یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴

یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴

عباس عراقچی: جنگ اسرائیل دیپلماسی را خراب کرد. ایالات متحده می‌تواند آن را احیا کند.
مذاکراتی که زیر سایه جنگ برگزار می‌شوند ذاتاً ناپایدار هستند و گفتگو در میان تهدیدها هرگز واقعی نیست. برای موفقیت، دیپلماسی باید بر اساس احترام متقابل بنا شود.... مردم آمریکا...
۲۱ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: عباس عراقچی
نویسنده: عباس عراقچی
کرامت کارگران افغانستانی را پاس بدارید؛ آنان پناهنده‌اند نه جاسوس!
کارگران افغانستانی مانند بسیاری دیگر از کارگران مهاجر غیرقانونی، قربانی سیاست‌های غلط مهاجرتی دولت میزبان، به مثابه یک نیروی کار ارزان، از سوی سرمایه‌داران در شرایطی به کار گرفته می‌شوند...
۲۱ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: گروه کار کارگری سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: گروه کار کارگری سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
ما راویان قصه‌های رفته‌‌ از‌ یادیم
بیاییم رنجِ این روزهای دشوار را کم کنیم. با تغییر در نگرش، با چه باید کردِی دیگر… با عشق و زنده‌باد زندگی… نکبتِ جنگ، خانمان‌سوز است… بیانِ خواستِ یک‌صدایِ برقراری...
۲۱ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: پهلوان
نویسنده: پهلوان
اعلامیه هیئت اجرائی سازمان کارگران انقلابی ایران (راه کارگر): «جبهه کردستانی»، ائتلافی علیه جنبش «زن، زندگی، آزادی»
این هفت جریان کردستانی، در جریان تهاجم بسیار کارشده، هدفمند و برنامه ریزی شده برای لیبیایی کردن ایران، از سوی “جامعه جهانی” به رهبری آمریکا و نیروی نیابتی اش اسرائیل،...
۲۰ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: هیئت اجرائی سازمان کارگران انقلابی ایران (راه کارگر)
نویسنده: هیئت اجرائی سازمان کارگران انقلابی ایران (راه کارگر)
بیانیۀ میرحسین موسوی از زندان اختر
مردم پس از آنچه گذشت انتظاراتی از حکومت دارند... در کوتاه‌مدت، اقداماتی سریع و نمادین چون آزادی زندانیان‌ سیاسی و تغییر واضح در رویکردهای رسانۀ ملی کمترین توقعات است. برگزاری...
۲۰ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: میرحسین موسوی
نویسنده: میرحسین موسوی
روایت زنان افغانستانی از رد مرز
آنچه می‌خوانید روایت چهار زن افغان‌تبار است که سال‌ها در ایران زندگی کرده‌، فرزند به دنیا آورده‌، کار کرده‌ و روابط انسانی و پیوندهای عاطفی داشته‌اند اما در چند ماه گذشته...
۲۰ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: سوما نگه‌داری‌نیا
نویسنده: سوما نگه‌داری‌نیا
در ستایش ایستادگی: به زندانیان و همۀ آنانی که آزادی را معنا کردند
ما با نام تو، نه فقط از تو، که از همه‌ی آدم‌های ایستاده یاد می‌کنیم. از آن‌ها که هنوز باور دارند: آزادی، امتیاز نیست — فضیلت است و حقیقت، اگرچه...
۱۹ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: بهروز ورزنده
نویسنده: بهروز ورزنده

مصاحبه گرهارد شرودر صدر اعظم پیشین آلمان با مجله “اشپیگل” پیرامون بحران اکرایین

گرهارد شرودردریک گردهم آیی درشهر هامبورگ آلمان گفت:اتحادیه اروپا ازهمان آغاز دچاراشتباه شد که سعی کرد اوکرایین را بطرف اتحادیه اروپا بکشاند. من ازخودم می پرسم که آیا درست بود که کشوری مانند اوکرایین رادربرابر یک آلترناتیو قراردادند؟

گرهارد شرودرعضو (حزب سوسیال دموکرات آلمان ) طی یک مصاحبه با مجله اشپیگل:

