چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹

چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹

"همگامی" خواهان لغو حکم اعدام خانم پخشان عزیزی و آزادی فوری ایشان است
همگامی برای جمهوری سکولار دموکرات در ایران انزجار شدید خود را از حکم اعدام خانم عزیزی اعلام میدارد و خواهان آزادی هرچه زودتر ایشان و سایر زندانیان سیاسی ایران و...
۲۶ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: همگامی برای جمهوری سکولار دموکرات در ايران
نویسنده: همگامی برای جمهوری سکولار دموکرات در ايران
حجاب اجباری، محدودیتی بزرگ برای ورزش دختران
ما از جامعه ی ورزشی ایران، خصوصا مردان ورزشکار، انتظار داریم که برای رفع کلیه ی محدودیت ها از جمله حجاب اجباری، کنار زنان ورزشکار بایستند. ما همچنین از نهادهای...
۲۶ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: نسرین ستوده و صدیقه وسمقی
نویسنده: نسرین ستوده و صدیقه وسمقی
حدود و ثغور علم قاضی در استقلال قضایی
حق دادخواهی و داشتن یک نظام قضایی منصف و برخورداری از دادرسی عادلانه از جمله حقوق اساسی ملت‌ها است، و این اهداف، جز در زیر چتر حمایت یک نهاد قضایی...
۲۵ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: سیروان منصوری
نویسنده: سیروان منصوری
صلح متزلزل در سوریه جدید
پس از سقوط دیکتاتوری اسد, انتقال قدرت در سوریه منظم تر از آن چیزی بوده است که بسیاری انتظار داشتند. اما آیا حاکم جدید حاضر به سازش های پایدار هست؟...
۲۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: مهند النجار و ماکسیمیلیان پاپ - برگردان رضا کاویانی
نویسنده: مهند النجار و ماکسیمیلیان پاپ - برگردان رضا کاویانی
موج شاخه های گل میخک بر مزار رزا لوکزامبورگ و کارل لیبکنشت
روز یکشنبه ۱۲ ژانویه ۲۰۲۵, صد وششمین سالگرد به قتل رساندن رزا لوکزامبورگ و کارل لیبکنشت بود. مطابق معمول در این روز همه ساله در شهر برلین یادبود قتل رهبران...
۲۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: رضا کاویانی
نویسنده: رضا کاویانی
داشتم پوست می انداختم
در سپیدار خیال، باز می خواندم این سرود: من به پایان نمی اندیشم ...
۲۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: کاوه داد
نویسنده: کاوه داد
چرا سلطنت‌طلب‌ها در توهم خودبزرگ‌بینی به‌سر می‌برند؟
اساساً نوع نگاه و برخورد راست‌های افراطی با دیگران، بر مبنای دوقطبی‌سازی شدید شکل می‌گیرد: یا به‌طور کامل از آن‌ها حمایت می‌کنند یا به سرکوب و حتی حذفشان می‌پردازند. این...
۲۳ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: بهروز ورزنده
نویسنده: بهروز ورزنده

ضرغامی: رفع حصر اخیرا در شورای عالی امنیت ملی به تصویب نرسید

در شورای عالی امنیت ملی اخیر به ریاست روحانی هم برداشتن حصر به تصویب نرسید چراکه این حصر برای حفظ امنیت کشور به تصویب رسیده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تشریح ماجرای اجرای برنامه ۱۰۰ روزه با مجری ‌دفتر رئیس‌جمهور‌ی در زمان مدیریتش در صداوسیما گفت: من زیر بار نرفتم چرا که باید مجری را صداوسیما انتخاب کند تا استقلال صداوسیما زیر سال نرود.

به گزارش «انتخاب» به نقل از تسنیم؛ سید عزت الله ضرغامی ظهر امروز در همایش گرامیداشت روز دانشجو با عنوان «دانشجو بیدار است» که به همت بسیج دانشجویی در تالار شهید شایان مهر دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد، با اشاره به اینکه یونسکو گزارشی را در ۲۰۱۶ منتشر کرده که به زودی در ایران هم منتشر می‌شود اظهار کرد: این گزارش شاخص توسعه انسانی کشور (اچ.دی.آی) است که آمار و اطلاعات جالبی را از کشور منتشر کرده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه در ترکیب این سه شاخص از نمره ۱۰۰، نمره ۸۰ به بالا به عنوان کشورهای برخوردار و توسعه یافته رتبه‌بندی می‌شود که تعداد بسیار کمی هستند، افزود: رتبه‌های بعدی سطح بالا، متوسط و ضعیف رتبه‌بندی شد که ایران در این رتبه بندی با نمره ۷۸ است و در مرز کشورهای توسعه یافته قرار دارد.

