سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۶ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۲:۰۷

شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۷

سفرە خالی بازنشستگان فولاد اصفهان در آستانە عید در اعتراض بە تعویق پرداخت حقوق مقابل استانداری اصفهان پهن شد!

بنا بە پارەای اخبار در پی این تجمع ظاهرا مسئولین ذیربط با پرداخت حقوق معوقە بازنشستگان موافقت کردەاند. همچنین بازنشستگان از عدم اطلاع رسانی رسانە ها بە شذت اظهار تاسف نمودەاند. ظاهرا تنها یک نفر از شرکت کنندگان در این تجمع بە مدت چند ساعت بازداشت و سپس آزاد شدە است.
بنا بر برخی خبرها کە توسط افراد ناظر رسیدە شعارهای نیز در جریان این تجمع اعتراضی توسط عدەای سر دادە شدە. کە صحت و سقم شان برای ما هنوز محرز نیست.

در پی عدم پرداخت حقوق بازنشستگان کارخانە فولاد اصفهان طی سە ماە گذشتە، پس از آن کە نامە نگاری ها و مراجعات بازنشستگان عملا توسط مسئولین ذیربط بی پاسخ ماند، بازنشستگان این واحد کلان صنعتی بە ناچار برای وادار کردن مسئولین بە پرداخت حقوق سە ماە گذشتە شان در روز سە شنبە گذشتە متوسل بە تجمع اعتراضی شدند. اما چون مسئولین بازهم رویە سرگردان کردن بازنشستگان را در پیش گرفتند و جواب مشخص قابل اتکایی بە بازنشستگان ندادند، آن ها کە بە شدت از لحاظ تامین معیشت در مضیقە قرار داشتند، دوبارە امروز شنبە مجبور شدند با خانوادە هایشان بە مقابل استانداری اصفهان بروند و سفرە خالی شان را پهن کنند تا بلکە از این طریق بتوانند حقوق های معوقعشان را در آستانە نوروز دریافت کنند!

بازنشستگان معترض در واقع چیز زیادی نمی خواهند، آنها حقوق بازنشسگی شان را کە طی دەها سال کار در کارخانە هر ماهە از حقوقشان کسر شدە و برای دوران بازنشستگی پرداخت کردەاند می خواهند. علت عدم پرداخت حقوق بازنشستگی هر چە کە باشد بە آنها ربطی ندار چون آنها مقصر و مسئول نیستند.

بنا بە پارەای اخبار در پی این تجمع ظاهرا مسئولین ذیربط با پرداخت حقوق معوقە بازنشستگان موافقت کردەاند. همچنین بازنشستگان از عدم اطلاع رسانی رسانە ها بە شذت اظهار تاسف نمودەاند. ظاهرا تنها یک نفر از شرکت کنندگان در این تجمع بە مدت چند ساعت بازداشت و سپس آزاد شدە است.

بنا بر برخی خبرها کە توسط افراد ناظر رسیدە شعارهای نیز در جریان این تجمع اعتراضی توسط عدەای سر دادە شدە. کە صحت و سقم شان برای ما هنوز محرز نیست.

 

شعار های تجمع کنندگان در مقابل استانداری اصفهان

ای مدیر خرابکار
   شرم و حیا نگهدار
          حقوق بازنشسته
               سه ماه ازش گذشته

معیشت،سلامت،حق مسلم ماست

سی سالمون هدر رفت
            حقوقمون کجا رفت

وعده ها پنج ساله شد ، بازنشست آواره شد

کار ما پولادیه  ،  صندوق ما پوشالیه

صندوق را خالی کردن ، ما را بیچاره کردن

صنعتگران دیروز ، آوارگان امروز

ما اعتراض داریم ، حق حیات داریم

حقوق سه ماهه ، پرداخت باید گردد

حقوق بازنشسته ، پرداخت باید گردد

 

تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند, ۱۳۹۴ ۱۰:۵۴ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تلاش و دغدغهٔ نسل پنجاه و هفت و نسل زد! دیکتاتوری و فقر عمومی و بشکه‌های ثروت

آیا سامانه پدافند هوایی نوین ایران می‌تواند تغییر دهنده برنده بازی باشد؟

ملت ایران؛ تداوم یک هویت تاریخی در ورای تعاریف مدرن

چه شنیدید؟ آزادی، آزادی و آزادی*

در راستای سامان‌یابی طبقۀ کارگر ایران!

آن روزهای ماه