ضمن هشدار به  دولت آلمان نسبت به روند رو به رشدبحران در اوکرائین و منطقه  “کریمه”, اتحادیه اروپا را مسول و پاسخگو دانست. شرودر طی دو دوره به عنوان صدراعظم آلمان انتخاب گردید که یک سال پیش ازپایان زمامداری خود ازپارلمان آلمان درخواست رای اعتماد نمود که رای نیاورد و از مقام خود کناره گیری کرد. گرهاردشرودرمعروف به صدراعظم رسانه ها بود ودرمدت زمامداری خود دائما با رسانه های مختلف  مصاحبه میکرد و یا در برنامه تلویزیونی شرکت می نمود. او در ماه های اخیر درمورد بحران اوکرائین نیز نقطه نظرهای خود را مطرح نموده است.                                      

برلین – درمورد بحران اوکراین کشمکش های زیادی وجود دارد و درهفته اخیر تصمیم های جدیدی نیزگرفته شده است. درروز یکشنبه هفته آینده در “کریمه” رفراندوم خواهد شد و مردم و ساکنین این منطقه در مورد استقلال و آینده خود, ماندن با اوکرایین یا  پیوستن به فدراسیون روسیه تصمیم خواهند گرفت. یکشنبه گذشته خانم آنجلا مرکل صدراعظم آلمان درمورد دستیابی به یک راه حل سیاسی دراوکرایین با ولادیمیرپوتین رییس جمهور روسیه ودیوید کامرون نخست وزیرانگلستان گفتگوی تلفنی داشت. سخنگوی دولت آلمان گفت: صدر اعظم آلمان ازاینکه قدمهای رو به جلوومثبتی برای راه حل بحران اوکرایین برداشته نشده اظهار تاسف کرده است, ضمن اینکه اخطار داده بود که یک تصمیم گیری عجولانه نیز راه حل مناسبی نخواهد بود. آقای پوتین درگفتگوی تلفنی اظهار داشته اند، غرب باید به استقلال اوکرایین احترام بگذارد. پوتین دراین گفتگوی تلفنی، گفته بود از رژیم “کریمه” حمایت میکند و تاکید کرده بود که بر اساس قانون حق سرنوشت ملل, ساکنین این منطقه میتوانند درمورد آینده خود تصمیم بگیرند و درنهایت تصمیم آنها قانونی خواهد بود.

بحران مدیریت 

درگرماگرم این گفتگوها ومیانجیگری ها او تلاش برای پیدا کردن راه حل سیاسی برای خروج ازبحران اوکرایین، گرهارد شرودرصدراعظم پیشین آلمان, آشناترین چهره وصاحب نظر سیاسی ودوست کشورروسیه, ضمن تصدیق بحران مدیریتی دراتحادیه اوروپا, بطو غیر مستقیم اتحادیه اروپا را درتشدید بحران”کریمه” مسول وجوابگو دانست وآنرااشتباه بزرگ وغیرقابل فهمی برای آلمان اعلام کرد. شرودرگفت:رهبری اتحادیه اروپا در بروکسل, اصولا نتوانست بفهمد وبه این درک نائل آید که کشوراوکرائین ازدوبخش کاملا متفاوت فرهنگی جدا مانده ازهم تشکیل شده است ونباید ونمیشود به سادگی درمورد مسائل ومشکلات آن عکس العمل نشان داد. همچنین گرهارد شرودردریک گردهم آیی درشهر هامبورگ آلمان گفت:اتحادیه اروپا ازهمان آغاز دچار اشتباه شد که سعی کرد اوکرایین را بطرف اتحادیه اروپا بکشاند. من ازخودم می پرسم که آیا درست بود که کشوری مانند اوکرایین رادربرابر یک آلترناتیو قراردادند؟ درادامه گفتگوها, گرهاردشرودر میانجی گری دراین بحران را نیز نپذیرفت. قابل ذکر است که آقای شرودر درماه فوریه گذشته نیزنسبت به سیاست اتحادیه اروپا درقبال اوکرائین انتقاد شدیدی کرده بود. 

