیرخواهی، بشردوستانه و کاملا مدنی بوده. ما از این موضوع آگاه هستیم و شک و تردیدی نیست.»
۶ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: سازمان حقوق بشر ایران
نویسنده: سازمان حقوق بشر ایران
جستاری از شرایط کنونی ایران زیر نام: "گوی" و "میدان"
پیشرفت علم و تکنولوژی و نوآوری‌های این عرصه و گسترش و همه‌گیری فضای مجازی، امکان بی‌بدیلی را برای نور انداختن بر تاریکخانه اشباح و برملا کردن دروغ و نیرنگ‌های پشت...
۵ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: بردیا سیاوش
نویسنده: بردیا سیاوش
اختلافات درون‌ حکومت و موضع و اهداف رهبری در انتخابات
ریسکی که حکومت انجام داد و فکر می‌کرد که با اتخاذ این روش می‌تواند هم‌ مشارکت را بالا ببرد و هم یک جناح اصول‌گرای میانه را بار دیگر بر راس...
۵ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: کامران
نویسنده: کامران
چرایی پروژه‌ی میرباقری‌هراسی!
ای کاش رسالت پروژه‌ی میرباقری‌هراسی، مقدمه‌ی ضدحمله به آن بود. اما نیست و عملاً ترمزی‌ست در برابر پیشرفت و دعوت به آهسته بیا و آهسته برو که گربه شاخت نزند.
۴ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: بهزاد کریمی
نویسنده: بهزاد کریمی

فراخوانِ یادِ یاران

بگذار برخیزد مردم بی‌لبخند
ما امضاء کنندکان این فراخوان در ایران و سایر کشورهای جهان، یاد جانفشانان کشتار دهه ۶٠ را همانند سال‌های قبل، به صورت یک سلسله فعالیت‌های غیرمتمرکز (یادمانها، مراسم، تظاهرات، اکسیون و...) در شهرهای مختلف جهان همگام با خانواده‌های آنان در ایران، بر پا داشته و گرامی می‌داریم.
گروهی از سازمانها و تشکلات سياسی در خلرج از کشور

یاد و نام انسان‌هایی  که با جانفشانی و ایستادگی خود شیوه‌های مقاومت را ترسیم کردند و در کشتارهای دهه‌ی۶٠‌ توسط جمهوری سرمایه داری اسلامی به مسلخ کشیده شدند را گرامی بداریم.

بر کدام جنازه زار می‌زند این ساز؟

بر کدام مُرده‌ی پنهان می‌گرید

این سازِ بی‌زمان؟

در کدام غار

بر کدام تاریخ می‌موید این سیم و زِه، این پنجه‌ی نادان؟

بگذار برخیزد مردمِ بی‌لبخند

بگذار برخیزد!

زاری در باغچه بس تلخ است

زاری بر چشمه‌ی صافی

زاری بر لقاحِ شکوفه بس تلخ است

زاری بر شراعِ بلندِ نسیم

زاری بر سپیدارِ سبزبالا بس تلخ است.

بر برکه‌ی لاجوردینِ ماهی و باد چه می‌کند این مدیحه‌گوی تباهی؟

مطربِ گورخانه به شهر اندر چه می‌کند

زیرِ دریچه‌های بی‌گناهی؟

بگذار برخیزد مردمِ بی‌لبخند

بگذار برخیزد!

 

احمد شاملو (در آستانه)

شما را فرامی‌ خوانیم:

علیه اسارت جمعی و اعدام‌های بی‌وقفه، علیه خاموشی و فراموشی،

برای مقابله با جنگ افروزی‌های رژیم جمهوری اسلامی و دولت‌های ارتجاعی و امپریالیستی، و برای آزادی زندانیان سیاسی، متحد شویم.

کشتار‌های جمعی حکایت سلطه‌ی سرکوبگران بر جامعه‌ی بشری است. و تاریخ یک قرن اخیر مملو از گورهای با نشان و بی‌نشان انسان‌ها است، از اردوگاه‌های مرگ و کوره‌های آدم سوزی توسط نازی‌ها تا صبرا و شتیلا، از حمام خون شیلی و اندونزی تا آرژانتین و گواتمالا و بولیوی، از جوخه‌های مرگ صدام و طالبان تا کشتار مردم و ویرانی زندگی‌شان به دست اشغالگران در افغانستان و عراق، و تا امروز که در سوریه شاهد سیه روزی زنان و کودکان به خون نشسته‌ایم، و ایران و ایران و ایران در این میانه‌ی تشویش با مقاومت و مبارزه‌ی زنان، کارگران، دانشجویان و تمامی اقشار به تنگ آمده از این همه سرکوب و جنون سمبلی از کشتارهای جمعی نسلی را بر پیشانی دارد که آزادی و برابری را فریاد می‌زدند.

