چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۶:۵۵

چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۶:۵۵

دفتر کنگرهٔ بیستم سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
دوستان و رفقای گرامی مطالبی که در این دفتر ملاحظه میکنید، بخشی از اسناد مصوب کنگره بیستم سازمان، به اضافه پیام ها و سخنرانی های مهمانان آن است که آماده...
۱۹ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: ‌دبیرخانهٔ شورای مرکزی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: ‌دبیرخانهٔ شورای مرکزی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
تأثیرات سیاست‌های ترامپ بر حقوق زنان و اقلیت‌ها
در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ، بودجه ایالات متحده برای صندوق جمعیت سازمان ملل متحد، که از برنامه‌ریزی خانواده در سراسر جهان حمایت می‌کند، قطع شد. چنین تغییراتی در سیاست...
۱۹ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: شهناز قراگزلو
نویسنده: شهناز قراگزلو
توصیه‌هایی برای مقاومت در دوره‌‌ای تاریک
«وضع خوب نیست، اما ایده‌های خوبی برای مقاومت و مبارزه وجود دارند که آنها را می‌توانیم از تجربه‌های مردم آزادی‌خواه در ایران و جهان بیاموزیم. مجموعه‌ای از اصول ساده و...
۱۸ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: محمدرضا نیکفر
نویسنده: محمدرضا نیکفر
آیه‌های زمینی
چه روزگار تلخ و سیاهی، نان، نیروی شگفت رسالت را، مغلوب کرده بود، پیغمبران گرسنه و مفلوک، از وعده‌گاههای الهی گریختند، و بره‌های گمشدهٔ عیسی، دیگر صدای هی‌هی چوپانی را،...
۱۸ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: فروغ فرخزاد
نویسنده: فروغ فرخزاد
گرامی باد یاد جهان پهلوان تختی
هفدهم دی سالگرد درگذشت شخصیت ملی ما، جهان پهلوان، جوانمرد روزگار، غلامرضا تختی است. سازمان‌های جبهه ملی ایران در خارج از کشور و جبهه ملی ایران-اروپا ضمن گرامیداشت یاد او...
۱۷ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: سازمان‌های جبهه ملی ایران در خارج از کشور
نویسنده: سازمان‌های جبهه ملی ایران در خارج از کشور
کشتی شکستگانی بی باد شرطه و دیدار آشنا
تنها امید مردم در بدتر نشدن اوضاع و نابود نشدن حداقل های زیستی کشور و همچنین امید حکومت به غرق نشدن کشتی شکسته نظام، ویژگی های ترامپ و دولت او...
۱۷ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: برديا سياوش
نویسنده: برديا سياوش
تأثیر روانی جنگ: نیمی از کودکان غزه آرزوی مرگ دارند
یک مطالعه و نظر سنجی جدید, تأثیر روانی عظیم جنگ بر کودکان و جوانان در نوار غزه را این گونه بر آورد کرده است:  ۴۴ درصد از کشته شدگان کودک...
۱۷ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: جولیان بورگر، برگردان رضا کاویانی
نویسنده: جولیان بورگر، برگردان رضا کاویانی

آقای احمدی نژاد رئیس جمهوربرگزیده امت یا ملت؟

به نظر نگارنده قهرمان صوری آقای شهردار تهران همانا، هوگوچاورز ونزوئلا می تواند باشد که البته با چاشنی اسلامی و بلند پروازیهای کشور گشائی اسلامی عصر خلفای راشدین همراه است!!

