شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۶:۴۸

شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۶:۴۸

جستاری از شرایط کنونی ایران زیر نام: "گوی" و "میدان"
پیشرفت علم و تکنولوژی و نوآوری‌های این عرصه و گسترش و همه‌گیری فضای مجازی، امکان بی‌بدیلی را برای نور انداختن بر تاریکخانه اشباح و برملا کردن دروغ و نیرنگ‌های پشت...
۵ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: بردیا سیاوش
نویسنده: بردیا سیاوش
اختلافات درون‌ حکومت و موضع و اهداف رهبری در انتخابات
ریسکی که حکومت انجام داد و فکر می‌کرد که با اتخاذ این روش می‌تواند هم‌ مشارکت را بالا ببرد و هم یک جناح اصول‌گرای میانه را بار دیگر بر راس...
۵ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: کامران
نویسنده: کامران
چرایی پروژه‌ی میرباقری‌هراسی!
ای کاش رسالت پروژه‌ی میرباقری‌هراسی، مقدمه‌ی ضدحمله به آن بود. اما نیست و عملاً ترمزی‌ست در برابر پیشرفت و دعوت به آهسته بیا و آهسته برو که گربه شاخت نزند.
۴ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: بهزاد کریمی
نویسنده: بهزاد کریمی
نامه‌ای به اپوزیسیون، جهت یادآوری وظایف فراموش شده!
کاش می‌شد دوباره مثل آن روزها به یاد مردم بیفتیم و به آن‌ها سر بزنیم و مثل آن روزها صمیمانه پای درد دلشان بنشینیم و ببینیم که چه دل خونی...
۴ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: زری
نویسنده: زری
مشخصات حکومت- قانون
اگر قوانین را تنها وسیله‌ای برای برقراری نظم در جامعه فرض کنیم،حاكمیت قانون به مفهوم برقراری نظم و انضباط اجتماعی خواهد. در این روی‌کرد قانون تنظیم‌کنندۀ روابط حاکمیت و شهروندان...
۳ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: مناف عماری
نویسنده: مناف عماری
تایتانیک
چیستی و سرشت فلسفی قصه‌ی تایتانیک امری فراتر از عاشقانه‌های آن است. جوهره‌ی فلسفی فیلم‌نامه، داستانِ شکستِ پنداره‌ی لگام زدن بر انگاره‌های فردی‌ست ...
۳ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: پهلوان
نویسنده: پهلوان
آقای رئیس جمهور اندکی آرام، به کجا چنین شتابان
آقای رئیس جمهور به رای ۲۷ در صدی‌تان غره نشوید. مردم در این ۴ دهه آموخته‌اند که نباید به وعده‌های حکمرانان اعتماد کرد. همان ۲۷ درصد رای‌دهنده، دیده‌بان حرف و...
۲ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: زهره تنکابنی
نویسنده: زهره تنکابنی

دعوت موسوی و کروبی از مردم برای مشارکت گسترده در ۲۲ خرداد

میرحسین موسوی و مهدی کروبی ، طی دیدار و گفتگو با یکدیگر، بر حضور و مشارکت جدی مردم در ۲۲ خرداد، سالگرد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کردند

به گزارش سحام نیوز، روز گذشته مهدی کروبی به دیدار میرحسین موسوی رفته و پیرامون مسائل سیاسی – امنیتی کشور در آستانه نخستین سالگرد انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری و همچنین اقدامات عملیِ مشترک، گفتگو و تبادل نظر کردند.

تاکید بر اهمیت خرداد ماه حماسه ساز

بر اساس این گزارش، دو رهبر جنبش سبز، با اشاره به فرارسیدن خرداد ماه، بر اهمیت روزهای دوم خرداد به عنوان روز حرکت جدید از سوی مردم، سوم خرداد به عنوان روز حماسی آزادسازی خرمشهر، ۱۴ خرداد روز درگذشت رهبر فقید جمهوری اسلامی، ۱۵خرداد به عنوان فرازی حساس از تاریخ معاصر، رویدادهای ۲۲خرداد و روز حماسی ۲۵خرداد و همچنین ۳۰خرداد تاکید کرده و به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ضرورت ثبت رخدادهای یکسال اخیر

گزارش مذکور خاطرنشان ساخت میرحسین موسوی و مهدی کروبی، در این دیدار بر ضرورت ثبت و تدوین دقیقِ حوادث، اظهارات و مواضع اتخاذ شده از ۲۲خرداد ۸۸ تا کنون تاکید کرده و آنرا “در جهت پیشرفت جنبش سبز و نشان دادن مسیر حق جویی و حق طلبی ملت”، بسیار مهم ارزیابی کردند.

