سه شنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۲

سه شنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۲

عشق را دوباره با نام تو می نویسم!
بر من ببار، ای نازنین، تا این مرداب، دل خشکیده، دو باره شکوفا شود. ... هنوز دوستت دارم، ایران. زندگی با نام تو، باغ قشنگی است عزیز.
۱۸ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کاوه داد
نویسنده: کاوه داد
کوتاه‌سخنی با هم‌میهنان و آقای دکتر مسعود پزشکیان
هم‌میهنان عزیز، شما به دنبال تغییر و تحولات اساسی در شرایط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در کشورید و در عین حال از مدنی‌ترین و مسالمت‌آمیزترین شیوه برای به انجام رساندن...
۱۷ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: پروین همتی، سخن‌گوی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: پروین همتی، سخن‌گوی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
یر اساس پيش‌بينی‌ها، حزب کارگر با اختلاف قابل توجهی در انتخابات بریتانیا پیروز شد
همان طورکه انتظار می رفت, که کیر استارمر رهبر حزب کارگر انگلستان بعد از ظهر امروز جمعه ۵ ژوئن , پس از استعفای سوناک نخست وزیر سابق, مورد استقبال چارلز...
۱۶ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ترجمه - رضا کاویانی
نویسنده: ترجمه - رضا کاویانی
مسعود پزشکیان " اصلاح طلب" در انتخابات ریاست جمهوری ایران پیروز شد.
شورای نگهبان، یک نهاد قدرتمند تحت کنترل و وابسته به رهبر جمهوری اسلامی، همیشه نامزدها را از نظر مناسب بودن ایدئولوژیک بررسی می کند. بسیاری از ایرانیان پس از تلاش...
۱۶ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ترجمه - رضا کاویانی
نویسنده: ترجمه - رضا کاویانی
کمیته ملی کنفدرال اتحادیه ث-ژ-ت: برای پیشرفت اجتماعی و زیست محیطی با شکست دادن راست افراطی
راست افراطی برای جمهوری ما، برای دموکراسی ما و برای کارگران زن و مرد زهر مهلکی است. سندیکای ث-ژ-ت هیچگاه راست افراطی را با هیچ یک از ديگر نیروهای سیاسی...
۱۶ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
واقعا برای اکثریت مردم ایران چه فرقی دارد که جلیلی و یا پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران شود؟
از آن‌جا که در ایران هیچ گونه نظارت بی‌طرفی بر شمارش آرا وجود ندارد، حکومت هر رقمی را که دلش می‌خواهد اعلام می‌کند. در هر صورت، حتی اگر آمار حکومت...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهرام رحمانی
نویسنده: بهرام رحمانی
وقتی از همبستگی حرف می‌زنیم از چه سخن می‌گوییم؟
بر خلاف اصولی مثل عدالت و آزادی، همبستگی تا قبل از میانه‌ی قرن نوزدهم، یعنی کمی پیش از آنکه به شعار جنبش کارگری تبدیل شود، مفهوم سیاسیِ پرطرفداری نبود ...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: لیا هانت-هندریکس و آسترا تیلور. برگردان: عرفان ثابتی
نویسنده: لیا هانت-هندریکس و آسترا تیلور. برگردان: عرفان ثابتی

سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) و فراکسیون کمونیستی!

آنچه که موجب شد تا مطلب زیر به تحریر در آید در درجه اول درج و انتشار مطلبی مغرضانه - غیر واقعی و دقیقآ تخریبی علیه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) وهمه اعضای آن و فراکسیون کمونیستی در یک سایت دولتی حکومت اسلامی ( پارسینه) و روزنامه کیهان بود و دیگر اینکه سکوت رفقای فراکسیون کمونیستی در این رابطه خاص که نگرانی بیشتر همه احزاب و سازمانهای سیاسی چپ و اپوزیسیون را دامن زده است

صرفنظر از برخوردهای غیر اصولی و مواضع خصمانه فراکسیون کمونیستی و سایت یاران ما علیه تمامیت سازمان – مصوبات کنگره و مخدوش دانستن امور کاملا دموکراتیک تمامی انتخابات کنگره ها و برگماری رفقا در پذیرش مسئولیتها در سازمان، حتی اگر بخش کمتر یا بیشتر رفقای انتخاب شده در شورای مرکزی یا دیگر مسئولیتها، با دیدگاها و مواضع من همسوئی نداشته اند هر گز امر انتخابات در کنگره ها را مخدوش نشناخته ام و بر این سیاق نیز با توجه به موضع گیریهای غیر دوستانه رفقای فراکسیون همچنان بر این باور و اعتقاد هستم که عملکرد و موضع گیریهای غیر دوستانه این بخش از رفقا نباید موجب آن گردد تا تحت تاثیر احساسات مطلبی در دفاع یا علیه فراکسیون کمونیستی و سایت یاران ما نوشته و یا موضعگیری نمایم و نوشته حاضر نیز بر آن نیست تا در آن عرصه بغلطد.

