سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۱ تیر, ۱۴۰۵ ۰۹:۰۸

یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۸

با گذشت ۴۵ روز! دستگیر شدگان تبریز هنوز بلاتکلیف هستند

ما برای نجات جان زندانیان کارگر و سایر زندانیان سیاسی و آزادی فوری و بی قید و شرط آنها از تمامی مردم آزادیخواه ،کارگران ، دانشجویان ، معلمان ، زنان و... می خواهیم از هر طریق ممکن جمهوری اسلامی را برای آزادی این زندانیان تحت فشار قرار دهند.

Getting your Trinity Audio player ready...

بیانیه شماره ۱۲

 

با توجه به اینکه شاهرخ زمانی، محمد جراحی، بیوک سیدلر ، نیما پور یعقوب و ساسان واهبی وش پس از گذشت ۴۵ روز از زندانی شدن انها که ۳۶ روز در انفرادی بودند و در تاریخ ۲۳/۴/۱۳۹۰ به بند عمومی انتقال یافتند . و همچنین شاهرخ که در اعتراض بە عدم تفهیم اتهام خود ۳۲ روز در اعتصاب غذا بوده است . و بە این دلیل،  اکنون دچار ضعف جسمانی شدید می باشد و همین طور طی مدت بازداشت هر پنج نفر زیر شدید ترین آزار و شکنجه بودند. هرچند در حال حاضر در بند عمومی هستند و ملاقات دارند و می توانند تلفن بزنند اما هنوز به انها تفهیم اتهام نشده و همچنان در بلاتکلیفی زندانی هستند. علاوە بر آن خانواده های این زندانیان، از طرف قوه قضائیه و وزارت اطلاعات به شدت تهدید می شوند که با خبر گزاری ها تماس نگیرند ، مصاحبه نکنند و هیچ گونه خبری از عزیزان خود به کسی ندهید خانواده همه این زندانیان تهدید شده اند که اگر خبری در رابطه با این پنج نفر پخش کنند یا حتی به نزدیکان خود بگویند، آنها ضمن انتقال زندانیان به انفرادی، خانواده ها را نیز دستگیر خواهند کرد. برای شکست چنین جو تهدید آمیز ما از تمامی افرادی که به نوعی از اخبار با خبر می شوند می خواهیم با رعایت موارد امنیتی به گستردگی و هر چه سریعتر اقدام به اطلاع رسانی کنند. با تشکیل یک کمیته کوچک در داخل دوستان می توانند از قطع ارتباط جلو گیری کرده و اخبار لازم را از طریق کمیته فوق توزیع نمایند.

ما برای نجات جان زندانیان کارگر و  سایر زندانیان سیاسی و آزادی فوری و بی قید و شرط آنها از تمامی مردم آزادیخواه ، کارگران ، دانشجویان ، معلمان و زنان و… می خواهیم از هر طریق ممکن جمهوری اسلامی را  برای آزادی این زندانیان تحت فشار قرار دهند . با برنامه ریزی برای برگزاری راه پیمایی ، تجمع در مقابل نهاد های بین المللی و سفارت خانه ها ی ایران ، بر گزاری آکسیونها در شهر های مختلف جهان ، در خواست از تشکلها و نهاد ها،احزاب و سازمانهای کشور های مختلف ، نوشتن تقاضا و نامه های اعتراضی ، تشکیل کمیته های حمایتی در داخل ، اطلاع رسانی گسترده در داخل ، بر گزاری گردشها و مهمانی های کوچک در داخل و تشکیل گروههای کوچک ارتباطی و عملی در داخل و… فعالیت خود را هرچه بیشتر گسترش بدهند .

از جمله فعالین می توانند اکنون که نامه های اعتراضی و تقاضانامه های کمک زیردر جریان هستند ضمن امضا کردن آنها را بطور گسترده میان کارگران ، دانشجویان ، معلمان و زنان و جوانان و فعالین هر چه گسترده تر توزیع نمایند. لازم به توضیح است که نامه های فوق را می توانید از طریق لینک ارایه شده در هر بند بدست اورید.

نامه های اعتراضی و تقاضا ها عبارتند از :

 

۱-    نامه اعتراضی به نهاد های دولتی و بین المللی

 

http://chzamani.blogspot.com/p/blog-page_19.html

 

۲-    تقاضای کمک و حمایت از احمد شهید، گزارشگر ویژه وضعیت حقوق بشر در ایران

 

http://www.petitiononline.com/worker/petition.html

 

۳-  نامه در خواست حمایت از سندیکاهای کارگری ترکیه (لازم به توضیح است که ما از تمامی دوستان و رفقا و نهاد ها در کشور های مختلف  می خواهیم این نامه رابه زبان کشوری که در آن مستقر هستند  ترجمه کرده با تغییر نام گیرنده برای سندیکا ها و نهاد های کارگری و مردمی ان کشور ارسال نمایند.)

 

http://chzamani.blogspot.com/p/blog-page_8470.html

 

۴-    فراخوان کلی برای جمع آوری امضا در جهت حمایت از شاهرخ زمانی

 

http://chzamani.blogspot.com/p/blog-page_3531.html

  

پیش بسوی اعتراضات گسترده و متحدانه با شعار :

 

کارگر زندانی ، زندانی سیاسی آزاد باید گردد.

  

کمیته حمایت از شاهرخ زمانی

 

۱/۵/۱۳۹۰

 

www.chzamani.blogspot.com

freeshahrookh@gmail.com

تاریخ انتشار : ۱ مرداد, ۱۳۹۰ ۴:۴۴ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

International Affairs Committee Bulletin No 4

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

افسانه «جنگ خوب»

خانه اینجاست، جایی برای رفتن نداریم

چرا آزمایشگاه‌های بزرگ هوش مصنوعی این‌همه فیلسوف استخدام می‌کنند؟

بازتاب شکست در «اجاره‌نشین‌ها»ی داریوش مهرجویی و «سراسر حادثه»ی بهرام صادقی