چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰

چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰

"همگامی" خواهان لغو حکم اعدام خانم پخشان عزیزی و آزادی فوری ایشان است
همگامی برای جمهوری سکولار دموکرات در ایران انزجار شدید خود را از حکم اعدام خانم عزیزی اعلام میدارد و خواهان آزادی هرچه زودتر ایشان و سایر زندانیان سیاسی ایران و...
۲۶ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: همگامی برای جمهوری سکولار دموکرات در ايران
نویسنده: همگامی برای جمهوری سکولار دموکرات در ايران
حجاب اجباری، محدودیتی بزرگ برای ورزش دختران
ما از جامعه ی ورزشی ایران، خصوصا مردان ورزشکار، انتظار داریم که برای رفع کلیه ی محدودیت ها از جمله حجاب اجباری، کنار زنان ورزشکار بایستند. ما همچنین از نهادهای...
۲۶ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: نسرین ستوده و صدیقه وسمقی
نویسنده: نسرین ستوده و صدیقه وسمقی
حدود و ثغور علم قاضی در استقلال قضایی
حق دادخواهی و داشتن یک نظام قضایی منصف و برخورداری از دادرسی عادلانه از جمله حقوق اساسی ملت‌ها است، و این اهداف، جز در زیر چتر حمایت یک نهاد قضایی...
۲۵ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: سیروان منصوری
نویسنده: سیروان منصوری
صلح متزلزل در سوریه جدید
پس از سقوط دیکتاتوری اسد, انتقال قدرت در سوریه منظم تر از آن چیزی بوده است که بسیاری انتظار داشتند. اما آیا حاکم جدید حاضر به سازش های پایدار هست؟...
۲۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: مهند النجار و ماکسیمیلیان پاپ - برگردان رضا کاویانی
نویسنده: مهند النجار و ماکسیمیلیان پاپ - برگردان رضا کاویانی
موج شاخه های گل میخک بر مزار رزا لوکزامبورگ و کارل لیبکنشت
روز یکشنبه ۱۲ ژانویه ۲۰۲۵, صد وششمین سالگرد به قتل رساندن رزا لوکزامبورگ و کارل لیبکنشت بود. مطابق معمول در این روز همه ساله در شهر برلین یادبود قتل رهبران...
۲۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: رضا کاویانی
نویسنده: رضا کاویانی
داشتم پوست می انداختم
در سپیدار خیال، باز می خواندم این سرود: من به پایان نمی اندیشم ...
۲۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: کاوه داد
نویسنده: کاوه داد
چرا سلطنت‌طلب‌ها در توهم خودبزرگ‌بینی به‌سر می‌برند؟
اساساً نوع نگاه و برخورد راست‌های افراطی با دیگران، بر مبنای دوقطبی‌سازی شدید شکل می‌گیرد: یا به‌طور کامل از آن‌ها حمایت می‌کنند یا به سرکوب و حتی حذفشان می‌پردازند. این...
۲۳ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: بهروز ورزنده
نویسنده: بهروز ورزنده

فراخوان شما به تحریم انتخابات فرمایشی و دعوت به نافرمانی مدنی را تحسین می کنیم!

ما از این ابتکار استقبال می کنیم و پیشنهاد می نمائیم که شما، آقای زرافشان و آقای امیر انتظام و نیز هر شخصیت سرشناس از مبارزان و مدافعان استقرار یک جمهوری واقعی به‌جای جمهوری اسلامی در داخل کشور پیشقدم شده و همان‌گونه که خود اعلام کرده‌اید که:" باید خیز برداشت "، در زمره تدوین کنندگان اعلامیه تحریم انتخابات فرمایشی برآمد کنیدومتن برای امضاء دیگران را تهیه و انتشار دهید