اطلاع رسانی پیرامون تظاهرات ۲۲ خرداد

دو شخصیت جنبش سبز همچنین تصمیم گرفتند تا در صورت اخذ مجوز راهپیمایی برای ۲۲ خرداد، در سطح ملی از مردم برای شرکت در راهپیمایی دعوت بعمل آید و در صورت عدم صدور مجوز، “جهت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی، با تنوع و تکثری که شبکه های اجتماعی دارند، به صورت مسالمت آمیز جریان اطلاع رسانی صورت گیرد.”

سرکوب بیهوده است

کروبی و موسوی همچنین ضمن تاکید بر “بیهوده بودن سرکوب و مقابلۀ خشونت آمیز با جنبش سبز و گسترش امواج آن، “آگاهی همگانی علیرغم همه محدودیت ها” و همچنین “اتفاقات یک هفته اخیر در دانشگاههای کشور”، را نشانه ای از بی اثر بودن ضرب و زور در برابرمطالبات به حق مردم دانسته و تصریح کردند “مردم به دنبال حقوق تصریح شده انسانی در قانون اساسی و خواهان انتخاباتی غیر گزینشی و آزاد و نیز خواهان آزادی رسانه ها و آزادی زندانیان سیاسی هستند.”

در این جلسه ضمن اشاره به حملات شبه نظامیان و لباس شخصی های مسلح به سلاحهای سرد و گرم و بیسیم، به مردم و دفاتر و شخصیت های حامی جنبش، تاکید شد: این اقدامات، سازمان یافته و دنباله همان فجایع کهریزک و کوی دانشگاه می باشد که امروز به شکل دیگری ظاهر شده است .

حمایت از نوری زاد و پناهی

این گزارش همچنین از ابراز تاسف موسوی و کروبی نسبت به ضرب و شتم محمد نوری زاد، نویسنده و مستندساز زندانی و اعمال خشونت و فشارهای مضاعف بر یک هنرمند زندانی (جعفر پناهی)، این رویه را “ظالمانه”، “در جهت ارعاب” و “بر اساس یک برنامه از پیش تعیین شده” ذکر کرده و خاطرنشان کردند: این حرکات ظالمانه دل هر دلسوز نظام را به درد می آورد.”

سکوت در برابر ظلم، دلیل اتفاقات اخیر است

کروبی و موسوی در این جلسه تصریح کردند: “همه اتفاقات اخیر، ناشی از سکوت در مقابل ستم و مظالم بوده” و تاکید کردند “برای جلوگیری و ختم این روشهای غیرقانونی و غیرشرعی، باید بدون توجه به عقاید و اتهامات افراد و گروه های مختلف، از حقوق آنها دفاع شود؛ چرا که رویه اسلامی دفاع از حقوق مظلوم است، با هر گرایش و طرز تفکر.”

کروبی و موسوی با ابراز نگرانی نسبت به “شیوع گسترده دروغ در گفته ها” و همچنین “دستکاری آمار و اطلاعات کشور” توسط مسئولین، هشدار دادند که شیوع دروغ، ضمن ویران کردن اوضاع اقتصادی و سیاسی و فرهنگی جامعه، قطعا به بنیان های فکری جامعه نیز لطمه خواهد زد.

آنها خاطرنشان ساختند “باید به همه گفت که اسلام مخالف دروغ و فساد است و باید به مردم بگوئیم حساب فساد و سایر اقدامات غیر انسانی و غیر قانونی را از اسلام جدا کنند.”

تحلیلی بر مشکلات جامعه

دراین جلسه موسوی و کروبی ضمن تبادل نظر پیرامون اوضاع اقتصادی کشور، “افول صنایع ملی، گسترش بیکاری و وضعیت بد حقوق بگیران، کارگران و معلمان” را، به عنوان مهمترین مشکلات اقتصادی کشور عنوان کردند و تصریح نمودند “منحرف کردن اذهان مردم از دلایل اصلی گریز از هنجارها، تاکتیکی برای انحراف ذهن مردم است و دولتمردان به جای دلیل تراشی، بیکاری و گرانی را کنترل کنند و از اقتصاد ملی حمایت کنند؛ آنگاه خواهند دید که بسیاری از جرم ها کاهش پیدا می کند.”