ضرغامی با بیان اینکه این گزارش از دیدگاه کارشناسان خارجی و نه کارشناسان داخلی جمع‌بندی شده است، ادامه داد: ایران جزو کشورهای بسیار بالا رتبه بندی شده که در حد کشورهای توسعه یافته محسوب می‌شود.

عضو شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر اینکه با وجود مشکلات زیادی که در کشور داریم، امید به زندگی که مسئله مهمی در کشور بالاست ابراز داشت: درست است که به لحاظ اقتصادی و معیشتی مشکلاتی داریم ولی در بسیاری از حوزه‌ها موفق هستیم و در سطح جهانی اثرگذار هستیم که سردار سلیمانی سمبل این اقتدار و اثرگذاری است.

وی با اشاره به اینکه کشوری که روزی در شهریور ۲۰ سران متفقین آمدند ایران جلسه گذاشتند و شاه ایران خبردار نبود، اظهار کرد: شاه کاره ای نبود و این سه نفر از سران به ایران آمدند و گفتند که ما سه تا با هم هستیم ولی شاه التماس کرد که به ما وقت ملاقات بدهید! ولی ببینید که ما امروز از کجا به کجا رسیدیم.

ضرغامی با بیان اینکه من نگاه اصلاح گرایانه دارم، خط قرمزی ندارم و تذکرات را صریح می‌گویم که آخرین بار آن عذرخواهی وزیر اطلاعات به خاطر تذکرم بود اضافه کرد: من خودم منتقد هستم ولی می‌بینم که در فضای مجازی از ناآگاهی جوانان استفاده می‌کنند و برخی عکس‌های شاه را منتشر می‌کنند که ما آن زمان فلان اقتدار را داشتیم.

وی با تاکید بر اینکه در «فاجعه منا» دولت و وزارت خارجه بسیار ضعیف عمل کرد خاطرنشان کرد: رئیس جمهور هم در سازمان ملل بود و دیر موضع‌گیری کرد، سفیر عربستان هم وقت نمی‌داد و آقای ظریف در کنار امیر کویت آنگونه نشست که عربستان جواب ما را بدهد و تصویر آن منتشر شد چراکه حاضر نبود جنازه‌ها را تحویل بدهد. رهبری تذکر را دادند که باید حجاج ما را بدهند، اگر ندهند برخورد ما سخت بود لذا عربستان بعد از تذکر رهبری زنگ زد که جنازه‌ها و هرچه خواستید می‌دهیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه شاه در دیدار با استالینی که از وسط جلسه متفقین در ایران، بیرون آمد، گفته بود که جای پدر من خوب نیست از فلان جا به فلان جا تبعید کنید که آب و هوای خوبی داشته باشد تصریح کرد: پوتین امروز یکی از مقتدرترین رهبران دنیاست ولی وقتی به ایران می‌آید ابتدا به دیدار مقام معظم رهبری می‌رود که این نشان از اقتدار ایران در دنیاست.

وی موضع عزت و اقتدار را در دنیا مثال زدنی دانست و گفت: اگر امروز با بی عرضگی برخی مدیران نمی‌توانیم اقتصاد را درست مدیریت کنیم، مشکل از ماست، ولی ایران بسیار مقتدر است. داعش را برای ما ساختند، گفتند که اسد باید برود ولی ایران ایستاد که در نتیجه برخی سردمداران مخالف رفتند و اسد ماند.

ضرغامی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سئوال دانشجویان در مورد تصمیمات شورای عالی امنیت ملی در مورد حصر ابراز داشت: بعد از انتخابات ۸۸ بعد از ناآرامی‌ها بحث‌های این حوزه در شورای عالی امنیت ملی مورد بررسی قرار گرفت که این موضوع به مدت ۲۰ ماه تا بهمن ۸۹ ادامه داشت. بعد از ۹ دی ۸۸ که تصاویر ۸ دی ۸۸ تبریز در شور راهپیمایی تهران بسیار موثر بود، در سال ۸۹ همزمان با بیداری اسلامی جریانی راه افتاد که این بیداری اسلامی می‌تواند حکومت سوریه و ایران را هم ساقط کند، لذا در مورد ایران کار را آغاز کردند و سران فتنه فراخوان دادند، آقای خاتمی زیر بار بیانیه نرفت و آن را امضا نکرد ولی موسوی و کروبی امضا کردند و مردم را به کف خیابان فراخواندند.

