سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۲ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۹:۴۹

دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۹

به خاطر یک مشت ریال بیت المال!!!

چاپ مطلبی تحت عنوان «به خاطر یک مشت دلار» مورخه 19/8/1388 در روزنامه کیهان و متهم کردن آقای محمدصدیق کبودوند به تجزیه طلبی، باواکنش دختر محمدصدیق کبودوند و ارائه توضیحاتی در این خصوص منجر گردیده است که در زیر می آید

Getting your Trinity Audio player ready...

جناب آقای شریعتمداری

با سلام و احترام

مورخه چهارشنبه ۱۹/۸/۸۸ در قسمت اخبار ویژه در روزنامه کیهان مطلبی تحت عنوان «به خاطر یک مشت دلار خونین» به چاپ رسانیده اید. این مطلب مرا برآن داشت تا در جهت روشن شدن افکار عمومی جوابیه ای برایتان بنگارم.

شما در این مطلب، ۴ نفر از ایرانیان این مرزوبوم را به مانند همیشه در جریان «تهمت و افترافکنی» آماج حمله خویش قرار داده بود.شما همیشه متهم ساخته اید، بدون آنکه اثبات کنید. این رویه شما بوده است از آغاز تا به امروز.

آنانی که شما مورد حمله خود قرار داده اید، انسان هایی پاک و وارسته اند که به جرم عدم هم اندیشی با شماها محکوم گشته اند. آنان محکوم اند چون به مانند شما نمی اندیشند.

شاید اگر آنها نیز چماقدارانی داشتند، جز صدای چوب ها و خودشان چیزی نمی شنیدند، اما آنان صداها و ناله های مظلومان این مرزوبوم را شنیدید، و به جرم نگاشتن این ناله ها بر صفحات کاغذ، قلم هایشان را شکاندند و نوشته هایشان را سوزاندند.

شما که آدرس دو تن از این عزیزان را داده بودید چرا سخنی از مکان و شرایط نگهداری «محمدصدیق کبودوند» و جرمش به میان نیاورده بودید؟ چرا ننوشتید که در ایران «دفاع از حقوق بشریت» مترادف با «تجزیه طلبی» است.

چرا نمی گویید آنان به جرم دفاع از حقوق انسانی، متهم به تجزیه طلبی هستند، هرچند که هرگز خود چنین چیزی نخواسته باشند. هیچ یک از آنان خواستار جایزه ای نبوده اند، جوایز تنها برای نشان دادن ارزش «وجدان های بیدار» آنان است.

شاید اگر این جوایز را به امثال شما می دادند، دیگر نامش «به خاطر یک مشت دلار خونین» نبود اما یادمان باشد که جوایز را به تاریخ سازان می دهند نه ویران کنندگان.

نمی دانم اگر به خاطر یک مشت ریال بیت المال نبود شما می توانستید هنوز حرمت قلم را به سخره بگیرید و در تنزل روزنامه نگاری و جایگاه آن این چنین بکوشید.؟ نمی دانم اگر پول های بیت المال نبود شما هنوز نامتان روزنامه نگار بود یا نه؟ آیا می توانستید همانند امروز واقعیت ها را وارونه نشان دهید؟ نمی دانم…

ما مردمان بی ادعای این خاک، هرگز در فکر جدایی از سرزمینمان نبودیم اما هر فریادمان، هر اعتراض مان و هر گونه حق خواهی مان با چوب تجزیه طلبی و ضد انقلابی بودن سرکوب گردید.

در پرونده پدرم هرگز اتهام تجزیه طلبی مطرح نگردید و اتهامش تنها «اقدام علیه امنیت ملی از طریق ایجاد یک سازمان حقوق بشری» بود. اینکه شما پرونده دیگری از پدرم دارید مسئله ای جدا می باشد؟ اگر دادگاه و بازپرس های شما فارغ از قوه قضائیه پدرم را قبلا محکوم ساخته اند سخنی دگر است؟ من خواهشمندم اگر مدرکی از تجزیه طلبی پدرم در دست دارید آن را افشا کنید.

هرچند می دانم در این مرز و بوم متهم و محکوم ساختن افراد بدون هیچگونه مدرکی، بزرگترین افتخار دولتمردان و یارانش می باشد.

به امید آن روز که حقیقت و آزادی در سرزمینم حاکم باشد.

با احترام

تونیا کبودوند

تاریخ انتشار : ۲۷ آبان, ۱۳۸۸ ۱۰:۱۷ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

ایمنی را قربانی سود نکنید، اول ایمنی بعد کار !

معرفی کتاب «از لس‌آنجلس تا قزوین» — عباس عبدی

خطرگسترش دامنه جنگ وکنترل ناپذیرشدن آن، و آزمون آتش بس جدید؟

سلول انفرادی؛ جایی برای شکستن انسان

جغرافیای فقر؛ از اسلامشهر تا تهران؛ روایت دردناک «پریچهر»: حاضرم گرسنه بمانم اما بی‌سرپناه نشوم!

اسپانیا درباره حضور مأموران اطلاعاتی در میان مهاجران هشدار داد