سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۰ شهریور, ۱۴۰۵ ۱۰:۴۲

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۲

تسلیت نامه در سوگ مادر زنده یاد توماج

او بعداز قتل دلخراش و ناجوانمردانه شیرلی توماچ، حاجی طوواق واحدی، حکیم مختوم و حسین جرجانی چون زنی شجاع و مادری فداکار، به مبارزین راه آزادی و عدالت همواره امید می داد.

Getting your Trinity Audio player ready...

با کمال تأسف اطلاع یافتیم، خانم قربان تأج ائجه مادر زنده یاد شیرمحمد درخشنده توماج، روز ششم آذر برابر ۲۶ نوامبر در روستای یولما سالیان ترکمنصحرا دیده ازجهان فرو بست.

ما یاران و دوستداران زنده یاد توماج خود را شریک سوگواری خانواده در فقدان آن عزیز فداکار و مقاوم می دانیم، که بر اثر شقاوتهای مقامات و کارگزاران رژیم جمهوری اسلامی ایران بر مبارزین و مردم ترکمنصحرا متحمل رنج های فراوان گردید. او بعداز قتل دلخراش و ناجوانمردانه شیرلی توماچ، حاجی طوواق واحدی، حکیم مختوم و حسین جرجانی چون زنی شجاع و مادری فداکار، به مبارزین راه آزادی و عدالت همواره امید می داد. و با سخنرانی های آتشینی که با زبان ساده ای بیان میداشت و از طریق تشکل های سراسری در سطح ایران نیز منعکس میگردید، نقش قابل توجهی را در بسیج و پایداری مردم ایران و ترکمصحرا داشت.

دریغ و افسوس که بسیاری از یاران و دوستداران زنده یاد توماج، بخاطر شرایط دیکتاتوری و مهاجرت امکان شرکت در مراسم تشییع جنازه ی این مادر رنجدیده و فراموش نشدنی را ندارند. ولی قلب و روح تمامی ما با بازماندگان و دوستداران قربان تأج انه خواهد بود.
ما دوستان و همرزمان توماج درگذشت مادر را به همه بازماندگان ایشان تسلیت می گوئیم و برایشان صبر و بردباری آرزو می کنیم.

دکتر بردی آهنگری، دکتر خانگلدی اونق، تاجی طالبی، یوسف کـُر، مریم محمد زاده، غفور گوگلانی، وهاب انصاری، رشید آهنگری، رضا جوشنی، جعفر پیری، سبحان قلیچ تقانی، موخی بصیری، حاجی محمد نورانی، حسن جعفری، احمد بابانی، حاجی محمد کـُر

*-علاقمندان به امضای تسلیت نامه ی بالا می توانند به امیل آدرس زیر خبر دهند:
tms_da@yahoo.com

 

بخش : تسليت
تاریخ انتشار : ۷ آذر, ۱۳۹۱ ۹:۴۷ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

جنایت جنگی آمریکا در سیریک و جنگ اقتصادی آمریکا علیه مردم ایران را شدیداً محکوم می‌کنیم

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تأکید می‌کند که تقویت سرمایهٔ اجتماعی و افزایش تاب‌آوری ملی، تنها زمانی ممکن است که مجموعه‌ای از اقدامات فوری و ساختاری به‌صورت هم‌زمان پیش برود. رفع فشار سنگین اقتصادی از زندگی مردم، به‌ویژه کارگران، بازنشستگان و طبقات میانی و پایین جامعه، اولویت انکارناپذیر است؛ زیرا هیچ جامعه‌ای زیر بار فقر، ناامنی معیشتی و نابرابری گسترده نمی‌تواند تاب‌آوری واقعی داشته باشد.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

گفت‌وگوی یرواند آبراهامیان درباره آینده ایران؛ تغییر حکومت و ثبات آن

از نظر تاریخی، حتی تندروها نیز همیشه آمادگی رسیدن به توافق با آمریکا را داشته‌اند. [آیت الله] خمینی، حتی زمانی که آمریکا و اسرائیل را «شیطان» می‌خواند، در پشت پرده رفتاری بسیار عمل‌گرایانه داشت. فقط کافی است ماجرای ایران‌کنترا را به یاد بیاوریم. درباره آیت‌الله خامنه‌ای نیز همین مسئله وجود داشت. با وجود تمام شعارها، نمایندگان او حاضر به مذاکره و رسیدن به توافق بودند.

مطالعه »

دعوت به بازگشت؛ آغازی برای آشتی ملی یا گشایشی از سر درماندگی؟

گودرز اقتداری: اظهارات اخیر مقام‌های دولت مسعود پزشکیان درباره ایرانیان خارج از کشور، در نگاه نخست شاید تکرار همان دعوت‌هایی به نظر برسد که در دولت‌های مختلف درباره «بازگشت ایرانیان» شنیده‌ایم. اما این بار یک تفاوت مهم وجود دارد: سخن فقط از متخصصان، سرمایه‌گذاران یا ایرانیان غیرسیاسی نیست. نام کسانی مطرح شده که سال‌ها منتقد جدی جمهوری اسلامی بوده‌اند و برخی نیز هزینه‌های سیاسی سنگینی پرداخته‌اند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

دعوت به بازگشت؛ آغازی برای آشتی ملی یا گشایشی از سر درماندگی؟

نتانیاهو ظاهراً هشدار حمله حماس به اسرائیل در سال ۲۰۲۳ را نادیده گرفته است

در غزه، حتی یک فندک هم به یک کالای لوکس تبدیل شده است

ونزوئلا در حال بازگشت به استعمار است

سیما بینا؛ هنرمندی که بخشی از حافظهٔ شنیداری ایران را به نسل‌های بعد سپرد

چرا رضاشاه هنوز با حاشیه‌نشینان ایران صحبت می‌کند؟