جامعه ایران همواره مابین امت وملت در کشمکش بسر برده است. اما این کشمکش در انقلاب اسلامی ارتجاعی ۱۳۵۷ خورشیدی بالاخره با پیروزی واستیلای حکومت اسلامی به رهبری خمینی بطور موقت با برتری امت پایان پذیرفته شد. از آنجائی که جامعه ایرانی دوهویت دوگانه را دارا میباشد؛ تضادی بی انتها را با خود حمل می کند. در یک کلام ساده جامعه ایرانی ((جمع اضداد است )) بی آنکه قرائتی روشن ازهر یک ارائه داده باشد. مادامیکه هویت دوگانه جامعه ایرانی پایان نیابد؛ رشد دمکراسی و ورود به جامعه مدنی اتفاق نخواهد افتاد. در دوران حکومت پهلوی این هردو بخش جامعه با استبداد سیاسی حاکم در کنار هم اما در تضاد یک دیگر زیر یک سقف ملت گرد آمده بودند. اگر شاه خود را راهبر ابدی ملت میدانست؛ ولی هیچگاه به آن ملت فرضی امکان عرض اندام نمی داد. شاه حتا بیماری خود را با ملت خویش در میان نگذاشت. چه بسا اگر بیماری و مرگ زود هنگام خویش را با ملت در محیطی عاطفی در میان می گذاشت؛ آن فتنه گریهای ارتجاعی به رهبری خمینی در انقلاب اسلامی ۱۳۵۷ خورشیدی به وقوع نمی پیوست؛ چرا که نفرت از شاه در دم مرگ در میان ملت کاسته می شد. اما بیماری خمینی به سرعت به اطلاع امت همیشه درصحنه رسانده شد و باعث دوام وقوام حکومت او شد. حکومت امت کنونی بناچار برای دوام وادامه حکومت خویش به بخش امت جامعه امکان نقش آفرینی داده است. برای مثال؟ رفتن به ساحل دریای زیبای مازندران وشنای زنان ومردان ازجانب بخش امتی جامعه غیر ممکن و حرام است، اما از جانب بخش ملت قابل قبول و مدنی میباشد. از قبل انقلاب اسلامی تمام امتی های جامعه در کمین نشسته بودند تا روز ی که مانع بزرگی بنام حکومت اسلامی در برابربخش ملت جامعه ایجاد نمایند. آنها به این آرزو در انقلاب اسلامی دست یافتند و ملت را مجبور به عقب نشینی نمودند. اینک آقای احمدی نژاد نماینده بخش امتی جامعه ایرانی است که توانسته به قدرت برسد. شگفتی در این جا است که همگان فکر می کردند که آتشفشان اسلامیت انقلاب ۵۷ فروکش کرده است . اما ناگهان از همان آتشفشان خاموش؛ دوباره شعله های خانمان سوز دامنگیر جامعه شده است. شرایط پیدایش نوین امت گرائی را پی میگیریم !!
۱- اگربخشی از روحانیت به سراغ مال و منال رفتند؛ اما بخش دیگر بطور موذیانه خود را درکنار امت نگاه داشتند و خود را غم خوار امت نشان میدادند. تاریخ دخالت روحانیت در امور حاد سیاسی کشور را می توان از دوره تحریم تنباکو به رهبری روحانی معروف ساکن نجف به نام میرزای شیرازی ثبت کرد.
۲- حرکتهای حساب شده روحانیت در ۳۲۵ شهر ایران در نماز جمعه ها و در دیگر امکانات تبلیغی پیگیری می شد؛ تا خود را یار و یاور مردم بی بضاعت نشان دهند. روحانیون همواره حکومت عدل علی را به رخ حکومت اصلاح طلبان می کشیدند و خواستار احقاق امت میشدند. از آنجائی که حکومت عدل علی همچون مدینه فاضله ضعفا ومستمندان میباشد؛ همواره امت به انتظار رسیدن به آن را طلب می کنند.
۳- در جریان حکومت هشت ساله اصلاح طلبان حتا خانواده شهدارا هم فراموش شده به حساب می آوردند. فقر مالی بیکران دامان خانواده های شهید را هم گرفته بود .بخش جدید مرفه به ریش خانواده شهدا می خندید و به آنها نیشخند می زد!!
۴- در سالهای گذشته فقر به سرعت سرسام آوری رشد نموده است. پدیده ائی بنام کارتن خواب در جامعه قد علم کرده است. اول بار این شهرداری بود که در زمستانهای سرد به سراغ کارتن خوابها رفت . شهردار جوان آقای احمدی نژاد در همانجا در اولین اقدامات عام المنفعه؛، محبوبیت های پوپولیستی خود را به محک آزمایش گذاشت!! 
۵- در عرصه ناهنجاریهای اجتماعی، فحشا، دزدی، قتل، ایدز، فرار جوانان از خانواده، اعتیاد، عدم امنیت، کلاه بردای، رشوه خواری، همه اینها در جامعه رشد کرده است. فقط نیروهای سیاسی مخالف رژیم نبودند که به این نارسائیها انتقاد میکردند !! بلکه از درون خود رژیم هم بودند که به این مسائل انتقاد تندی داشتند. امت صدای آنها را بهتر می شنید ومی پذیرفت تا اینکه به ندای اپوزیسیون خارج کشور که بیشتر شبیه حلوای نسیه نزد مردم می مانست!! 
۶- سازمان بسیج توده ای و سپا ه پاسداران که یک تشکیلات میلیونی را دارا می باشد؛ برخاسته از درون امت شیفته حکومت اسلامی می باشد که غالبا از طبقات محروم جامعه ریشه میگیرند!! 
۷- قبل از انتخابات، اصلاح طلبان با افتخار اعلام نمودند؛ و مکرر به جامعه سیاسی داخل و خارج کشور یاد آور میشدند که جامعه دیگر به دوران سرکوب دهه شصت برگشت نخواهد کرد!!. اما با مسلم شدن پیروزی عنقریب محمود احمدی نژاد؛ به مردم اعلام خطر کردند و از دوران فاشیست پیش روی خبر دادند. این بدان معناست که جامعه ما درعرض یک هفته قابلیت انتقال به دوره فاشیست را دارا می باشد!!!
۸- به نظر نگارنده قهرمان صوری آقای شهردار تهران همانا، هوگوچاورز ونزوئلا می تواند باشد که البته با چاشنی اسلامی و بلند پروازیهای کشور گشائی اسلامی عصر خلفای راشدین همراه است!!
۹- تحریم کنندگان انتخابات ریاست جمهوری با معدل بیست ملیونی جمعیت ایران در پراکندگی وبی برنامگی وبدون رهبری واحد به سر می برند که هرچه زودتر باید به این بی سامانی پایان داده شود و گرنه این نیروی عظیم به جای ارتقا در درون بخش بی تفاوت جامعه مضمحل خواهد شد!! البته این بی تفاوتی در جریان اعتصاب غذای دکتر زرافشان و آقای اکبر گنجی به عینیت مشاهده شد؟؟ 
۱۰- بنا براظهارات تحلیل گران رژیم؛ موفقیت ریاست جمهوری احمدی نژاد آخرین شانس این حکومت می باشد و از طرف دیگر این آخرین شانس نیروهای مخالف حکومت اسلامی برای سازماندهی دمکراسی میباشد. در غیر این صورت بنا بر گفته وزیر امور خارجه امریکا، روند جنبش دمکراسی در ایران رو به عقب است؛ شاید از نظر او پروژه خاورمیانه بزرگ دادرسی برای ملت ایران را به کار خواهد انداخت. قبل ازآن فاجعه ملی بهتر است همه(( دوراندیشهای)) جامعه با یک دیگر دیالوگ لازم را بیابند و به یک راه چاره ساز دست پیداکنند!! .به اصلاح طلبان راسخ و صادق اما شکست خورده هم باید متذکر شد اگر امامزاده هاشم گردنه جاده هراز شمال ایران؛ شاید معجزه ای از خود نشان داده است؛ اما از امامزاده هاشمی رفسنجانی هیچ معجزه ای بر نخواهد خواست، بهتر آنکه عزم دیگر با همراهان د گر سودا کرد. به امید آنروز.

