سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۵ اسفند, ۱۴۰۴ ۰۲:۰۸

جمعه ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۸

صدای زندانی

درد زندان ها در جامعه سر باز می کند

شیوا تو صدای همه ما گشتی. با تو، ما هم شلاق می خوریم، هم حبس می کشیم و هم دشنام می شنویم. تو تنها نیستی، جهانی را شیدا و شیوای خود کردی

برای شیوا، مهدی و همه زندانیان سیاسی که به حبس و تبعید و شلاق محکوم شان کردند.

مجید را به ۸ سال زندان و تو را به ۶ سال حبس و تبعید به ایذه و ۷۴ ضربه شلاق محکوم کردند. با توجه به وضعیت حکومت در ایران که همه چیزفروشی است، نمی دانم چرا ایام حکم زندانی را نمی فروشند؟ چقدرعقب مانده هستند حاکمان و قاضییان، کلی پول در می آوردند. اینجا دراروپا وضع بعضی ها خیلی خوب است. حاضرند به خاطر احیاء دمکراسی، از جیب خرج کنند. اگر مجلس لاحیه ای از تصویب بگذراند، کلی پول گیرشان می آید. مگر انها جز پول و منافع شخصی به چیز دیگری هم فکر می کنند؟ هر کدام از ما یک قیمتی داریم.از من گذشته، من جائی برای مردن باید بیابم. اما شما، نه. دادن این احکام سنگین خود اعتراف به ارزش شما در دادگاه های آنان دارد. برای ازادی موقت و تحمل رنج کمتر، ۵۰۰ میلیون تومان برای تو بریده اند. برای آزادی تو معلوم نیست چه مقدار ببرند. آدم در این موقیت به سرمایه داری اعتقاد پیدا می کند. سوسیالیسم در کنه خود فقط شلاق و شکنجه و زندان و تبعید ودربدری و نا کجا آباد را دارد. بد نیست در این اوضاع به هم آشفته، آدم چند دوست سر مایه دار داشته باشد. مارکس در زمان حیات خود به دوستی با انگلس به این نتیجه رسید ولی نمی دانم با توجه به آنهمه کمک هائی که انگلس به او کرد کتاب کاپیتال را نوشت که تا اکنون پس از صد سال خواب و ارامش را به سرمایه داران حرام کرده است.

شیوا نمی دانم تو ۷۴ ضربه شلاق را در چه شرایطی تحمل خواهی کرد اما اگر می توانی فریاد بکش،آنها از شنیدن صدای تو وحشت دارند. شکنجه گر قبل از اینکه از شکنجه زندانی لذت ببرد با مقاومت زندانی شکنجه می شود؛ اما تو بدون هیچ تعارفی فریاد بکش، کودکان کار وخیابان صدای تورا خواهند شنید. به آنانی که در پاسگاه نعمت آباد و شور آباد درس نان و آب و کار دادی صدای تورا خواهند شنید. برای همه آنانی که سر در کوچه وخیابان گذاشتی و حرف های زشتی شنیدی، صدای تو را خواهند شنید. شیوا تو صدای همه ما گشتی. با تو، ما هم شلاق می خوریم، هم حبس می کشیم و هم دشنام می شنویم. تو تنها نیستی، جهانی را شیدا و شیوای خود کردی.

دختر خوبم، در میهن ما، هم زیبائی مشکل ساز است و هم زیبا اندیشی؛ تو همه را با خود داری. آنها شرایط دشواری را به تو آماده خواهند کرد. همچنان که کرده اند. آنها کرور کرور زیبا اندیشان را، در کلاس درس طناب بافی های خود، درس خاموشی دادند. هرروزبا روشی جدید استبداد خود را ترمیم و گسترش می دهند. از اشکال کهنه و قدیمی راه مدرن راپیشه خود قرار داده اند. تلاش می کنند با زبانی نو، از میان گفت گوهائی که در بخشی از اهالی خیابان وجود دارد، زبانی دیگر را به بازی های خود اضافه کنند. روی آوردن آنها به ” مکتب ایرانی”، همه جا می خواهند خصلت تقلب و دزدی شان را عیان کنند. دستبرد به این بخش از رفتار اجتماعی بیشتر آنها راافشا خواهد کرد.

به ایذه می روی، پیش بختیاری ها، ایذه شهر مجاهدان بختیاری که با حرکت سرداراسعد به فتح اصفهان و سپس تهران، در زمان انقلاب مشروطه، بر سر زبانها افتاد. امروز پس ازصد سال تورا میزبان می شود. آنها تورا ۱۰۰۰ کیلومتر از خانه و مادرعزیزت دور می کنند. برای چه؟ آنها در تهران چه را از تو مخفی کرده اند که این چنین با تو رفتار می کنند؟

اوین دیوار هایش ترک برداشته، گوهر دشت دیوارهایش ترک برداشته، مدام از داخل زندان های اوین و گوهر دشت، زندانیان سیاسی، پیام و فراخوان به بیرون حتی اروپا، می دهند.