آنچه که موجب شد تا مطلب زیر به تحریر در آید در درجه اول درج و انتشار مطلبی مغرضانه – غیر واقعی و دقیقآ تخریبی علیه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت ) وهمه اعضای آن و فراکسیون کمونیستی در یک سایت دولتی حکومت اسلامی ( پارسینه) و روزنامه کیهان بود و دیگر اینکه سکوت رفقای فراکسیون کمونیستی در این رابطه خاص  که نگرانی بیشتر همه احزاب و سازمانهای سیاسی چپ و اپوزیسیون را دامن زده است و با وسواس و حساسیتهای رفیقانه بر این اندیشه اند که فراکسیون کمونیستی ره به کدام سر منزل مقصود می پیماید- و چرا رفقای فراکسیون کمونیستی که خود را بخشی از تشکیلات فدائیان خلق ایران (اکثریت) می دانند پاسخی شایسته و درخور روزی نامه های حکومت اسلامی را نداده و متاسفانه با پیشه کردن سکوت رضایت خاطر آنان را فراهم می آورند.

بر این اساس من چون یکی ازاعضای اولیه هسته سه نفره تشکیل فراکسیون کمونیستی در سازمان بودم و بعنوان نماینده فراکسیون پیشنهادی در کمیسیون طرح اساسنامه شرکت داشتم – تصمیم گرفتم تا آنچه را که از ابتدای طرح ایده تشکیل فراکسیون کمونیستی و روند بحث های جاری حول فراکسیون طی هیجده ماه را تا آنجا که حافظه ام یاری دهد بنویسم.

در فاصله زمانی بین کنگره نهم و دهم زمینه فکری تشکیل فراکسیون کمونیستی از سوی رفیق سیاوش و من با دیگر رفقای حامی اندیشه تشکیل فراکسیون مطرح شد که با استقبال تنی چند از رفقا مواجه شد و بلافاصله به اتفاق دو رفیق ( رفیق زنده یاد کاوه عظیمی و رفیق سیاوش ) حول چگونگی تشکیل فراکسیون – اعضای آن – نوشتن برنامه سیاسی و ایجاد سایت اینترنتی مستقل به بحث پرداختیم و قرار بر این شد که رفقا کاوه و سیاوش در کار تدارک و تنظیم سایت اینترنتی مستقل و تهیه لیست اعضای فراکسیون باشند و من برنامه سیاسی را نوشته و همزمان به اتفاق ر.سیاوش با تشکیلات در تماس بوده و مسائل را مطرح نمائیم.

همچنین ما توافق کرده بودیم که از اعلام و انتشار بیرونی تشکیل فراکسیون و سایت یاران ما آنهم با نام سازمان تا قبل از به توافق رسیدن با شورای مرکزی – هیآت سیاسی و هیآت رئیسه شورا تحت هر شرایط اجتناب نمائیم – با این پیش شرط ها ما آغاز بکار کردیم و رفیق سیاوش و من طی نامه ای مراتب را به اطلاع هیئت سیاسی و شورای مرکزی رساندیم – طبیعی بود که در ابتدا با عکس العمل و کمی هم با نا باوری و مخالفتهای بخشی از رفقای سازمان مواجه باشیم و این امرروند پیشبرد کار را بطورجدی دستخوش مشکلات کرده بود تا جائیکه رفیق سیاوش را وادار به موضعگیری های تند و در واقع عکس العمل متقابل با آن بخش از رفقا که تشکیل فراکسیون را برنمی تابیدند، نمود.

پس از چند هفته مسئول هیئت سیاسی سازمان طی نامه ای رسمی اعلام داشت که امر فراکسیون در سازمان ما پذیرفته شده است و همه نحله های فکری میتوانند در صورت تمایل و رعایت ضوابط تشکیلاتی فراکسیون مورد نظر خود را تشکیل دهند- بر این اساس از شما انتظارداریم که لیست اعضا- برنامه سیاسی و نام رفیق رابط فراکسیون را در اختیار شورای مرکزی سازمان قرار دهید تا با بررسی آنها رسمیت یافتن فراکسیون را اعلام نمائیم و همزمان از رفقائی که تصمیم به تشکیل فراکسیون داشتند دعوت بعمل آورد تا در کمیسیون طرح اساسنامه پیشنهادی نماینده ای اعزام دارند که من در آن کمیسیون با عنوان نماینده فراکسیون و دفاع از تشکیل فراکسیونها نظری در سازمان و هویت بخشیدن به فراکسیون عملآ موجود شرکت کردم.