بخش : سياست
تاریخ انتشار : ۲ تیر, ۱۳۸۴ ۳:۴۰ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

دادگاه لاهه حکم بازداشت نتانیاهو، نخست‌وزیر؛ و گالانت وزیردفاع سابق اسرائیل را صادر کرد

دادگاه (لاهه) دلایل کافی برای این باور دارد که نتانیاهو و گالانت «عمداً و آگاهانه مردم غیرنظامی در نوار غزه را از اقلام ضروری برای بقای خود از جمله غذا، آب، دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین سوخت و برق محروم کرده‌اند».

مطالعه »
یادداشت

نه به اعدام، نه به پایانی بی‌صدا و بی‌بازگشت!

همه ما که در بیرون این دیوارها زندگی می‌کنیم برای متوقف کردن این چرخه خشونت و نابرابری مسئولیت داریم و باید علیه آن اعتراض کنیم. سنگسار، اعدام یا هر مجازات غیرانسانی دیگر صرف نظر از نوع اتهام یا انگیزه و اعتقاد محکومان، چیزی جز نابودی و ظلم نیست و باید برای همیشه از دستگاه قضایی حذف شود.  نه به اعدام، نباید فقط شعاری باشد، بلکه باید به منشوری تبدیل شود که کرامت انسانی و حقوق برابر را برای همه، فارغ از جنسیت و جایگاه اجتماعی، به رسمیت بشناسد.

مطالعه »
بیانیه ها

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

مطالعه »
پيام ها

پیام گروه کار روابط عمومی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به مناسبت برگزاری دهمین کنگرهٔ سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) تلاش‌های مؤثرحزب اتحاد ملت ایران اسلامی در جبههٔ اصلاحات برای ایجاد تغییر در اوضاع اسفناک کشور را ارزشمند می‌داند. حضور پررنگ زنان در شورای مرکزی حزب شما، گامی شایسته در راستای تقویت نقش زنان در عرصهٔ سیاسی کشور است.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

دفتر کنگرهٔ بیستم سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

تأثیرات سیاست‌های ترامپ بر حقوق زنان و اقلیت‌ها

توصیه‌هایی برای مقاومت در دوره‌‌ای تاریک

آیه‌های زمینی

گرامی باد یاد جهان پهلوان تختی

کشتی شکستگانی بی باد شرطه و دیدار آشنا