نامه می نویسند و نظام اسلامی و ولی فقیه رابه چالش می کشند. ارژنگ داوودی، با اعتصاب طولانی و روبرو گشتن با چهره مرگ بر سر خواسته های خود ایستاده است. دکتر ماسوری با تصویری که از زندان گوهر دشت داد، چهره حکومت اسلامی راپرده برداری کرد. همه این ها

نشان از این دارد که، دیوار زندانها در پایتخت درز پیدا کرده و حکومت قادر نیست حیات زندانی راپشت دیوارها دفن کند.

با تبعید و زندانی نمودن تو ودادن احکام سنگین به یاران زندانی، آنها می خواهند دریچه های امید را مسدودکنند. و با اعزام شما به زندان های ایذه، کرمان، زاهدان و …، قصدشان بی اثر نمودن صدای جنبش است.

جنبش در پیرامون خود، فضاهای گوناگونی از بودن آفریده است. روز به روز با لحن ها و زبان های مختلف، حیات خود را تداوم می بخشد. بگذار آنها شما را از خانه و کاشانه دور کنند؛

با اعزام شما به هریک از این شهرها چهره جکومت کودتائی شان را افشا می کنند.

از دیر باز همیشه مردم ما، تبعیدی های سیاسی را، با آغوش باز پذیرفته اند. آنها هم این را می دانند.

بعضی از چهر ه های این حکومت خود از تبعیدی ها رژیم پیشین بودند.

و این هم درسی است که جنبش به آنها می دهد. با شما و صدای شما در هر نقطه از میهن و جهان، جنبش ماندگاریش را نشان خواهد داد.

تاریخ انتشار : ۲۹ شهریور, ۱۳۸۹ ۸:۱۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

ایران واحد؛ حاصل همبستگی هزاران‌سالهٔ اقوام گوناگون این سرزمین؛ همبستگی‌ای گسست‌ناپذیر

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): از احزاب کرد می‌خواهیم به شعار زنده‌یاد رفیق قاسملو ـ «دموکراسی برای ایران و خودمختاری برای کردستان» ـ که سال‌های طولانی راهنمای عمل احزاب کرد و مردم کردستان در ایران بوده است پایبند بمانند، به دیگر جریان‌های سرتاسر ی بپیوندید و در روند گذار مسالمت آمیزاز جمهوری اسلامی ایران به حاکمیت مردم، نقش تاثیر گزار ایفا کنید. جنگ این امکان را ناممکن می کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »
امید و جسارت میدان آزادی

امید و جسارت

سهراب مبشری: در این روزهای سرنوشت‌ساز، مهم‌ترین نیاز ما امید و جسارت است. امید را با همبستگی می‌یابیم. جهانی طرفدار ماست؛ از پاکستان تا آمریکا، از اسپانیا تا بحرین، مردم در کنار ایرانند.

جسارت را از تاریخ خود بیاموزیم. نترسیم از این که احساس خود را فریاد بزنیم.

اگر از امید بگوییم، پژواک خواهیم گرفت. این نیاز وجود دارد که به هم امید بدهیم، دست هم را بگیریم. نگاه کنیم ببینیم مردم ایران چگونه هر بمبی که می‌افتد برای نجات انسان‌ها به محل انفجار می‌شتابند. این فیلم‌ها را ببینیم. اینها را در رسانه‌های دشمن نشان نمی‌دهند.

به کسانی که یأس می‌پراکنند و امید شما را واهی می‌نامند، وقعی ننهید.

مطالعه »

یک جنایت جنگی ظالمانه بر طبق قوانین ناظر بر دریاها!

گودرز اقتداری: دانیل لامبرت یک دیپلمات سابق در سازمان ملل در این مورد چنین نوشته است: ” فرماندهان زیردریایی‌های نازی اغلب قایق‌های نجات، آب، غذا و مسیرهای ناوبری برای فرود آمدن به بازماندگان کشتی‌هایی که به آنها برخورد می‌کردند، می‌دادند. ایالات متحده بدون هیچ هشداری، امروز بیش از ۱۵۰ ملوان را کشت و سپس با سرعت فرار کرد. به معنای واقعی کلمه بدتر از نازی‌ها و یک جنایت جنگی ظالمانه.”

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

روایت جنگ از درون: از دلِ کابوس امیدی زاده نخواهد شد

تجاوز نظامی، جنگ و ویرانی، ستونی برای تثبیت اقتدار و دیکتاتوری 

منطق سلطه و آتش بر فراز شهرها

عدالت، تمرکززدایی و همبستگی ملی

ایران واحد؛ حاصل همبستگی هزاران‌سالهٔ اقوام گوناگون این سرزمین؛ همبستگی‌ای گسست‌ناپذیر

حتی طرفداران راست افراطی هم به خاطر جنگ ایران از ترامپ روی برگردانده‌اند…