چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۱

چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۱

"همگامی" خواهان لغو حکم اعدام خانم پخشان عزیزی و آزادی فوری ایشان است
همگامی برای جمهوری سکولار دموکرات در ایران انزجار شدید خود را از حکم اعدام خانم عزیزی اعلام میدارد و خواهان آزادی هرچه زودتر ایشان و سایر زندانیان سیاسی ایران و...
۲۶ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: همگامی برای جمهوری سکولار دموکرات در ايران
نویسنده: همگامی برای جمهوری سکولار دموکرات در ايران
حجاب اجباری، محدودیتی بزرگ برای ورزش دختران
ما از جامعه ی ورزشی ایران، خصوصا مردان ورزشکار، انتظار داریم که برای رفع کلیه ی محدودیت ها از جمله حجاب اجباری، کنار زنان ورزشکار بایستند. ما همچنین از نهادهای...
۲۶ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: نسرین ستوده و صدیقه وسمقی
نویسنده: نسرین ستوده و صدیقه وسمقی
حدود و ثغور علم قاضی در استقلال قضایی
حق دادخواهی و داشتن یک نظام قضایی منصف و برخورداری از دادرسی عادلانه از جمله حقوق اساسی ملت‌ها است، و این اهداف، جز در زیر چتر حمایت یک نهاد قضایی...
۲۵ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: سیروان منصوری
نویسنده: سیروان منصوری
صلح متزلزل در سوریه جدید
پس از سقوط دیکتاتوری اسد, انتقال قدرت در سوریه منظم تر از آن چیزی بوده است که بسیاری انتظار داشتند. اما آیا حاکم جدید حاضر به سازش های پایدار هست؟...
۲۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: مهند النجار و ماکسیمیلیان پاپ - برگردان رضا کاویانی
نویسنده: مهند النجار و ماکسیمیلیان پاپ - برگردان رضا کاویانی
موج شاخه های گل میخک بر مزار رزا لوکزامبورگ و کارل لیبکنشت
روز یکشنبه ۱۲ ژانویه ۲۰۲۵, صد وششمین سالگرد به قتل رساندن رزا لوکزامبورگ و کارل لیبکنشت بود. مطابق معمول در این روز همه ساله در شهر برلین یادبود قتل رهبران...
۲۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: رضا کاویانی
نویسنده: رضا کاویانی
داشتم پوست می انداختم
در سپیدار خیال، باز می خواندم این سرود: من به پایان نمی اندیشم ...
۲۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: کاوه داد
نویسنده: کاوه داد
چرا سلطنت‌طلب‌ها در توهم خودبزرگ‌بینی به‌سر می‌برند؟
اساساً نوع نگاه و برخورد راست‌های افراطی با دیگران، بر مبنای دوقطبی‌سازی شدید شکل می‌گیرد: یا به‌طور کامل از آن‌ها حمایت می‌کنند یا به سرکوب و حتی حذفشان می‌پردازند. این...
۲۳ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: بهروز ورزنده
نویسنده: بهروز ورزنده

صدای زندانی

درد زندان ها در جامعه سر باز می کند

شیوا تو صدای همه ما گشتی. با تو، ما هم شلاق می خوریم، هم حبس می کشیم و هم دشنام می شنویم. تو تنها نیستی، جهانی را شیدا و شیوای خود کردی

برای شیوا، مهدی و همه زندانیان سیاسی که به حبس و تبعید و شلاق محکوم شان کردند.