پرداختن به این موضوع و بیان جنایات هولناک و ضد انسانی رژیم سرمایه‌داری جمهوری اسلامی فقط بیان خاطرات و روایت یک جنایت نیست، بلکه مبارزه و مقابله با کلیت رژیم جمهوری اسلامی و تمامی مدافعین نطام سرمایه‌داری حاکم بر جامعه‌ی ایران است. نیروهایی که تلاش دارند گرد فراموشی بر کشتارهای چند دهه‌ی اخیر بپاشند و حافظه‌ی تاریخی جامعه را محو کنند. هدف از این تلاش‌ها، ارائه‌ی چهره‌ای غلط از عناصر و نیروهایی است که در این جنایات دخیل بوده‌اند. از این طریق آنان امید بسته‌اند تا افکار عمومی و نسل  نوین جامعه‌ی ایران را به بی راهه بکشانند.

تلاش‌هایی که در واقع توسط  رژیم جمهوری اسلامی سازماندهی شده و وزارت اطلاعات رژیم مسئول پیشبرد آن است. درخارج از کشور نیز عناصری در اپوزیسیون صادراتی رژیم  تلاش می‌کنند ضمن سکوت درباره‌ی عملکرد گذشته، سکوت و فراموشی و بخشش را ترویج نمایند. این تلاش‌ها با تمام ترفندهای رژیم، بی نتیجه مانده است.

همچنین سال‌هاست که نهادهایی با گرفتن بودجه‌های کلان از دولت‌های سرمایه‌داری تلاش در به انحراف کشاندن مبارزات کارگران، زنان، اقلیت‌های ملی و زندانیان سیاسی جان به دربرده و خانواده‌های جانفشانان داشته‌اند. آنان تلاش می‌ورزند تا با سوء استفاده از خشم و نفرت عظیم موجود در جامعه‌ی ایران، این مبارزات را کانالیزه کرده و آن را در راستای سیاست آلترناتیو سازی به خدمت بگیرند. کارگران، زنان، دانشجویان، خانواده‌های داغ دیده و زندانیان سیاسی جان به دربرده و همه‌ی مردم جان به لب رسیده می‌توانند مانع پیشبرد این سیاست سرمایه جهانی باشند. پرچم جنبش دادخواهی باید در دست خود خانواده‌ها و زندانیان سیاسی از بند رسته‌ای باشد که به آرمان‌های جانفشانان و بخون خفته‌گان وفادار  مانده‌اند.

نیروهای مترقی و انسان‌های آزاده و جان به دربردگان از کشتارهای دهه ۶٠ نشان داده‌اند که در برابر این جنایات و نسل کشی سکوت نخواهند کرد و تلاش خواهند نمود با افشای هر چه بیشتر چنین ترفندهایی، جبهه‌ی گسترده‌ای در افکار عمومی ایران و جهان علیه جمهوری اسلامی سازماندهی کنند. جمهوری اسلامی و تمامی خدمتکارانش در گذشته و حال باید به عنوان مسببین، آمرین و عاملین جنایت علیه بشریت شناخته شده و محاکمه گردند.

در آستانه‌ی بیست و چهارمین سالگرد و هم چنین سی و یکمین سال  به خون خفته‌گان  کشتار و قتل عام هزاران زندانی سیاسی در دو تابستان سال‌های  سیاهِ ۶٠ و ١٣۶۷ قرار داریم. هزاران زن و مرد زندانی به جوخه‌های مرگ سپرده شدند که برای دفاع از آزادی، به  جمهوری اسلامی نه گفتند و در سیاه‌چال‌های رژیم، تیرباران و یا به دار آویخته شدند. در شرایط کنونی نیز زندان‌های رژیم جمهوری اسلامی مملو از زندانیان سیاسی از گروه‌های اجتماعی متفاوت است: فعالان کارگری، زنان، دانشجویان، معلمان، جوانان و مردم تحت ستم که برای آزادی و برابری مبارزه می‌کنند و صدها زندانی سیاسی گمنامی، که تحت شدیدترین شرایط غیر انسانی در زیر شکنجه  قرار دارند و تهدید به مرگ می‌شوند.

