در مجلس شورای اسلامی، اتفاقاتی افتادە کە بنوعی خطوط فیزیکی میان فراکسیونهای مختلف را بهم ریختە است. علیرضا رحیمی، عضو فراکسیون امید، گفتە کە: “… آنچه که در عمل از اعضای فراکسیون امید دیدهایم، به نوعی فاصله گرفتند یا مستقل عمل کردند یا رسما به فراکسیون دیگری ملحق شدند،…” بدین ترتیب ریزشی در نیروهای فراکسیون امید در مجلس صورت گرفتە کە این ریزش بە معنای قدرت گیری بیشتر اصولگرایان در مجلس خواهد بود.
ظاهرا ضعف دولت روحانی در مهار شرایط اقتصادی کشور، بعد از شروع تحریمهای ترامپ و خارج شدن از برجام، تعدادی از اعضاء فراکسیون امید را بە بازبینی در مواضع خود واداشتە است.
روحانی اگرچە پشتیبانی صددرصد خامنەای را مدتی پیش وصول کرد، اما در میان حامیان اصلی خود با مشکل مواجە شدەاست. بی گمان در شرایط کنونی آنچە برای او مهم است همگرائی نیروها و جناحهای درون و پیرامون رژیم برای مقابلە با فشارهای آمریکاست و تا زمانی کە این جابجائی نیروها بە این امر لطمە نمی زند، در نظر او برایش خطری آنچنانی ایجاد نمی کند. پشتیبانی خامنەای ضامن این امر است.
اما چنین تغییری اساسا بە اصلاح طلبان ضربە می زند. نیروئی کە نتواند بە وضعیت درونی خود در مجلس سروسامان دهد و دچار ریزش نیرو شود، اعتماد را بنوعی از دست خواهد داد.