از نظر من ضوابط و شروط اعلام شده از سوی مسئول هیات سیاسی سازمان کاملآ منطقی و اصولی بنظر می رسید و من نیز طی جلسات متمادی بر درستی این خواسته پای فشرده و ازرفقا تقاضا می کردم تا اسامی دیگر اعضای فراکسیون را در اختیار من قرار دهند تا من نیز آن را به شورای مرکزی سازمان ارائه دهم- متآسفانه درست در چنین شرایط بحرانی رفیق کاوه به بیمارستان منتقل شده و پس از چند روز فوت کرد و حجم عظیم کارها در درجه اول بردوش ر. سیاوش و بعضآ من، سنگینی می کرد – به هر حال پس از مدتی رفیق سیاوش نام دو رفیق بنام های بینام و حمید را در اختیار من قراردادند که نه تنها مسئول تشکیلات سازمان حتی من نیز کمترین اطلاعی از شرایط تشکیلاتی و یا عضویت افراد نامبرده در سازمان نداشتم و از دیگر سو بر این باور بوده و هستم که تشکیل فراکسیون یک حزب تنها وتنها توسط اعضای حقیقی و حقوقی همان حزب امکان پذیر خواهد بود نه با اسامی نا اشنا و احتمالآ افراد غیر عضو!

درست در چنین شرایطی که بحث هویت حقوقی افراد معرفی شده بین من و ر. سیاوش جریان داشت و تقریبآ در هر تماسی که با رفقای هیئت سیاسی داشتم، در مورد برنامه سیاسی و ارائه لیست اعضاء و تذکرات مبنی بر سقف زمانی ( آنهم بدلیل تآکید ما براعلام و انتشار بیرونی سایت یاران ما با نام سازمان) بود که رفیق سیاوش شروع کار ایجاد سایت اینترنتی با نام یاران ما را به من اعلام داشتند و من نیز از ایشان تقاضا کردم که چون هنوزشرایط اعلام فراکسیون بدلیل فقدان ادله از نظر شورای مرکزی آماده نیست و از دیگر سو چون ما تشکیل فراکسیون کمونیستی با نام سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) را مد نظر داریم بهتر آن است که تا قبل از توافق دو طرف از انتشار بیرونی آن اجتناب ورزیده و یا لااقل هویت سازمانی فدائیان اکثریت را از سایت یاران ما حذف نمائیم.

به هر رو سایت یاران ما علیرغم مخالفت من با هویت سازمانی انتشار بیرونی یافت و انتخاب و نوشتن مقالات و مطالب آن نیز خارج از نظارت و تبادل نظر و بدون پشتوانه خرد جمعی صورت می پذیرفت که جهت نمونه چاپ مطلبی از یکی از احزاب سیاسی و دفاع تئوریک از مواضع آن حزب موجب اعتراض جدی من قرار گرفت و چون این روند بارها تکرار شد و سلامت استقلال فراکسیون کمونیستی را در هاله ای از ابهامات و تردیدها قرار داده بود من با توجه به علائق و باورها دررابط با تشکیل فراکسیون کمونیستی در درون سازمان فدائیان خلق ایران ( اکثریت)، انصراف عضویت خود را رسمآ اعلام داشته و از مجموعه سیاستهای اتخاذ شده از سوی فراکسیون کمونیستی اعلام برائت نمودم.

پنجم سپتامبر دوهزارو ده

تاریخ انتشار : ۱۴ شهریور, ۱۳۸۹ ۸:۵۱ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت

کوتاه‌سخنی با هم‌میهنان و آقای دکتر مسعود پزشکیان

هم‌میهنان عزیز، شما به دنبال تغییر و تحولات اساسی در شرایط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در کشورید و در عین حال از مدنی‌ترین و مسالمت‌آمیزترین شیوه برای به انجام رساندن این مهم بهره می‌برید و امکانات هرچند محدودِ آن را به چالش می‌کشید.
آقای پزشکیان، نوشتید می‌خواهید «صدای بی‌صدایان و طردشدگان» باشید، گفتید با مردم شفاف سخن خواهید گفت و پای وعده‌های‌تان و پشت مردم ایستاده‌اید و اگر نتوانستید به آن‌ها عمل کنید، کنار خواهید رفت.

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

عشق را دوباره با نام تو می نویسم!

کوتاه‌سخنی با هم‌میهنان و آقای دکتر مسعود پزشکیان

یر اساس پیش‌بینی‌ها، حزب کارگر با اختلاف قابل توجهی در انتخابات بریتانیا پیروز شد

مسعود پزشکیان ” اصلاح طلب” در انتخابات ریاست جمهوری ایران پیروز شد.

کمیته ملی کنفدرال اتحادیه ث-ژ-ت: برای پیشرفت اجتماعی و زیست محیطی با شکست دادن راست افراطی

واقعا برای اکثریت مردم ایران چه فرقی دارد که جلیلی و یا پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران شود؟