ما امضاء کنندکان این فراخوان در ایران و سایر کشورهای جهان، یاد جانفشانان کشتار دهه ۶٠ را همانند سال‌های قبل، به صورت یک سلسله فعالیت‌های غیرمتمرکز (یادمان­ها، مراسم، تظاهرات، اکسیون  و…) در شهرهای مختلف جهان همگام با خانواده‌های آنان در ایران، بر پا داشته و گرامی می‌داریم. به این امید که تلاش ما به پژواک پیام جانفشانان کشتار دهه‌ی خونبار ۶۰  و زندانیان سیاسی که هم اینک در زندان‌های رژیم جمهوری اسلامی به سر می‌برند، در افکار عمومی داخلی و بین‌المللی تبدیل گردد. کوشش ما براین است که این فعالیت‌ها هم زمان با برگزاری یادمان به خون خفته‌گان کشتار زندانیان سیاسی در ایران انجام گیرد. برای زنده نگاه داشتن حافظه‌ی تاریخی جامعه؛ نهادها،  تشکل‌ها، انجمن‌ها و فعالین مبارز را به همکاری مشترک در این حرکت علیه فراموشی و علیه رژیم جمهوری اسلامی فرا می‌خوانیم .

سرنگون باد کلیت نظام سرمایه داری جمهوری اسلامی ایران!

گرامی باد یاد و راه جانفشانان و به خون خفته‌گان زندانیانِ سیاسی ایران!

زنده باد آزادی، زنده باد سوسیالیزم!

زندانی سیاسی بدون قید و شرط آزاد باید گردد!

زندان شکنجه کشتار ملغی باید گردد!

کمیته‌ی هماهنگی برگزاری یادمانِ به خون خفته‌گانِ کشتار زندانیان سیاسی دهه‌ی ۶٠

تشکل‌ها و افرادی که مایل به امضای این فراخوان می باشند لطفاً به آدرس tondardialog@web.de  نام یا عنوان تشکل خود را ارسال نمایند.

 

امضاء ها تا ۱۰ شهریور ادامه دارد….

۱– اسامی افراد :

