شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۳:۲۴

شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۳:۲۴

جستاری از شرایط کنونی ایران زیر نام: "گوی" و "میدان"
پیشرفت علم و تکنولوژی و نوآوری‌های این عرصه و گسترش و همه‌گیری فضای مجازی، امکان بی‌بدیلی را برای نور انداختن بر تاریکخانه اشباح و برملا کردن دروغ و نیرنگ‌های پشت...
۵ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: بردیا سیاوش
نویسنده: بردیا سیاوش
اختلافات درون‌ حکومت و موضع و اهداف رهبری در انتخابات
ریسکی که حکومت انجام داد و فکر می‌کرد که با اتخاذ این روش می‌تواند هم‌ مشارکت را بالا ببرد و هم یک جناح اصول‌گرای میانه را بار دیگر بر راس...
۵ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: کامران
نویسنده: کامران
چرایی پروژه‌ی میرباقری‌هراسی!
ای کاش رسالت پروژه‌ی میرباقری‌هراسی، مقدمه‌ی ضدحمله به آن بود. اما نیست و عملاً ترمزی‌ست در برابر پیشرفت و دعوت به آهسته بیا و آهسته برو که گربه شاخت نزند.
۴ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: بهزاد کریمی
نویسنده: بهزاد کریمی
نامه‌ای به اپوزیسیون، جهت یادآوری وظایف فراموش شده!
کاش می‌شد دوباره مثل آن روزها به یاد مردم بیفتیم و به آن‌ها سر بزنیم و مثل آن روزها صمیمانه پای درد دلشان بنشینیم و ببینیم که چه دل خونی...
۴ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: زری
نویسنده: زری
مشخصات حکومت- قانون
اگر قوانین را تنها وسیله‌ای برای برقراری نظم در جامعه فرض کنیم،حاكمیت قانون به مفهوم برقراری نظم و انضباط اجتماعی خواهد. در این روی‌کرد قانون تنظیم‌کنندۀ روابط حاکمیت و شهروندان...
۳ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: مناف عماری
نویسنده: مناف عماری
تایتانیک
چیستی و سرشت فلسفی قصه‌ی تایتانیک امری فراتر از عاشقانه‌های آن است. جوهره‌ی فلسفی فیلم‌نامه، داستانِ شکستِ پنداره‌ی لگام زدن بر انگاره‌های فردی‌ست ...
۳ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: پهلوان
نویسنده: پهلوان
آقای رئیس جمهور اندکی آرام، به کجا چنین شتابان
آقای رئیس جمهور به رای ۲۷ در صدی‌تان غره نشوید. مردم در این ۴ دهه آموخته‌اند که نباید به وعده‌های حکمرانان اعتماد کرد. همان ۲۷ درصد رای‌دهنده، دیده‌بان حرف و...
۲ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: زهره تنکابنی
نویسنده: زهره تنکابنی

سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) و فراکسیون کمونیستی!

آنچه که موجب شد تا مطلب زیر به تحریر در آید در درجه اول درج و انتشار مطلبی مغرضانه - غیر واقعی و دقیقآ تخریبی علیه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) وهمه اعضای آن و فراکسیون کمونیستی در یک سایت دولتی حکومت اسلامی ( پارسینه) و روزنامه کیهان بود و دیگر اینکه سکوت رفقای فراکسیون کمونیستی در این رابطه خاص که نگرانی بیشتر همه احزاب و سازمانهای سیاسی چپ و اپوزیسیون را دامن زده است