آزادی‌خواه دربند، آقای اکبر گنجی! 
به شما فریادگر دلیر آزادی و دموکراسی درود می فرستیم که با انتشار مانیفست دوم خودتان در یکی از سربزنگاه‌های سیاسی کشورمان، باردیگر با صراحت و شهامت خودویژه‌تان استبداد را به چالش کشیده‌اید و به آرزومندان آزادی یادآور شده‌اید که:” آزادی رایگان نیست.” 
شما سه سال پیش در مانیفست نخستین‌تان – مانیفست جمهوری‌خواهی، آنجا که پیوست بی اما و اگر خود به جمهوری سکولار و دموکراتیک و یا به گفته خودتان جمهوری تمام‌عیار را اعلام داشتید، شهامت اخلاقی و مدنی والایی را به نمایش گذاشتید. اکنون نیز با اعلام تحریم انتخابات فرمایشی، باردیگر صداقت و وفاداری شما به جمهوری بمثابه هم آرمان سیاسی و هم استراتژی سیاسی محک می خورد. ما از این بابت اقدام شما را تحسین می کنیم و دیگربار بر همراهی‌مان با شما در این انتخاب سیاسی‌تان تأکید می ورزیم. ما در عین‌حال، با ابراز انزجار خود نسبت به حکومت مستبد جمهوری اسلامی که بیش از ۶۱ ماه است شما را در زندان نگه‌داشته است، از تأثیرات وخیم اعتصاب غذای سیاسی شما بر سلامتی‌تان که در این ۵ سال و اندی حبس و شکنجه آسیب‌های جدی دیده است، سخت نگران هستیم.خواست های شمااز زندانبانان برای رعایت حداقل حقوق یک زندانی سیاسی،تماما مطالبات انسانی و بر حقی است و بدانید که هر آزادیخواهی شما را در ایستادگی تان در برابر زور و اجحاف، یار و یاور است.مانیز درست مانند خود شما مسئولیت هرگونه توطئه احتمالی علیه جان شما را متوجه ولی‌فقیه و عالی‌جنابان حاکم می دانیم. 
آقای گنجی! 
شما در مانیفست تحریم انتخابات فرمایشی به این پرسش که ” نظام جمهوری اسلامی اصلاح‌پذیر هست یا نه ؟” به‌حق پاسخ داده‌اید که: خیر! اصلاح‌ناپذیر است و آنگاه، بدون هیچ مماشات و بی یک‌لحظه درنگ نتیجه گرفته‌اید که ” نظام اصلاح‌ناپذیر را باید کنار نهاد.” شما در وفاداری عملی‌تان به همین نتیجه‌گیری، به‌درستی تأکید کرده‌اید که راه‌کارها برای تحقق پایان‌دادن به حاکمیت این نظام می باید در ” تحریم انتخابات، عدم هم‌کاری، نافرمانی مدنی و مشروعیت‌زدایی” جستجو شود. ما در این استنتاجات با شما هم‌نظر هستیم و اعلام می داریم که حق کاملاً با شماست که گفته‌اید امر مرکزی در سیاست کنونی ایران، ” مبارزه بر سر قدرت اصلی در کشور است” و حق با شماست که بر ضرورت تحریم انتخاباتی که زیر نظر و در خدمت ولایت‌فقیه است پای می‌فشارید زیرا که ” فرایند آن ناعادلانه و غیرآزاد، و فرآورده آن فاقد اختیارات است.” آری! شما محق هستید که می گویید:” گذر از سلطانیسم به دموکراسی نیازمند مشروعیت‌زدایی از نظام حاکم و عدم‌همکاری با حاکم شخصی است.” به‌راستی هم زیبنده دموکرات‌ها آنست که مصداق قول شما رفتار کنند:” دموکرات‌ها از روش‌های مسالمت‌آمیز ( تحریم انتخابات و برگزاری رفراندوم)جهت تأسیس جمهوری تمام‌عیار دفاع می نمایند.” 
مبارز شجاع، آقای گنجی! 
شما و ماالبته ازجایگاه های متفاوت اجتماعی و باگرایش های دیدگاهی و برنامه ای نا همسان حرکت می کنیم و مسلما در امر برنامه اجتماعی و پروژه‌های پیشنهادی برای حل معضلات اقتصادی و اجتماعی متعدد در جامعه پر تناقض و مسئله دار ایران دارای تفاوت نظر هستیم ، اما در هدف سیاسی استقرار جمهوری دموکراتیک و سکولار و استراتژی سیاسی منطبق با این هدف،بی گمان از انطباق سیاسی جدی در مواضع برخورداریم. ما نیز می گوئیم که تلقی جامعه ایران در پی بیست و پنج سال تجربه و به‌ویژه استنتاج از تجربه هشت‌ساله گذشته، از امر مرکزی سیاست نه ماندن در میدان‌هایی که حکومت‌گران گشاینده و صاحب آنند بلکه تعیین‌تکلیف قطعی با نظام سلطانی ولایت‌فقیه و استقرار جمهوری تمام‌عیار در کشور است. آن خواست و مطالبه مرکزی و در خور زمان، که شما و مبارزان شجاع دیگری چون آقایان ناصر زرافشان، امیر انتظام،باطبی و خیل بیشمار دیگری از زندانیان سیاسی پیشین و کنونی،و گروه بزرگی از روشنفکران آزادی‌خواه که یا تبعید به خارج هستند و یا در داخل کشور زیر انواع فشارهاو پی‌گردهاقرار دارند، در فرصت‌های مختلف و به بیان‌های متنوع بر آن تأکید کرده اند. امروز ابتکارات سیاسی از سوی این گروه‌ها و شخصیت‌ها در مبارزه قاطع با استبداد حاکم و حکومت مستبد و برای تغییر بنیادی ساختار قدرت در ایران، در اشکال متنوع و در مقیاس گسترده ارائه می شوند و ابتکار شما مبنی بر صدور اطلاعیه رسمی برای فراخواندن مردم به تحریم انتخابات با یک‌هزار امضاء از سوی نخبگان سیاسی ایران نیز از زمرۀ همین ابتکارات است. ما از این ابتکار استقبال می کنیم و پیشنهاد می نمائیم که شما، آقای زرافشان و آقای امیر انتظام و نیز هر شخصیت سرشناس از مبارزان و مدافعان استقرار یک جمهوری واقعی به‌جای جمهوری اسلامی در داخل کشور پیشقدم شده و همان‌گونه که خود اعلام کرده‌اید که:” باید خیز برداشت “، در زمره تدوین کنندگان اعلامیه تحریم انتخابات فرمایشی برآمد کنیدومتن برای امضاء دیگران را تهیه و انتشار دهید. مطمئن باشید که نه تنها یک‌هزار نفر بلکه بسیار بیشتر از آن، اعلامیه تحریم انتخابات را امضاء خواهند کرد که هرکدام از آنان خود بیانگر حرف و سخن بخشی از جامعه تشنه تحول سیاسی ما هستند. ما یقین داریم که مخالفان انتخابات فرمایشی و خود حکومت جمهوری اسلامی، بیشمارند و قطعاً بس پرشمارتر از آنان که پاسدار استبدادند. 