این عضو سابق شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه در ۲۵ بهمن ۸۹ در شورای عالی امنیت ملی به اتفاق آرا برای جمع کردن کف خیابان که نا امنی و کشته نداشته باشیم تصمیم بر این شد تا حصر صورت گیرد و امنیت مردم حفظ شود ادامه داد: این مصوبه مورد تایید همه قرار گرفت، آقای روحانی هم بحث مخالفی نداشت و بعد از جمع بندی این حصر به تصویب رسید.در شورای عالی امنیت ملی اخیر به ریاست روحانی هم برداشتن حصر به تصویب نرسید چراکه این حصر برای حفظ امنیت کشور به تصویب رسیده است.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس اسبق سازمان صداوسیما در ادامه، در پاسخ به پرسش دانشجویان در مورد گزارش ۱۰۰ روزه روحانی در دوره یازدهم ریاست جمهوری، خاطره‌ای از گزارش ۱۰۰ روزه اول بیان کرد و گفت: در این گزارش، مجری را دفتر رئیس جمهور آورد که من زیر بار نرفتم چراکه باید مجری را صداوسیما انتخاب کند تا استقلال صداوسیما زیر سال نرود.

وی با یادآوری اینکه آقایان فریدون و آشنا و… اصرار کردند ولی نپذیرفتم، ابراز داشت: بعد از یک ساعت که مردم منتظر گفت‌وگو بودند، مصاحبه را برگزار کردیم ولی برای برنامه‌های بعدی نظر شورای عالی نظارت را خواستیم که حق را به صداوسیما دادند.

وی اظهار کرد: گزارش ۱۰۰ روزه دیشب را علاقمند بودم ببینم ولی بیست دقیقه اول را گوش دادم حرف جدیدی نداشتند، روند اصلی گزارش هنوز این بود که چه باید کردها و گزارشات تکراری بیان شود که بعد از ۲۰ دقیقه به کار دیگری مشغول شدم و توفیق نیافتم ادامه آن را گوش دهم.

تاریخ انتشار : ۸ آذر, ۱۳۹۶ ۸:۳۲ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

دادگاه لاهه حکم بازداشت نتانیاهو، نخست‌وزیر؛ و گالانت وزیردفاع سابق اسرائیل را صادر کرد

دادگاه (لاهه) دلایل کافی برای این باور دارد که نتانیاهو و گالانت «عمداً و آگاهانه مردم غیرنظامی در نوار غزه را از اقلام ضروری برای بقای خود از جمله غذا، آب، دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین سوخت و برق محروم کرده‌اند».

مطالعه »
یادداشت

نه به اعدام، نه به پایانی بی‌صدا و بی‌بازگشت!

همه ما که در بیرون این دیوارها زندگی می‌کنیم برای متوقف کردن این چرخه خشونت و نابرابری مسئولیت داریم و باید علیه آن اعتراض کنیم. سنگسار، اعدام یا هر مجازات غیرانسانی دیگر صرف نظر از نوع اتهام یا انگیزه و اعتقاد محکومان، چیزی جز نابودی و ظلم نیست و باید برای همیشه از دستگاه قضایی حذف شود.  نه به اعدام، نباید فقط شعاری باشد، بلکه باید به منشوری تبدیل شود که کرامت انسانی و حقوق برابر را برای همه، فارغ از جنسیت و جایگاه اجتماعی، به رسمیت بشناسد.

مطالعه »
بیانیه ها

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

مطالعه »
پيام ها

پیام گروه کار روابط عمومی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به مناسبت برگزاری دهمین کنگرهٔ سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) تلاش‌های مؤثرحزب اتحاد ملت ایران اسلامی در جبههٔ اصلاحات برای ایجاد تغییر در اوضاع اسفناک کشور را ارزشمند می‌داند. حضور پررنگ زنان در شورای مرکزی حزب شما، گامی شایسته در راستای تقویت نقش زنان در عرصهٔ سیاسی کشور است.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

“همگامی” خواهان لغو حکم اعدام خانم پخشان عزیزی و آزادی فوری ایشان است

حجاب اجباری، محدودیتی بزرگ برای ورزش دختران

حدود و ثغور علم قاضی در استقلال قضایی

صلح متزلزل در سوریه جدید

موج شاخه های گل میخک بر مزار رزا لوکزامبورگ و کارل لیبکنشت

داشتم پوست می انداختم