اروپا برسر بحران اوکرائین به دو بخش تقسیم شد 

آمریکا واتحادیه اروپا درپایان هفته گذشته اولین قانون تحریم را علیه روسیه تصویب کردند, ولی اروپا هنوز نمیداند که چه تصمیمی بگیرد. وباید گفت بعضی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواستارتحریم شدید شدند. اما گویا روسیه علائمی داده است که شاید بتواند با نمایندگان دولت جدید اوکرائین همکاری داشته باشد. بهمین دلیل, تحریم های مورد نظر کم رنگتر خواهند بود و بیشترحالت سمبولیک خواهند داشت. مارتین شولز رییس اتحادیه اروپا درمصاحبه ای با روزنامه روزیکشنبه ” Bild “گفت:چنانچه روسیه سیاست خود را تغییرندهد اتحادیه اروپا از ورود شهروندان روسی بە داخل اتحادیە جلوگیری خواهد نمود وهمچنین حساب های بانکی شان رامسدود خواهد کرد وچنانچه اختلافات عمیق ترشوند, بروکسل تصمیم به تحرم های اقتصادی خواهد گرفت. مارتین شولز تاکید کرد: فشار ها وتحریم ها علیه روسیه باید جدی گرفته شود و درصورتیکه روسیه حاضر به شرکت درمیزمذاکره با اوکرائین نباشد, اتحادیه اروپا تحرم های سنگین تری رادرنظرخواهد گرفت,  وی افزود، چیزی که در “کریمه” اتفاق افتاده است دخالت در حقوق مردم آن منطقه است.

البته آنچه که تا به حال پیش رفتە نشان می دهند کە اخطارهای آمریکا و اتحادیە اروپا تغییری در شرایط کریمە رخ ننمودە واین اخطارها اثربخش نبودەاند وبە رغم آنها بحران درمنطقه “کریمه” همچنان ادامه دارد. چندین روز است که نمایندگان  ( OSZE – سازمان امنیت وهمکاری اروپا ) منتظرهستند تا ازطریق جنوب اوکرائین وارد “کریمه” شوند ولی موفق نگردیده اند. ازروزشنبه بە این سو شرایط دراین منطقه وخیمترازپیش شده است. طرفداران روسیه, ملبس بە اونیفرم های روسی با تیرهای هوایی اخطار میدانند و می گفتند که شما اجازه ورود به کریمه را ندارید و رهبری روسیه هم اطلاع داد که تصمیم به ضمیمه کردن کریمه به خاک خود را دارند. حال مردم “کریمه” دریکشنبه آینده ( ۱۶ ماه مارس ۲۰۱۴ ) دریک رفراندوم تصمیم خواهند گرفت که آیا موافق ضمیمه کردن “کریمه” به خاک روسیه هستند یاخیر. البته با وجود اکثریت جمعیت طرفدارروسیه, نتیجە این رفراندوم  ازپیش مشخص است.  

گرهارد شرودراز سیاست پوتین حمایت میکند

صدراعظم پیشین آلمان گفت: با مارتین شولزرئیس اتحادیه اروپا ( عضو حزب سو سیال دموکرات آلمان ) درمورد حقوق ملل هم نظراست وآنچه در واقع در “کریمه” اتفاق افتاده, نقض این حقوق است اما او نمی خواهد علیه دوستش ولادیمیرپوتین رئیس جمهورروسیه قضاوت کند. این درحالی ست کە در زمانی کە وی صدراعظم آلمان بود درجریان تجاوزبە یوگسلاوی متوسل بە اقدام هم شد وما هواپیما های جنگی خود را علیه صربستان بە کار گرفتیم وبا همکاری ناتو با اقتدار تمام آنجا را که یک کشور مستقل بود و بدون اجازه وموافقت شورای امنیت سازمان ملل متحد, بمباران کردیم. به همین دلیل شرودرمایل نیست که دراین ماجرابا انگشت اشاره ولادیمیر پوتین  را نشانه گیری کند. شرودر درادامه درباره خانم تیمو شنکو گفت: که دراین مورد با شک وتردید نگاه می کند. هیچکس نمی داند که او به چه چیزهایی علاقه دارد وخطردراینجاست که پول های کلانی را که برای کمک به آن کشور درنظر گرفته  شده اند, دوباره  درمسیرهای نا درست سرازیر شوند.

منبع: اشپیگل 

 

تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند, ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

ضرورت مقابلۀ هوشیارانه با تهاجم راست افراطی؛ همبستگی مردمی سدّی استوار در دفاع از میهن

هرچند تهدیدهایی چون تکرار کشتار ۶۷ ره به جایی نمی‌برند اما هشداری جدی و خطری جدی‌اند علیه تمامیت ایران و اتفاقاً خاستگاه اصلی‌اش همان نیروی متجاوزی است که سال‌هاست نقشۀ حمله به ایران را از طرق مختلف و از جمله کاشتن جاسوسان و فریب‌خوردگانی در درون نیروهای امنیتی و نظامی ایران طراحی می‌کند. دشمنان واقعی ایران به دنبال رخ دادن فجایعی این‌چنینی‌اند تا دست‌آویزی پیدا کنند برای دفاع دروغین از «حقوق بشر» و ریختن بمب‌های‌شان بر سر مردم ایران.