آذر حمید- آزادیان پریسا- اسپرم زری- ارسی مژده-احمدی نوروز- امیری جعفر- آبخون یوسف-آتش علی- آخرداد سپاهی- آزادی مجید- آبکناری هادی-ارجمندی داریوش – استخری رحیم- اسکوئی مریم- اسماعیلی مانوئل- اخباری آزاد کاملیا- اردوان سودابه- آذر لاله- ایوانی همایون- امانی مریم- الفتی جان- ابراهیمی قاسم-احمدی جلیل- آهنگر مهرداد- اکرامی زهرا- اسدی کیوان- اسدی مهران- اسدی هما-بامشادارژنگ- افصحی حسین نویسنده و کارگردان – اخوان محمود- باغبانی علی- باقری سیاوش- برمکی جمشید- بکا پروانه – بهادری حسین- بهکیش نسترن- بحرینی رویا- بلوچ تهمینه- بیداروند مجتبی- بینام نامدار-  براز جانی حمید- بهرنگ مرات زندانی سیاسی سابق ووبلاگ نویس و فعال سیاسی – بیرجندی ملیکا- بهمنی صبری روزنامه نگار و فعال سیاسی- پرنیان ناصر- پاک نژاد زرین- پویا حسن-پیله ور بهروز- پیوندی مسعود- پیچگاه علی- تک دهقان محمد- توسلی حسین- تقی زاد فرامرز- تهران آذر(آمستردام)- تهران علی(آمستردام)- جوانمرد بیژن-جواهری لنگرودی امیر–جوادی هما– جعفری پرویز- جوادیان بهزاد- جوادی رویا- جابری مهدی- جمشیدی رودباری فردوس- چیت ساز نسترن – چیت ساز رضا- حاجیلو پروانه- حقیقی کریم- حسابی مهرداد- حکیمی ناهید- حکیمی نوید- حبیبی اکبر- حیدری مریم- حریری مژده- خلیلی محمود- خوشبین محسن- خوشبوئی سهراب- دروازه غاری علی- دیناروند هوشنگ- دانش ساسان- درگاهی الهه- دانش پور سیمین- درودیان مهین -راهی صبا- دکتر رضوی رسول (آلمان)- رنجبران رفعت- راستا منوچهر- رُِز لنا- روحی نجف- ریاحی نیلوفر- ریاحی لنگرودی نقی- ریاحی تقی- راد  فیروزه- رفیعی فرامرز- رضائی علیرضا از واشنگتن –رادین منوچهر- رئیس دانا  رضا- راجی سیاوش- رفیع محمود- روزبه کاوه- رادمهر مهران- روزبهانی طاهر- زابلی مژگان- زندی شبنم- سعیدی احمد- سهرابیان فریدا- سعدی حسین- سیداحمدی محمد تقی- سهرابی بهزاد- ساریخانی مهرزاد- سربندی حاتم- سهند ژاله- شکوهی شهاب- شیرین بلاغی عسکر- شهابی منوچهر–شرافتی مصی- شالگونی محمدرضا- شکوهی احمد- شالگونی توفیق- شهبازی سوسن فعال کارگری شهر کلن- شمس رویا- شیرزادی فریبرز- شبیری شیما- شکیباپور مجتبی(جهان)- شریفی نرگس-شیروانی داریوش(کارگردان و موسیقی دان)- شیری مهری- شکرالله پور مهین(فعال زنان و مدنی)- صالح تارا- صالح سارا- صالح رضا- صالح فرامرز- صادقی سعید – صفریان محمود- صالحی سودابه – ضیائی محسن- طالبی عصمت- طاهریان آهو-عاقلی زاده عباس- عظیمی ابوالحسن- عباسی ستاره-عمرانی رضا- عبیدی کتایون-غلامیان مهتاب- فتحی وزیر- فولادوند برزو- فردوس حسین- فولادی نادر- فرج الهی رُزا- فاضل کیمیا- فقیر داری ظهیر- فروزش راد  مسعود- قبادی سولماز- قلیچ خانی پرویز- قهرمانی فرخ- قازاریان سروش- قوامی باقر- قادری بهنام- کفائی سیروس- کاشف منیر- کیا علیرضا-کوهرنگ سیاوش- کرمانشاهی فرنگیس- کاتبی مهران- کهوری نینا-کهندانی منیژه- گیل آوائی نویسنده، شاعرو مترجم تبعیدی-گل مژده منصور- لیندهورست سهیلا- لنگرودی یوسف- مسافر میلا- مستعان فیروز- محسنی مریم- محبی جهانگیر- محسنی نگار– مهرپورمحمدی مهرداد– مومن نوید- مارکاریان روبن- مرادیان سیرانوش- مراغه ای حسین- محمودی سیاوش- موید زاده سیامک- میظر یاسمین- میرزائی نیکی- محمد بلوچ  پتی-  مشیری فرامرز- محرابی آزاده – میرفتاح میترا- مرادپور کیوان- ماهین بهرام- میرستاری انور- محرابیان واهیک- نقی پور حسین- نوین احمد–نظری بهروز – نادری جلال- نظری اردشیر- نعمتی عیدی- نائینی احمد- نظری مجتبی –نوری پروین- نوری پرمیس- نوری اکبر- نیکی میم- نویدی آرمادور-ندائی جمیله- نهرمیانی اسماعیل- نادری اصغر- واحدی مازیار- ویشکا سام- وزیری فاطمه- هاتفی نیما –هزاوه ای بهشاد- هرسینی سیاوش- همیلی مینو(زندانی سیاسی دهه ۶۰)- یوسفی علی  فعال سیاسی و وبلاگ نویس- ییلاقی نرگس- یاسائی مژگان- یادگاری مجید- یگانه انیس- یاوری سعید-

۲- لیست تشکلها ، احزاب ، سازمانها ، سایت ها ، نشریات و ….

کمیته دفاع از زندانیان سیاسی ایران – برلن

گفتگوهای زندان                                 www.dialogt.net     www.dialogt.org

نشریه آرش

کانون خاوران 

مرکز فرهنگی و اجتماعی اندیشه – گوتنبرگ (سوئد      (http://andishegbg.blogspot.se/

کانون همبستگی با کارگران ایران – گوتنبرگ

http://www.hambastegibakargaran.se/              رادیو همبستگی با کارگران – گوتنبرگ        

وبلاگ دفاع از مبارزات کارگران ایران                                   http://3rooz.blogspot.se/

اتحاد چپ ایرانیان واشنگتن

نشریه پیام پیشرو(ایران)

رادیو آوا بخش فارسی رادیو فلورا در هانوفر- آلمان

سایت خبری جنبش خرداد                    http://jonbashekhordad.wordpress.com

سایت خبری راه کارگر                                http://rahekargar.wordpress.com/

کارزار دستها از ایران کوتاه                                                   http://hopoi.org/

http://maymakoran.wordpress.com/ن  می مکران،وبلاگ سیاسی-اجتماعی بلوچستا

       وبلاگ اتحاد داوطلبانه، وبلاگ راه کارگر برای همبستگی ملیتهای ایران

     http://darbaremasahelemelli.wordpress.com/

http://jahanezan.wordpress.com/   سایت جهان زن                                         

      رادیو سرخ- گوتنبرگ (سوئد)