مجید را به ۸ سال زندان و تو را به ۶ سال حبس و تبعید به ایذه و ۷۴ ضربه شلاق محکوم کردند. با توجه به وضعیت حکومت در ایران که همه چیزفروشی است، نمی دانم چرا ایام حکم زندانی را نمی فروشند؟ چقدرعقب مانده هستند حاکمان و قاضییان، کلی پول در می آوردند. اینجا دراروپا وضع بعضی ها خیلی خوب است. حاضرند به خاطر احیاء دمکراسی، از جیب خرج کنند. اگر مجلس لاحیه ای از تصویب بگذراند، کلی پول گیرشان می آید. مگر انها جز پول و منافع شخصی به چیز دیگری هم فکر می کنند؟ هر کدام از ما یک قیمتی داریم.از من گذشته، من جائی برای مردن باید بیابم. اما شما، نه. دادن این احکام سنگین خود اعتراف به ارزش شما در دادگاه های آنان دارد. برای ازادی موقت و تحمل رنج کمتر، ۵۰۰ میلیون تومان برای تو بریده اند. برای آزادی تو معلوم نیست چه مقدار ببرند. آدم در این موقیت به سرمایه داری اعتقاد پیدا می کند. سوسیالیسم در کنه خود فقط شلاق و شکنجه و زندان و تبعید ودربدری و نا کجا آباد را دارد. بد نیست در این اوضاع به هم آشفته، آدم چند دوست سر مایه دار داشته باشد. مارکس در زمان حیات خود به دوستی با انگلس به این نتیجه رسید ولی نمی دانم با توجه به آنهمه کمک هائی که انگلس به او کرد کتاب کاپیتال را نوشت که تا اکنون پس از صد سال خواب و ارامش را به سرمایه داران حرام کرده است.

شیوا نمی دانم تو ۷۴ ضربه شلاق را در چه شرایطی تحمل خواهی کرد اما اگر می توانی فریاد بکش،آنها از شنیدن صدای تو وحشت دارند. شکنجه گر قبل از اینکه از شکنجه زندانی لذت ببرد با مقاومت زندانی شکنجه می شود؛ اما تو بدون هیچ تعارفی فریاد بکش، کودکان کار وخیابان صدای تورا خواهند شنید. به آنانی که در پاسگاه نعمت آباد و شور آباد درس نان و آب و کار دادی صدای تورا خواهند شنید. برای همه آنانی که سر در کوچه وخیابان گذاشتی و حرف های زشتی شنیدی، صدای تو را خواهند شنید. شیوا تو صدای همه ما گشتی. با تو، ما هم شلاق می خوریم، هم حبس می کشیم و هم دشنام می شنویم. تو تنها نیستی، جهانی را شیدا و شیوای خود کردی.

دختر خوبم، در میهن ما، هم زیبائی مشکل ساز است و هم زیبا اندیشی؛ تو همه را با خود داری. آنها شرایط دشواری را به تو آماده خواهند کرد. همچنان که کرده اند. آنها کرور کرور زیبا اندیشان را، در کلاس درس طناب بافی های خود، درس خاموشی دادند. هرروزبا روشی جدید استبداد خود را ترمیم و گسترش می دهند. از اشکال کهنه و قدیمی راه مدرن راپیشه خود قرار داده اند. تلاش می کنند با زبانی نو، از میان گفت گوهائی که در بخشی از اهالی خیابان وجود دارد، زبانی دیگر را به بازی های خود اضافه کنند. روی آوردن آنها به ” مکتب ایرانی”، همه جا می خواهند خصلت تقلب و دزدی شان را عیان کنند. دستبرد به این بخش از رفتار اجتماعی بیشتر آنها راافشا خواهد کرد.

به ایذه می روی، پیش بختیاری ها، ایذه شهر مجاهدان بختیاری که با حرکت سرداراسعد به فتح اصفهان و سپس تهران، در زمان انقلاب مشروطه، بر سر زبانها افتاد. امروز پس ازصد سال تورا میزبان می شود. آنها تورا ۱۰۰۰ کیلومتر از خانه و مادرعزیزت دور می کنند. برای چه؟ آنها در تهران چه را از تو مخفی کرده اند که این چنین با تو رفتار می کنند؟

اوین دیوار هایش ترک برداشته، گوهر دشت دیوارهایش ترک برداشته، مدام از داخل زندان های اوین و گوهر دشت، زندانیان سیاسی، پیام و فراخوان به بیرون حتی اروپا، می دهند.