صرفنظر از برخوردهای غیر اصولی و مواضع خصمانه فراکسیون کمونیستی و سایت یاران ما علیه تمامیت سازمان – مصوبات کنگره و مخدوش دانستن امور کاملا دموکراتیک تمامی انتخابات کنگره ها و برگماری رفقا در پذیرش مسئولیتها در سازمان، حتی اگر بخش کمتر یا بیشتر رفقای انتخاب شده در شورای مرکزی یا دیگر مسئولیتها، با دیدگاها و مواضع من همسوئی نداشته اند هر گز امر انتخابات در کنگره ها را مخدوش نشناخته ام و بر این سیاق نیز با توجه به موضع گیریهای غیر دوستانه رفقای فراکسیون همچنان بر این باور و اعتقاد هستم که عملکرد و موضع گیریهای غیر دوستانه این بخش از رفقا نباید موجب آن گردد تا تحت تاثیر احساسات مطلبی در دفاع یا علیه فراکسیون کمونیستی و سایت یاران ما نوشته و یا موضعگیری نمایم و نوشته حاضر نیز بر آن نیست تا در آن عرصه بغلطد.

آنچه که موجب شد تا مطلب زیر به تحریر در آید در درجه اول درج و انتشار مطلبی مغرضانه – غیر واقعی و دقیقآ تخریبی علیه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت ) وهمه اعضای آن و فراکسیون کمونیستی در یک سایت دولتی حکومت اسلامی ( پارسینه) و روزنامه کیهان بود و دیگر اینکه سکوت رفقای فراکسیون کمونیستی در این رابطه خاص  که نگرانی بیشتر همه احزاب و سازمانهای سیاسی چپ و اپوزیسیون را دامن زده است و با وسواس و حساسیتهای رفیقانه بر این اندیشه اند که فراکسیون کمونیستی ره به کدام سر منزل مقصود می پیماید- و چرا رفقای فراکسیون کمونیستی که خود را بخشی از تشکیلات فدائیان خلق ایران (اکثریت) می دانند پاسخی شایسته و درخور روزی نامه های حکومت اسلامی را نداده و متاسفانه با پیشه کردن سکوت رضایت خاطر آنان را فراهم می آورند.

بر این اساس من چون یکی ازاعضای اولیه هسته سه نفره تشکیل فراکسیون کمونیستی در سازمان بودم و بعنوان نماینده فراکسیون پیشنهادی در کمیسیون طرح اساسنامه شرکت داشتم – تصمیم گرفتم تا آنچه را که از ابتدای طرح ایده تشکیل فراکسیون کمونیستی و روند بحث های جاری حول فراکسیون طی هیجده ماه را تا آنجا که حافظه ام یاری دهد بنویسم.

در فاصله زمانی بین کنگره نهم و دهم زمینه فکری تشکیل فراکسیون کمونیستی از سوی رفیق سیاوش و من با دیگر رفقای حامی اندیشه تشکیل فراکسیون مطرح شد که با استقبال تنی چند از رفقا مواجه شد و بلافاصله به اتفاق دو رفیق ( رفیق زنده یاد کاوه عظیمی و رفیق سیاوش ) حول چگونگی تشکیل فراکسیون – اعضای آن – نوشتن برنامه سیاسی و ایجاد سایت اینترنتی مستقل به بحث پرداختیم و قرار بر این شد که رفقا کاوه و سیاوش در کار تدارک و تنظیم سایت اینترنتی مستقل و تهیه لیست اعضای فراکسیون باشند و من برنامه سیاسی را نوشته و همزمان به اتفاق ر.سیاوش با تشکیلات در تماس بوده و مسائل را مطرح نمائیم.

همچنین ما توافق کرده بودیم که از اعلام و انتشار بیرونی تشکیل فراکسیون و سایت یاران ما آنهم با نام سازمان تا قبل از به توافق رسیدن با شورای مرکزی – هیآت سیاسی و هیآت رئیسه شورا تحت هر شرایط اجتناب نمائیم – با این پیش شرط ها ما آغاز بکار کردیم و رفیق سیاوش و من طی نامه ای مراتب را به اطلاع هیئت سیاسی و شورای مرکزی رساندیم – طبیعی بود که در ابتدا با عکس العمل و کمی هم با نا باوری و مخالفتهای بخشی از رفقای سازمان مواجه باشیم و این امرروند پیشبرد کار را بطورجدی دستخوش مشکلات کرده بود تا جائیکه رفیق سیاوش را وادار به موضعگیری های تند و در واقع عکس العمل متقابل با آن بخش از رفقا که تشکیل فراکسیون را برنمی تابیدند، نمود.

