سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۷ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۹:۰۴

چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۴

محاکمه ناتمام ۴ تن از قزلباشان اهل حق

... متهمین به رد اتهامات وارده بر اساس مبانی اعتقادی و اصول آیین قزلباش اهل حق پرداختند .این امر با اعتراض شاکیان و تأیید این اعتراض از سوی رئیس دادگاه برخلاف اصول دادرسی عادلانه مواجه گردید. متهمان در واکنش به این امر ضمن اعلام به رسمیت نشناختن چنین دادگاهی از ادامه دفاعیات خود سر باز زدند و جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۴ تن از پیروان آیین اهل حق با اعلام ختم جلسه از سوی قاضی پرونده ناتمام ماند.

Getting your Trinity Audio player ready...

به گزارش خبرنگار اویان نیوز و خبرهای حاصله از نزدیکان متهمان، ۴ تن به نام های بخشعلی محمدی، سهندعلی محمدی، عبادالله قاسم زاده و یونس آقایان جهت رسیدگی به اتهامات وارده از طرف اولیای دم و خانواده های کشته و یا مجروح شدگان حادثه اوچ تپه در سال ۸۳، به شعبه ۱۰۹ دادگاه عمومی اورمیه احضار شده بودند . روز۱۵ بهمن ۹۱ در اقدامی غیرمعمول بخشعلی محمدی و سهندعلی محمدی صبح و عبادالله قاسم زاده حوالی ظهر به صورت انفرادی جهت حضور در دادگاه یاد شده منتفل می شوند. یونس آقایان بر خلاف دیگر متهمان این پرونده به دادگاه یاد شده منتقل نمی شود. گفتنی است با اعلام عدم آمادگی عبادالله قاسم زاده، وی پیش از شروع جلسه دادگاه دوباره به زندان اورمیه بازگردانده شد.

در این جلسه پس از ایراد اتهامات وارده از سوی دادستان، بخشعلی محمدی و سهندعلی محمدی به دفاع از اتهامات وارده بر اساس مبانی اعتقادی و اصول آیین قزلباش اهل حق پرداختند .این امر با اعتراض شاکیان و تأیید این اعتراض از سوی رئیس دادگاه برخلاف اصول دادرسی عادلانه مواجه گردید. بخشعلی محمدی وسهندعلی محمدی در واکنش به این امر ضمن اعلام به رسمیت نشناختن چنین دادگاهی از ادامه ارائه دفاعیات خود سر باز زدند. گفتنی است جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۴ تن از پیروان آیین اهل حق با اعلام ختم جلسه از سوی قاضی پرونده ناتمام ماند.

بنا به این گزارش در ماه های اخیر علیرغم سپری شدن ۹ سال از صدور نهائی احکام قضایی علیه متهمین فوق، تعدادی شاکی خصوصی نیز بر این پرونده افزوده شده است. به گفته نزدیکان زندانیان عقیدتی، این پرونده سازی در واکنش به فشارهای نهادهای حقوق بشری بین المللی برای تجدید نظر در آرای صادره سیستم قضایی ایران علیه پیروان آیین قزلباش اهل حق انجام شده است . به اعتقاد ایشان این اقدام با هدف افزایش فشار به زندانیان آیین اهل حق و خانواده های ایشان انجام شده است.

تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن, ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.

استر سلومان: نتانیاهو در پرونده ایران خود را پیروز جنگ معرفی می‌کرد، اما اکنون ترامپ در حال رفتن به سمت توافقی با ایران است. این یعنی به جای روایت نتانیاهو از «پیروزی کامل» باید «تحقیر شدن در جبهه ایران» را جایگزین آن کرد. حال اما ترامپ ظاهراً می‌خواهد با ایران به توافقی برسد که جنگ را متوقف کند، تنگه هرمز را باز کند و پرونده هسته‌ای را به یک روند مذاکراتی بعدی بسپارد. این نوع توافق، از نگاه نتانیاهو، ایران را نابود نمی‌کند؛ بلکه آن را از مرحله بقا وارد مرحله تثبیت می‌کند.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بازتولید خشونت و رویکرد حذفی در سپهر سیاسی ایران

بیانیه حزب اتحاد ملت در استقبال از تفاهم و پایان جنگ: توفیق در میدان، مسئولیت در حکمرانی

مطالعه‌ای جامعه‌شناختی در نگرش انسان‌محور و توسعه‌گرای هدی صابر

«عظمت دوران پهلوی»، بازسازی یک دروغ!

نقش عوامل غیرعقلانی در تصمیم‌گیری‌های نظامی آمریکا: شواهدی از ویتنام، عراق، لیبی و ایران