رسانه ملی؟

موسوی و کروبی همچنین به انتقادات جدی از صدا و سیما پرداخته و خاطرنشان کردند اگر صدا و سیما از سیاست یک صدائی و انحصار طلبی دست بردارد، در سطح جامعه با اقناع و وحدت بیشتری روبرو خواهیم بود.

آنها همچنین این پرسش را مطرح کردند که این چه دستگاهی است که بدان لقب رسانه ملی داده اند، ولی از اخبار و نظرات ملت در آن خبری نیست؟

آنها در پایان با اشاره به در پیش بودن سالگرد درگذشت رهبر فقید جمهوری اسلامی، به اثرات بدِ وارونه نشان دادن و قلبِ عقاید و منش سیاسی وی از سوی حاکمان، صدا و سیما و رسانه های خارجی اشاره کرده و متذکر شدند “متاسفانه برای وارونه نمایی آنچه دردهه اول انقلاب گذشته، صداهای بیگانه و صدای حاکمان هماهنگ عمل می کند که ضرورت دارد با توجه به در پیش بودن مناسبت ۱۴ و ۱۵خرداد، آگاهی بخشی صادقانه و بدون تعصب از آن دوران صورت گیرد.”

تاریخ انتشار : ۸ خرداد, ۱۳۸۹ ۹:۴۴ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

حکم اعدام شریفهٔ محمدی را لغو کنید! شریفهٔ محمدی را آزاد کنید!

ما بر این باوریم که با مبارزهٔ هم‌سوی همهٔ نیروهای مترقّی باورمند به آزادی، برابری، مردم‌سالاری (دموکراسی) و عدالت اجتماعی در زمینهٔ حکم منفور اعدام نیز می‌توان ارادهٔ حقوق بشری قاطبهٔ مردم را به این نظام جنایت‌کار تحمیل کرد. ما هم‌صدا با همهٔ این مبارزان لغو حکم اعدام شریفهٔ محمدی را خواهانیم و هم‌نوا با همهٔ نیروهای مترقّی ایران اعلام می‌کنیم جای مبارزان راه بهروزی مردم زندان نیست.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

آقای رئیس جمهور اندکی آرام، به کجا چنین شتابان

آقای رئیس جمهور به رای ۲۷ در صدی‌تان غره نشوید. مردم در این ۴ دهه آموخته‌اند که نباید به وعده‌های حکمرانان اعتماد کرد. همان ۲۷ درصد رای‌دهنده، دیده‌بان حرف و عمل شما هستند و با دقت و پیگیری، بر مواضع تان نظارت دارند.

مطالعه »
یادداشت

حکم اعدام فعال کارگری، شریفه محمدی نمادی است از سرکوب جنبش صنفی نیرو های کار ایران!

میزان توانایی کارگران برای برگزاری اقدامات مشترک، از جمله اعتصابات و عدم شرکت در امر تولید، مرتبط است با میزان دسترسی آنها به تشکل های صنفی مستقل و امکان ایجاد تشکل های جدید در مراکز کار. ولی در جمهوری اسلامی نه تنها حقوق پایه ای کارگران برای سازمان دهی و داشتن تشکل های مستقل رعایت نمیشود، بلکه فعالان کارگری، از جمله شریفه محمدی، مرتبا سرکوب و محکوم به حبس های طولانی مدت، ضربات شلاق و حتی اعدام میشوند.

مطالعه »
بیانیه ها

حکم اعدام شریفهٔ محمدی را لغو کنید! شریفهٔ محمدی را آزاد کنید!

ما بر این باوریم که با مبارزهٔ هم‌سوی همهٔ نیروهای مترقّی باورمند به آزادی، برابری، مردم‌سالاری (دموکراسی) و عدالت اجتماعی در زمینهٔ حکم منفور اعدام نیز می‌توان ارادهٔ حقوق بشری قاطبهٔ مردم را به این نظام جنایت‌کار تحمیل کرد. ما هم‌صدا با همهٔ این مبارزان لغو حکم اعدام شریفهٔ محمدی را خواهانیم و هم‌نوا با همهٔ نیروهای مترقّی ایران اعلام می‌کنیم جای مبارزان راه بهروزی مردم زندان نیست.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
مطالب ویژه
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جستاری از شرایط کنونی ایران زیر نام: “گوی” و “میدان”

اختلافات درون‌ حکومت و موضع و اهداف رهبری در انتخابات

چرایی پروژه‌ی میرباقری‌هراسی!

نامه‌ای به اپوزیسیون، جهت یادآوری وظایف فراموش شده!

مشخصات حکومت- قانون

تایتانیک