ادامه »
سرمقاله

اسراییل در پی تحقق رؤیای خونین «تغییر چهرۀ خاورمیانه»!

دست‌کم دو دهه است که تغییر جغرافیای سیاسی منطقۀ ما بخشی از اهداف امریکا و اسراییل‌اند . نتانیاهو بارها بی‌پرده و باافتخار از هدف‌اش برای «تغییر چهرۀ خاورمیانه» سخن گفته است. در اولین دیدارش با دونالد ترامپ در آغاز دور دوم ریاست جمهوری نیز مدعی شد که اسراییل و امریکا به طور مشترک در حال مبارزه با دشمنان مشترک و «تغییر چهرۀ خاورمیانه»‌اند.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

سیمور هرش: آنچه به من گفته شده است در ایران اتفاق خواهد افتاد.

یک مقام آگاه امروز به من گفت: «این فرصتی است برای از بین بردن این رژیم برای همیشه، و بنابراین بهتر است که ما به سراغ بمباران گسترده برویم.» … بمباران برنامه‌ریزی‌شده آخر هفته اهداف جدیدی نیز خواهد داشت: پایگاه‌های سپاه انقلاب اسلامی، که از زمان سرنگونی خشونت‌آمیز شاه ایران در اوایل سال ۱۹۷۹ با کسانی که علیه رهبری انقلاب مبارزه می‌کنند، مقابله کرده‌اند.

مطالعه »
یادداشت

در نقد بیانیه فعالین مدنی بشمول برندگان نوبل صلح درباره جنگ…

آخرین پاراگراف بیانیه که بخودی خود خطرناک‌ترین گزاره این بیانیه است آنجایی است که میگویند: ” ما از سازمان ملل و جامعه‌ی بین‌المللی می‌خواهیم که با برداشتن گام‌های فوری و قاطع، جمهوری اسلامی را به توقف غنی‌سازی، و هر دو‌طرف جنگ را به توقف حملات نظامی به زیرساخت‌های حیاتی یکدیگر، و توقف کشتار غیرنظامیان در هر دو سرزمین وادار نمایند.” مفهوم حقوقی این جملات اجرای مواد ۴۱ و ۴۲ ذیل فصل هفتم اساسنامه ملل متحد است.

مطالعه »
بیانیه ها

ضرورت مقابلۀ هوشیارانه با تهاجم راست افراطی؛ همبستگی مردمی سدّی استوار در دفاع از میهن

هرچند تهدیدهایی چون تکرار کشتار ۶۷ ره به جایی نمی‌برند اما هشداری جدی و خطری جدی‌اند علیه تمامیت ایران و اتفاقاً خاستگاه اصلی‌اش همان نیروی متجاوزی است که سال‌هاست نقشۀ حمله به ایران را از طرق مختلف و از جمله کاشتن جاسوسان و فریب‌خوردگانی در درون نیروهای امنیتی و نظامی ایران طراحی می‌کند. دشمنان واقعی ایران به دنبال رخ دادن فجایعی این‌چنینی‌اند تا دست‌آویزی پیدا کنند برای دفاع دروغین از «حقوق بشر» و ریختن بمب‌های‌شان بر سر مردم ایران.

مطالعه »
پيام ها

کرامت کارگران افغانستانی را پاس بدارید؛ آنان پناهنده‌اند نه جاسوس!

کارگران افغانستانی مانند بسیاری دیگر از کارگران مهاجر غیرقانونی، قربانی سیاست‌های غلط مهاجرتی دولت میزبان، به مثابه یک نیروی کار ارزان، از سوی سرمایه‌داران در شرایطی به کار گرفته می‌شوند که از کم‌ترین حقوق برخوردارند و نماد بهره‌کشی عریان سیستم سرمایه‌داری‌اند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

عباس عراقچی: جنگ اسرائیل دیپلماسی را خراب کرد. ایالات متحده می‌تواند آن را احیا کند.

کرامت کارگران افغانستانی را پاس بدارید؛ آنان پناهنده‌اند نه جاسوس!

ما راویان قصه‌های رفته‌‌ از‌ یادیم

اعلامیه هیئت اجرائی سازمان کارگران انقلابی ایران (راه کارگر): «جبهه کردستانی»، ائتلافی علیه جنبش «زن، زندگی، آزادی»

بیانیۀ میرحسین موسوی از زندان اختر

روایت زنان افغانستانی از رد مرز