سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۵

سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۵

خاموش شد آن شمع صبور!
عارفه، سی و چند سال را پس از اعدام همسرش با عشق به حسین و آرمان‌های او، و با امید به زندگی در چهره‌ی دخترش «سحر»، با عزت و سربلندی...
۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۴
نویسنده: دوستان و یاران زنده یادان عارفه و حسین
نویسنده: دوستان و یاران زنده یادان عارفه و حسین
مارکوزه؛- فیلسوف التقاطی جنبش دانشجویی
مارکوزه ذهنگرایی "فلسفه زتدگی" را فلسفه "مشخص" نامید و از آن طریق به مخالفت و انتقاد از مارکسیسم، پرولتاریا، و حزبش پرداخت، وی بحران کاپیتالیسم را مقوله ای از "هستی"...
۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۴
نویسنده: آرام بختیاری
نویسنده: آرام بختیاری
تغییر نام لایحه «منع خشونت علیه زنان» و حذف واژه خشونت - بخش دوم
در واقع، خشونت اساساً از عنوان این لایحه حذف و دچار تغییر شده است. این‌که حتی خودِ مفهوم خشونت نیز حذف می‌شود، بسیار معنادار است. کلماتی که به عنوان مفاهیم...
۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۴
نویسنده: فاطمه علمدار
نویسنده: فاطمه علمدار
آنتروپی
پیرمرد می‌گوید دیگر آن چشمِ نافذِ گذشته، آن شم، آن حساسیت تُند و تیز کودکی را نداریم ولی می‌دانیم که در این زندگی سراسر مصیبت، در عین آن که ضعیف...
۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۴
نویسنده: پهلوان
نویسنده: پهلوان
دیده در باده نهادم، گفت مستی
باید چشم ها را از نو شست، باید زیر باران رفت، و نترسید از خیسی ... ، باید چشم از پنجره بر گرفت، باید افق را دید...... 
۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۴
نویسنده: کاوه داد
نویسنده: کاوه داد
دفاعیات حسن ضیا ظریفی در دادگاههای نظامی - دادگاه بدوی
از همان لحظه بازداشت، رفتار غیرقانونی برخلاف مدلول مواد فوق از طرف به‌اصطلاح "مامورین تحقیق" شروع شد و به‌اصطلاح "اقاریری" که امروز اساس کیفرخواست را تشکیل می‌دهد با اتکاء به...
۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۴
نویسنده: دکترابوالحسن ضیا ظریفی
نویسنده: دکترابوالحسن ضیا ظریفی
در میان ستاره ها
آنان گم نشدند در دقیقه های مرگ، در لحظاتِ بودن یا نبودن!، میان ستاره ها، ریشه دواندند در اعماقِ کهکشانها......
۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۴
نویسنده: حسن جلالی
نویسنده: حسن جلالی

به کارزار «نه» به نمایش انتخابات نظام ولایت فقیهی می‌پیوندیم

ما به عنوان جمعی از هواداران سازمان فداییان خلق ایران- اکثریت(داخل کشور) با شرکت فعال در کارزار «نه» به نمایش انتخابات نظام ولایت فقیهی و افشای فعالانه ساختار ضدمردمی و ضد دمکراتیک آن، نیروهای ترقیخواه، دمکرات و تحول طلب را به پیوستن به این کارزار دعوت می‌کنیم

  بیش از دو هفته به برگزاری انتخابات مهندسی شده ریاست جمهوری اسلامی و شوراهای شهر و روستا نمانده است. بار دیگر در یک دور باطل بخشی از مردم میهنمان در شرایطی قرار داده شده‌اند تا یکی از کاندیداهای مورد تأیید شورای نگهبان را بعنوان رئیس جمهوری چهار سال آینده کشور انتخاب کنند.