نامه می نویسند و نظام اسلامی و ولی فقیه رابه چالش می کشند. ارژنگ داوودی، با اعتصاب طولانی و روبرو گشتن با چهره مرگ بر سر خواسته های خود ایستاده است. دکتر ماسوری با تصویری که از زندان گوهر دشت داد، چهره حکومت اسلامی راپرده برداری کرد. همه این ها

نشان از این دارد که، دیوار زندانها در پایتخت درز پیدا کرده و حکومت قادر نیست حیات زندانی راپشت دیوارها دفن کند.

با تبعید و زندانی نمودن تو ودادن احکام سنگین به یاران زندانی، آنها می خواهند دریچه های امید را مسدودکنند. و با اعزام شما به زندان های ایذه، کرمان، زاهدان و …، قصدشان بی اثر نمودن صدای جنبش است.

جنبش در پیرامون خود، فضاهای گوناگونی از بودن آفریده است. روز به روز با لحن ها و زبان های مختلف، حیات خود را تداوم می بخشد. بگذار آنها شما را از خانه و کاشانه دور کنند؛

با اعزام شما به هریک از این شهرها چهره جکومت کودتائی شان را افشا می کنند.

از دیر باز همیشه مردم ما، تبعیدی های سیاسی را، با آغوش باز پذیرفته اند. آنها هم این را می دانند.

بعضی از چهر ه های این حکومت خود از تبعیدی ها رژیم پیشین بودند.

و این هم درسی است که جنبش به آنها می دهد. با شما و صدای شما در هر نقطه از میهن و جهان، جنبش ماندگاریش را نشان خواهد داد.

تاریخ انتشار : ۲۹ شهریور, ۱۳۸۹ ۸:۱۸ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

دادگاه لاهه حکم بازداشت نتانیاهو، نخست‌وزیر؛ و گالانت وزیردفاع سابق اسرائیل را صادر کرد

دادگاه (لاهه) دلایل کافی برای این باور دارد که نتانیاهو و گالانت «عمداً و آگاهانه مردم غیرنظامی در نوار غزه را از اقلام ضروری برای بقای خود از جمله غذا، آب، دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین سوخت و برق محروم کرده‌اند».

مطالعه »
یادداشت

نه به اعدام، نه به پایانی بی‌صدا و بی‌بازگشت!

همه ما که در بیرون این دیوارها زندگی می‌کنیم برای متوقف کردن این چرخه خشونت و نابرابری مسئولیت داریم و باید علیه آن اعتراض کنیم. سنگسار، اعدام یا هر مجازات غیرانسانی دیگر صرف نظر از نوع اتهام یا انگیزه و اعتقاد محکومان، چیزی جز نابودی و ظلم نیست و باید برای همیشه از دستگاه قضایی حذف شود.  نه به اعدام، نباید فقط شعاری باشد، بلکه باید به منشوری تبدیل شود که کرامت انسانی و حقوق برابر را برای همه، فارغ از جنسیت و جایگاه اجتماعی، به رسمیت بشناسد.

مطالعه »
بیانیه ها

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

مطالعه »
پيام ها

پیام گروه کار روابط عمومی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به مناسبت برگزاری دهمین کنگرهٔ سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) تلاش‌های مؤثرحزب اتحاد ملت ایران اسلامی در جبههٔ اصلاحات برای ایجاد تغییر در اوضاع اسفناک کشور را ارزشمند می‌داند. حضور پررنگ زنان در شورای مرکزی حزب شما، گامی شایسته در راستای تقویت نقش زنان در عرصهٔ سیاسی کشور است.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

“همگامی” خواهان لغو حکم اعدام خانم پخشان عزیزی و آزادی فوری ایشان است

حجاب اجباری، محدودیتی بزرگ برای ورزش دختران

حدود و ثغور علم قاضی در استقلال قضایی

صلح متزلزل در سوریه جدید

موج شاخه های گل میخک بر مزار رزا لوکزامبورگ و کارل لیبکنشت

داشتم پوست می انداختم