      انجمن فرهنگی- اجتماعی قصه- گوتنبرگ

      کانون سیاسی پناهندگان (VFPF)

      کمیته بین المللی ۱۸ مارس

     همیاران نشریه فرهنگ و انقلاب                        http://www.farhang-enghelab.com/

     تلاش- کانون حمایت از مبارزات مردم ایران – کلن

  www.spiran.com   حزب سوسیال دمکرات ایران                                                           

     کمیته همبستگی با مبارزات مردم ایران (ماینز- فرانکفورت)  – آلمان

    کانون فرهنگی خیام

    جمعی از زندانیان سیاسی دهه ۶۰ لرستان

    جامعه دفاع از حقوق بشر ایران(لیگا- برلین)                                    http://liga-iran.de/fa

    نشریه                 News-Update

   شورای هماهنگی ایرانیان هامبورگ

   کانون فرهنگی ایرانیان هلند                                               www.iraniancultural.com

   اشتراک                                                             http://eshtrak.wordpress.com/

   وبلاگ جمیله ندائی                           http://jamileh-nedai-film-editor.blogspot.com/

 

 

تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد, ۱۳۹۱ ۸:۰۳ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

حکم اعدام شریفهٔ محمدی را لغو کنید! شریفهٔ محمدی را آزاد کنید!

ما بر این باوریم که با مبارزهٔ هم‌سوی همهٔ نیروهای مترقّی باورمند به آزادی، برابری، مردم‌سالاری (دموکراسی) و عدالت اجتماعی در زمینهٔ حکم منفور اعدام نیز می‌توان ارادهٔ حقوق بشری قاطبهٔ مردم را به این نظام جنایت‌کار تحمیل کرد. ما هم‌صدا با همهٔ این مبارزان لغو حکم اعدام شریفهٔ محمدی را خواهانیم و هم‌نوا با همهٔ نیروهای مترقّی ایران اعلام می‌کنیم جای مبارزان راه بهروزی مردم زندان نیست.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

آقای رئیس جمهور اندکی آرام، به کجا چنین شتابان

آقای رئیس جمهور به رای ۲۷ در صدی‌تان غره نشوید. مردم در این ۴ دهه آموخته‌اند که نباید به وعده‌های حکمرانان اعتماد کرد. همان ۲۷ درصد رای‌دهنده، دیده‌بان حرف و عمل شما هستند و با دقت و پیگیری، بر مواضع تان نظارت دارند.

مطالعه »
یادداشت

حکم اعدام فعال کارگری، شریفه محمدی نمادی است از سرکوب جنبش صنفی نیرو های کار ایران!

میزان توانایی کارگران برای برگزاری اقدامات مشترک، از جمله اعتصابات و عدم شرکت در امر تولید، مرتبط است با میزان دسترسی آنها به تشکل های صنفی مستقل و امکان ایجاد تشکل های جدید در مراکز کار. ولی در جمهوری اسلامی نه تنها حقوق پایه ای کارگران برای سازمان دهی و داشتن تشکل های مستقل رعایت نمیشود، بلکه فعالان کارگری، از جمله شریفه محمدی، مرتبا سرکوب و محکوم به حبس های طولانی مدت، ضربات شلاق و حتی اعدام میشوند.

مطالعه »
بیانیه ها

حکم اعدام شریفهٔ محمدی را لغو کنید! شریفهٔ محمدی را آزاد کنید!

ما بر این باوریم که با مبارزهٔ هم‌سوی همهٔ نیروهای مترقّی باورمند به آزادی، برابری، مردم‌سالاری (دموکراسی) و عدالت اجتماعی در زمینهٔ حکم منفور اعدام نیز می‌توان ارادهٔ حقوق بشری قاطبهٔ مردم را به این نظام جنایت‌کار تحمیل کرد. ما هم‌صدا با همهٔ این مبارزان لغو حکم اعدام شریفهٔ محمدی را خواهانیم و هم‌نوا با همهٔ نیروهای مترقّی ایران اعلام می‌کنیم جای مبارزان راه بهروزی مردم زندان نیست.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
مطالب ویژه
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

نقش‌آفرینی هوش مصنوعی در کنشگری سیاسی مستقیم مردم

نو‌کانتی‌ها؛ نیم‌قرن میان مارکسیسم و فاشیسم

منشاءِ و چیستی انرژی

سازمان حقوق‌بشر ایران خواستار واکنش قوی جامعه‌جهانی نسبت به حکم اعدام پخشان عزیزی شد!

جستاری از شرایط کنونی ایران زیر نام: “گوی” و “میدان”

اختلافات درون‌ حکومت و موضع و اهداف رهبری در انتخابات