  ولی فقیه مردم را به مشارکتی پرشور برای «انتخاب اصلح» از بین «صالحین» مورد تأیید خود فرا می‌خواند؛ تمام امکانات تبلیغی کشور به کار افتاده است تا تعداد بیشتری صحنه‌آرای نمایش انتخابات شوند؛ شیادان، قاتلین، باتوم بدستان، مشاطه‌گران سرمایه، ریزه‌خواران و متحجرین جلد عوض کرده در کسوت رجل سیاسی «امیدآفرین»، «فقرستیز»، «مدافع اکثریت»، «توسعه‌مند»، «مدبر» و «آینده‌نگر» وقیحانه‌ترین دروغها را به افکار عمومی تحویل می­دهند، از «حقوق مردم»، از «تولید ملی»، از «فقرزدایی»، از «مبارزه با فساد» و از موضوعات دیگری دم می‌زنند که نه خود به آنها اعتقاد دارند و نه ساختار نظام استبدادی و ضد مردمی حاکم ظرفیت‌های تحقق آنها را دارد.

هر شش کاندیدای منتخب نظام ولایت فقیهی که بعنوان «رجل صالح» ار بین صدها نفر دستچین شده‌اند در زمره‌ی حلقه به گوشان بارگاه ولایت فقیه هستند. این عده در حفظ نظام غارت و سرکوب، نقض حقوق کارگران و زحمتکشان، ترویج فقر و دفاع از سیستم انتخاباتی ضد دمکراتیک موجود تفاوت ماهوی با هم ندارند. همه‌ی آنها فاقد برنامه‌ای برای حل و کاستن از مشکلات اقتصادی و معیشتی و خواست‌های دمکراتیک و مطالبات حتی حداقلی مردم هستند و اساساً چنین ظرفیت و اراده‌ای نیز ندارند. آنان تأیید شده‌اند تا در اطاعت از اوامر ولی نعمت خود با فریبکاری و دغلبازی و با توسل به هر آنچه که میسر است نقشی در بازسازی اعتماد شکسته‌ی مردم ایران به نظام جمهوری اسلامی از طریق جذب آنان به صندوقهای رای، به بهترین شکل بازی کنند.

 در زیر سیطره چنین نظام سیاسی و حقوقی و حکمرانی نهادهای ارتجاعی همچون شورای نگهبان، هر گونه امید به تغییر و گشایش سیاسی و دمکراتیک از طریق صندوقهای رای امید عبثی بیش نیست و درست بر بستر چنین شرایطی است که ولایت مطلقه فقیه حتی تا حد انتخاب شعارهای انتخاباتی کاندیداها و چگونه سخن گفتن آنها نیز دخالت می‌کند و بازیگران بازی انتخابات نیز، میدان را به جولانگاه شیادی و فریبکاری و دروغگویی خود تبدیل کرده‌اند.

 در این میان «نظریه‌پردازان» تاریکخانه‌های امنیتی و سیاسی نظام نیز بیکار ننشسته‌اند و با رفو کردن تئوریهای نخ‌نما شده‌ای همچون انتخاب بین «بد و بدتر»، خوراک نظری بخش مرعوب و ناامید «روشنفکری» و بخشی از اپوزیسیون سرخورده را فراهم ‌می‌کنند تا آنان نیز به «وزیران شعار» انتخابات در تهییج افکار عمومی برای حضور هر چه بیشتر در سر صندوقهای رای تبدیل شوند و با پشتیبانی از نمایش انتخابات نظام جمهوری اسلامی، مردم را به مشارکت فعال در انتخابات برای جلوگیری از روی کار آمدن کاندیدای «بدتر» دعوت نمایند.

  رفتارشناسی انتخاباتی نظام ولایت فقیهی و کاندیداهای منتخب آن در این دوره نیز نشانه‌های تجربه شده‌ای را به نمایش می‌گذارد. انتخاب افراد وفادار و مطیع اوامر ولی فقیه، چینش جساب شده‌ی نمایندگان جناحهای ثروت و قدرت داخل نظام، حذف هر آن کس که کوچکترین سرناسازگاری با ولایت فقیه را داشته باشد، پروپاگاندای وسیع در تهییج و ترغیب افکار عمومی به مشارکت در بازی انتخابات و دو قطبی کردن آن برای بسترسازی مقبولیت تئوری «انتخاب بین بد و بدتر»، فریب افکار عمومی و راه انداختن جنگ زرگری بین کاندیداها از جمله نشانه‌های این رفتارهای انتخاباتی‌ست.