پس از چند هفته مسئول هیئت سیاسی سازمان طی نامه ای رسمی اعلام داشت که امر فراکسیون در سازمان ما پذیرفته شده است و همه نحله های فکری میتوانند در صورت تمایل و رعایت ضوابط تشکیلاتی فراکسیون مورد نظر خود را تشکیل دهند- بر این اساس از شما انتظارداریم که لیست اعضا- برنامه سیاسی و نام رفیق رابط فراکسیون را در اختیار شورای مرکزی سازمان قرار دهید تا با بررسی آنها رسمیت یافتن فراکسیون را اعلام نمائیم و همزمان از رفقائی که تصمیم به تشکیل فراکسیون داشتند دعوت بعمل آورد تا در کمیسیون طرح اساسنامه پیشنهادی نماینده ای اعزام دارند که من در آن کمیسیون با عنوان نماینده فراکسیون و دفاع از تشکیل فراکسیونها نظری در سازمان و هویت بخشیدن به فراکسیون عملآ موجود شرکت کردم.

از نظر من ضوابط و شروط اعلام شده از سوی مسئول هیات سیاسی سازمان کاملآ منطقی و اصولی بنظر می رسید و من نیز طی جلسات متمادی بر درستی این خواسته پای فشرده و ازرفقا تقاضا می کردم تا اسامی دیگر اعضای فراکسیون را در اختیار من قرار دهند تا من نیز آن را به شورای مرکزی سازمان ارائه دهم- متآسفانه درست در چنین شرایط بحرانی رفیق کاوه به بیمارستان منتقل شده و پس از چند روز فوت کرد و حجم عظیم کارها در درجه اول بردوش ر. سیاوش و بعضآ من، سنگینی می کرد – به هر حال پس از مدتی رفیق سیاوش نام دو رفیق بنام های بینام و حمید را در اختیار من قراردادند که نه تنها مسئول تشکیلات سازمان حتی من نیز کمترین اطلاعی از شرایط تشکیلاتی و یا عضویت افراد نامبرده در سازمان نداشتم و از دیگر سو بر این باور بوده و هستم که تشکیل فراکسیون یک حزب تنها وتنها توسط اعضای حقیقی و حقوقی همان حزب امکان پذیر خواهد بود نه با اسامی نا اشنا و احتمالآ افراد غیر عضو!

درست در چنین شرایطی که بحث هویت حقوقی افراد معرفی شده بین من و ر. سیاوش جریان داشت و تقریبآ در هر تماسی که با رفقای هیئت سیاسی داشتم، در مورد برنامه سیاسی و ارائه لیست اعضاء و تذکرات مبنی بر سقف زمانی ( آنهم بدلیل تآکید ما براعلام و انتشار بیرونی سایت یاران ما با نام سازمان) بود که رفیق سیاوش شروع کار ایجاد سایت اینترنتی با نام یاران ما را به من اعلام داشتند و من نیز از ایشان تقاضا کردم که چون هنوزشرایط اعلام فراکسیون بدلیل فقدان ادله از نظر شورای مرکزی آماده نیست و از دیگر سو چون ما تشکیل فراکسیون کمونیستی با نام سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) را مد نظر داریم بهتر آن است که تا قبل از توافق دو طرف از انتشار بیرونی آن اجتناب ورزیده و یا لااقل هویت سازمانی فدائیان اکثریت را از سایت یاران ما حذف نمائیم.

