سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۸ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۷:۵۹

دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۵۹

تسلیت به مناسبت فقدان یونس اورنگ خدیوی

در پهنه دشت رهنوردی پیداست
وندر پی آن قافله ، گردی پیداست
فریاد زدم
دوباره دیداری هست؟
در چشم ستاره
اشک سردی پیداست

در چشم ستاره، اشک سردی پیداست:

با دریغ و درد مطلع شدیم که متاسفانه در آستانه بهار امسال جنبش چپ میهنمان یار صادق و وفاداری را از دست داده است. رفیق یونس اورنگ خدیوی فعال سیاسی چپگرا، نویسنده و پژوهشگر در تاریخ  ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ چشم از جهانی که برای انسانی تر شدن آن تلاش می کرد،  فرو بسته است و با تاثیرات عمیقی  که بر دل یارانش باقی گذاشته شکل دیگری از مرگ را سرودی کرده است.

رفیق یونس اورنگ، عضو انجمن صنفی روزنامه‌نگاران آزاد، یکی از صحابه قلم بود که با صمیمیت و مهرش شناخته می شد. او سرشار از عشق به انسان و آرمانهای انسانی فداییان بود و فدایی زمانه خودش. رفیق یونس از مبارزان جنبش آزادی خواهی و برابری طلبی میهنمان بود که زندان و سرکوب را در هر دو رژیم پیش و پس از انقلاب تجربه کرد. و آرزو داشت که ۲۷ مرداد – روز آزادی اش از زندان اوین، در دهه خونین شصت-  مصادف شود با رهایی  تمامی بشریت از حصار دژخیمان سرمایه و بیداد!

 

از او رمانی به نام «مردی با خودنویس قرمز» چاپ شده است. همچنین  نتیجه تلاشش در زمینه گردآوری و ثبت جلوه هایی  از زندگی آرمان‌خواهان معاصر و مبارزات پیشگامان حرکت انقلابی دهه‌های چهل و پنجاه ایران  در دو کتاب منتشر شده اند تحت عنوان: 

” دوشنبه سربی ” یادمان امیر پرویز پویان

” من مرگ را سرودی کردم ” زندگی بهروز دهقانی

دو اثر پژوهشی او در مورد زندگی زنده یادان علیرضا نابدل (اوختای) و علی‌اشرف درویشیان با سد اداره ارشاد مواجه شده و به چاپ نرسیده اند.

ما ضمن آرزوی تحقق یافتن آرمانهای رفیق یونس عزیز، درگذشت او را به خانواده محترم  و یاران او تسلیت می گوییم. در غم آنها شریکیم و برایشان شکیبایی آرزو می کنیم.

۳ فروردین ۱۴۰۱ –  ۲۳ مارس ۲۰۲۲  

امضاها: 

آینده آزاد

ناصر آقاجری 

سیامک ابراهیمی

تورج ابوذرخانی 

حمید احمدزاده 

رامین احمدی

شاهرخ احمدی

نوید احمدی  

علی اخوان  

فرح اردشیری

فروغ اردشیری

ناهید اردشیری

فرید اشکان 

سیمین اصفهانی

بهرام امامی 

نوروز امید

ایراندخت انصاری

وهاب انصاری 

دنا بابا احمدی 

رضا باقری 

احمد بالازادگان 

خسرو بختیاری

مهرداد بهار آرا 

داریوش پارسا 

ناصر پسانیده

مهدی پناهی 

اسفند جاوید

فلور جاوید

سپیده جدیری

ناهید جعفرپور

علی جلیلی

جعفر حسین زاده 

مسعود حسینی

مهرداد خامنه ای 

بهروز خلیق 

مرضیه دانش

رقیه دانشگری (فران) 

اکبر دوستدار 

عزت دولت آبادی

حسن ذهتاب

امیر روحانی

پیمان روحی (فرهاد)

رزا روزبهان 

اردشیر زارعی قنواتی 

ناصر زرافشان 

جاویدان زرگری

اسماعیل زرگریان 

حمید زنگنه 

راضیه زیدی 

محمد سجادی

حمید سلطانی 

فرود سیاوش پور

محمود سیدی 

رمضان سیف پور

علی شاکری  

مسعود شبافروز 

منصوره شجاعی 

شمسی شفیع 

حجت شمامی 

گوهر شمیرانی 

دکتر حسین شیروانی

کاووس شیرین زاده

خسرو صادقی بروجنی 

صفر صادق نژاد

اسماعیل صفرزاده 

یدی طهماسبی

جواد عباسی

مجید عبدالرحیم پور 

مناف عماری 

محمد صادق علی اصغری 

مهدی فتاپور 

حوریه فرج زاده طارانی 

راحله (فرج زاده) طارانی 

داریوش فریدونی

مقصود کاسبی

بهزاد کاظمی 

رضا کاویانی 

محمود کرد

بهزاد کریمی 

سیروس کسراییان

رئوف کعبی

شیلا کلامی

اکرم کوهساری مرند

ایرج کیا

جلال کیابی

آرش گنجی

عفت ماهباز  

جلیل مبشری

ملیحه محمدی

یوسف محمدی 

علی مختاری 

سیروس مددی

حسین مشتاقی

پروین ملک

رسول مهدیزاده 

جمشید مهر

سیامک میرزاده  

فرخ نگهدار 

کمال نورائی 

مرتضی نیکی 

توران همتی 

داریوش وثوقی

طهماسب وزیری

مهرزاد وطن آبادی

فرشید یزدان‌پناه

حسین یوسفیان

 

تاریخ انتشار : ۶ فروردین, ۱۴۰۱ ۱۰:۵۹ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »
از ناحیه تا تهران

از ضاحیه تا تهران: تبادل آتش یا تسریع توافق؟

محمد مالجو: تهاجم اخیر اسرائیل به ضاحیۀ جنوبی و واکنش موشکی ایران به اسرائیل در چند ساعت پیش دوباره منطقه را در آستانۀ ورود به چرخۀ تصاعدیِ خطرناکی قرار داده است.

استدلال ایران دربارۀ نقض آتش‌بس با تهاجم اسرائیل به لبنان به‌تمامی صحیح است. اما پاسخ ایران در قالب تبادل آتش عملاً لبنان را به سوی یک میدان جنگی شدیدتر سوق می‌دهد، میدانی که ظرفیت تخریبی دارد بس فراتر از توان یک جامعۀ بحران‌زده.

اما مسئله فقط لبنان نیست. همین مسیر عملاً ایران را نیز در معرض لغزش به یک رویارویی فزاینده و پرهزینه قرار می‌دهد. گسترش دامنۀ درگیری به‌ طور همزمان در لبنان و ایران نه به بازدارندگی پایدار …

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

از ضاحیه تا تهران: تبادل آتش یا تسریع توافق؟

لامرد؛ فاجعه‌ای که در سایه ماند

احمدی‌نژاد، ترامپ و نتانیاهو؛ سه «قهرمان» برای یک سناریو!

اسلام به‌مثابه ایدئولوژی دولت: پژوهشی بر اساس مفهوم قدرت، فرهنگ و ایدئولوژی نزد گرامشی

گاهنامه زنان شماره ۲ – زمستان ۱۴۰۴

تلاش و دغدغهٔ نسل پنجاه و هفت و نسل زد! دیکتاتوری و فقر عمومی و بشکه‌های ثروت