 استبداد مذهبی و نظام ولایت فقیهی حاکم بر کشور انتخابات را با هدف کسب مشروعیت داخلی و بین‌المللی و تقسیم دوره‌ای مناصب، قدرت و ثروت در بین خودی‌ها برگزار می‌کند و درست به همین دلیل هم هست که رهبر نظام در آستانه هر انتخاباتی به دریوزگی کسب رای مردم می‌افتد و عاجزانه از ناراضیان، نیروهای مخالف و غیرخودی‌ها می‌خواهد که حتی اگر او و نظامش را قبول ندارند، به خاطر «کشور» هم که شده سر صندوقهای رای حاضر شوند و حماسه‌ای دیگر بیافرینند.

 انتخابات در جمهوری اسلامی همواره غیرآزاد، غیر دمکراتیک و ناسالم بوده و امکان مشارکت نیروهای مخالف و اپوزیسیون حتی در شکل منعطف آن نیز وجود نداشته است. این عده فقط حق دارند بر سر صندوقهای رای حاضر شوند تا حماسه مورد نظر ولایت فقیه را به سهم خود تحقق بخشند. انتخابات فعلی نیز مانند دیگر انتخابات جمهوری اسلامی غیرآزاد، غیردمکراتیک، چینشی، مدیریت شده و امنیتی است.

 در چنین شرایطی، شرکت در بازی انتخابات نظام اسلامی امید واهی اصلاح‌پذیری آن را ترویج می‌کند، مانع تعمیق شکاف و جدایی مردم از نظام می‌شود، به گسترش بی اعتمادی روز افزون مردم از نظام ضربه می‌زند، مطالبات بحق آنها را گام به گام به پائین‌ترین سطح خود تنزل می‌دهد، اشکال مبارزه آزادیخواهی و عدالب‌طلبی اقشار فرودست و زحمتکشان را فقط در چارچوب نظام حقوقی و سیاسی حاکم رسمیت می‌بخشد، مبارزه مستقل و سازمانگرایانه کارگران و زحمتکشان را از دستور خارج می‌سازد، اهداف و آرمانهای نیروهای ترقیخواه و مردمی را به سخره می‌گیرد، بر حافظه تاریخی مردم از جنایات ضدبشری نظام اسلامی گرد فراموشی می‌پاشد و سیاستگذاران و تصمیم‌سازان امنیتی و قاتلین فرزندان مردم را در قالب توهمات اصلا‌ح‌طلبی و اعتدال‌گرایی و تئوری رژیم ساخته «انتخاب بین بد و بدتر» تطهیر می‌کند.

 انتخابات فعلی با حضور کاندیداهای جنایتکار شناخته شده­ای همچون رئیسی، فرصت بی­نظیری بود برای افشاء و بازخوانی جنایت­های جمهوری اسلامی بخصوص جنایت فاجعه ملی تابستان سال ۶۷، متأسفانه این فرصت طلای در هیاهوی طرفداران مشارکت در انتخابات گم شد و بهای لازم از طرف اپوزیسیون و جریانات چپ متناسب با ابعاد فاجعه داده نشد.

 ما به عنوان جمعی از هواداران سازمان فداییان خلق ایران- اکثریت(داخل کشور) با شرکت فعال در کارزار «نه» به نمایش انتخابات نظام ولایت فقیهی و افشای فعالانه ساختار ضدمردمی و ضد دمکراتیک آن، نیروهای ترقیخواه، دمکرات و تحول طلب را به پیوستن به این کارزار دعوت می‌کنیم.