با احترام، هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) 
چهارم خرداد ماه ۱۳۸۴

تاریخ انتشار : ۴ خرداد, ۱۳۸۴ ۲:۱۰ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

دادگاه لاهه حکم بازداشت نتانیاهو، نخست‌وزیر؛ و گالانت وزیردفاع سابق اسرائیل را صادر کرد

دادگاه (لاهه) دلایل کافی برای این باور دارد که نتانیاهو و گالانت «عمداً و آگاهانه مردم غیرنظامی در نوار غزه را از اقلام ضروری برای بقای خود از جمله غذا، آب، دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین سوخت و برق محروم کرده‌اند».

مطالعه »
یادداشت

نه به اعدام، نه به پایانی بی‌صدا و بی‌بازگشت!

همه ما که در بیرون این دیوارها زندگی می‌کنیم برای متوقف کردن این چرخه خشونت و نابرابری مسئولیت داریم و باید علیه آن اعتراض کنیم. سنگسار، اعدام یا هر مجازات غیرانسانی دیگر صرف نظر از نوع اتهام یا انگیزه و اعتقاد محکومان، چیزی جز نابودی و ظلم نیست و باید برای همیشه از دستگاه قضایی حذف شود.  نه به اعدام، نباید فقط شعاری باشد، بلکه باید به منشوری تبدیل شود که کرامت انسانی و حقوق برابر را برای همه، فارغ از جنسیت و جایگاه اجتماعی، به رسمیت بشناسد.

مطالعه »
بیانیه ها

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

مطالعه »
پيام ها

پیام گروه کار روابط عمومی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به مناسبت برگزاری دهمین کنگرهٔ سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) تلاش‌های مؤثرحزب اتحاد ملت ایران اسلامی در جبههٔ اصلاحات برای ایجاد تغییر در اوضاع اسفناک کشور را ارزشمند می‌داند. حضور پررنگ زنان در شورای مرکزی حزب شما، گامی شایسته در راستای تقویت نقش زنان در عرصهٔ سیاسی کشور است.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

“همگامی” خواهان لغو حکم اعدام خانم پخشان عزیزی و آزادی فوری ایشان است

حجاب اجباری، محدودیتی بزرگ برای ورزش دختران

حدود و ثغور علم قاضی در استقلال قضایی

صلح متزلزل در سوریه جدید

موج شاخه های گل میخک بر مزار رزا لوکزامبورگ و کارل لیبکنشت

داشتم پوست می انداختم