به هر رو سایت یاران ما علیرغم مخالفت من با هویت سازمانی انتشار بیرونی یافت و انتخاب و نوشتن مقالات و مطالب آن نیز خارج از نظارت و تبادل نظر و بدون پشتوانه خرد جمعی صورت می پذیرفت که جهت نمونه چاپ مطلبی از یکی از احزاب سیاسی و دفاع تئوریک از مواضع آن حزب موجب اعتراض جدی من قرار گرفت و چون این روند بارها تکرار شد و سلامت استقلال فراکسیون کمونیستی را در هاله ای از ابهامات و تردیدها قرار داده بود من با توجه به علائق و باورها دررابط با تشکیل فراکسیون کمونیستی در درون سازمان فدائیان خلق ایران ( اکثریت)، انصراف عضویت خود را رسمآ اعلام داشته و از مجموعه سیاستهای اتخاذ شده از سوی فراکسیون کمونیستی اعلام برائت نمودم.

پنجم سپتامبر دوهزارو ده

تاریخ انتشار : ۱۴ شهریور, ۱۳۸۹ ۸:۵۱ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

حکم اعدام شریفهٔ محمدی را لغو کنید! شریفهٔ محمدی را آزاد کنید!

ما بر این باوریم که با مبارزهٔ هم‌سوی همهٔ نیروهای مترقّی باورمند به آزادی، برابری، مردم‌سالاری (دموکراسی) و عدالت اجتماعی در زمینهٔ حکم منفور اعدام نیز می‌توان ارادهٔ حقوق بشری قاطبهٔ مردم را به این نظام جنایت‌کار تحمیل کرد. ما هم‌صدا با همهٔ این مبارزان لغو حکم اعدام شریفهٔ محمدی را خواهانیم و هم‌نوا با همهٔ نیروهای مترقّی ایران اعلام می‌کنیم جای مبارزان راه بهروزی مردم زندان نیست.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

آقای رئیس جمهور اندکی آرام، به کجا چنین شتابان

آقای رئیس جمهور به رای ۲۷ در صدی‌تان غره نشوید. مردم در این ۴ دهه آموخته‌اند که نباید به وعده‌های حکمرانان اعتماد کرد. همان ۲۷ درصد رای‌دهنده، دیده‌بان حرف و عمل شما هستند و با دقت و پیگیری، بر مواضع تان نظارت دارند.

مطالعه »
یادداشت

حکم اعدام فعال کارگری، شریفه محمدی نمادی است از سرکوب جنبش صنفی نیرو های کار ایران!

میزان توانایی کارگران برای برگزاری اقدامات مشترک، از جمله اعتصابات و عدم شرکت در امر تولید، مرتبط است با میزان دسترسی آنها به تشکل های صنفی مستقل و امکان ایجاد تشکل های جدید در مراکز کار. ولی در جمهوری اسلامی نه تنها حقوق پایه ای کارگران برای سازمان دهی و داشتن تشکل های مستقل رعایت نمیشود، بلکه فعالان کارگری، از جمله شریفه محمدی، مرتبا سرکوب و محکوم به حبس های طولانی مدت، ضربات شلاق و حتی اعدام میشوند.

مطالعه »
بیانیه ها

حکم اعدام شریفهٔ محمدی را لغو کنید! شریفهٔ محمدی را آزاد کنید!

ما بر این باوریم که با مبارزهٔ هم‌سوی همهٔ نیروهای مترقّی باورمند به آزادی، برابری، مردم‌سالاری (دموکراسی) و عدالت اجتماعی در زمینهٔ حکم منفور اعدام نیز می‌توان ارادهٔ حقوق بشری قاطبهٔ مردم را به این نظام جنایت‌کار تحمیل کرد. ما هم‌صدا با همهٔ این مبارزان لغو حکم اعدام شریفهٔ محمدی را خواهانیم و هم‌نوا با همهٔ نیروهای مترقّی ایران اعلام می‌کنیم جای مبارزان راه بهروزی مردم زندان نیست.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
مطالب ویژه
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جستاری از شرایط کنونی ایران زیر نام: “گوی” و “میدان”

اختلافات درون‌ حکومت و موضع و اهداف رهبری در انتخابات

چرایی پروژه‌ی میرباقری‌هراسی!

نامه‌ای به اپوزیسیون، جهت یادآوری وظایف فراموش شده!

مشخصات حکومت- قانون

تایتانیک