ما از شورای مرکزی و هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران- اکثریت انتظار داریم با تصمیم‌گیری خردمندانه و به دور از هیجانات کاذب و فریبنده روزهای انتخاباتی نظام، در برآمدی مشترک با اپوزیسیون ترقیخواه و طرفداران وحدت چپ به کارزار «نه» به نمایش انتخابات نظام ولایت فقیهی بپیوندد و قاطعانه از حقوق و مطالبات طبقاتی کارگران و زحمتکشان میهنمان دفاع کنند.

جمعی از هواداران سازمان فداییان خلق ایران- اکثریت(داخل کشور)

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶

 

تاریخ انتشار : ۲۰ اردیبهشت, ۱۳۹۶ ۱۰:۵۱ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

اول ماه مه، روز جهانی کارگر، روز همبستگی کارگران و زحمت‌کشان و مبارزه در راه تأمین حقوق آنان!

هر چه در سال‌های اخیر از عمل مستقل و حضور مستقل نیروی کار و زحمت در ایران دیده‌ایم، چیزی نیست جز دفاع از منافع طبقاتی خود، عمل و حضور مستقلی که بسیار چشم‌گیر است. وظیفۀ اصلی مدافعان کارگران و زحمت‌کشان ایران، تقویت همین عمل و حضور مستقل است.

ادامه »
سرمقاله

ریاست جمهوری ترامپ یک نتیجهٔ تسلط سرمایه داری دیجیتال

همانگونه که نائومی کلاین در دکترین شُک سالها قبل نوشته بود سیاست ترامپ-ماسک و پیشوای ایشان خاویر مایلی بر شُک درمانی اجتماعی استوار است. این سیاست نیازمند انست که همه چیز بسرعت و در حالیکه هنوز مردم در شُک اولیه دست به‌گریبان‌اند کار را تمام کند. در طی یکسال از حکومت، خاویرمایلی ۲۰٪ از تمام کارمندان دولت را از کار برکنار کرد. بسیاری از ادارات دولتی از جمله آژانس مالیاتی و وزارت دارایی را تعطیل و بسیاری از خدمات دولتی از قبیل برق و آب و تلفن و خدمات شهری را به بخش خصوصی واگذار نمود.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته
یادداشت

قتل خالقی؛ بازتابی از فقر، ناامنی و شکاف طبقاتی

کلان شهرهای ایران ده ها سال از شهرهای مشابه مانند سائو پولو امن تر بود اما با فقیر شدن مردم کلان شهرهای ایران هم ناامن شده است. آن هم در شهرهایی که پر از ماموران امنیتی که وظیفه آنها فقط آزار زنان و دختران است.

مطالعه »
بیانیه ها

اول ماه مه، روز جهانی کارگر، روز همبستگی کارگران و زحمت‌کشان و مبارزه در راه تأمین حقوق آنان!

هر چه در سال‌های اخیر از عمل مستقل و حضور مستقل نیروی کار و زحمت در ایران دیده‌ایم، چیزی نیست جز دفاع از منافع طبقاتی خود، عمل و حضور مستقلی که بسیار چشم‌گیر است. وظیفۀ اصلی مدافعان کارگران و زحمت‌کشان ایران، تقویت همین عمل و حضور مستقل است.

مطالعه »
پيام ها

جان شما، جان ایران و سوگ شما، سوگ ایران است!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) وقوع این فاجعۀ شوم را به مردم میهن‌مان، به شهروندان بندرعباس و خانواده‌های داغ‌دار و آسیب‌دیده تسلیت می‌گوید. ما در این لحظات سخت همراه و هم‌دوش مردم  بندرعباس سوگوارِ جان‌های از دست رفته و نگران و چشم‌به راه بهبود زخمی‌های این حادثه‌ایم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

خاموش شد آن شمع صبور!

مارکوزه؛- فیلسوف التقاطی جنبش دانشجویی

تغییر نام لایحه «منع خشونت علیه زنان» و حذف واژه خشونت – بخش دوم

آنتروپی

دیده در باده نهادم، گفت مستی

دفاعیات حسن ضیا ظریفی در دادگاههای نظامی – دادگاه بدوی